Nippoku

Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Ultimele subiecte

» parteneriat
Scris de DarkPoint Sam Dec 19, 2009 10:41 am

» Rosario+Vampire
Scris de DarK Dum Oct 04, 2009 1:32 am

» salut
Scris de mira-chan Joi Sept 10, 2009 12:35 pm

» A really noobish GFX
Scris de Plastic Doll Dum Iul 12, 2009 1:22 pm

» Ce faci in acest moment
Scris de Plastic Doll Vin Iul 10, 2009 4:54 pm

» Personaje insuportabile
Scris de lazy.muffin Joi Iul 09, 2009 11:51 am

» Nyello there Nippoku!
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 12:01 pm

» THE "WE HATE BOB!" FC
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 10:33 am

» DarK's n00bish GFX ^^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 9:14 am

» Silver is here ^o^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 8:59 am

» hello every one
Scris de Odis Joi Iul 02, 2009 9:20 pm

» Goodbye
Scris de Schwarzschild Mier Iun 24, 2009 3:10 pm

» Link-uri utile
Scris de Silver.Chaos Mar Iun 23, 2009 10:47 pm

» Artisti romani
Scris de Plastic Doll Lun Iun 22, 2009 5:08 pm

» Staff
Scris de Odis Dum Iun 21, 2009 5:38 pm

Top postatori

DarK (1698)
Bleach movie 1:Memories Of Nobody Bar_leftBleach movie 1:Memories Of Nobody BarBleach movie 1:Memories Of Nobody Bar_right 
Schwarzschild (1469)
Bleach movie 1:Memories Of Nobody Bar_leftBleach movie 1:Memories Of Nobody BarBleach movie 1:Memories Of Nobody Bar_right 
-xXxdeath_tearsxXx- (814)
Sharly (691)
Manouche (673)
RuKia (540)
Odis (537)
AkAShA (498)
Plastic Doll (411)
Akihara (327)

Flux RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

3 participan?i

Bleach movie 1:Memories Of Nobody

Odis
    Odis
    Funeral light

feminin Numarul mesajelor : 537
    Varsta : 31
    In this moment : Looking after Ichiru pants mwhaha nya~!
    Data de inscriere : 01/07/2008

Icon Bleach movie 1:Memories Of Nobody

Mesaj Scris de Odis Lun Aug 04, 2008 6:55 pm

Dupa cum stiti Memories Of Nobody este primul film Bleach u.u ,ce fel de parere v-a lasat ?
    Un film care mi-a lasat o impresie destul de buna [fata de altele umm Naruto de exemplu O.O"] .Grafica chiar a fost buna ,Rukia arata foarte cute ^^ .Chiar mai cute fata de anime . Senna ,God s-au axat destul de mult pe ea O.O ,dar trebuie sa recunosc ca a avut un caracter interesant .Oricum nu a fost foarte originala -___-' ca personaj .Povestea hmm nu pot sa spun ca fost oribila ,dar nici minunata -____-' .Scenele de lupta au fost foarte interesante ,parerea mea ^^ .De data aceea au detaliat luptele tuturor ,desi cea a lui Ichigo nu stiu parca au cam lungito .Coloana sonora ,well au potrivit destul de bine ^^ melodiile ,asta chiar mi-a placut [dar nu in mod exagerat] .Totusi am asteptat destul de mult acest film ,care sa zicem nu s-a ridicat la asteptarile mele O.O .Per total ar fi o nota de 7 ^^ ,poate mai mult chiar un 8 ,dar nu cred ca o nota mai mica ar fi posibila .
    Pareri ,critici ,laude ,de toate ^^ .

Si daca nu l-ati vazut il puteti descarca de pe acest torrent .
    RuKia
    RuKia
    Funeral light

feminin Numarul mesajelor : 540
    Varsta : 31
    Data de inscriere : 01/07/2008

Icon Re: Bleach movie 1:Memories Of Nobody

Mesaj Scris de RuKia Lun Aug 04, 2008 11:20 pm

Mie nu mi-a lasat o impresie asa de buna acest movie. Intradevar Rukia a fost cute, grafica ok, coloana sonora nice and all that jazz but Senna, imo, a stricat totul. Caracterul ei a fost asa de jalnic si lipsit de originalitate, pana si infatisarea ei era aiurea. I mean orange eyes and darkblue hair WTF anime sweat ? Si da, s-au axat prea mult pe ea, si din moment ce mi-a displacut tipa inca din prima clipa, normal ca a stricat toata frumusetea movie-ului, cel putin pentru mine. In plus animatorii l-au facut pe ichigo in movie-ul asta sa fie so OOC si au 'spoilerit' shikai-ul lui Sode no Shirayuki inainte de termen ca sa zic asa yelling Nici story-line-ul, nici personajele 'speciale' din acest movie nu au fost cine stie ce, iar asta se datoreaza in mare parte faptului ca Kubo Tite-sama nu s-a implicat personal in realizarea acestui movie, asa cum a facut cu "Diamond dust rebellion" si cu the up-coming 3rd movie "Fade to black. I call your name".
    Ii acord nota 8, doar pentru ca au fost cateva faze care mi-au placut in acest film urahara-sama
    Akihara
    Akihara
    #1PSC winner
    #1PSC winner

feminin Numarul mesajelor : 327
    Varsta : 30
    In this moment : broken inside
    Data de inscriere : 04/07/2008

Mesaj Scris de Akihara Joi Aug 28, 2008 12:38 pm

the same, grafica a fost foarte buna, la fel si coloana sonora, dar Senna nu mi-a prea placut..intr-un fel mi-a placut infatisarea, dar daca nu avea orange eyes, eramai bine, iar personalitatea ei nu era deloc originala si nu mi-a placut deloc.but, she has an awesome zanpakuto.Scenele cu lupte au fost bune si filmul a avut multe faze interesante, dar nu a fost prea reusit.poate daca acea Senna avea alt fel de personalitate, ar fi fost mai bine.
    nu ma pot decide ce nota sa ii dau, 7 sau 8, asa ca ii dau 7.50

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Joi Noi 21, 2024 11:34 pm