Nippoku

Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Ultimele subiecte

» parteneriat
Scris de DarkPoint Sam Dec 19, 2009 10:41 am

» Rosario+Vampire
Scris de DarK Dum Oct 04, 2009 1:32 am

» salut
Scris de mira-chan Joi Sept 10, 2009 12:35 pm

» A really noobish GFX
Scris de Plastic Doll Dum Iul 12, 2009 1:22 pm

» Ce faci in acest moment
Scris de Plastic Doll Vin Iul 10, 2009 4:54 pm

» Personaje insuportabile
Scris de lazy.muffin Joi Iul 09, 2009 11:51 am

» Nyello there Nippoku!
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 12:01 pm

» THE "WE HATE BOB!" FC
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 10:33 am

» DarK's n00bish GFX ^^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 9:14 am

» Silver is here ^o^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 8:59 am

» hello every one
Scris de Odis Joi Iul 02, 2009 9:20 pm

» Goodbye
Scris de Schwarzschild Mier Iun 24, 2009 3:10 pm

» Link-uri utile
Scris de Silver.Chaos Mar Iun 23, 2009 10:47 pm

» Artisti romani
Scris de Plastic Doll Lun Iun 22, 2009 5:08 pm

» Staff
Scris de Odis Dum Iun 21, 2009 5:38 pm

Top postatori

DarK (1698)
Cu ce personaj semanati? Bar_leftCu ce personaj semanati? BarCu ce personaj semanati? Bar_right 
Schwarzschild (1469)
Cu ce personaj semanati? Bar_leftCu ce personaj semanati? BarCu ce personaj semanati? Bar_right 
-xXxdeath_tearsxXx- (814)
Sharly (691)
Manouche (673)
RuKia (540)
Odis (537)
AkAShA (498)
Plastic Doll (411)
Akihara (327)

Flux RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

+2
RuKia
Schwarzschild
6 participan?i

Cu ce personaj semanati?

Schwarzschild
    Schwarzschild
    . d e a t h m a t e .

feminin Numarul mesajelor : 1469
    Varsta : 31
    In this moment : Raping a j-rocker
    Data de inscriere : 02/07/2008

Icon Cu ce personaj semanati?

Mesaj Scris de Schwarzschild Dum Iul 06, 2008 10:39 pm

Well probabil cu Rukia xD n_n pentru ca ne asemanam destul de mult in ceea ce priveste personalitatea. In totdeauna gandesc inainte sa fac si stiu ce am de facut ca si ea. Sunt destul de calma de obicei, ca si Rukia ... am obiceiul de a lua vina altora asupra mea ... nu-mi place sa ma simt vinovata, dar nu-mi place sa-i vad pe altii ca se simt vinovati de ceva x.x' So... eu sunt ca si Rukia n_n.
    RuKia
    RuKia
    Funeral light

feminin Numarul mesajelor : 540
    Data de inscriere : 01/07/2008

Icon Re: Cu ce personaj semanati?

Mesaj Scris de RuKia Mar Iul 08, 2008 11:36 pm

Hmm dunno. Cel mai probabil cu Rukia. Seaman destul de bine cu ea la caracter. I'm pround and sometimes cocky XD, just like her. Am "obiceiul" asta prost de a prelua mereu toata vina asupra mea chiar daca nu e [just like Rukia]. I'm a manga snob si sunt nebuna dupa lil' cute and fluffy bunnies de cand ma stiu XD [just like Rukia]. Pot fi si funny, childish si well in a good mood ^ ^ but si calma si matura atunci cand e nevoie [just like Rukia]. And so on and so on. Desi caracterul meu, e caractreul meu si well e 'unic' [toti avem caractere unice intr-un fel sau altul, right ^ ^ ?] pot spune ca, caractreul Rukiei seamana cu al meu destul de bine, desi nu chiar in intregime ^ ^.

Ultima editare efectuata de catre RuKia-ChaN in Mar Aug 12, 2008 9:09 pm, editata de 1 ori
    Akihara
    Akihara
    #1PSC winner
    #1PSC winner

feminin Numarul mesajelor : 327
    Varsta : 30
    In this moment : broken inside
    Data de inscriere : 04/07/2008

Mesaj Scris de Akihara Mier Iul 09, 2008 8:30 am

well multi mi-au spus pana acum ca eu chiar seman cu Soi Fong si asta cred si eu.ma port destul de asemanator ei si tind sa fiu matura si mai dura, like her.and she wants to be strong and that's what I want too
    Odis
    Odis
    Funeral light

feminin Numarul mesajelor : 537
    In this moment : Looking after Ichiru pants mwhaha nya~!
    Data de inscriere : 01/07/2008

Mesaj Scris de Odis Mier Iul 09, 2008 11:46 am

*Lmao* eu n-am habar cu cine as semana O.O" de fapt cu nimeni ,ar trebui sa fiu un hibrid intre Ichigo ,Uryuu ,Rukia ,Yoruichi ,Urahara si Renji ,ma refer la personalitate O_O" ,din moment ce uneori sunt indiferenta ,nepasatoare ,ganditoare si nu perfect sanatoasa mintal ,iar alte ori zambitoare ,nebuna ,perversa ^^" ,neindemanatica ,impiedicata si ciudata Z.zzzzz" ,in rest ma consider cat de cat normala ^^" ~ imi place sa citesc carti ,de fapt e o mare manie ,as sta toata ziua numai cu cartile ,sa le citesc ,dar am si alte obligatii de facut ^^ .In acelasi timp mi s-a interzis sa fac curatenie in casa ,deoarece tot ce ating ajunge la cosul de gunoi O.O" deci cred ca un hibrid intre ei ar merge ^^ .
    DarK
    DarK
    ~ T0x!c WaSt3 ~

masculin Numarul mesajelor : 1698
    Varsta : 34
    Data de inscriere : 04/08/2008

Mesaj Scris de DarK Sam Aug 09, 2008 11:33 pm

Well , mie tot imi spun cativa prieteni de la o vreme "Kenpa-kun" >__> de la Kenpachi ...
    Stiu ca uneori sunt mai sadic si maniac but ... wtf ? I'm not that maniac ... cred O_O"" Edit: eu sunt de alta parere XD
    Anywayz , la comportament cam asta ar fi ^^ la fizic Ichigo XD ( mai putin culoarea parului XD ) so ... Ichigo cu personalitatea lui Kenpachi ... mayhem O______O
    Iukia
    Iukia
    Amateur

feminin Numarul mesajelor : 60
    Varsta : 29
    Data de inscriere : 05/07/2008

Mesaj Scris de Iukia Sam Aug 16, 2008 10:30 am

^___^ Pai nu stiu daca seman neaparat :-| dar cu siguranta asi vrea sa seman cu Inoue nu la fizic .. si caracterul ei mi se pare foarte funny .......... ^____^

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Vin Noi 22, 2024 9:09 am