Nippoku

Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Ultimele subiecte

» parteneriat
Scris de DarkPoint Sam Dec 19, 2009 10:41 am

» Rosario+Vampire
Scris de DarK Dum Oct 04, 2009 1:32 am

» salut
Scris de mira-chan Joi Sept 10, 2009 12:35 pm

» A really noobish GFX
Scris de Plastic Doll Dum Iul 12, 2009 1:22 pm

» Ce faci in acest moment
Scris de Plastic Doll Vin Iul 10, 2009 4:54 pm

» Personaje insuportabile
Scris de lazy.muffin Joi Iul 09, 2009 11:51 am

» Nyello there Nippoku!
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 12:01 pm

» THE "WE HATE BOB!" FC
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 10:33 am

» DarK's n00bish GFX ^^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 9:14 am

» Silver is here ^o^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 8:59 am

» hello every one
Scris de Odis Joi Iul 02, 2009 9:20 pm

» Goodbye
Scris de Schwarzschild Mier Iun 24, 2009 3:10 pm

» Link-uri utile
Scris de Silver.Chaos Mar Iun 23, 2009 10:47 pm

» Artisti romani
Scris de Plastic Doll Lun Iun 22, 2009 5:08 pm

» Staff
Scris de Odis Dum Iun 21, 2009 5:38 pm

Top postatori

DarK (1698)
Bine cunoscutele "mass-uri" Bar_leftBine cunoscutele "mass-uri" BarBine cunoscutele "mass-uri" Bar_right 
Schwarzschild (1469)
Bine cunoscutele "mass-uri" Bar_leftBine cunoscutele "mass-uri" BarBine cunoscutele "mass-uri" Bar_right 
-xXxdeath_tearsxXx- (814)
Sharly (691)
Manouche (673)
RuKia (540)
Odis (537)
AkAShA (498)
Plastic Doll (411)
Akihara (327)

Flux RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

+6
Akihara
AkAShA
Plastic Doll
Sharly
RuKia
Odis
10 participan?i

Bine cunoscutele "mass-uri"

Odis
    Odis
    Funeral light

feminin Numarul mesajelor : 537
    Varsta : 31
    In this moment : Looking after Ichiru pants mwhaha nya~!
    Data de inscriere : 01/07/2008

Icon Bine cunoscutele "mass-uri"

Mesaj Scris de Odis Sam Aug 30, 2008 2:31 pm

grin ce avem noi aici srsly it's so damn idiotical :

Eu cred ca si voi zilnic primiti tot felul de "mass-uri" mesaje cretinofile :)) eu am parte in fiecare zi de asa ceva cateva exemple:

° "azi este ziua masuului dati un mas primiti 5o de lei apropat de seful yahoo messenger" - cum sa nu si vacile patineaza pe trotuare.

° "Scoala =cimitirul vechi...... cancelaria = parnaie ....... sala de clasa = camera de tortura..:.... catalogul = inamicul nr. 1..... sefa clasei = asasinul din umbra ... eleva corigenta = sarmana maria... carnetul de note= Dosarele X ... ora de dirigentie=Stirile ProTv de la ora 5... ora de mate, chimie= Misiune imposibila...profesori=gardieni de la jilava.....da mai departe daca nu esti tocilar .[ia sa vad ce tocilar am in lista] cel mai tare mass din istorie huuuuuoooo scoala scz dew ma$$ " - deh ce cult.

° "cine are melodia fratioru meu nicolae guta si brazilianu buzz mee" - autorul sau se afla pe lista neagra mwhahaha

° "01. Manelistii put urat. Rockerii put frumos. 02. Manelistii se dau cu gel in cap. Rockerii isi ingrijesc parul [de-aia si-l lasa lung]. 03. Manelistii sunt nespalati. Rockerii se spala des. 04. Manelistii se scuipa. Rockerii se bat cu apa. 05. Manelistii au tarfe. Rockerii au fete bune, care nu sunt tarfe. 06. Manelistii dau din buric si din cur. Rockerii din cap si maini. 07. S-au facut campanii anti-manele. Nimeni nu a facut anti-rock. 08. Manelistii poarta tricouri roz, mulate. Rockerii tricouri negre largutze. 09. Manelistii injura urat. Rockerii inventeaza injuraturi pe moment. 10. Manelistii nu o sa trimita mesaju’ asta mai departe . Rockerii o sa rada si o sa-l trimita." - acesta este eternul "mass" anti-manele e annoying chiar x.x I mean uneori si rockeri pot fi inculti, desi in mare parte sunt de acord, dar o data de doua ori de trei ori da de 20000 de ori X.X frate e enervant de acuma.

° hai vitel fa 3 ture :)))) [mass] - bun acesta chiar ma facut sa rad si nu am nimic cu el sarcasm

° Si aici evem un baietas disperat care a trimis 5 "mass-uri" in decurs de 3 minute new
    no1 - "cine are forum defifa08 buzz mee"
    no2 - "datimi mah si mie prg ala de modificat poze so scz de mass la ora asta;)"
    no3 - "datimi si mie un prg bun de modificat poze scz de mass pentru cei cu dnd"
    no4 - "cn imi da si mie prog de facut transferuri la fifa 08 ??? buz m3 pls"
    no5 - "cine ami da si mie programu de facut transferuri la fifa 08 sa dea buzz ;) scz de mass" - mai baiate iti recomand calduros un manual de gramatica limbii romane.

