Căutare
Ultimele subiecte
» parteneriat
Scris de DarkPoint Sam Dec 19, 2009 10:41 am
» Rosario+Vampire
Scris de DarK Dum Oct 04, 2009 1:32 am
» salut
Scris de mira-chan Joi Sept 10, 2009 12:35 pm
» A really noobish GFX
Scris de Plastic Doll Dum Iul 12, 2009 1:22 pm
» Ce faci in acest moment
Scris de Plastic Doll Vin Iul 10, 2009 4:54 pm
» Personaje insuportabile
Scris de lazy.muffin Joi Iul 09, 2009 11:51 am
» Nyello there Nippoku!
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 12:01 pm
» THE "WE HATE BOB!" FC
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 10:33 am
» DarK's n00bish GFX ^^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 9:14 am
» Silver is here ^o^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 8:59 am
» hello every one
Scris de Odis Joi Iul 02, 2009 9:20 pm
» Goodbye
Scris de Schwarzschild Mier Iun 24, 2009 3:10 pm
» Link-uri utile
Scris de Silver.Chaos Mar Iun 23, 2009 10:47 pm
» Artisti romani
Scris de Plastic Doll Lun Iun 22, 2009 5:08 pm
» Staff
Scris de Odis Dum Iun 21, 2009 5:38 pm
Scris de DarkPoint Sam Dec 19, 2009 10:41 am
» Rosario+Vampire
Scris de DarK Dum Oct 04, 2009 1:32 am
» salut
Scris de mira-chan Joi Sept 10, 2009 12:35 pm
» A really noobish GFX
Scris de Plastic Doll Dum Iul 12, 2009 1:22 pm
» Ce faci in acest moment
Scris de Plastic Doll Vin Iul 10, 2009 4:54 pm
» Personaje insuportabile
Scris de lazy.muffin Joi Iul 09, 2009 11:51 am
» Nyello there Nippoku!
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 12:01 pm
» THE "WE HATE BOB!" FC
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 10:33 am
» DarK's n00bish GFX ^^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 9:14 am
» Silver is here ^o^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 8:59 am
» hello every one
Scris de Odis Joi Iul 02, 2009 9:20 pm
» Goodbye
Scris de Schwarzschild Mier Iun 24, 2009 3:10 pm
» Link-uri utile
Scris de Silver.Chaos Mar Iun 23, 2009 10:47 pm
» Artisti romani
Scris de Plastic Doll Lun Iun 22, 2009 5:08 pm
» Staff
Scris de Odis Dum Iun 21, 2009 5:38 pm
Top postatori
DarK (1698) | ||||
Schwarzschild (1469) | ||||
-xXxdeath_tearsxXx- (814) | ||||
Sharly (691) | ||||
Manouche (673) | ||||
RuKia (540) | ||||
Odis (537) | ||||
AkAShA (498) | ||||
Plastic Doll (411) | ||||
Akihara (327) |
Parteneri
+6
RuKia
RealTime
-MarBell-
Blacky
Odis
lazy.muffin
10 participan?i
Interview with the muffin
lazy.muffin- Ichirukish
- Numarul mesajelor : 258
Varsta : 31
In this moment : u don`t wanna know *perv smile*
Data de inscriere : 02/07/2008
- Mesaj n°1
Interview with the muffin
daca aveti intrebari sa nu va fie frica sa le postati,ador intrebarile ^_^
Odis- Funeral light
- Numarul mesajelor : 537
In this moment : Looking after Ichiru pants mwhaha nya~!
Data de inscriere : 01/07/2008
- Mesaj n°2
Re: Interview with the muffin
Ok so I'm first *_______________* ~.
1.Ce hobby-uri ai ?
2.Ce fel de persona esti ?
3.Esti carnivora/omnivora sau vegetariana ?
4.Dungile sau bulinile care iti plac mai mult ?
5.Care este tara ta preferata ^^ ?
Cam atat pe moment *flop-flop* Ja~Ne ~ /...\ ~!
1.Ce hobby-uri ai ?
2.Ce fel de persona esti ?
3.Esti carnivora/omnivora sau vegetariana ?
4.Dungile sau bulinile care iti plac mai mult ?
5.Care este tara ta preferata ^^ ?
Cam atat pe moment *flop-flop* Ja~Ne ~ /...\ ~!
