Nippoku

Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Ultimele subiecte

» parteneriat
Scris de DarkPoint Sam Dec 19, 2009 10:41 am

» Rosario+Vampire
Scris de DarK Dum Oct 04, 2009 1:32 am

» salut
Scris de mira-chan Joi Sept 10, 2009 12:35 pm

» A really noobish GFX
Scris de Plastic Doll Dum Iul 12, 2009 1:22 pm

» Ce faci in acest moment
Scris de Plastic Doll Vin Iul 10, 2009 4:54 pm

» Personaje insuportabile
Scris de lazy.muffin Joi Iul 09, 2009 11:51 am

» Nyello there Nippoku!
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 12:01 pm

» THE "WE HATE BOB!" FC
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 10:33 am

» DarK's n00bish GFX ^^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 9:14 am

» Silver is here ^o^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 8:59 am

» hello every one
Scris de Odis Joi Iul 02, 2009 9:20 pm

» Goodbye
Scris de Schwarzschild Mier Iun 24, 2009 3:10 pm

» Link-uri utile
Scris de Silver.Chaos Mar Iun 23, 2009 10:47 pm

» Artisti romani
Scris de Plastic Doll Lun Iun 22, 2009 5:08 pm

» Staff
Scris de Odis Dum Iun 21, 2009 5:38 pm

Top postatori

DarK (1698)
Overplayed / cliche songs ? Bar_leftOverplayed / cliche songs ? BarOverplayed / cliche songs ? Bar_right 
Schwarzschild (1469)
Overplayed / cliche songs ? Bar_leftOverplayed / cliche songs ? BarOverplayed / cliche songs ? Bar_right 
-xXxdeath_tearsxXx- (814)
Sharly (691)
Manouche (673)
RuKia (540)
Odis (537)
AkAShA (498)
Plastic Doll (411)
Akihara (327)

Flux RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

+5
Akihara
AkAShA
DarK
Sharly
RuKia
9 participan?i

Overplayed / cliche songs ?

RuKia
    RuKia
    Funeral light

feminin Numarul mesajelor : 540
    Varsta : 31
    Data de inscriere : 01/07/2008

Icon Overplayed / cliche songs ?

Mesaj Scris de RuKia Lun Aug 11, 2008 11:37 pm

Yesh lame titlu, I know. But n-am inspiratie la ora asta.
    I mean sunt sigura ca fiecare s-a saturat de overplayed-song!mania asta de peste tot. La radio, TV, anywhere. Cand apare o melodie noua la MTV, holy sh*t! o auzi peste tot 24/7 *rolling eyes*
    Asa ca intrebarea mea este: aveti vreo melodie [sau mai multe] pe care o detestati dupa ce a fost exagerat de comercializata ? Sau melodii exagerat de cliche pe care nu le puteti suporta ?

IMO, "Umbrella" lui Rihana is the most overplayed and annoying song eva'. Imi vine sa ma dau cu capu' de pereti cand aud melodia asta. Umbrella -ella -ella -whateva'. Such a pain in th a$$ Am detestat-o de la bun inceput [Actually detest tot ce tine de Rihana, but melodia asta a depasit orice limita] I mean what in the bloody hell is so awesome about this crap!song ? yelling Everything by Rihana is crap. 'Nuff said.

And everything by Pussycat-whateva', TH and Timbaland is crap. I swear Timbaland exists to make f*ckin' annoying songs gawd dammit! yelling And all that rapp!sh*t such as Akon, 50 Cent, etc. is crap too, no offence anime sweat

But sunt si melodii awesome [like One Republic - Apologize or other amazing songs] which are gettin' overplayed 24/7 and makes ya have enough of it in less than no time *sighs*

And so I'm at this conclusion: 90% of songs being played on radio/satellite gets overkilled.Overplayed / cliche songs ? -_-
    Don'cha think so, peeps ?

Ultima editare efectuata de catre RuKia-ChaN in Mar Aug 12, 2008 8:58 pm, editata de 5 ori
    Sharly
    Sharly
    Dandelion

feminin Numarul mesajelor : 691

Icon Re: Overplayed / cliche songs ?

Mesaj Scris de Sharly Mar Aug 12, 2008 8:28 am

Yay ... mi se pare interesant topicul

Asa ...

Rihanna - Take a bow ... OMG melodia asta am senzatia ca este difuzata din 30 in 30 de minute ... imi vine rau de la ea anime sweat ... doar cand aud "ritmul" ala banal.

Timbaland cu nu mai stiu cine >_<" ... era o melodie care se numea "Dangerous" ... Timbaland sucks anime sweat ... niciodata nu l'am suportat ... iar din melodia aia nu intelg absolut nimic ... adica nu are nimic deosebit care sa ma atraga >_> ... Vocile se aud aiurea ... abia mai inteleg ceva din referen XD

Cat despre Rihanna - Umbrella .. nu am mai ascultat demult melodia, dar ceva imi spune ca daca o ascult acum nu os a rezist .... si'asa inainte imi venea sa sparg TV'ul cand o vendeam o_O'''' .. Si imi plac mai mult celelalte versiuni ale melodiei ... nici nu se compara -_-' .... aici (Vanilla Sky) si aici (Linkin Park) ... cred ca multi dintre voi le stiati.

