Ouran High School Host Club (Ōran Kōkō Hosuto Kurabu)
Genre:Romantic comedy
Manga
Author :Bisco Hatori
Volumes:12
Magazine: LaLa
TV anime
Director :Takuya Igarashi
Episodes:26
Haruhi Fujioka este o noua studenta cu bursa la Ouran High School, o şcoală fictiva situata în Bunkyō, Tokyo.Din cauza ca uniforma era prea costisitoare, Haruhi este nevoita sa poarte pantaloni lungi ,o camasa cam sifonata si o vesta.Combinate cu ochelarii ei mari şi parul tuns scurt,Haruhi poate fi confundata accidental cu un baiat.
Cautand un loc mai linistit pentru a studia,Haruhi intra in "Third Music Room",locul de intalnire al Ouran Host Club,un grup alcatuit din 6 studenti atractivi(Takashi "Mori", Mitsukuni "Honey", Hikaru si Kaoru, Tamaki, şi Kyouya)care isi petrec timpul fermecand fetele din scoala pentru profit. În timpul primei lor intalniri, Haruhi apropie de un vas in valoare de 8000000yeni si accidental il sparge.
În scopul de a plăti pentru anularea datoriilor mari, Haruhi este angajat ca si "caine" al clubului Presedintele clubului, fără a cunoaşte ea este cu adevărat o fata,o promoveaza pe Haruhi la "host" (gazdă) în cel mai scurt timp, el descoperă potenţialul ei. Chiar şi după ce adevărul iese la iveala in Club, Haruhi continuă acest joc,pentru as plati datoriile ca un host;astfel Haruhi isi ascunde identitatea.
~Eu cred ca e un anime foarte interesant de aceea l-am urmarit pe tot O_O" si acum am inceput sa citesc si manga-ul...personajele sunt really cute si povestea e originala..sunt multe faze comice ..mie mi-a placut cel mai mult cea cu coaja de banana ...in rest e un anime ok,iar sfarsitul e combinat: mai intai very sad TT~TT apoi totul revine la normal
Acest anime merita vizionat