Blacky- Crucifixion of Faith
- Numarul mesajelor : 298
Varsta : 30
- Mesaj n°3
Well eu sunt a doua^^"
1.Care este episodul tau preferat din OHSHC?
2.Ce parere ai despre faza cu coarja de banana ?
3.Ce parere ai despre opening-ul anime-ului OHSHC(..adika "Sakura Kiss")?
4.Ce parere ai despre mine?
See`ya later and huggies
1.Care este episodul tau preferat din OHSHC?
2.Ce parere ai despre faza cu coarja de banana ?
3.Ce parere ai despre opening-ul anime-ului OHSHC(..adika "Sakura Kiss")?
4.Ce parere ai despre mine?
See`ya later and huggies
lazy.muffin- Ichirukish
- Mesaj n°4
yey ^^ ..
Tahrik
1.pai imi place sa desenez[adica sa ma prostesc cu creionul pentru ca nu sunt cine stie ce talent],sa ascult muzica,sa rad si sa ii fac pe ceilalti sa rada,sa citesc sau pierd vremea cu prietenii...uhm...and stop ^_^
2.momentan o persoana flamanda .deci: sunt o persoana copilaroasa,care se contrazice singura,incapatanata,care nu se implica daca nu are de castigat,daca nu ii place ceea ce face sau ii face pe ceilalti sa zambeasca..ahh si cu destule defecte ^_^ care vrea sa arate lumii ca se poate face orice atata timp cat vrei
3.momentan carnivora,dar mananc foarte putina carne pentru ca mias dori sa fiu vegetariana.am fost destul de mult timp vegetariana dar mai aveam putin si cadeam din picioare .si imi place sa musc deci presupun ca sunt si omnivora mai mult sau mai putin ...sunt pentru prietenii mei.
4.prefer dungile....pentru mine par mai placute ochiului ^^
5.tara mea preferata e cu siguranta Anglia.defapt tot din marea britanie e awsome @.@
Blacky
1.hmm....episod preferat,episod preferat...cam greu tinand cont ca toate sunt awsome..dar cred ca cel mai mult mia placut episodul 15.maximum cuteness & hotness hitachiin brothers
2.daca nu era faza aia nu se intamplau multe faze funny in anime.e o idee super.mai ales atunci dupa bal...defapt oriunde...
3.vai doamne,iubesc openingul ala >.> ...il ai???*puppy eyes* il vreaaaaaau ,dar nu il gasesc -_-" *kiss kiss fall in love* *.*
4.well u rock my OHSHC friend *.*pe langa asta imi pari o persoana foarte de treaba si miar placea sa mai vorbim si inafara forumului ^_^
pai guyz mia facut placere ^_^
Tahrik
1.pai imi place sa desenez[adica sa ma prostesc cu creionul pentru ca nu sunt cine stie ce talent],sa ascult muzica,sa rad si sa ii fac pe ceilalti sa rada,sa citesc sau pierd vremea cu prietenii...uhm...and stop ^_^
2.momentan o persoana flamanda .deci: sunt o persoana copilaroasa,care se contrazice singura,incapatanata,care nu se implica daca nu are de castigat,daca nu ii place ceea ce face sau ii face pe ceilalti sa zambeasca..ahh si cu destule defecte ^_^ care vrea sa arate lumii ca se poate face orice atata timp cat vrei
3.momentan carnivora,dar mananc foarte putina carne pentru ca mias dori sa fiu vegetariana.am fost destul de mult timp vegetariana dar mai aveam putin si cadeam din picioare .si imi place sa musc deci presupun ca sunt si omnivora mai mult sau mai putin ...sunt pentru prietenii mei.
4.prefer dungile....pentru mine par mai placute ochiului ^^
5.tara mea preferata e cu siguranta Anglia.defapt tot din marea britanie e awsome @.@
Blacky
1.hmm....episod preferat,episod preferat...cam greu tinand cont ca toate sunt awsome..dar cred ca cel mai mult mia placut episodul 15.maximum cuteness & hotness hitachiin brothers
2.daca nu era faza aia nu se intamplau multe faze funny in anime.e o idee super.mai ales atunci dupa bal...defapt oriunde...