Sper ca o sa impartasiti si voi aceste minunate si culte esente de idiotenie.

Edit: in ultimele minute am mai primit niste tampenii :]]

° "Buna, sunt un virus românesc, dar din cauza tehnologiei sarace din tara mea nu sunt în stare sa-i fac nimic calculatorului tau. Te rog, fii dragut, sterge un fisier de-al tau si pretinde ca esti speriat…" - ok asta e penal dar foarte amuzant kyaa

° "Va rog mult dati mai departe, un bebelus de 10 luni foarte bolnav, internat la spitalul Emilia Irza, are nevoie urgent de transfuzii. Are o grupa rara, 01, RH negativ. Daca ai aceasta grupa sangvina si vrei sa ajuti acest sufletel, te rog sa iei legatura cu tatal copilului, Catalin Lupascu, la nr de telefon: 0723-232.147. Donand putin din sangele tau daruiesti viata unui bebelus! Te mai rog sa trimiti mesajul la cat mai multi prieteni, asa sansele copilului de a gasi donatori vor creste. Multumesc." - mda si noi ce sa facem, oricum aia e doar vrajeala lol.

° "Yahoo se inchide pe 17 august 2006(data se modifica de la an la an)! Ei doresc sa se descotoroseasca de Messenger-ul gratuit. O groaza de oameni au fost deja stersi. Click dreapta pe grupul tau de prieteni din lista de Messenger si click Send Instant Message to all group si trimite acest mesaj tuturor. Fiecare persoana care va primi mesajul, va avea o semnatura si nu va fi sters! Acest mesaj este trimis de presedintele Yahoo Jay Rusell... aici este presedintele Jay Rusell: imi pare rau sa va anuntz ca Yahoo a ajuns la maximum de nr. de persoane. Dak vrei sa pastrezi contul tau gratis trimite mesajul acesta la totzi din lista ta. In acest mod vom shti care sunt folosite si care nu, le vom sterge" - ma intreb si eu daca Jay Rusell, chiar ar scrie cu prescurtari si ar trimite un "mass" wtf? Acest presendinte de la yahoo ar trimite e-mail-uri cum e logic si normal dude z.z.

Ultima editare efectuata de catre Tahrik in Dum Aug 31, 2008 10:58 am, editata de 1 ori
    RuKia
    RuKia
    Funeral light

feminin Numarul mesajelor : 540

Icon Re: Bine cunoscutele "mass-uri"

Mesaj Scris de RuKia Sam Aug 30, 2008 3:05 pm

Crede-ma te inteleg. Mi se par chiar idioti cei care dau mass-uri d-astea inutile. noobi. intr-un singur cuvant bored
    Si eu primesc zilnic mass-uri. Exemple:

"Cn are melodia Jay Sean-Stolen plz buzz me..." - Ma intreb cat de noob poti fi sa nu fi in stare sa-ti gasesti o melodie, geez *rolling eyes*

"Mai intrati si voi pe forum !!! [aici era linku' forumului] e ultimu mass promit...da de fapt daca nuti convine fuck you!!!" - I was like: "Huh?" Bine cunoscutele "mass-uri" 2nllsl

"vand urgent atv 150 cc nou garantie 2 ani merge impecabil folosit o luna pret 1900 euro sau la schimb cu speed!!! mai multe inf id de mess chipesutz!!! da mai departe te rog multumesc anticipat!!!srry de mass" - No comment. XD

"Hey...imi faceti si mie o favoare va rog? Imi spuneti si mie care sunteti inscrisi pe Yume World [aici era linku' forumului]? [Inafara de Michiyo, Pette, Shio, Akihara, Calyope, Lara (claudia), May si Lory] Vreau sa stiu unde sa va mut in lista ^_^" {sorry de mass}" - Lulz. XD

An so on, and so on. Lista de mass-uri inutile continua. 'Nuff said.
    Sharly
    Sharly
    Dandelion

feminin Numarul mesajelor : 691

Mesaj Scris de Sharly Dum Aug 31, 2008 10:14 am

Let's see ... am primit si eu doua mesaje de genul asta [entru ca abea mi'am reintalat mess'ul si nu le mai am pe toate >_>

"scoala nu incepe pe 15 Septembrie....am vazut acum pe realitatea TV....au zis ca elevilor nu le da drumul in scoli pana nu se primesc salariile ....asa ca scoala va incepe pe 20 octombrie...da mai departe..ca sa afle toti !! Da Doamne.......ce mass--chiar asea ....l-am primit si eu scz de mass chiar o fi adevarat" ... anime sweat

"plss cn are sa dea 1 euro pe orange plssss!!!! :D " ... =]]
    Odis
    Odis
    Funeral light

Mesaj Scris de Odis Dum Aug 31, 2008 11:14 am

°vr si io photoshop'u pls :X
    - huh no srsly asta chiar nu stie cat de mult spatiu ocupa PS-ul, cum sa-l trimiti pe mess.

°da mai departe mesajul ,o sa iei o nota mica la scoala maine sau chiar
    azi.daca nu trimiti mesajul la toata lista in 10 minute o sa ai ginion
    .daca il trimiti o sa ai parte de noroc in toate si maine o sa ai o
    surpriza placuta( nu risc) sorry pentru mass...

