Eu cred ca si voi zilnic primiti tot felul de "mass-uri" mesaje cretinofile :)) eu am parte in fiecare zi de asa ceva cateva exemple:
° "azi este ziua masuului dati un mas primiti 5o de lei apropat de seful yahoo messenger" - cum sa nu si vacile patineaza pe trotuare.
° "Scoala =cimitirul vechi...... cancelaria = parnaie ....... sala de clasa = camera de tortura..:.... catalogul = inamicul nr. 1..... sefa clasei = asasinul din umbra ... eleva corigenta = sarmana maria... carnetul de note= Dosarele X ... ora de dirigentie=Stirile ProTv de la ora 5... ora de mate, chimie= Misiune imposibila...profesori=gardieni de la jilava.....da mai departe daca nu esti tocilar .[ia sa vad ce tocilar am in lista] cel mai tare mass din istorie huuuuuoooo scoala scz dew ma$$ " - deh ce cult.
° "cine are melodia fratioru meu nicolae guta si brazilianu buzz mee" - autorul sau se afla pe lista neagra
° "01. Manelistii put urat. Rockerii put frumos. 02. Manelistii se dau cu gel in cap. Rockerii isi ingrijesc parul [de-aia si-l lasa lung]. 03. Manelistii sunt nespalati. Rockerii se spala des. 04. Manelistii se scuipa. Rockerii se bat cu apa. 05. Manelistii au tarfe. Rockerii au fete bune, care nu sunt tarfe. 06. Manelistii dau din buric si din cur. Rockerii din cap si maini. 07. S-au facut campanii anti-manele. Nimeni nu a facut anti-rock. 08. Manelistii poarta tricouri roz, mulate. Rockerii tricouri negre largutze. 09. Manelistii injura urat. Rockerii inventeaza injuraturi pe moment. 10. Manelistii nu o sa trimita mesaju asta mai departe . Rockerii o sa rada si o sa-l trimita." - acesta este eternul "mass" anti-manele e annoying chiar x.x I mean uneori si rockeri pot fi inculti, desi in mare parte sunt de acord, dar o data de doua ori de trei ori da de 20000 de ori X.X frate e enervant de acuma.
° hai vitel fa 3 ture :)))) [mass] - bun acesta chiar ma facut sa rad si nu am nimic cu el
° Si aici evem un baietas disperat care a trimis 5 "mass-uri" in decurs de 3 minute
no1 - "cine are forum defifa08 buzz mee"
no2 - "datimi mah si mie prg ala de modificat poze so scz de mass la ora asta;)"
no3 - "datimi si mie un prg bun de modificat poze scz de mass pentru cei cu dnd"
no4 - "cn imi da si mie prog de facut transferuri la fifa 08 ??? buz m3 pls"
no5 - "cine ami da si mie programu de facut transferuri la fifa 08 sa dea buzz ;) scz de mass" - mai baiate iti recomand calduros un manual de gramatica limbii romane.
Sper ca o sa impartasiti si voi aceste minunate si culte esente de idiotenie.
Edit: in ultimele minute am mai primit niste tampenii :]]
° "Buna, sunt un virus românesc, dar din cauza tehnologiei sarace din tara mea nu sunt în stare sa-i fac nimic calculatorului tau. Te rog, fii dragut, sterge un fisier de-al tau si pretinde ca esti speriat " - ok asta e penal dar foarte amuzant
° "Va rog mult dati mai departe, un bebelus de 10 luni foarte bolnav, internat la spitalul Emilia Irza, are nevoie urgent de transfuzii. Are o grupa rara, 01, RH negativ. Daca ai aceasta grupa sangvina si vrei sa ajuti acest sufletel, te rog sa iei legatura cu tatal copilului, Catalin Lupascu, la nr de telefon: 0723-232.147. Donand putin din sangele tau daruiesti viata unui bebelus! Te mai rog sa trimiti mesajul la cat mai multi prieteni, asa sansele copilului de a gasi donatori vor creste. Multumesc." - mda si noi ce sa facem, oricum aia e doar vrajeala lol.
° "Yahoo se inchide pe 17 august 2006(data se modifica de la an la an)! Ei doresc sa se descotoroseasca de Messenger-ul gratuit. O groaza de oameni au fost deja stersi. Click dreapta pe grupul tau de prieteni din lista de Messenger si click Send Instant Message to all group si trimite acest mesaj tuturor. Fiecare persoana care va primi mesajul, va avea o semnatura si nu va fi sters! Acest mesaj este trimis de presedintele Yahoo Jay Rusell... aici este presedintele Jay Rusell: imi pare rau sa va anuntz ca Yahoo a ajuns la maximum de nr. de persoane. Dak vrei sa pastrezi contul tau gratis trimite mesajul acesta la totzi din lista ta. In acest mod vom shti care sunt folosite si care nu, le vom sterge" - ma intreb si eu daca Jay Rusell, chiar ar scrie cu prescurtari si ar trimite un "mass" wtf? Acest presendinte de la yahoo ar trimite e-mail-uri cum e logic si normal dude z.z.
Ultima editare efectuata de catre Tahrik in Dum Aug 31, 2008 10:58 am, editata de 1 ori