3.vai doamne,iubesc openingul ala >.> ...il ai???*puppy eyes* il vreaaaaaau ,dar nu il gasesc -_-" *kiss kiss fall in love* *.*
4.well u rock my OHSHC friend *.*pe langa asta imi pari o persoana foarte de treaba si miar placea sa mai vorbim si inafara forumului ^_^
pai guyz mia facut placere ^_^
-MarBell-- Advanced
- Numarul mesajelor : 136
Varsta : 32
In this moment : On&on Escape The Fate *.*
Data de inscriere : 05/07/2008
- Mesaj n°5
Buuuuh dididxaaaaa
1.Cand ai de gand sa termini tu anime-ul ala prv?:>...=))...sau daca nu l-ai terminat deja
2.Breee mai ai de gand sa-i zici bunny,saracului baiat?:))
3.Vreeei sa te baaaat cand vin la anul la tine??...adica m-am gandit si voi fi mai mare cu an....hahaha mai mare ca tineeee >:)..cateva luni dar nu conteaza=))
4.Si ultima intrebare capcana.....de ce nu esti pe mess ?? ...ailaviuuuuu buuuuh
1.Cand ai de gand sa termini tu anime-ul ala prv?:>...=))...sau daca nu l-ai terminat deja
2.Breee mai ai de gand sa-i zici bunny,saracului baiat?:))
3.Vreeei sa te baaaat cand vin la anul la tine??...adica m-am gandit si voi fi mai mare cu an....hahaha mai mare ca tineeee >:)..cateva luni dar nu conteaza=))
4.Si ultima intrebare capcana.....de ce nu esti pe mess ?? ...ailaviuuuuu buuuuh
lazy.muffin- Ichirukish
- Mesaj n°6
pai...bre mamaie...da,tu aia care ai postat ultima...
1.azi ma uit la episodu 12
2.da!!o sai zic bunny pana mor!! ...sau cel putin cat o sa mai vorbesc cu el!usa-chuu ...sau vreu kousa -chuu?
3.o sa fii mai mare ca mine de anu asta din septembrie mamaie ^_^ da nu ai de ce sa ma bati
4.deabia am intrat pe mess da sunt invizibila,doar prostii ma pot vedea ai lav iu tu ba
^catre ceilalti membri care mai intra aici,ignorati acest dialog si astept alte intrebari daca va tin pantalonii[sau fustele daca sunteti mai feminine]
1.azi ma uit la episodu 12
2.da!!o sai zic bunny pana mor!! ...sau cel putin cat o sa mai vorbesc cu el!usa-chuu ...sau vreu kousa -chuu?
3.o sa fii mai mare ca mine de anu asta din septembrie mamaie ^_^ da nu ai de ce sa ma bati
4.deabia am intrat pe mess da sunt invizibila,doar prostii ma pot vedea ai lav iu tu ba
^catre ceilalti membri care mai intra aici,ignorati acest dialog si astept alte intrebari daca va tin pantalonii[sau fustele daca sunteti mai feminine]
RealTime- Amateur
- Numarul mesajelor : 56
Varsta : 33
In this moment : Momente fericite? O.O
Data de inscriere : 03/07/2008
- Mesaj n°7
1.Care este numele tau?Iti place?
2.Ai fi vrut o altfel de viata?Cum ar fi in imaginatia ta?
3.Ce crezi despre faptul ca dormim noaptea si suntem treji ziua?Ar fi fost mai misto daca eram vampiri?O.O
4.Ce parere ai despre oamenii care copie anumite aspecte ale unei persoane?
5.Cartea preferata? O recomandare daca se poate? ^^'
6.Colectionezi ceva? Ce? o.o
7.Ce culoare are camera ta?Cat de mare e?
8.Cum te trezesti dimineata?
9.Ti-ar plagea sa faci parasutism? o.o
10.Ce parere ai despre albastru? o.o
11.Crezi ca aceste intrebari sunt "wtf? O_O"?
2.Ai fi vrut o altfel de viata?Cum ar fi in imaginatia ta?
3.Ce crezi despre faptul ca dormim noaptea si suntem treji ziua?Ar fi fost mai misto daca eram vampiri?O.O
4.Ce parere ai despre oamenii care copie anumite aspecte ale unei persoane?
5.Cartea preferata? O recomandare daca se poate? ^^'
6.Colectionezi ceva? Ce? o.o
7.Ce culoare are camera ta?Cat de mare e?
8.Cum te trezesti dimineata?