- Jesus Christ !!! rofl suntem in vacanta, daca tu esti corigent nu-i problema mea I mean wtf? what the .. ?

°"zzz: ''sunt facuta cu tupeu si fac numai c vreau eu nimenea nu imi
    sta in cale pun barbatii la picioare,imi place sa ma distrez p manele
    sa dansez si sa imi cante lautarii p ei sa arunc cu
    banii''>>:::X::X:X:X:X:X"

- cum naiba reusesc sa am astfel de creaturi in lista, in fiecare zi dau minim 2-3 add-uri, uneori ma distrez pe seama lor, dar totusi ....

O_o' ok astea sunt ceva mai putine, dar totusi am ramas all like : omfG ... cand le-am vazut
    Plastic Doll
    Plastic Doll
    Lost in the black

feminin Numarul mesajelor : 411
    Varsta : 29
    Data de inscriere : 02/07/2008

Mesaj Scris de Plastic Doll Dum Aug 31, 2008 10:15 pm

Unele nu sunt de la mine din lista [BTW sunt de la fratemiu]

Si acum un minut[cred xD] am primit un mass:

Aceelasi...OM?:

,,care ai masina sau motor? datzi 1 bazz" Asa,1 se zice Buzz 2 toate masinile au motor O.O" sau ,mai nou masinile au aripi?

,,bbe buzz knd intrii" Da draga,ai invatat si tu ca se zice BUZZ a da si vezi ca acel bbe,da cred ca ai vrut sa scri bebe, ma rog esti manelist se vede, puteai sa-i zici doar ei/lui. Nu' stiu daca esti GAY .

,,ops scz scz" a da...da de ce?

Asa acum altzi:D

"Buna, sunt un virus românesc, dar din cauza tehnologiei sarace din tara mea nu sunt în stare sa-i fac nimic calculatorului tau. Te rog, fii dragut, sterge un fisier de-al tau si pretinde ca esti speriat"
    Odis
    Odis
    Funeral light

Mesaj Scris de Odis Mar Sept 02, 2008 9:17 am

30 de mass-uri si am lipsit 2 zile de pe mess, cu siguranta trebuie sa deratizez lista tears :

neatza all :x>:D<
    -WTF? nu inteleg rostul de ce sa trimiti un mass cu "neata", dă noi ci să făcem aşea e la români, majoritatea nu's inzestraţi cu darul divin "creier".

Si un mass, care m-a facut sa rad e mai vechi dar deh xD:
    cine imi da si mie serial number de la nero burning?
    -Chiar crezi ca cineva se va deranja sa te instructeze pe tine
    =]] c'mon oamenii au si lucruri mai bune de facut, mai bine gugăl it.

Cât tii la mine? 0%1% 2% 3% 4%5% 6% 7% 8% 9% 10% 11% 12% 13% 14% 15% 16% 17% 18% 19% 20% 21% 22% 23% 24% 25% 26% 27% 28% 29% 30% 31% 32% 33% 34% 35% 36% 37% 38% 39% 40% 41% 42% 43% 44% 45% 46% 47% 48% 49% 50% 51% 52% 53% 54% 55% 56% 57% 58% 59% 60 % 61% 62% 63% 64% 65% 66% 67% 68% 69% 70% 71% 72% 73% 74% 75% 76% 77% 78% 79% 80% 81% 82% 83% 84% 85% 86% 87% 88% 89% 90% 91% 92% 93% 94% 95% 96% 97% 98% 99% 100% sorry de mass lam pr si
    -Si iote si una pă turbo massiging sistem rofl .

adytza-adriana dak ejti p inv buzz me urghent . scz de mass:*
    -Asta e un mesaj de-a dreptul idiot, daca e prietena de a ta de ce nu o intrebi personal, trebuie sa stie toata tara ca e pe invisible or what.

Insistent acest baiat, care urmeaza, niste mass-uri ciudate:
    no1 A-nceput de ieri sa cada Cate un elev pe strada Si mai cad in continuare De a tezelor teroare. Ca au profa la romana O vaca nebuna, Si la mate un mistret, O clasa ca un cotet. La fizica si chimie, Cate-o sperietoare vie, Numa trei stiu ca sa puna Si sa urle pan la luna. La istorie, ce sa faci, Profa te scoate din draci, Ca la teze si lucrari Da note la ?domnitori?. Iara aia de geografie, Dobitoaca de cand se stie. La civica un magar, Vanzator la aprozar, Vine ca sa ne invete Ca-n guvern sunt numa zdrente. La muzica un tembel, Canta numa pentru el, La desen o sclerozata, Vrea doar opere de arta. La latina au o ciuma, Mananca doar matraguna, Se uita la tine-o data Ai cosmaruri viata toata.... scz da ma plictisi
    -Aha te plictiseai ... interesant si vrei sa-i plictisesti si pe altii nu ?
    no2 O iubesc pe lory taceti din gura ca ami sricati seara [m@SS]
    -Mai tu ai invatat ceva pe la I-IV pentru ca si un elev de acolo are un limbaj mult mai cult de cat tine adica acestea sunt greseli de gramatica, pe care ti le permiti sa le faci: "ami sricati" logic si normal era "imi stricati". Grea mai este si romana asta ...

