Related anime:
Vampire Knight (TV) (adaptation)
Personaje :
- Spoiler:
Alternative title:
ヴァンパイア騎士 (Japanese) ~Vanpaia Naito
Genres:
Supernatural, shoujo, romance, mystery, drama, action, comedy, drama, school life .
Tema:
Vampires
Japanese staff :
Story & Art: Matsuri Hino
Type:
Manga
Volumes:
04 - ongoing
Chapters:
42 - ongoing
Status:
Publishing
Serialization:
LaLa Magazine
Summary
Anime-ul releva dureroasa copilarie a lui Yuuki ,cand a fost atacata de un vampir ,aceasta fiind salvata in cele din urma de catre Kaname. Dupa 10 ani Yuki Cross a devenit fiica adoptiva a directorului Academiei Cross ,unde elevii sunt impartiti in doua clase diferita: cea de zi si cea de noapte. In cele din urma Yuuki a devenit un gardian al scolii alaturi de Zero protejand secretul clasei de noapte ,un loc numai cu vampiri.
Parere personala
Manga-ul este extrem de bun ,story-line-ul este foarte detaliat ,din perspectiva personajelor ,povestea se invarte in jurul celor trei :Yuuki ,Zero si Kaname eu va propun sa cititi acest manga ,deoarece merita toate aprecirile. Cel mai mult imi place de Hanabusa ,Yuuki e cam nu stiu enervanta ,dar imi palce de ea intr-un fel ,deasemenea o urasc pe Ruka ,dar prin chapter 42 a inceput sa-mi placa de ea totusi .
Puteti sa-lcititi de aici so sper ca o sa va placa acest manga chiar daca e on going ^.^ .
So ce parere aveti despre acest manga ?