9.Ti-ar plagea sa faci parasutism? o.o
10.Ce parere ai despre albastru? o.o
11.Crezi ca aceste intrebari sunt "wtf? O_O"?
lazy.muffin- Ichirukish
- Mesaj n°8
buh,questions :
1.pai intreg e Gheorghe Elena Daniela si imi place.nu e un nume stupid cum mai vezi la altii desi poate ca nici numele mele preferate nu sunt.
2.hm...viata mea e destul de buna asa cum e,dar nu mar deranja daca nu as fi asa timida ^^"
3.sincer a inceput vara asa ca eu nu prea mai dorm noaptea,dorm dimineata,nu pot sa dorm cand e prea cald si as vrea cu siguranta sa fiu un vampir
4.intrun fel pe masura ce crestem luam diferite aspecte ale vietii altora si ne formam propria personalitate.totusi copiatul excesiv al unei anumite personae nu este bine si nu inteleg de ce unii fac asta..e ca si cum ai disparea...daca ma intelegi ^^"
5.pai am mai multe carti preferate,cum ar fi Harry Potter,Ciresarii si Sarutul dinaintea mortii...de restul sa auzit destul asa ca o recomand cu placere pe ultima,putin psihologica,vreo 2 crime foarte bine planuite ,mult suspans,chiar merita ^.^
6.dap,colectionez jucarii de plus ,sunt asa fuzzy si uber kawaii,am si un catelus mare mare cu care dorm iarna sa imi tina de cald ^^"...nu e prea umflat,nu are multe in el si pot sa il strang bine langa mine ^^
7.camera mea e destul de mare...defapt e sufrageria...si e verde[]
8.hm...dimineata se pune si pe la ora 10-11 nu?..pai ma trezesc pur si simplu,simt ca nu mai pot sa dorm,devin agitata...cam asa...
9.oo daaaa.sa fac parasutism si bungee jumping sunt cele mai mari dorinte ale mele,deabia astept sa fac 18 sa nu ma mai opreasca ai mei*evil grin*
10. e una din culorile mele preferate,care chiar a rezistat in top[mereu schimb culoarea preferata^^']...ma linisteste^_^
11.cea cu sculatul dimineata a fost ceva neasteptat ,but i`m used to this kind of stuff and i like them ^_^
thx pentru intrebari ^_^
1.pai intreg e Gheorghe Elena Daniela si imi place.nu e un nume stupid cum mai vezi la altii desi poate ca nici numele mele preferate nu sunt.
2.hm...viata mea e destul de buna asa cum e,dar nu mar deranja daca nu as fi asa timida ^^"
3.sincer a inceput vara asa ca eu nu prea mai dorm noaptea,dorm dimineata,nu pot sa dorm cand e prea cald si as vrea cu siguranta sa fiu un vampir
4.intrun fel pe masura ce crestem luam diferite aspecte ale vietii altora si ne formam propria personalitate.totusi copiatul excesiv al unei anumite personae nu este bine si nu inteleg de ce unii fac asta..e ca si cum ai disparea...daca ma intelegi ^^"
5.pai am mai multe carti preferate,cum ar fi Harry Potter,Ciresarii si Sarutul dinaintea mortii...de restul sa auzit destul asa ca o recomand cu placere pe ultima,putin psihologica,vreo 2 crime foarte bine planuite ,mult suspans,chiar merita ^.^
6.dap,colectionez jucarii de plus ,sunt asa fuzzy si uber kawaii,am si un catelus mare mare cu care dorm iarna sa imi tina de cald ^^"...nu e prea umflat,nu are multe in el si pot sa il strang bine langa mine ^^
7.camera mea e destul de mare...defapt e sufrageria...si e verde[]
8.hm...dimineata se pune si pe la ora 10-11 nu?..pai ma trezesc pur si simplu,simt ca nu mai pot sa dorm,devin agitata...cam asa...
9.oo daaaa.sa fac parasutism si bungee jumping sunt cele mai mari dorinte ale mele,deabia astept sa fac 18 sa nu ma mai opreasca ai mei*evil grin*
10. e una din culorile mele preferate,care chiar a rezistat in top[mereu schimb culoarea preferata^^']...ma linisteste^_^
11.cea cu sculatul dimineata a fost ceva neasteptat ,but i`m used to this kind of stuff and i like them ^_^
thx pentru intrebari ^_^
RuKia- Funeral light
- Numarul mesajelor : 540
- Mesaj n°9
"Like Fred and George, only better" [citat din avatarul tau XD]
I was just wonderin'. Se refera la Fred and George Weasley din Harry Potter ?