Asa si acum cineva, care ma dispera:
    no1 cn imi da si mie prog de facut transferuri la fifa 08 ??? buz m3 pls
    no2 cine ami da si mie programu de facut transferuri la fifa 08 sa dea buzz ;) scz de mass
    no 3 Sa nu accepti id ul musat_elpida ca iti sterge tot din calc e un virus!da mai departe ! ai inteles?urgent la toate pers din lista ta ...sa nu accepte contactul cu musat_elpida este un virus kre formateaza calc tau si al celorlalti cu care esti conectat si dak ei accepta til lipeste si tie !ei doresc sa se descotoroseasca de messengerul gratuit o groaza au fost stersi ! DA MAI DEPARTE scz de mass
    no 4 cine are forum defifa08 buzz mee
    no 5 datimi mah si mie prg ala de modificat poze so scz de mass la ora asta;)
    no 6 datimi si mie un prg bun de modificat poze scz de mass pentru cei cu dnd
    no 7 cine vrea sa joace fifa08 sa dea add la id asta [......]

-Mai are rost sa spun ceva inafara de cuvantul "retardat" ?

Momentan am pus, doar cateva .
    Sharly
    Sharly
    Dandelion

Mesaj Scris de Sharly Mar Sept 02, 2008 9:35 am

Ok .. prima persoana ... care ma exaspereaza =_=

"care vb si cu mn? :(((((((((((( scz de mass :">"

"Vreau si eo comm :((( [........] hai pls unu mic. returnez :x scz de mass :">"

"Care vb si cu mn k m-am plictisit :((( scz de mass :">"

"care vb si cu mn? :((( scz de mass"

Si inca unul ... Oh God weird
    "cine are episodul 1 din naruto???"
    AkAShA
    AkAShA
    Sapid light

feminin Numarul mesajelor : 498
    Varsta : 30
    In this moment : Metallica!!!!!

Mesaj Scris de AkAShA Mar Sept 02, 2008 9:45 am

M-am gandit si eu sa va impartasesc din "placutele" mele experiente pe Y!Messenger.
    Am 3 mass-uri deocamdata (dar asta pentru ca ieri am iesit tarziu si acum spammerii mei iubiti nu s-au trezit inca... -__-"

1. " care vrea sa imi spuna cva acum ca vreo 9 zile nu mai intru" -> da, stii?! chiar eu vroiam sa iti zic ca intri direct la ignore. kewl

2. "cf:*?:X" -> astea sunt categoric cele mai cretine mass-uri, pentru ca nici nu iti dai seama pe moment ca-s mass-uri..

3. "bye bye :X ade pooop male la voi >:D< :X -> e nevoie sa mai mentionez gusturile muzicale ale respectivei? sau se subintlege? anime sweat
    -----------------------
    Am revenit cu unele "proaspete":

4. " bua uameni singuru mass in ultimele 4 luni ! haidi datsi la mine un comm nu fitsi scrofi porchi!ca va dau inapoi cas fata cuminte! caro! http://******.hi5.com suzatsi massu." -> la asta eu zic ca orice comentariu e in plus anime sweat

5. " Care imi trm nero plz ca dp net nu pot sa il yau ,," -> bietul de el. De vreun an se chinuie in halul asta. Aproape ca mi-e mila de el. APROAPE! face
    Akihara
    Akihara
    #1PSC winner
    #1PSC winner

feminin Numarul mesajelor : 327
    In this moment : broken inside
    Data de inscriere : 04/07/2008

Mesaj Scris de Akihara Mier Sept 03, 2008 8:00 am

oh, da..mass-urile >.< nu le suport...cateva exemple care ma enerveaza:

Ala, Bala, Portocala, Mortzii masii, vine scoala!!! O sa iei in continuare.....3 si 4 la purtare.....Numai Domnul sa ne'ajute..... cu chibrituri Multe, Multe.....Cu cisterne de benzina.....Si acum daca doritzi, scoala sa o potolitzi....sa se duca dracului.....Luati si voi cate'o bricheta.....hai sa facem toti o cheta....si de Luni incepand,.....ducem scoala in mormant.... care e tocilar nu da mai departe ..--->again, again and again..m-am saturat de astfel de mass-uri cu un "trimite mai departe daca nu esti tocilar".e aiurea

papa loome!am plecat! --->da, vad ca ai plecat, dar chiar e necesar sa anunti toata lista?-_-

[link...] va roooog nu fitzi rai shi lasatzi un comm--->cui crede ca ii pasa de asta?

Mai intai trebuie sa va spun ca e real si a fost verificat.Cand numaratoarea ajunge la 0, puneti o dorinta, apoi trimite la alte 20 de persoane in decurs de o ora si dorinta ti se va indeplini. 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 0 Punetzi dorintza!--->-_-' cine e asa de fraier sa creada asa ceva...

and so on...
    Sharly
    Sharly
    Dandelion

Mesaj Scris de Sharly Mier Sept 03, 2008 9:01 am

Altele:

"am iesit... ma bag pe un sims 2 pa pa :*"

"Care vb si cu mn k m-am plictisit :((((((((((( va roooooooooooooooooog :(((((( scz de mass"

La astea nu stiu ce sa mai comentez.

