Nippoku

Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Ultimele subiecte

» parteneriat
Scris de DarkPoint Sam Dec 19, 2009 10:41 am

» Rosario+Vampire
Scris de DarK Dum Oct 04, 2009 1:32 am

» salut
Scris de mira-chan Joi Sept 10, 2009 12:35 pm

» A really noobish GFX
Scris de Plastic Doll Dum Iul 12, 2009 1:22 pm

» Ce faci in acest moment
Scris de Plastic Doll Vin Iul 10, 2009 4:54 pm

» Personaje insuportabile
Scris de lazy.muffin Joi Iul 09, 2009 11:51 am

» Nyello there Nippoku!
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 12:01 pm

» THE "WE HATE BOB!" FC
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 10:33 am

» DarK's n00bish GFX ^^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 9:14 am

» Silver is here ^o^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 8:59 am

» hello every one
Scris de Odis Joi Iul 02, 2009 9:20 pm

» Goodbye
Scris de Schwarzschild Mier Iun 24, 2009 3:10 pm

» Link-uri utile
Scris de Silver.Chaos Mar Iun 23, 2009 10:47 pm

» Artisti romani
Scris de Plastic Doll Lun Iun 22, 2009 5:08 pm

» Staff
Scris de Odis Dum Iun 21, 2009 5:38 pm

Top postatori

DarK (1698)
Gaara Bar_leftGaara BarGaara Bar_right 
Schwarzschild (1469)
-xXxdeath_tearsxXx- (814)
Sharly (691)
Manouche (673)
RuKia (540)
Odis (537)
AkAShA (498)
Plastic Doll (411)
Akihara (327)

Flux RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

4 participan?i

Gaara

Odis
    Odis
    Funeral light

feminin Numarul mesajelor : 537
    Varsta : 31
    In this moment : Looking after Ichiru pants mwhaha nya~!
    Data de inscriere : 01/07/2008

Icon Gaara

Mesaj Scris de Odis Lun Aug 04, 2008 7:23 pm

Pareri ,critici ,tot ce vreti ,v-a impresionat intr-un fel acest personaj ?
    Ei bine Gaara-kun ,a fost candva personajul meu preferat .
    Chiar il admiram pentru forta de sine ,mai ales pentru greutate pe care o ducea in suflet .A fost tradat ,iar pe deasupra in el era gazduit un Jinchuuriki ,Shukaku ,ratonul-caine cu o singura coada .Ce m-a impresionat a fost faptul ,ca el niciodata nu a dormit O.o' .In rest as putea spune ca ador personalitatea sa complexa si caracterul interesant .Desi multi il credeau un monstru ,Gaara a fost doar singur ,o buna perioada de timp ,el fiind considerat un monstru .Eu cred ca cei care se fereau de el erau demoni nu el ^^" .Oricum ma bucur pentru el ,ca in sfarsit a fost acceptat ca fiinta umana ^^ ,mai ales in Shippuden unde devine Kazekage .Faptul ca s-a sacrificat ,in momentul capturarii sale de catre Akatsuki ,dovedeste cat de mult tine la oamenii din jur .So Gaara e unul dintre cele mai originale personaje si complexe ,pe care le-am intalnit ^^ .
    RuKia
    RuKia
    Funeral light

feminin Numarul mesajelor : 540
    Varsta : 31

Icon Re: Gaara

Mesaj Scris de RuKia Lun Aug 04, 2008 11:33 pm

Gaara este cu siguranta printre cele mai originale personaje masculine anime/manga. Trecutul lui m-a impresionat mult, si pentru un moment parca chiar ii simteam durerea. Era asa de adorable cand era mic, dar pentru simplul fapt ca s-a nascut ca un Jinchuuriki toti in jur l-au considerat un ciudat, un demon si l-au ignorat. Asta l-a facut sa sufere mult, fapt pentru care a fost atat de cold si izolat in sine atata timp. Recunosc, nu l-am simpatizat chiar de la inceput. I mean au fost momente cand l-am considerat creepy but treptat am inceput sa-l apreciez mult ca si personaj, ba chiar a ajuns unul dintre personajele mele favorite din Naruto. Cel mai mult mi-a placut sa-l vad ca si Kazekage. A stiut sa castige afectiunea oamenilor si sa-si dovedeasca potentialul prin simplul fapt ca si-a luat responsabilitatile de kazekage in serios atat de bine si ca si-a protejat satul cu orice pret.
    Gaara e un personaj unic si hawt lovely
    Akihara
    Akihara
    #1PSC winner
    #1PSC winner

feminin Numarul mesajelor : 327
    Varsta : 30
    In this moment : broken inside
    Data de inscriere : 04/07/2008

Mesaj Scris de Akihara Sam Aug 30, 2008 4:55 pm

din prima clipa cand l-am vazut mi-am zis:Intersting Character.mi-a placut atitudinea lui rece si am devenit mai interesata de acest personaj.lupta lui cu Lee, intr-un fel, m-a facut sa inteleg cat de cat cam ce e cu el, dar abia cand i-a fost dezvaluit trecutul am fost foarte impresionata.It was just too sad, abia daca m-am putut abtine sa nu plang.Stiu bine ce inseamna sa fii respins doar pentru ca nu esti ca altii, so of course I understand him very well.Oricum, el nu a fost iubit de nimeni, asa ca nu ma mir cum de a ajuns asa, but I'm happy that finelly someone helped him, I mean Naruto.
    Sharly
    Sharly
    Dandelion

feminin Numarul mesajelor : 691

Mesaj Scris de Sharly Lun Sept 01, 2008 9:52 am

Gaara'kun wha ... I lust love him *_* ... he's SO awesome. Mi'a placut inca de la inceput de el ... chiar daca avea atitudine de imi venea sa'i dau in cap O.O. Este foarte puternic si pe langa asta este uber hawt *whistle* . Iar atunci cand a inceput sa devina mai "cald" si si a demonstrat ca are sentimente mi'a placut si mai mult de el @______________@ ... in special cand s'a imprietenit cu Naruto love .... chiar nu m'as fi asteptat la asa ceva . Este printre personajele mele preferate din Naruto ... deh si imi pare foarte rau cu nu mai apare deloc in ultimul timp in manga tears ... Anyway Gaara pwns huah

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Vin Noi 22, 2024 12:22 pm