Nippoku

Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Ultimele subiecte

» parteneriat
Scris de DarkPoint Sam Dec 19, 2009 10:41 am

» Rosario+Vampire
Scris de DarK Dum Oct 04, 2009 1:32 am

» salut
Scris de mira-chan Joi Sept 10, 2009 12:35 pm

» A really noobish GFX
Scris de Plastic Doll Dum Iul 12, 2009 1:22 pm

» Ce faci in acest moment
Scris de Plastic Doll Vin Iul 10, 2009 4:54 pm

» Personaje insuportabile
Scris de lazy.muffin Joi Iul 09, 2009 11:51 am

» Nyello there Nippoku!
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 12:01 pm

» THE "WE HATE BOB!" FC
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 10:33 am

» DarK's n00bish GFX ^^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 9:14 am

» Silver is here ^o^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 8:59 am

» hello every one
Scris de Odis Joi Iul 02, 2009 9:20 pm

» Goodbye
Scris de Schwarzschild Mier Iun 24, 2009 3:10 pm

» Link-uri utile
Scris de Silver.Chaos Mar Iun 23, 2009 10:47 pm

» Artisti romani
Scris de Plastic Doll Lun Iun 22, 2009 5:08 pm

» Staff
Scris de Odis Dum Iun 21, 2009 5:38 pm

Top postatori

DarK (1698)
Sakura Vs. Hinata Bar_leftSakura Vs. Hinata BarSakura Vs. Hinata Bar_right 
Schwarzschild (1469)
-xXxdeath_tearsxXx- (814)
Sharly (691)
Manouche (673)
RuKia (540)
Odis (537)
AkAShA (498)
Plastic Doll (411)
Akihara (327)

Flux RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

+8
Blacky
Sharly
AkAShA
Vermillion
Ruth
Manouche
RuKia
Odis
12 participan?i

Sakura Vs. Hinata

Odis
    Odis
    Funeral light

feminin Numarul mesajelor : 537
    Varsta : 31
    In this moment : Looking after Ichiru pants mwhaha nya~!
    Data de inscriere : 01/07/2008

Icon Sakura Vs. Hinata

Mesaj Scris de Odis Mar Iul 01, 2008 11:40 pm

Titlul nu are mai mult de zis ^^ pe care o algeti ?

Sakura
    Desi la inceput o uram pentru ca era prea obsedata de Sasuke ,geez ,in gandul meu another simply and ugly freakin Sasuke-fan-girl -___-' .Ehh prima impresie O_O" ,in Shippuden da dovada de mult mai multa maturitate si o personalitate mult mai exemplara si mai interesanta ,oricum din totdeauna mi s-a parut o fire incapatanata .Well are un caracter interesant si este destul de funny .Imi place si faptul ca e devenit mai sigura pe sine [nu o smiorcaita ca inainte] si mai puternica ^^ .Ca orice personaj are si cateva defecte [incluzand ca uneori sta cam rau cu nervii ] dar stie sa aprecieze totul ,plus ca a fost si este inca foarte smart .Inteligenta este puntul ei forte ,plus ca si puterile sale medicinale sunt interesante si chiar forta ei bruta O___o .
    Iar Hinata ce sa zic "Naruto ,Naruto ,Naruta in dreapta-stanga-jos-sus-la mijloc-etc.] .C'mon ,atunci cand l-a vazut pe Naruto dupa atatia ani in urmatoearele 3 milisecunde *blush* -___- . Fata de Sakura ,care l-a vazut prima oara pe Sasuke ,chiar a incercat sa-l atace ,considerandu-l ca un adversar .Chiar daca cele doua situatii s-au desafasurat in alte circumstante .[mult mai diferite -__-']
    La inceput si mie imi placea mai mult de Hinata ,but s-a dovedit a fi o fricoasa ,unde este personalitatea ei? Nu poate sa aiba un caracter propriu ? Prea e un iepure fricos so srry pentru fanii lui Hinata ,dar asta e parerea mea.
    So Sakura-chan ^^

Ultima editare efectuata de catre Tahrik in Mier Iul 02, 2008 7:40 pm, editata de 1 ori
    RuKia
    RuKia
    Funeral light

feminin Numarul mesajelor : 540
    Varsta : 31

Icon Re: Sakura Vs. Hinata

Mesaj Scris de RuKia Mier Iul 02, 2008 12:31 am

Sakura all the way !!