Acum unul care pot spune ca mi'a placut:

"Dracu isi cauta o sotie cuminte, frumoasa, desteapta, devreme acasa, etc etc, femeia perfecta, si o cauta, si o cauta... si nimic. Se gandeste sa apeleze la Dumnezeu: Doamne ajuta-ma si pe mine s-o gasesc ca de ani de zile o caut. Dumnezeu: "du-te si pune in cea mai populata zona de pe pamant o oglinda, cea care nu se va uita in ea pe aia sa o iei de nevasta" zis si facut. Pune dracu oglinda si in sfarsit se insoara. 1. MORALA: baieti, nu mai cautati femei perfecte ca una a fost si a luat-o dracu. 2. MORALA: fetelor nu va mai dati perfecte, ca va ia dracu.3.MORALA singurul mass kre merita dat mai departe!! (bravo remuse)" :)))
    Nyeuffe
    Nyeuffe
    信じなさい

masculin Numarul mesajelor : 289
    In this moment : ゚ω゚ FOOD!!
    Data de inscriere : 03/07/2008

Mesaj Scris de Nyeuffe Mier Sept 03, 2008 10:22 am

Se pare ca am si eu tampitoiizi din astia prin lista care dau mesaje in disperare dinlipsa de ocupatie ( sau de creier? )

,,grupa stelei...lyon bayern fiorentina ''

,,DINAMO & RAPID i-a la ..!!! / / / / / / /Ž¯/' '/Ž¯¯"ž /'/ / / /šš/¯\ ('( Ž Ž ¯/;/' ') \ ' / '\' \ _."Ž \ ( \ \da mai departe daca esty STELIST scz de mass''

,,Un simplu amic gandeste ca prietenia s-a sfarsit cand v-ati certat. Un prieten adevarat te suna dupa o cearta. Un simplu amic asteapta ca tu sa fii mereu acolo pentru el. Un prieten adevarat asteapta sa fie acolo mereu pentru tine. Un simplu amic citeste acest mesaj si-l sterge . Un prieten adevarat il da mai departe si ti-l trimite si tie .... sa vad cati prieteni am...''

,,daca iubesti o fata/baiat al carui nume incepe cu: B C D E F G I J L T M O R S V trimite massul mai departe iar al cui nume incepe cu literele de mai sus iti va da buzz vei avea noroc toata saptamana!dak il trimiti mai departe..vei fi sarutat de persoana la care te gandesti acum!! dak il ignori vei avea ghinion in dragoste scz l-am primit si yo''

''ARRIBA: _RBD*RBD*RBD___RBD*RBD_____RBD*RBD______ _RBD______RBD__RBD___RBD___RBD___RBD____ _RBD___RBD_____RBD___RBD___RBD_____RBD__ _RBD*RBD_______RBD*RBD_____RBD_____RBD__ _RBD__RBD______RBD__RBD____RBD_____RBD__ _RBD____RBD____RBD____RBD__RBD____RBD___ _RBD_____RBD___RBD___RBD___RBD___RBD____ _RBD_______RBD_RBD*RBD_____RBD*RBD______ DA MAI DEPARTE DACA ESTI FAN rbd!!''

"nb @ll @m plekt l@ somnik.pwp @"

"pa-pa allx :-h vb maine :X pooop solamea :*:*:*:X"

" sall all cmf?" mesaj care ma scoate din sarite in fiecare zi -.-'

"salll all cmf"

"Sunt 8 ingeri ai norocului..Trimite-i si tu mesajul acesta la cel putin 8 persoane..si peste 8 zile se va intampla ceva ce ai asteptat foarte mult timp..dak il respingi vei avea 8 ani de ghinion....... ....scz de mass....l.am primitt si eu ..."-- si gainile poarta pantaloni.....

"Nu rade, citeste inainte! TUTUROR Va spun - mi s-a parut amuzant, am facut testul si m-au sunat inainte sa termin de povestit!! S-a implinit ceva neasteptat. Sa vi se implineasca si voua ceea ce va doriti! Oameni buni......l-am facut si.............jur ca..........dorinta mi s-a implinit in 15 minute. Vraja Vrajitorie Pune-ti dorinta cand se termina numaratoarea inversa!!! 10... 09... 08... 07... 06... 05... 04... 03... 02... 01... *****Pune-ti dorinta******** Trimite acest mesaj la10 persoane in decurs de o ora. Daca-l trimiti, dorinta ta se va realiza. Daca nu-l trimiti, se va intampla exact inversul skuze de ma "- oh da?imi doresc ca prostia sa dispara -.-'

"hai ma k am plekt si ew p'afara...sall:-h:-h:-h" - si ce ma intereseaza pe mine?
    huh

"VESTE DE VESTE !!! : Scoala nu incepe pe 15 Septembrie....am vazut acum pe realitatea TV....au zis ca elevilor nu le da drumul in scoli pana nu se primesc salariile ....asa ca scoala va incepe pe 20 octombrie...da mai departe..ca sa afle toti !! lam primit shi io..oarre ii adv ? <<mass>>..soooper mare crima sa mor sauper tare)))))))" - aham,se vede iq-ul tau...

"Pe 27 August, planeta Marte se va afla la 34.65milioane de mile de Pamant si va fi ziua in care Marte se va vedea cel mai bine. In noaptea de 27 August, la ora 00:30 urmariti cerul. Pe cer se va vedea ca si cum Terra are doua luni. Urmatoarea data cand planeta Marte va trece atat de aproape de Terra va fi in anul 2287.. Spune si altora, merita! Toti cei care sunt acum in viata nu vor mai avea ocazia sa vada acest lucru inca o data scz de mass.".-.....