Oh the sweet twincest lurve, is spreading so fast, isn't it ?
I was just wonderin'. Se refera la Fred and George Weasley din Harry Potter ?
Oh the sweet twincest lurve, is spreading so fast, isn't it ?
lazy.muffin- Ichirukish
- Mesaj n°10
~yep,la ei doi se refera.pana la hikaru si kaoru ei au detinut titlul de cei mai tari frati din lume .si chiar seamana putin .si weasleys si hitachiins sunt nebuni de legat si foarte sweetah
~twincest love ...poti sa zici ca se raspandeste singura.,aw,aw,aw,ai auzit de waychest?
waychest -->fratii din my chemical romance are so damn good *perv* ...dar tot mai cul e Frerard Frerard
~twincest love ...poti sa zici ca se raspandeste singura.,aw,aw,aw,ai auzit de waychest?
waychest -->fratii din my chemical romance are so damn good *perv* ...dar tot mai cul e Frerard Frerard
Manouche- Tourniquet ~
- Numarul mesajelor : 673
In this moment : sleeeping O.o'
- Mesaj n°11
1.Cum te consideri?^^
2.Pluto/Mercur?^^
3.A defrisa sau a deversa?O.O''
4.Esti frumoasai opinia ta?
5.Ai oracol?
6.Ai jurnal?
Gata^^...Byee`
2.Pluto/Mercur?^^
3.A defrisa sau a deversa?O.O''
4.Esti frumoasai opinia ta?
5.Ai oracol?
6.Ai jurnal?
Gata^^...Byee`
RuKia- Funeral light
- Numarul mesajelor : 540
- Mesaj n°12
De waychest stiam but de frerard e prima data cand aud. Sunt buni dar waychest > them from my povlazy.muffin a scris:~yep,la ei doi se refera.pana la hikaru si kaoru ei au detinut titlul de cei mai tari frati din lume .si chiar seamana putin .si weasleys si hitachiins sunt nebuni de legat si foarte sweetah
And ohmygawd Fred si George are like omfg!
Sunt nebuni de legat, sweetah si devilish ya'know ai uitat sa zici asta
Si acum sa-ti mai pun niste intrebari ca sa nu fiu off XD.
o De cand ai devenit fana yaoi ?
o Ce te-a determinat sa devii o fana yaoi ? Si daca iti amintesti care a fost prima poza yaoi pe care ai vazut-o XD ?
o Ce parere ai de yuri ?
See ya
lazy.muffin- Ichirukish
- Mesaj n°13
uuuh,questions:
Konan
1.considerand cum ma consider sunt o persoana prietenoasa care e intotdeauna acolo,incapatanata si cat de cat timida,dar nebuna peste orice caracteristica [<--chestia asta imi aminteste de un pui]
2.Pluto.e asa miiiica si departe de soare >.>
3.niciuna..O.O""poluarea cah...doar sa defrisati si sa replantati
4.pai in opinia mea sunt draguta dar sunt multe aspecte care nu imi plac la corpul meu -_-"
5.am avut oracol mai demult
6.am avut.dupa ce am observat ca nu am cum sa il tin fara sa se uite cineva in el am lasato balta -_-"
Rukia-chan
yeah well Frank mi se pare unu din cei mai buni barbati din lume,mai bun ca mikey si probabil si de asta imi place mai mult.si da,cum am uitat sa zic devilish .they rullz oricum.
intrebarile:
1.sunt fana yaoi de la primul anime pe care lam vazut stiind ca e anime.[a fost Gravitation,don`t`ya know?-->nu e cine stie ce in anime dar mam documentat dupa]
2.pai iti e mai mare dragu sa ii vezi ..iar prima poza nu stiu care a fost dar sigur era din gravitation
3.nu ma deranjeaza nici yuri,chiar deloc dar nu se compara cu niste yaoi bun
thx guyzz
Konan
1.considerand cum ma consider sunt o persoana prietenoasa care e intotdeauna acolo,incapatanata si cat de cat timida,dar nebuna peste orice caracteristica [<--chestia asta imi aminteste de un pui]
2.Pluto.e asa miiiica si departe de soare >.>
3.niciuna..O.O""poluarea cah...doar sa defrisati si sa replantati
4.pai in opinia mea sunt draguta dar sunt multe aspecte care nu imi plac la corpul meu -_-"
5.am avut oracol mai demult
6.am avut.dupa ce am observat ca nu am cum sa il tin fara sa se uite cineva in el am lasato balta -_-"
Rukia-chan
yeah well Frank mi se pare unu din cei mai buni barbati din lume,mai bun ca mikey si probabil si de asta imi place mai mult.si da,cum am uitat sa zic devilish .they rullz oricum.