I like Sakura better. Imi place numele ei, are o semnificatie frumoasa ^ ^. In plus imi place evolutia ei. I mean think about it a lil' . Dintr-o super-enervanta fan-girl de-a lui sasuke, care nu avea nici un scop in viata decat sa-l impresioneze pe sasuke and stuff a devenit treptat o fata matura, care isi accepta defectele, care a inceput sa-l aprecieze mult mai mult si pe Naruto si pe cei din jur, care a muncit din greu timp de trei ani si a devenit foarte puternica, si care a inceput sa vada viata dintr-un total alt unghi si a invatat ca viata inseamna mult mai mult decat a te invarti tot timpul prin jurul lui sasuke. Eu o apreciez ca si personaj. Are un caractre complex si 'natural" ^ ^. Adica sigur ca are si ea defectele ei. But Hey!Cine nu are XD ? Anyway. Imi place faptul ca a devenit asa de determinata si s-a antrenat asa de mult, doar ca sa poata sa le fie de folos lui naruto si lui sasuke. Nici macar nu a avut un scop propriu. Eu una o apreciez si mi se pare un personaj de admirat, si cred ca nu e cu nimic mai prejos decat celelalte caractere ^ ^. Cat despre Hinata, ei bine e o mironosita din punctul meu de vedere. 'Omg Hinata timida si adorabila' este pentru mine Hinata the annoying Naruto fan-girl *rolling eyes* Nu ma impresioneaza cu nimic caracterul ei. I mean e caracterul tipic de fata timida care poate fi regasit in majoritatea manga-urilor. Hmm si ma streseaza faptul ca multi zic ca Sakura e o fan-girl Sasuke spre deosebire de Hinata care il iubste cu adevart pe Naruto. I mean, what in the world is the freakin' difference peeps yelling ? Hinata e o mai mare fan-girl decat Sakura. She's checkin' Naruto out all the time and she's always like "Oh Naruto-kun". So care e mai mare fan-girl. Si in plus sa luam in calcul faptul ca Sakura s-a maturizat in shippuuden, but Hinata e mai enervanta ca inainte chu
    Manouche
    Manouche
    Tourniquet ~

feminin Numarul mesajelor : 673
    In this moment : sleeeping O.o'

Mesaj Scris de Manouche Mier Iul 02, 2008 9:29 am

So...Incerc sa nu ma mai enervez de data asta si ->sa n'o fac scurta si directa ci mai lunga si concreta<-[WoW,am facut si'o rima grin ]

Well...Aleg Sakura!!!Cu toate ca aceasta mica furnicuta ROZ [O__O'']nu'mi place deloc o aleg pe ea pentru ca nu o suport pe Hinata...Sakura se maturizeaza pe zi ce trece si devine si mai puternica din toate punctele de vedere.Imi place ca devine ambitioasa,cu toate ca la inceput este sensibila^^"Imi place ca e...Optimista!Ea CREDE ca Sasuke se va reintoarce candva in Konoha^^Tin minte ca,undeva pe un forum,scria ca Hinata are Byakugan-ul si e mai puternica?O__O''?Frate...Tu te'ai uitat macar la un episod sa vezi cat de mult stie Hinata sa'l utilizeze?Ca vede ea la nu stiu ce si nu stiu cum e partea a doua...Recunosc ca faza aia cu albinele m'a impresionat si pe mine dar in rest..No way! Sakura a prins din Academie baza,sa zic asa.Hinata nu prea am vazut'o invatand and all the stuff...Hinata este prea...Moale de felul ei..Prea timida si prea rusinoasa..A pierdut niste oportunitati in fata lui Naruto care ii puteau fi utile...Dar...Hinata e Hinata!Aceeasi mataita mereu!!

So..Alegerea mea e SAKURA!
    Ruth
    Ruth
    Numb

feminin Numarul mesajelor : 31
    Varsta : 28
    Data de inscriere : 02/07/2008

Mesaj Scris de Ruth Mier Iul 02, 2008 11:28 am

Hmm...Alegerea...in cazul meu este simpla...O aleg pe Sakura, datorita caracterului ei ambitios mai tarziu...dar la inceput sensibil...Este sensibila datorita faptului ca este sclava dragostei lui Sasuke, dar si ambitioasa deoarece apoi...nu mai renunta la ea...chiar si cand Naruto devine un fel de protector al ei.Este rnita profund de cuvintele lui Sasuke..d.ar traieste cu speranta ca intr-o zi(insemnand ca este optimista) il va revedea iarasi...
    Hinata nu este deloc genul meu...timiditatea ei accentuta o determina sa piarda diverse oportunitati ce i-ar fi putut fi utile...Anyway...Nu am nimic cu ea...Atat am avut de punctat.
    Vermillion
    Vermillion
    Numb

feminin Numarul mesajelor : 23

Mesaj Scris de Vermillion Mier Iul 02, 2008 11:40 am

Hinata

Trebuie sa recunosc ca Sakura e chiar dragutica, dar de prin primele episoade ea nu facea mai nimic, era doar aparata de ceilalti. De Hinata imi place mult mai mult pentru ca are un caracter mai interesant, cu toate ca este foarte timida. Ea a reusit sa devina mai puternica prin lupta cu Neji si chiar daca nu a castigat, a capatat mai multa putere si experienta. A realizat ce este acela un ninja. De ce imi place mie mai mult de ea nu consta doar in lupta cu verisorul ei. Si daca jignesc pe cineva sa ma scuze, dar de Sakura nu imi place absolut deloc. E mult prea obsedata si cateodata chiar inutila.
    AkAShA
    AkAShA
    Sapid light

feminin Numarul mesajelor : 498
    Varsta : 30
    In this moment : Metallica!!!!!