"nb fetelor......maine un nou live cu salam ....va poopa dulce salam.....sa avetzi grija de voi...shhhhh''- nu merci salamule,nu vreau sa put a carne what the .. ?

" nb fetelor...va zice salam.....ne auzim maine live...sa visatzi numai baietzi frumosi si sa fiu si eu pe akolo..:))=))"- o sa fii tu acolo cand o sa fie si profa de mate n_n'''

"cf mei frumoaso?" - cocalar =____='

"care mergetzi cu mn la o inghetzata fac cinste pe banii vostri:))"-...

"care stie in ce data suntem azi buzz me...scz de mass" se vede cretinismul lui ///

"care a cerut un milion imprumut buzz me (mass)scz" -mama mare ^^"

Cam asta r fi tot pt ziua de azi ,doamnelor,domnilor si j-rockerilor,reveniti dupa pauza din nou la stiri noi cuuuuuu,"CocalariTVVV!!"
    RuKia
    RuKia
    Funeral light

feminin Numarul mesajelor : 540

Mesaj Scris de RuKia Sam Sept 06, 2008 4:19 pm

Sa mai adaug si eu cateva mass-uri d-astea chic topicului acesta. *ahem*

"Care vrea ignore buzz k fac curat in lista [ma prostit foamea]" - Oh trust me! nu-mi trebuie doctoratul ca sa stiu ca nu foamea e ceea ce te-a prostit pe tine ya'know. =]]

"*****_******_****_**** e fratimiu" - Right. Si ce legatura are fratitu asta cu moi?

"datimi si mie adresa de la niste forumuri....scz scz scz de mass" - Deci, pe strada mamaligutza, mergi drept inapoi pana treci de coltul acelei case rotunde, capisci? urahara-sama

"Razvanee asta e din cauza ta ma dau eu cu capu de pereti ca mai tinut aseara pana la 4:00 ) sa vezi ce iti fac cand intri pe messssssss daca mai te scoli azi scuze de mass dar e din cauza lu dobitocu de razvy" - weird 'nuff said.
    -MarBell-
    -MarBell-
    Advanced

feminin Numarul mesajelor : 136
    Varsta : 32
    In this moment : On&on Escape The Fate *.*
    Data de inscriere : 05/07/2008

Mesaj Scris de -MarBell- Sam Sept 06, 2008 8:29 pm

Pai unele mass-uri care le primesc sunt intr-un fel amuzante :]] de exemplu:

"nb all.. scz da` simteam si eu nevoia s dau un mass" ... simtea nevoia, funny =]]

"vreau la billlll shy la tomyyyyyy" .... cred ca nu s-a intrebat cate mai vor , god >.>'

"Care vrea melodia anti-emo?bwai e super[[MASS]]" ... si sa presupun ca ea e emo? O__o'

"care o uraste pe hannah montana buzzMASS"... O____O'

"ai mel q miyavi? scz de mass" .... i guess she`s fan O.O'

"carameel..Hard to say- the used care aveti ? mass" ... imi place cum a inceput n.n
    Odis
    Odis
    Funeral light

Mesaj Scris de Odis Lun Sept 08, 2008 2:19 pm

Asa sa revenim cu o portie noua eh

"Buletin meteorologic difuzat la Europa Libera: In Bulgaria: cer senin, in Ungaria, cer noros, in Romania, cer mancare" - lol, adevarat, daca nu pui si tu mana pe o carte si pe o slujba ce sa-i faci Tongue ?

Dumnezeu A Dat Din Cap Si A Iesit Rock-ul...a Dat Din Mana Si A Iesit Rap-ul...a Inceput Sa Danseze Si A Iesit House-ul Si Dance-ul... La Sfarsit si-a facut chemarea naturii [cenzurat xD] Si A Iesit Maneaua !!
    - mda, ce sa spun, o fi adevarat, dar e penal mwhahaha .

"In 1800 dracula manca fete virgine. In 2006 a murit de foame" - lol rofl .

"
    Dintzii tai sunt ca stelele de pe cer: de un galben orbitor shi la mare distantza unul de celalalt."
    - xD rofl

Mai aveti si voi ceva prin rucsacel :)) ?
    Manouche
    Manouche
    Tourniquet ~

feminin Numarul mesajelor : 673
    In this moment : sleeeping O.o'

Mesaj Scris de Manouche Lun Sept 08, 2008 2:43 pm

"la kine plashe avatharuh eu?buzzik" ~ trebuie sa repete clasa I neaparat..--'