intrebarile:
1.sunt fana yaoi de la primul anime pe care lam vazut stiind ca e anime.[a fost Gravitation,don`t`ya know?-->nu e cine stie ce in anime dar mam documentat dupa]
2.pai iti e mai mare dragu sa ii vezi ..iar prima poza nu stiu care a fost dar sigur era din gravitation
3.nu ma deranjeaza nici yuri,chiar deloc dar nu se compara cu niste yaoi bun
thx guyzz
Aki-chan- Numb
- Numarul mesajelor : 28
- Mesaj n°14
Hei , hei...
1. Ai mancat vreodata Rabdari Prajite sau sushi?
2. Ai baut sake?
3. Manga-urile citite de tine.
4. Ce manga-uri imi recomanzi?
5. Anime-ul preferat.
6. Ai vizionat anime-ul Minami-ke ?
7. Iti place sa raspunzi la intrebari?
8. Cu ce personaj anime te asemeni , dupa parerea ta?
1. Ai mancat vreodata Rabdari Prajite sau sushi?
2. Ai baut sake?
3. Manga-urile citite de tine.
4. Ce manga-uri imi recomanzi?
5. Anime-ul preferat.
6. Ai vizionat anime-ul Minami-ke ?
7. Iti place sa raspunzi la intrebari?
8. Cu ce personaj anime te asemeni , dupa parerea ta?
lazy.muffin- Ichirukish
- Mesaj n°15
nyello...vroiam sa intru mai devreme pe aici dar am cateva probleme si se pare ca nu mi se mai incarca paginile >.< ...mie frica sa nu se intample ca data trecuta.
well Aki-chii:
1.rabdari prajite mananc cam des dar sushi nu am mancat inca..desi am mancat crochete de peste ^-^
2.never
3.nu sunt mare fan manga so:"Urooboe Uroboros";"You are my girlfriend";Bleach,VK...si mai erau vreo 2 la care numi amintesc numele iar browserul meu nu se mai incarca so nu pot sa mai vad
4.well...You`re my girlfriend e funny si are 4ch O.O..sau e one-shot-ul la care a facut Yuki-sou topic[nu Urooboe,celalalt,iam uitat numele]asta daca iti plac cele mai "nebune"O.O
5.Hmm....cred ca Bleach si FMA..nu ma pot hotara la unul
6. inca nu,e pe lista"de vazut"
7.nyaaawn ,i love it
8.hmmm...personaj,personaj....poate Hiyono din spiral pentru ca il sustine pe narumu.. si mereu se baga unde nu trebuie..sau Kaname pentru ca mereu loveste pe cineva[ahem..Sousuke]...nu cred sa fi gasit un personaj cu care sa seman...[marble mia zis Kurtz pentru ca e perv ]
nyaah...cam asta a iesit dupa ce miam stors creierii...^-^ ..thx for the Q-s
well Aki-chii:
1.rabdari prajite mananc cam des dar sushi nu am mancat inca..desi am mancat crochete de peste ^-^
2.never
3.nu sunt mare fan manga so:"Urooboe Uroboros";"You are my girlfriend";Bleach,VK...si mai erau vreo 2 la care numi amintesc numele iar browserul meu nu se mai incarca so nu pot sa mai vad
4.well...You`re my girlfriend e funny si are 4ch O.O..sau e one-shot-ul la care a facut Yuki-sou topic[nu Urooboe,celalalt,iam uitat numele]asta daca iti plac cele mai "nebune"O.O
5.Hmm....cred ca Bleach si FMA..nu ma pot hotara la unul
6. inca nu,e pe lista"de vazut"
7.nyaaawn ,i love it
8.hmmm...personaj,personaj....poate Hiyono din spiral pentru ca il sustine pe narumu.. si mereu se baga unde nu trebuie..sau Kaname pentru ca mereu loveste pe cineva[ahem..Sousuke]...nu cred sa fi gasit un personaj cu care sa seman...[marble mia zis Kurtz pentru ca e perv ]
nyaah...cam asta a iesit dupa ce miam stors creierii...^-^ ..thx for the Q-s
Sharly- Dandelion
- Numarul mesajelor : 691
- Mesaj n°16
Let's see ... cred ca este prima data cond postez la sectiunea asta si pun intrebari o.O
>De la ce vine nick'ul tau? ... Care btw este adorabil
>Iti plac pufarinele?