Chris Brown - With You ... omg ... urasc totul legat de melodia asta x.x

Rihanna and Ne-Yo - Hate That I love You ... si iar dau peste Rihanna yelling ... melodia asta este extrem de lenta si imposibil de ascultat pentru mine.

Cam atat imi vine in minte ... btw RuKia ... eu nu m'am saturat de melodia Apologize inca o.O

Ultima editare efectuata de catre Anhy in Lun Dec 15, 2008 10:53 am, editata de 1 ori
    DarK
    DarK
    ~ T0x!c WaSt3 ~

masculin Numarul mesajelor : 1698
    Varsta : 34
    Data de inscriere : 04/08/2008

Mesaj Scris de DarK Mar Aug 12, 2008 10:51 am

OMG ! Deci I totally agree guys ... sa va dau exemplu ... am hotarat de la un timp sa nu ma mai uit la TV face si sa mai ies afara , PC , friends ... whateva' ... si intr-o seara cu Luna pica netu' FFS ... eu ce sa fac ? De jucat nu puteam because toate joacele care le am sunt pentru multy ... sa desenez in paint no way ... music out of the question .... so , deschid TV-ul ... dupa 3 luni de absenta ... l-am deschis !
    Luminile multicolore imi inundau pupilele si ma asteptam la ... la nu stiu ce ! Ceva nemaivazut XD cand colo ... dau pe MTV sa vad daca e ceva rock ... ce vad ? Rhianna , Justyin Timberlake , Timbaland , Pussycat Dolls m etc ...si nu melodii noi , nooooooooo ... aceleasi melodii vechi , enervante si mult prea difuzate de acum 3 luni ... I wass like : O___________________O WTF ? A stat timpul in loc ? ... m-am retras frumos pe Discovery XD
    Anywayz , the ideea is ... daca tipi astia scot o melodie care prinde si e difuzata 30/24 ( ore suplimentare grin ) si are super-rating si succes ... concluzia e ca nu vor scoate asa rapid una noua T_T ... anywayz , am incetat sa ma mai uit la TV din simplul motiv ca vad aceleasi chestii on adn on and on and you get it ... it's freakin' frustrating >_> ... cat despre melodii ... well ... LAME is too kind >_<
    AkAShA
    AkAShA
    Sapid light

feminin Numarul mesajelor : 498
    Varsta : 30
    In this moment : Metallica!!!!!
    Data de inscriere : 02/07/2008

Mesaj Scris de AkAShA Lun Aug 25, 2008 12:39 pm

I totally agree with DarK. Vrei sa vezi niste rock la tv? Efectiv nu ai unde... numa' tampenii hip-hop cu versuri super inteligente care te duc la chestii bilingve (felul acela de engleza pe care ei il numesc "engleza" si spaniola sau naiba mai stie ce dialect de prin America de Sud), omonimia cuvantului "lollipop" anime sweat si alte chestii la fel de elevate. Despre videoclip? Huh.. Deobicei e cate o maimuta mulatra si bineinteles vopsita blond, imbracata fooooarte decent care bineinteles da din ce are si face "backing-vocals". Videoclipul? O gramada impresionanta de fite, de masini, de bijuuri de prost gust, ochelari de soare, si miscari de rapper. Cam reteta asta o folosesc toti marii si respectabilii rapperi/ hip-hopperi gen 50 Cent, Akon, Lil Wayne (hai ca stiu si eu 3 XD). Si cam asta poti vedea in materie de muzica pe la TV. Bine, acum nu inseamna ca nu exista si chestii cat de cat de bun-simt enervante. (vezi Leona Lewis pe care vreau s-o strang de gat). Alta senzatie a momentului care mi-e draga ca sarea de lamaie in ochi? Kat De Luna or whatever. Atatea aere de mare vedeta pentru 2-3 melodii pe care amatorii genului le-au considerat mai de Doamne-ajuta. De Rihanna nu stiu ce sa spun... va dati seama ca nu-s fana (nu am cum) dar nu mi se pare atat de enervanta ca celelalte "vedete" enumerate mai sus.
    Tot ce tine de hip-hop mi se pare cliche. Pentru ca marii artisti au piese foarte asemanatoare. Ca sa vezi? Mai toate au acelasi subiect: femeile, banii, fitele, cat de smecher esti (mancati-ash XD), violenta, s*xul, fitele etc. Bine, poate vreo inca 3-4...

