Hy..I'm Akadea...Nu akadeaua aia pe care o mananci tu,ci propria mea Akadea...^^" So...De fapt sunt Konan..And neah...Nu's fata aia din Akatsuki care e prietena lui Pain..Sunt propria mea Konan..^^"...Oky...Deci..Eu:
~Mi se mai zice YoYo,YonY ori Karin>_<..
~Sunt din Suceava
~Sunt de obicei visatoare,energica,vesela,nebunatica,baietoasa si nu in ultimul rand uituca...O__O'...Dar atunci cand cineva ma enerveaza e de rau..O__O'
~Ascult doar rock/j'rock--> Evanescence,Skillet,The Gaztte si doar un pic Within Temptations
~Anime'uri--> Naruto,Naruto Shippuuden,Kaleido Star,YYH,Hell Girl,Fake Galerry,Paradise Kiss,Blood+,FMA..etc..
~Carti prefeerate--> The Girls of The Sixth Moon,Vampiratii,Circul Ororilor and yeah...Ciresarii^^"
~My favourite colours-->Black and Green...
~Ochii mei sunt capuri-verzui iar parul brunet proaspat vopsit cu verde^^"
~~And cam atat...
~Mi se mai zice YoYo,YonY ori Karin>_<..
~Sunt din Suceava
~Sunt de obicei visatoare,energica,vesela,nebunatica,baietoasa si nu in ultimul rand uituca...O__O'...Dar atunci cand cineva ma enerveaza e de rau..O__O'
~Ascult doar rock/j'rock--> Evanescence,Skillet,The Gaztte si doar un pic Within Temptations
~Anime'uri--> Naruto,Naruto Shippuuden,Kaleido Star,YYH,Hell Girl,Fake Galerry,Paradise Kiss,Blood+,FMA..etc..
~Carti prefeerate--> The Girls of The Sixth Moon,Vampiratii,Circul Ororilor and yeah...Ciresarii^^"
~My favourite colours-->Black and Green...
~Ochii mei sunt capuri-verzui iar parul brunet proaspat vopsit cu verde^^"
~~And cam atat...