Vand Samsung e370 arata ff bin care e int add [id'ul] da mai departe mass da mai departe k nu te doare mana mass'u ~ O_O

cui ii plac manele bo_Oz ~ ar trebui sa'si dea singura buzz..--

add ciorba de Burta da mai departe mass'u k nu'ti cade mana e paras ~ [nu e id'ul intreg ala..e putin modificat] lol... de ce nu'l mananca daca e ciorba de burta?--

asa beau oamenii buni de sambata pana luni de sambata pana luniiiii sa'mi traiesti marian.. 879648297428947294 de ani si tot c iti doresti s se implineasca doar stii k te iubescccc aaaa si tre s dai de baut mass'u ~ Presupun ca e manelista..O_O si de ce trebuie sa stie toata lista ca e ziua lui? LoL... Ii poti spune si in particular..O.O

lu puiuka ii e gandul la mancare mass'u ~ sa manance.. ce trebuie sa stie toata natiunea..?O.O

drumu spre inima mea ╬♥═╬ ╬═♥╬ ╬♥═╬ ╬♥═╬ ╬♥═╬ ╬═♥╬ ╬♥═╬ ╬═♥╬ ╬♥═╬ ╬♥═╬ ╬═♥╬ ╬♥═╬ ╬═♥╬ ╬♥═╬ ╬═♥╬ ╬♥═╬ ╬═♥╬ ╬♥═╬ ╬═♥╬ ╬♥═╬ ╬♥═╬ ╬═♥╬ ╬♥═╬ dai mai departe si cn te iubeste iti va da buzz ..l`am primit si eo incerc si eo noroku 6 din 49 srry d mass ~ exista loto pt asa ceva..O.O

imi cer mii de scz dar o iubesc pe mama dak nu dai acest mesaj tuturor din lista ta in 10 min o sati moara mama saptamana urmatoare.a fost verificat(scz d mass SORRY DAR NU MA RISC ~ Mama mea e moarta de 98542012 de ori ... Ce ar mai strica inca o data?OO

♥♥♥[][][]___[!!!]...Iubeshte BAIATU'' kre itzi spune k eshti ''''frumoasa'''' shi nu ''''sexy''''.... Iubeshte baiatul kre te suna inapoi, atunci knd thu i-ai inchis telefonul in nas..... Kre sta treaz doar k sa te priveask dormind..... Kre te saruta pe frunte...... Kre vrea sa te arate lumii chiar dak nu eshti aranjata..... Kruia ii este indiferent dak pe parcursul anilor te-ai ingrashat sau ai slabit...... Kre in prezentza prietenilor te ia de mana..... Kre itzi spune mereu ce insemni pentru el si kt de norocos e sa te aiba..... Iubeshte-l pe el, deoarece el te iubeshte.....si probabil k.....te va iubi mereu...[!!!] ____ [][][]♥♥♥ mass ~ Iubeste baiatul care nu da mass'uri..--''''

In concluzie,tot ar trebui sa repete clasa I..O.O
    Odis
    Odis
    Funeral light

Mesaj Scris de Odis Vin Oct 24, 2008 1:15 pm

Am intrat si eu pe mess pe un nou id, credeam ca am scapat ... dar:

Kaname Simona (10/23/2008 7:54:16 PM):
    http:/******** lome hai sa reinviem dark town :D !!! e forum rpg..
    -Il reinviem din morti ?

Kaname Simona (10/24/2008 8:26:42 AM):
    Lome:vreau muzica de oricce fel inafar de rock pls pls imi trebe neaparat !![-o<
    -Ahaaaa uite am gasit un fan anti-rock vezi ca te asteapta Zeus in spatele veceului sa te violeze cu un cutit. Ia zi scumpa mea, merge maneaua ? sau vrei ceva minimal sau un R&B ? Ca rocku' vad ca te afecteaza.

Kaname Simona (10/24/2008 10:09:49 AM):
    care imiz ice si mie cum tranform 40 de centrimetri in metri?=))
    -
    Sa-mi fac cruce ?

Kaname Simona (10/23/2008 10:21:17 PM):
    bey lome..de juma de an ma chinui s agasesc un pers pt forumurile rpg..imi da careva o idee,da fata sa fie pers:D

-Si eu care credeam ca numai speciile de tip : cocalar si pitzipoanca pot fi atat de enervanti .... WRONG!

Ohh da si am mai gasit unul mai vechi:
    Kaname Simona: bey care ma ajuta sa traduc ceva din rom in eng?
    -O_O deci a naibii sa fiu daca am inteles ce vrea, deci romana pentru tine e o limba straina (deja am observat asta) acum vrei sa traduci din romana in engleza ?
    Sfat: Pune mana pe carte si citeste, sau mai bine cand te culci pune-ti sub perna niste carti sa-ti intre la cap ceva cultura generala si inca ceva mai lasa PCu' si mai iesi si tu pe afara si planteaza niste urzici.
    Akihara
    Akihara
    #1PSC winner
    #1PSC winner

feminin Numarul mesajelor : 327
    In this moment : broken inside
    Data de inscriere : 04/07/2008

Mesaj Scris de Akihara Sam Oct 25, 2008 7:40 pm

mai nou, in fiecare zi am parte de mass-uri idioate...cateva noi exemple

goooooooooooooooooooooo
    ooooooooooooooooooooooooooooooooooo
    oooooooooooooooooooooooooooooooo
    ooooooooooooooooooooooooooooooo
    oooolllllllllllllllllllllll steauaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-.-'''' mataku...I mean si mie imi place mult forbalul, dar nu incep sa trimit astfel de mass-uri la fiecare meci cu Poli Iasi sau Dinamo
    : hey facem un clan war?? maaas...
    stupid si total inutil -.-''''
    care are melodia come and save me?
    alta care nu stie sa-si caute o melodie...come on it's not that hard
    cine are fifa 09 full game buzz me pls
    -.-'''' no comment
    Manouche
    Manouche
    Tourniquet ~

feminin Numarul mesajelor : 673
    In this moment : sleeeping O.o'