P.S.: nu as vrea sa-mi atrag antipatia userilor amatori de hip-hop, consider ca nu i-am jignit pe ei prin nimic si ,ca atare, nu vreau remarci rautacioase. Sunt liberi sa scrie si ei ce vor la urma urmei, nu?!
    DarK
    DarK
    ~ T0x!c WaSt3 ~

Mesaj Scris de DarK Mar Aug 26, 2008 10:45 pm

AkAShA , sunt de acord cu tine ... rap-ul main-stream este intr-adevar lame ... cel putin in afara z.z ... in tara inca ne descurcam XD dar in afara a devenit ca o manea X_X ... deja vorbesc de femei ca bitch , masini ultra-super-luxoase si bani si etc ... oare unde am mai vazut asa ceva ? Aaa da ... manele !!! WTF ? Adica pentru cunoscatori ... nici nu merita sa il compari pe 50 de centi cu Dilated Peoples sau Jedi Mind Tricks de exemplu ... aia da artisit hip-hop ! Ok , am cam deviat de la subiect ... alte melodii ultra-mega-difuzate mai sunt gen Madonna ( frate , totusi are o varsta ... cat sa mai cante ? Ca deja nu mai da bine nici ca aspect nici ca voce =_= ) sau mai nou Britney Spears ... sincer , Britney o data canta chiar frumos ... acum o da in bara grav =_= ... si nu pot intelge cum de , dupa toate acestea , melodiile lor au asa succes frate ? O_O Inteleg ca americanii sunt ei mai scrantiti dar si europenii ? Geez ... =_= ... sa traim si sa speram e tot ce putem face ... mi-e dor de vremea in care MTV dadea un Linkin Park sau Metallica *sob*
    Sharly
    Sharly
    Dandelion

Mesaj Scris de Sharly Mar Aug 26, 2008 11:19 pm

Okay ... postul asta s'ar putea sa fie mai mult deviat de la subiect^^" dar vroiam sa mentionez asta u.u

Pe MTV nu am vazut rock .... de fapt nu prea ma uit pe MTV .. oricum ... insa pe UTV mai este ceva rock gen Linkin Park ... "Leave Out All The Rest" cred ca este difuzata zilnic sau "What I've done" ... nu este cine stie ce, dar parca este ceva sarcasm ... Ar mai fi unele melodii de la One Republic, pe langa Apoligize XD, The Killers - Somebody Told Me .. cred ca este o melodie noua ... nu ascult"The Killers", dar melodia asta este foarte draguta<3 si cam atat.Alte melodii rock sunt cam din an in Paste =_= .... Am crezut ca visez cand am vazut Fall Out Boy odata la T.V . o.O

Nu stiu ce nume are dar este un canal. unde majoritatea melodiilor sunt rock... Disturbed, 30 Seconds To Mars etc.

Ultima editare efectuata de catre Anhy in Lun Dec 15, 2008 10:58 am, editata de 2 ori
    AkAShA
    AkAShA
    Sapid light

Mesaj Scris de AkAShA Mier Aug 27, 2008 9:03 pm

@ DarK : Ma bucur sa aud ca esti de acord cu mine. Si ai lansat practic o noua problema pe marginea acestui subiect. Adica i-ai mentionat ultima data pe Linkin Park si Metallica(hyper coffee), right? Ei bine oare de ce nicio melodie de la Metallica sau Linkin Park nu se aude la radio la fiecare 20 de minute, oare de ce nu apar membrii ai acestor formatii pe prima pagina a revistelor pentru consum de cine stie ce droguri, sau alte chilotarii pline de bun simt? Aceste doua trupe (care, in cazul nostru, reprezinta de fapt cam majoritatea formatiilor rock & co.) au in spate o discografie absolut impresionanta: 4 albume pentru Linkin Park demne de toata lauda si (aproape XD) 12 pentru Metallica. Nu ma refer la faptul ca mult inseamna automat si bine dar macar astfel si-au putut insusi un renume datorita muzicii si nu fetelor dezbracate care danseaza "cu talent" in videoclipurile celor 2 melodii ale lor (hai, 3) care sunt difuzate non-stop la radio/TV. Va recomand cu caldura aceste doua formatii (atat melodiile, cat si videoclipurile are worth watching).
    Iar in ceea ce priveste comparatia ta, a hip hop-ului cu manelele noastre, ai mare dreptate. In esenta, aceleasi idei primitive, aceleasi mesaje vulgare si aceeasi zbantuiala dezgustatoare, doar ca versurile (odata cu injuraturile, bineinteles) sunt in alta limba.
    RuKia
    RuKia
    Funeral light

Mesaj Scris de RuKia Joi Aug 28, 2008 12:51 pm

I agree with all of yah guys. Rappu' incepe sa-mi aduca din ce in ce mai mult aminte de "mandria" tarii noastre, manelele. Gaaawd deci exact cum ati spus si voi, vrei sa vezi si tu niste rock si ce primesti in schimb? Rihanna. PussycatDolls. Si niste rapp-eri care se dau smecheri p-acolo. Awesome! n-am ce ziceOverplayed / cliche songs ? V7h4sx