>Ce parerea ai despre mine?
Cam atat .. see ya` around
>De la ce vine nick'ul tau? ... Care btw este adorabil
>Iti plac pufarinele?
>Ce parerea ai despre mine?
Cam atat .. see ya` around
lazy.muffin- Ichirukish
- Mesaj n°17
hehe^-^
-pai intro zi ma gandeam ce porecla ciudata sa ii pun prietenului meu si miam amintit de un joc in care am auzit cuvantul "muffin" si mam gandit la povestea "everybody`s gay" asa ca iam zis gay muffin.pentru ca avem si "familie" a aparut familia muffin,iar eu"geniala" inventatoare am ajuns sa fiu violet lazy gay muffin,pe scurt lazy muffin.incurcat nu?^^" and glad you like it ^^
-nu am mai mancat pufarine de foarte mult timp da imi placeau,sincer mai mult imi placea sa ma uit la ele si sa le aranjez in forme ciudate dar merge
-i hate you ...heh,just kidding,cred ca esti cel mai perv admin pe care il cunosc si unul foarte bun,funny,friendly and cute ah si foarte buna la gfx
thx for the questions ^^
-pai intro zi ma gandeam ce porecla ciudata sa ii pun prietenului meu si miam amintit de un joc in care am auzit cuvantul "muffin" si mam gandit la povestea "everybody`s gay" asa ca iam zis gay muffin.pentru ca avem si "familie" a aparut familia muffin,iar eu"geniala" inventatoare am ajuns sa fiu violet lazy gay muffin,pe scurt lazy muffin.incurcat nu?^^" and glad you like it ^^
-nu am mai mancat pufarine de foarte mult timp da imi placeau,sincer mai mult imi placea sa ma uit la ele si sa le aranjez in forme ciudate dar merge
-i hate you ...heh,just kidding,cred ca esti cel mai perv admin pe care il cunosc si unul foarte bun,funny,friendly and cute ah si foarte buna la gfx
thx for the questions ^^
Schwarzschild- . d e a t h m a t e .
- Numarul mesajelor : 1469
In this moment : Raping a j-rocker
- Mesaj n°18
My dear muffin *.* buh me are niste intrebari pentru tine o.o
1. Crezi ca j-rockerii sunt extraterestrii roz si pufosi veniti de pe planeta Rozalie? *_*
2. Crezi ca legumele vor sa domine lumea? O_O
3. Ai mancat vreodata caracatita? x-x
4. Iti place pestele? o.o
Uhm cam atat deocamdata, nu prea am inspiratie u.u
1. Crezi ca j-rockerii sunt extraterestrii roz si pufosi veniti de pe planeta Rozalie? *_*
Uhm cam atat deocamdata, nu prea am inspiratie u.u
lazy.muffin- Ichirukish
- Mesaj n°19
-huhu,kawa-kawa,nu stiu dar sunt intoxicanti si nu e nimic mai intoxicant decat ceva roz si pufos deci cred ca da O.O""
-pai o domina deja O.O"...adulti sunt dominati si ne obliga si pe noi sa mancam legume.si nu ai vazut ca apar pe la tv non-stop?*.*
-never,da o sa le incerc cand o sai conving pe ai mei sa mearga la un restaurant T_T
-tipul meu de carne preferata.mai ales crochetele de peste
thx my kawa-kawa weird sis O.O
-huhu,kawa-kawa,nu stiu dar sunt intoxicanti si nu e nimic mai intoxicant decat ceva roz si pufos deci cred ca da O.O""
-pai o domina deja O.O"...adulti sunt dominati si ne obliga si pe noi sa mancam legume.si nu ai vazut ca apar pe la tv non-stop?*.*
-never,da o sa le incerc cand o sai conving pe ai mei sa mearga la un restaurant T_T
-tipul meu de carne preferata.mai ales crochetele de peste
thx my kawa-kawa weird sis O.O