Mesaj Scris de AkAShA Mier Iul 02, 2008 12:03 pm

Yeah well, culmea! In prima serie desi era "Omg~~ Sasuke" trebuie sa recunosc ca nu prea observam asta si nici faptul ca era destul de inutila, plangacioasa si cam annoying. In Shippuden lucrurile s-au schimbat radical: nu mai este inutila, ba chiar puternica daca nu chiar vitala, fiind un medical ninja, s-a maturizat complet si a devenit mult mai putin fitoasa. Toate acestea trebuie acceptate si laudate bineinteles.
    Dar eu totusi cred ca o prefer pe Hinata. Mi se pare mai dragutica, mai altruista, darnica, sincera si in plus ea a fost asa inca de la bun inceput. Poate ca ea inca il mai iubeste pe Naruto, dupa atata timp desi, daca stam bine sa ne gandim, si el a fost plecat din sat pentru ...umm, 2 ani? o_o
    Si nu l-a sufocat niciodata cu sentimentele sale precum facea Sakura cu Sasuke, ca un copil razgaiat.
    In fine, postul asta devine deja luuung si plictisitor so ce mai incolo si incoace,
    I choose Hinata!
    Sharly
    Sharly
    Dandelion

feminin Numarul mesajelor : 691

Mesaj Scris de Sharly Mier Iul 02, 2008 7:32 pm

Hinata: Mi se pare o tipa sweet si de treaba, dar este prea timida ^^" dar totusi este foarte puternica, mai ales mai tarziu ^^
    Sakura: Nici de ea nu prea imi place ... nu imi place comportamentul ei fata de Naruto si faptul ca era innebunita dupa Sasuke, dar in Shippuuden lucrurile s-au schimbat si a inceput sa imi placa de ea. ^_^ Este responsabila, puternica and so on ^^

Deci eu o aleg pe Sakura
    Blacky
    Blacky
    Crucifixion of Faith

feminin Numarul mesajelor : 298

Mesaj Scris de Blacky Vin Iul 04, 2008 9:25 pm

Eu o aleg pe Sakura
    Sakura-destul de puternica in Shippuuden mai ales ca a inceput sa se antreneze serios si nu renunta ...pe de alta parte este un ninja medical foarte bun..merge in misiuni periculoase si nu cred ca se plange daca isi rupe vreo unghie urahara-sama

Hinata-e ea dragutza dar pentru ca e prea timida nu va reusi sa faca nimik..mai ales ce cu obsesia ei pentru Naruto >< mai lasa-l si pe baiat sa respire:))
    So eu aleg Sakura
    RealTime
    RealTime
    Amateur

feminin Numarul mesajelor : 56
    Varsta : 33
    In this moment : Momente fericite? O.O
    Data de inscriere : 03/07/2008

Mesaj Scris de RealTime Mier Iul 09, 2008 1:40 pm

Well se pare ca majoritatea au ales-o pe Sakura O.O, me too
    A evoluat foarte bine in Shippuuden asta multumita lui Tsunade o.o si nu mai are rost sa enumar ce au zis si ceilalti de sus o.o
    Hinata: prea timida, totusi in Shippuuden chiar asteptam sa faca ceva in legatura cu Naruto dar cand am vazut... -.-'' oh god
    Well o sa aleg Sakura o.o
    Akihara
    Akihara
    #1PSC winner
    #1PSC winner

feminin Numarul mesajelor : 327
    In this moment : broken inside
    Data de inscriere : 04/07/2008

Mesaj Scris de Akihara Mier Iul 09, 2008 1:47 pm

Hinata, of course pentru ca n-am avut nimic cu ea inca de la inceput, pe cand Sakura ma enerva rau cu "Sasuke-kun" al ei anime sweat si era si foarte inutila.
    Hinata, desi e foarte timida, este foarte puternica si curajoasa si e de mare ajutor echipei sale.
    Plastic Doll
    Plastic Doll
    Lost in the black

feminin Numarul mesajelor : 411
    Varsta : 29

Mesaj Scris de Plastic Doll Sam Iul 12, 2008 9:13 pm

Well,din Naruto normal,Aleg Hinata,orcum na zis nimeni nimic de Shippuuden,fiinca acolo Sakura ...e mai normala.
    Orcum Hinata mi se pare mult mai inteligenta si draguta,chiar daca e timida,orcum asta nu prea ma afecteaza *yaya* ,deci o aleg pe Hinata.Mi se pare mai normala,si nu face ca disperatele alea dupa Sasuke,scz faniilor but unori sunt cam....tralalalla.
    EllaFromHell
    EllaFromHell
    Numb

feminin Numarul mesajelor : 32
    Data de inscriere : 25/08/2008

Mesaj Scris de EllaFromHell Mier Aug 27, 2008 6:36 pm

SAKURA e sooper kawaii si foarte puternica.Hinata e prea timida si fricoasa.Chiar daca e atat de obsedata de sasuke ea e tot cute.Sakura devine mult mai puternica decat Hinata si oricum mi se pare ca ea este mult mai matura si dezghetata la minte^_^

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Subiecte similare

-

Data/ora curentă este: Vin Noi 22, 2024 11:59 am