@Anhy: Te referi cumva la VH1 head scratch ? Daca da, atunci iti dau dreptate. Macar pe acolo mai vezi si cate un Nickelback [pe langa Rockstar si photograph XD], 30 Seconds to Mars, Papa Roach and other real worth watchin' stuff.
    Akihara
    Akihara
    #1PSC winner
    #1PSC winner

feminin Numarul mesajelor : 327
    In this moment : broken inside
    Data de inscriere : 04/07/2008

Mesaj Scris de Akihara Joi Aug 28, 2008 1:36 pm

me too..I had enough of Rihanna, Psycat Dolls, Kat DeLuna, Madonna and Britney Spears..ce mai, mereu numai de astea aud, la radio si la TV, tocmai de aceea il deschid cat mai rar pe muzica.Videoclipurile, chiar nu le suport si ma mir cum de unora chiar le plac.
    cat despre rap..inainte nu am avut nimic cu agest gen, dar din tabara de anul acesta am inceput sa-l detest, de ce?pentru ca "inteligentii" mei colegi au adus CD-uri cu Umbladon si ce mai asculta ei si dadeau muzica la maxim in cabana, plus ca o tineau asa toata ziua.si petrecand asa toata saptamana de tabara cu versuri lame aproape de manele, mormal ca am ajuns sa uras rap-ul(noroc ca aveam mp4-ul la mine).
    si nu inteleg de ce nu dau si eu ceva rock mai des, cel putin the songs are worth listening.tin minte cum in tabara, ma uitam cu niste fete in camera la ele la un meci(pentru ca in a mea erau barfitoarele clasei), si am plecat putin ca sa iau ceva din camera mea, si surpriza.coleele mele de camera se uitau pe Kiss TV si era Linkin Park-In The End.cum nu prea ma mai uit eu pe Kiss TV, am fost putin surprinsa, adica rare ori mai pun si ei ceva rock sau punk si cand pun fie e Avril Lavigne(care nu ma deranjeaza), fie TH >.<.and, of course I staied and watched de videoclip and listened the song, dupa asta, inapoi la meci.
    asta a fost un gas fericit..de ar fi asa de fiecare data cand deschid televizorul pe Kiss TV, MTV sau U TV..
    Jaqueline
    Jaqueline
    | Unfortunate.Soul |

feminin Numarul mesajelor : 126
    In this moment : Sleeping on a cloud
    Data de inscriere : 13/10/2008

Mesaj Scris de Jaqueline Mier Oct 15, 2008 12:16 pm

Oh da. Aici chiar am de comentat o melodie ...
    Probabil o sa va suparati pe mine pentru acest comentariu insa ...

Blaxy Girls - If you feel my love

`Nu o sa mint, si mie mi'a placut la inceput insa deja ma doare capul. Pana sa apara varianta in romana o gaseam si pe MTV si pe U si mai pe toate posturile romanesti de muzica *cough* . Varianta in romana este groaznica, mie mi se pare ca nu au sens versurile. Oricum mie imi plac piesele care au versuri profunde si pe care le intelegi. Insa 'Orea trebuie sa pierzi', parca asa se scria, are cele mai tembele versuri eva' .

Well, I just said my opinion, don't kill me ... XD .

Cat despre ce ati discutat voi mai sus, I am so into you.
    Avand in vedere ca toata 'inteligenta' din clasa mea asculta hip-hop, rap & co. s'ar spune ca sunt la curent cu manifestarile de inteligenta din piesele lor *rolls eyes* .

Chiar as vrea sa vad cum dau o zi intreaga pe U sau MTV numai piese de la Linkin Park, Nightwish, Papa Roach, Nickleback sau alte trupe care merita.

Chiar urasc faptul ca in clasa sunt catalogata drep 'ciudata' pentru ca ascult muzica si repet muzica adevarata, nu lalaielile lor. Dea, uite de aceea abea astept sa plec la liceu.

Anyway, hope I didn't upset anyone ^^' Overplayed / cliche songs ? 270295
    DarK
    DarK
    ~ T0x!c WaSt3 ~

Mesaj Scris de DarK Mier Oct 15, 2008 5:49 pm

@ Akihara : te rog din suflet sa nu il compari pe Ombladon cu rap-erii de duzina ce seamana a manele , Ombladon este membru al trupei Parazitii ( printre primii de genul asta din Romania , alaturi de B.U.G. Mafia si etc ) ... inteleg ca are versuri vulgare but , toata aceasta vulgaritate arata defapt adevarata fata a Romaniei , so please do not compare thi genious mind with the neanderthals ( a.k.a cocalari ) ^^ thx .