Mesaj Scris de Manouche Lun Dec 01, 2008 7:16 pm

Kre vreti web...dati Buzzz ca nu mere statusu.....
    And ? - _ -' nu puteai si tu sa le spui in particular celor ce vroiau ? x.x''

Fata l-a intrebat pe iubitul ei:Iti plac ?'' El a raspuns: ''Nu'', Ea l-a intrebat: ''Ma gasesti draguta ?'',El a raspuns: ''Nu'' ,Ea l-a intrebat: ''Ma aflu in inima ta ?'' El a raspuns: ''Nu'' ,Pentru ultima data, ea l-a intrebat: ''Daca plec, vei plange dupa mine ?'' El a raspuns: ''Nu''. Ea a plecat trista. Si atunci el a prins-o de mina, spunandu-i: ''Eu nu te plac, eu te iubesc. Nu te gasesc draguta, te gasesc superba. Tu nu esti in inima mea, tu esti insasi inima mea. Eu nu voi plange dupa tine daca pleci, eu voi muri dupa tine.'' (In aceasta seara, la miezul noptii, dragostea ta iti va spune ca te iubeste!!Ceva dragutz ti se va intampla maine intre 16-20) iar daca nu il trim la toti din lista ta vei avea ghinion) scz
    ~God x.x Si inca astfel de 928426453853 de mass-uri x.x

ATENTIE SE APROPIE TEZELE. DACA NU TRIMITI ACAST MESAJ VEI AVEA GHINION LA ELE . SCZ DE MASS .NU RIsc
    ~ X.X Daca esti atat de analfabeta incat sa nu inveti la teze, iesi de pe net si ivata.. Iti dau eu carti pe gratis n.n

dnd pap
    Si? Iti trebuie babetica sau nu are cine sa te hraneasca? x.x'

heloo vb cnva cu mn sau stati ca prostii
    Stam ca prostii si ne uitam la prostia ta n.n
    Schwarzschild
    Schwarzschild
    . d e a t h m a t e .

feminin Numarul mesajelor : 1469
    In this moment : Raping a j-rocker

Mesaj Scris de Schwarzschild Mar Dec 02, 2008 10:29 pm

Oh da x_x' majoritatea care le-ati pus voi, le primeam si eu aproape zilnic pana am dat niste ignore-uri -.- Anyway :
    " DND . . . . . . . vb cu yuby meu . . . :X:X:X "
    Oh da? Si ce iti zice? :> De fapt, ce ma intereseaza pe mine cu cine vorbesti tu? X_X'

"nb all....ne auzim maine....:*:*:*:*"
    Serios? Nu cred ca ne-am auzit vreodata o_O'

"eu+u=niciodata? sau eu+u=poate eu+u=da Da mai departe sa vezi cine vrea sa fie cu u !rasp obligatoriu scz de mass lam primit si eu!!!"

Si daca l-ai primit si tu, trebuie sa fi la fel de tampita incat sa-l dai mai departe? -_-'

"cine face schimb de liste buzz va rog ^_^.....ms mult"

OMG urasc chestiile astea ._.'

"nb all"

Chiar nu poti pleca fara sa zici noapte buna la toti? >_>
    Ma rog x.x si mai am mai multe dar imi e lene sa caut acum O_O
    Sharly
    Sharly
    Dandelion

Mesaj Scris de Sharly Mier Dec 31, 2008 10:47 pm

dak esti fan anime da id-ul asta mai departe in lista ta [ID] ;) ...... dka nu esti fan anime nu-l da .... ;) .....[M@ss] scz pt cei cu DND SAU BRB .......dak credetzi k dau prea multe mass-ui SCUZE......dar dak va par enervanta puteti sa-mi dati ignore.......!!! si scz pt mass............

Uite una desteapta! >_>

Trimite si tu la tine in lista ji vei vedea cn te ubeste cu adevarat 0% - pt mn nici nu existi 20% - te mai si salut 40% - iti vorbesc 50% - prieteni 60% - mai mult decat prieteni 70% - cred ca te iubesc 80% - sigur te iubesc 90% - nu pot trai fara tine 100% - vrei sa fim iubiti? hai va rog -mass

Si alte tampenii de genul:

NB :*:*:*

-.-'
    Odis
    Odis
    Funeral light

Mesaj Scris de Odis Sam Ian 17, 2009 10:38 am

Daiana Saracu: "Iisus a murit pt. noi,dak il stergi vei avea inima rece .trimite asta in 30 min. si vei observa ce se va intampla"

Nu l-am dat si ce s-a intamplat? Ohh am dat un albatross.
    Ce inima rece am, bai frate numai crestini pe Y!M, o sa fiu aia care ajunge in iad si o sa fie intepata de dracu'... dar Daiana nu e singurul specimen .... urmeaza:

"Cine vrea sa faka o formatie?"

Iar aici, avem un specimen complex, un artist ratacit in contemporan si care cauta talente pentru a forma o noua trupa si .. care va da bine pe sticla si care va reusi sa scoata nspe albumuri ... si care este o adevarata valoare!
    Acum, serios cine ar cauta pe Y!M cantareti O_O ? Trebuie sa ai creierul in stare amorfa ca sa faci asa ceva.

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Joi Noi 21, 2024 8:08 pm