Nippoku

Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Ultimele subiecte

» parteneriat
Scris de DarkPoint Sam Dec 19, 2009 10:41 am

» Rosario+Vampire
Scris de DarK Dum Oct 04, 2009 1:32 am

» salut
Scris de mira-chan Joi Sept 10, 2009 12:35 pm

» A really noobish GFX
Scris de Plastic Doll Dum Iul 12, 2009 1:22 pm

» Ce faci in acest moment
Scris de Plastic Doll Vin Iul 10, 2009 4:54 pm

» Personaje insuportabile
Scris de lazy.muffin Joi Iul 09, 2009 11:51 am

» Nyello there Nippoku!
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 12:01 pm

» THE "WE HATE BOB!" FC
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 10:33 am

» DarK's n00bish GFX ^^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 9:14 am

» Silver is here ^o^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 8:59 am

» hello every one
Scris de Odis Joi Iul 02, 2009 9:20 pm

» Goodbye
Scris de Schwarzschild Mier Iun 24, 2009 3:10 pm

» Link-uri utile
Scris de Silver.Chaos Mar Iun 23, 2009 10:47 pm

» Artisti romani
Scris de Plastic Doll Lun Iun 22, 2009 5:08 pm

» Staff
Scris de Odis Dum Iun 21, 2009 5:38 pm

Top postatori

DarK (1698)
Ce nota ii acordati ? Bar_leftCe nota ii acordati ? BarCe nota ii acordati ? Bar_right 
Schwarzschild (1469)
Ce nota ii acordati ? Bar_leftCe nota ii acordati ? BarCe nota ii acordati ? Bar_right 
-xXxdeath_tearsxXx- (814)
Sharly (691)
Manouche (673)
RuKia (540)
Odis (537)
AkAShA (498)
Plastic Doll (411)
Akihara (327)

Flux RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

4 participan?i

Ce nota ii acordati ?

Odis
    Odis
    Funeral light

feminin Numarul mesajelor : 537
    Varsta : 31
    In this moment : Looking after Ichiru pants mwhaha nya~!
    Data de inscriere : 01/07/2008

Icon Ce nota ii acordati ?

Mesaj Scris de Odis Joi Aug 07, 2008 3:33 pm

Ce nota ii acordati acestui anime?
    Ei bine eu ii dau un 9 ^^ , imi place foarte mult grafica , este foarte bine realizata ..10, coloana sonora , op-ul Lilium e cam ciudat , cam de opera , dar se potriveste foarte bine .Povestea deci 10 si aici , subiectul very cute and nice , este complex iar universul fictionar foarte kawaii realizat deci 10 .Personajele sunt creionate interesant si creeaza o atmosfera foarte linistitoare ca sa zic asa .Liniile trase perfect , culorile , etc. , faptul ca i-am dat 9 a fost pentru ca are prea putine episiode , chiar as fi vrut sa aiba mai multe asta oricum e un anime foarte frumos .
    Akihara
    Akihara
    #1PSC winner
    #1PSC winner

feminin Numarul mesajelor : 327
    Varsta : 30
    In this moment : broken inside
    Data de inscriere : 04/07/2008

Icon Re: Ce nota ii acordati ?

Mesaj Scris de Akihara Sam Aug 30, 2008 5:56 pm

pai nu mi-au placut deloc scenele ecchi..deobicei il pot tolera, dar de cele mai multe ori asta mi se pare ca strica putin un anime(don't know why I think like that.in rest, grafica mi-a placut, scenele de lupta sunt foarte bine realizate, ca sa nu mai zic ca e bloody(me loves bloody fights).ii mai iau din punctaj pentru ca e bazat pe love si asta nu prea imi place...prefer anime-urile care au cat mai putine scene din astea si cat mai neinsemnate.coloana sonora nu mi-a prea placut...opening-ul Lilium e prea -_- nu stiu cum sa zic, dar nu e deloc pe gustul meu.
    in rest, o poveste compleza si interesanta.cred ca ii dau 8.50
    lazy.muffin
    lazy.muffin
    Ichirukish

feminin Numarul mesajelor : 258
    Varsta : 31
    In this moment : u don`t wanna know *perv smile*
    Data de inscriere : 02/07/2008

Mesaj Scris de lazy.muffin Sam Aug 30, 2008 7:35 pm

eu ii dau tot un 9.chiar ar fi fost draguta o continuare iar openingul e de`a dreptul scarry TT~TT si imi venea sal strang de gat pe ala care a facut povestea la o chestie.in rest e un anime foarte bun,grafica mia placut si personajele au fost foarte interesante si funny uneori ^^".e un anime bun si cred ca multe personae sunt de acord ^^
    Kotomi
    Kotomi
    Numb

feminin Numarul mesajelor : 37
    Varsta : 30
    In this moment : Hunting Zombies
    Data de inscriere : 01/09/2008

Mesaj Scris de Kotomi Mar Sept 02, 2008 12:45 pm

Hmm,mi-a placut sincer foarte mult dar mai mult de 9 nu-i pot da,in primul rand opening-ul a fost cam sinistru si arca nu se potrivea anime-ului si in al doilea rand nu-mi placeau partile ecchi/hentai ,erau cam deplasate dupa mine >_>

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Vin Noi 22, 2024 12:31 pm