Ok , a cam fost off-topic , sa revenim .
    Overplayed songs ... the works : 50 de centi , Rihahanna , Scardycat Dolls and etc. ... nu are rost sa mai dau nume pentru ca ii stiti . But I wonder : are Romanian people that dumb ? what the .. ? I mean come on ... rockers aren't a minority in our country , real rapers the same , and others ... si oare MTV-ul si nu numai el , nu tin cont de dorintele maselor ? Ca mie mi se pare imposibil ca o tara intreaga sa vrea 1 an aceleasi si aceleasi melodii stresante si sincer , naspa x.x ... well , ma rog , ce o fi o fi , hooray for the internet , TV kills your life XD
    AkAShA
    AkAShA
    Sapid light

Mesaj Scris de AkAShA Mier Oct 15, 2008 7:48 pm

Asta asa este. Adica eu merg cu metroul zi de zi si am ocazia sa vad rockeri mai amatori sau mai inraiti chiar mult mai mult decat te-ai astepta intr-o tara unde Pussycat Dolls, Lil Wayne si cine stie ce alte talente sunt la putere (am ajuns sa-i multumesc lui Dumnezeu daca nu sunt manele). Nu zic ca e neaparat bine sa fi rocker, sincer mi-e indiferent si vorbesc ca o persoana care nu apartine chiar niciunui stil. Dar m-am saturat de cocalari care se manelesc pe la colturi sau de pitzipoance care isi arata burtile imense si grosolane care se revarsa prin blugii de 20 RON cu talie mai mica decat chilotii. Pur si simplu m-am saturat si consider ca acest "stil de muzica" care e un factor decisiv care cauzeaza involutia romanilor.
    Ce ne plangem noi de specimene ca PCD, Rihanna sau alte maimutici dragute care fac muzica de muzica in pielea goala, aaah pardon, bikini care macar poate au o oarecare voce si un ritm pe margine.
    Manelele sunt adevarata problema a noastra, pe urma vin aceste overplayed/cliche songs enervante si lalaite daca ma intrebati pe mine.
    In concluzie:
    DarK a scris:well , ma rog , ce o fi o fi , hooray for the internet , TV kills your life XD
    Nici eu nu as fi putut sa o zic mai bine. clap

EDIT:
    @Twinny: Eu nu am vrut sa-mi manifest ura fata de manele (adica nu exclusiv) in acest post. Am vrut doar sa spun ca, la momentul asta cel putin nu consider aceste overplayed songs atat de deranjante ca manelele. Cel putin asta am incercat sa transmit, daca am reusit nu prea stiu. o_o

Ultima editare efectuata de catre AkAShA in Vin Oct 17, 2008 6:23 pm, editata de 1 ori
    RuKia
    RuKia
    Funeral light

Mesaj Scris de RuKia Vin Oct 17, 2008 6:06 pm

@Tinnie: Manele or fi adevarata problema a Romaniei but thread-ul asta este despre overplayed/cliche songs we hate, n-are nimic de a face cu manele sau who's the biggest problem u know. Not off-topic at all or something but let's not manifest our hate for those things called "manele" but for all those stupid, overplayed and cliche songs out there, ok? =]]

Now back to the main discussion subject.
    Blaxy Girls - If you feel my love is one of the most recent over-rated and over-played songs. It suck, imo. Chiar nu stiu ce e asa de great in legatura cu piesa asta. Versiunea in romana suna lame rau. Versurile sunt jalnice si striga "lack of effort". Sunt doar niste fete "descoperite" de Costi Costita (sau cum se numea maneralu' ala) care au apucat si ele de au pus mana pe cate un instrument si bang! omfbbq suntem vedete! O_O
    Gimme a break, ok? Sa nu uit sa mentionez ca au cam plagiat o melodie (i-am uitat numele) si asa au obtinut ele minunatul ritm al melodiei aleia. In concluzie: I, personally, won't fall so easily for those boxy girls (or whatever they are called) Overplayed / cliche songs ? Zybvgj

well, ma rog, ce o fi o fi, hooray for the internet, TV kills your life XD
    Yesh. INTERNET > TV but TV has his own good parts too, u know hehe
    Odis
    Odis
    Funeral light

feminin Numarul mesajelor : 537
    In this moment : Looking after Ichiru pants mwhaha nya~!

Mesaj Scris de Odis Mier Dec 24, 2008 1:44 am

Astazi mi-a picat internet-ul, era mort, fara vlaga, sobru, pur si simplu nu era acolo...

Din plicitseala am deschis TV-ul si am dat pe MTV, din greseala [big mistake] si vad *Blaxy Girls - If you feel my love*, imi dau o palma peste fata. DRACE! Melodia asta e stresanta, plictisitoare, enervanta e over-rated & over-played, imi venea sa sparg TV-ul si sa spun *If you feel my hate* !

Am schimbat in continuare, am dat de U, vad acolo *Britney Spears - Circus*, schimb si de acolo. Din nou butonez pe toate canalele, iar dau de MTV si vad ... *Britney Spears - Circus*. In acel moment imi venea sa ma catapultez pe geam cu ajutorul unei rigle, I mean WTF? Circus is a new overplayed-song? 'Cuz that seems to meh si sa fiu sincera nici nu mi se pare cine stie ce, videoclipul e "naspa", o vad pe Britney cum se craceste p'acolo, cantand cu boticul si inca cateva efecte stupide&co. Fuc*ing shit, stresanta melodia, deci inca o victima . . .

Urasc muzica comerciala, e peste tot, are atatia adepti! Tone de kizi fara gusturi in muzica, Tokio Branza (plagiatori), Rihanna (muza idioteniei), 50 Cent (faggot) & co. Am vazut ca Beyoncé nu prea mai apare, ce s-a intamplat cu ea ?
    DarK
    DarK
    ~ T0x!c WaSt3 ~

Mesaj Scris de DarK Mier Dec 24, 2008 3:21 am

Poor Tahy =]] desii mi-ar fii placut sa te vad cum te catapultezi cu ... o rigla rofl

Anyway , revenind , intamplator nu am avut somn din cauza unor vecini " dragi " de deaspura mea carora le-a venit chef de cearta ( inca fac asta si e 3 dimineata z.z ) asaa , net nu a fost asa ca me s-a decis sa stearga praful de pe TV si sa il deschida , in timp ce miile de culori imi invadau retina iar sunetele felurite imi gadilau timpanele am apasat un buton si pam : MTV! ... ce vedem ? Britney O.o my reaction -- > WTF ? O.O , schimb pe UTV --> intamplator same artist and me : z.z"" ... dau si pe KissTV , Mandinga ... meh , whatever , dau pe VH1 -> METALLICA *~* I was like OMSFBBQ , real music *~* pacat ca nu a durat decat pentru 4 minute x.x ... iar dupa asta am ajuns la o concluzie : posturile de muzica din tara suck monkey ballz , posturile din afara are awesome <3

Cat despre Beyonce , well Tahy , nici eu nu am mai auzit de ea de ceva vreme O.o probabil ia o pauza si pregateste un album nou :)

DarK signing off ... []
    Sharly
    Sharly
    Dandelion

Mesaj Scris de Sharly Mier Dec 24, 2008 6:50 pm

Oh ... eu nu am auzit inca de melodia Circus de la Britney, dar am ascultat'o acum o.O' ... si este la fel de naspa ca si Womanizer (ultima melodie a ei pe care o stiu si eu) .... dar vodeoclipul este mai ... mai, fata de cel de la Womanizer (nu este o priveliste foarte frumoasa sa o vezi pe Britney goala schimonosindu'se p'acolo) u_u.

Si Beyonce are o melodie noua ... de fapt chiar doua daca nu ma insel face - If I Were A Boy si Single Ladies... meh ... nu cred ca am ce comenta.

Melodia care ma streseaza foarte mult momentan este Lady GaGa - Just Dance. Omg ... doar ascultati'i vocea care nici macar nu este a ei -.- ... iar de videoclipul ala lipsit de orice imaginatie nici nu mai am ce sa zic.
    Eh ... mai este o melodie a .... Rihannei, dar imi e prea lene sa vorbesc acum despre ea.

Eu totusi am respect pentru UTV pentru emisiunea Bring The Noise... in fiecare luni de la 22 ... chiar merita vazuta ... zic eu. smile
    Odis
    Odis
    Funeral light

Mesaj Scris de Odis Mier Dec 24, 2008 8:13 pm

DarK a scris:Poor Tahy =]] desii mi-ar fii placut sa te vad cum te catapultezi cu ... o rigla rofl

Nu cred ca vrei, te asigur.

@Anhy
    *Lady GaGa - Just Dance* - deci asta era uber cretina-enervanta-comercializata-tampa-afonica-noua MELODIE pe care o difuseaza toate canalele de muzica stresed si pe care habar n-aveam dracu' cum se numeste, EVRIKA ! yelling

Annoying, so annoying, faint bineinteles acel gen tipic de craci fluturati prin aer, chilotei indrazneti si la vedere, blonda (cum altfel?) data cu un kil' juma' de machiaj si bineinteles, playback de toata jena. Chiar e enervanta, serios acum, e atat de penibila, din punctul meu de vedere. Scarboasa melodia, scarboasa artista, scarbos pv-ul !

Ma rog cele mai comercializate melodii, over-rated & over-played, sunt cele R&B si pop, voci de privighetori strangulate si drogate cu canabis intr-un mod ireversibil si continuu. Prostia la ordinea zilei si muscata infloreste in glastra. awesome Cum altfel?

Anhy a scris:Eu totusi am respect pentru UTV pentru emisiunea Bring The Noise... in fiecare luni de la 22 ... chiar merita vazuta ... zic eu. smile

Hmm nu m-am uitat, dar daca spui ca e comestibila, poate chiar o sa deschid TV-ul lunea viitoare.
    Plastic Doll
    Plastic Doll
    Lost in the black

feminin Numarul mesajelor : 411
    Varsta : 29

Mesaj Scris de Plastic Doll Sam Dec 27, 2008 11:00 am

o.o' Mdea,am si eu o mica,mititca intrebare >.>'.
    De ce mama naibii,exista nu stiu cate posturi unde se difuzeaza numai manele si nu se creeaza un program[macar un program!],unde sa se difuzeze rock sau j-rock!
    Why god,why -.-'?
    De manelari sunt invitati in fiecare emisiune [cum deschid TV-U vad nu stiu ce manelar intr-o emisiune o.o']?
    Mdea,sorry acum chiar cred ca sunt off topic.
    Pai sa vedem >.>'
    Blaxy Girl-If you feel my love .
    Recunosc ca mia placut >.<' dar acum o DETEST!
    Womanizer ALU' Britney >.<' tipa asta sa duuuus,nu mai e ce era >.>' sa prostit rau de tot.Aiurea sa faci un videoclip unde sa te arati goala @_________@'.
    DarK
    DarK
    ~ T0x!c WaSt3 ~

Mesaj Scris de DarK Sam Dec 27, 2008 5:52 pm

Plastic Doll a scris:o.o' Mdea,am si eu o mica,mititca intrebare >.>'.
    De ce mama naibii,exista nu stiu cate posturi unde se difuzeaza numai manele si nu se creeaza un program[macar un program!],unde sa se difuzeze rock sau j-rock!
    Why god,why -.-'?

I beg to differ ... exista ROCKTUBE \m/ si por spune ca in afara de toata breasla de rock se gaseste de asemenea si j-rock :)

Asa ca cine doreste se poate inscrie si ajuta in cresterea comunitatii de rock .

De asemenea daca da-ti click pe METALHEAD se gaseste un radio ce difuzeaza numai rock :)

Si ca sa nu fiu total of-topic , cea mai noua "bomba" e chestia aia cu You've got the sweetest ass in the world >_> GOD ! I hate that song :|

So , join those mentioned before ... eternal salvation from television ... or triple you're money back :)
    -xXxdeath_tearsxXx-
    -xXxdeath_tearsxXx-
    Death Whisper

feminin Numarul mesajelor : 814
    Data de inscriere : 03/07/2008

Mesaj Scris de -xXxdeath_tearsxXx- Vin Ian 02, 2009 4:07 pm

wow..cred ca am o lista lunga la acest capitol...dar din pacate e cate ori am ascultat melodiile am uitat unele din nume..

If I Were A Boy cantata de Beyonce...la inceput era ceva care era destul de placut..dar acum ma doare capul de cate ori ascult
    I Kissed A Girl cantata de Katy Perry.. recunosc ca mi-a placut la nebunie dar tot o deruleaza incat a devenit enervant
    Rain cantat de Giulia si Marius parca O_O' nu imi place melodia si o data s-a nimerit sa merg cu masina si sa schimb 3 canale pt ca era aceasi melodie
    mai e melodia aia de la Tom Boxer care o pun non-stop..mai bine pun niste muzica buna...
    Melodia aia de la Basshunter...din pacate nu mai stiu cum se numeste..dar imi distruge toti neuronii in pnm..apare si la TV si la radio...
    Sharly
    Sharly
    Dandelion

Mesaj Scris de Sharly Dum Ian 25, 2009 6:56 pm

Asa ... o alta melodie pe care am uitat sa o mentionez este Up(<-clickable) de la The Saturdays. O alta trupa gen Girls Aloud, Spice Girls sau Sugarbabes ... d'oh de parca ar mai avea cineve nevoie de asa ceva yelling . Un videoclip ... abstract, colorat, cu fustiţe, toace de 10 cm si lentile de contact unde se tot frichinesc niste ţoape ... masterpiece!
    DarK
    DarK
    ~ T0x!c WaSt3 ~

Mesaj Scris de DarK Lun Ian 26, 2009 1:38 am

So , sa nu imi ziceti ca nu stiati de CLAUDIA CREAM - Candy ? For teh love of Satan , that is one wrong song >.> si tipa isi da niste aere de zici ca e mare vedeta -__- spare us dear yogurt , nu esti mare vedeta , esti doar un produs de-al lui Moga care nu e nici pe-aproape de a fi un "mic Mozart" cum e supra-numit ...

Si sa nu uitam de Alex - Doar ea , bine , melodia imi place , dar e mult prea difuzata si ea x.x

In schimb am ramas placut surprins de VH1 , am aflat ca vinerea este o seara rezervata special pentru rock so , watch XD . La fel si MTV-ul m-a surprins placut cu F***ED UP WEEKEND ! unde s-a difuzat Metallica , Nirvana si alte nume mari ... chiar si KissTV au mai diversificat putin playlist-ul , dar din pacate nu cu ceva foarte nou ... Linkin Park - In The End si Slipknot - Psychosocial

Well , cam atat , traiasca ROCKTUBE \m/
    Odis
    Odis
    Funeral light

Mesaj Scris de Odis Lun Ian 26, 2009 8:05 pm

GO! You belong to me.I belong to you. Fire from my heart. Burning just for you. anime sweat
    Yes, right e vorba despre uber-cretina melodia Inna - hot.
    Melodia asta cred ca am ascultat-o de nspe ori la:
    -scoala
    -pe drum
    -restaurante
    -vecinu' de jos
    -la mobilele copiilor de la pregatire la matematica cu tata
    -in supermarket-uri

Peste TOT Overplayed / cliche songs ? 312349 si nu, nu pentru ca asa am vrut eu, melodia asta e penibila, o destest din tot creierul, piciorul, sufletul, inima O_O! Am ajuns sa-i stiu si niste parti din versuri, la cat de comercializata e. Overplayed / cliche songs ? 768710
    In primul rand videoclipul este lipsit de inspiratie, este acel tipic feminin, mai exact o ţoapă cu parul carunt, care danseaza (un ritual de imperechere, vast si vag), care are un sot (asa pare) si un copil si DA! EXACT! Aia doi se cearta, ca fufa-mama e o asa-zisa dansatoare intr-un club, bar ce dracu' o fi, iar saraca buburuza isi astupa urechile sa nu auda. Taticutul super-gay o inveleste in plapumioara seara de seara si apoi ATENTIE! El este admiratorul care o adora pe fufa-mama, in secret. La deznodamantul videoclipului, taticutul super-gay apare la fufa-mama si-i arunca inelul de legare de scurta durata, adica verigheta dance si habar n-am de ce se si huguiesc, *alarm* n-am inteles? O sa devina amanti, sau ce, am omis ceva? Relativ stiu destul de bine pseudo-videoclipul *shame on me*.

In primul rand, nu ma consider cine stie ce desteapta sa comentez la produsul unor creiere aflate in stadiu de putrefactie, dar na', nu m-am putut abtine face I mean? Doar cand aud coloana sonora imi vine sa-mi ciomagesc timpanele, iar versurile sunt o porcarie Merde a Dieu!

Later edit:
    Am uitat de o melodie care este si mai stresanta, sau devine din ce in ce! Un singur seach pe google la I hate this part of life - Pussycat dolls Et voila, aaa si btw, pana si tipa asta parca canta mai bine si nu e playback amarat. Tot ce am de zis este ca PCD sunt doar niste fete fara personalitate cu un bitch-y style.
    Jaqueline
    Jaqueline
    | Unfortunate.Soul |

feminin Numarul mesajelor : 126
    In this moment : Sleeping on a cloud
    Data de inscriere : 13/10/2008

Mesaj Scris de Jaqueline Mar Ian 27, 2009 3:48 pm

"Till I can get my satisfaction" Overplayed / cliche songs ? 627278 ?
    WTF? Vorbesc de Benassi Bros - Satisfaction. Holly Christ Overplayed / cliche songs ? 317391 this song is crap. Fara sa vorbim de videoclipul idiot care, btw, este flaged pe YT ca dovada a yelling ... mmm, inteligentei directorului. Stupid pervert man Overplayed / cliche songs ? 768710 like all boys.
    Dar bine, as fii trecut peste toate astea daca aceasta piese nu ar fi fost in "gura" tuturor celor de la scoala. Ce doamne iarta-ma e asa de tare la aceasta melodie? weird Sau voi doar va uitati la videoclip? Si cand te gandesti ca mi-a placut o data o melodie a celor de la Benassi Bros urahara-sama I know, I know, stupid times XD
    DarK
    DarK
    ~ T0x!c WaSt3 ~

Mesaj Scris de DarK Mier Ian 28, 2009 3:35 am

@ Sake : oh come on , nu-mi spune ca ultima melodie a "pisicutelor" nu iti place >.> este mult prea tare fata de restul care le au ... asta e singura care imi place si mie , e linistita si draguta ^_^

@ Jaqueline : O.o geez , Benassi Bros sunt mult prea tari ... ca au melodii ciudate asta e altceva , but that's their style :P ... dar nu stiam ca asta e overplayed sau cliche ._. ... aflii ceva nou in fiecare zi :)

Oh , si codul de centrare pentru semnatura este asta :

Cod:
    [center]text/image/whatever[/center]

Anyway , melodiile astea 2 sunt chiar frumoase si acceptaile si eu unul chiar nu vad ce e stresant la ele O_O" , nu sunt fan PCD , dar melodia aia mi se pare ce-a mai reusita de-a lor , si Satisfaction de la BB e facut ca un pamflet , tocmai pentru a arata lumea "perfecta" pentru barbati : heavy duty tools and women =]]

Anyway , enough chit-chat ... I'm going to see some more BECK =D

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Joi Noi 21, 2024 2:57 pm