Nippoku

Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Ultimele subiecte

» parteneriat
Scris de DarkPoint Sam Dec 19, 2009 10:41 am

» Rosario+Vampire
Scris de DarK Dum Oct 04, 2009 1:32 am

» salut
Scris de mira-chan Joi Sept 10, 2009 12:35 pm

» A really noobish GFX
Scris de Plastic Doll Dum Iul 12, 2009 1:22 pm

» Ce faci in acest moment
Scris de Plastic Doll Vin Iul 10, 2009 4:54 pm

» Personaje insuportabile
Scris de lazy.muffin Joi Iul 09, 2009 11:51 am

» Nyello there Nippoku!
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 12:01 pm

» THE "WE HATE BOB!" FC
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 10:33 am

» DarK's n00bish GFX ^^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 9:14 am

» Silver is here ^o^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 8:59 am

» hello every one
Scris de Odis Joi Iul 02, 2009 9:20 pm

» Goodbye
Scris de Schwarzschild Mier Iun 24, 2009 3:10 pm

» Link-uri utile
Scris de Silver.Chaos Mar Iun 23, 2009 10:47 pm

» Artisti romani
Scris de Plastic Doll Lun Iun 22, 2009 5:08 pm

» Staff
Scris de Odis Dum Iun 21, 2009 5:38 pm

Top postatori

DarK (1698)
Top 5 fete Bar_leftTop 5 fete BarTop 5 fete Bar_right 
Schwarzschild (1469)
-xXxdeath_tearsxXx- (814)
Sharly (691)
Manouche (673)
RuKia (540)
Odis (537)
AkAShA (498)
Plastic Doll (411)
Akihara (327)

Flux RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

4 participan?i

Top 5 fete

Schwarzschild
    Schwarzschild
    . d e a t h m a t e .

feminin Numarul mesajelor : 1469
    Varsta : 31
    In this moment : Raping a j-rocker
    Data de inscriere : 02/07/2008

Icon Top 5 fete

Mesaj Scris de Schwarzschild Sam Aug 30, 2008 8:53 pm

Well sa vedem o.o'
    1. TenTen ~ yep o.o' a devenit personajul meu preferat, she's so kawaii n_n si imi place personalitatea ei.
    2. Sakura ~ probabil unul dintre cele mai cunoscute personaje anime o.o' e puternica si draguta, chiar daca e cam pinku T_T
    3. Hinata ~ uneori poate fi de-a dreptul enervanta z.z dar e draguta si imi place personalitatea ei in mare parte >_>
    4. Temari ~ she's sweet o.o and and dunno i just like her n_n'
    5. Tsunade ~ chiar daca pare putin mai ciudata, adica o.o' mai mult bea si joaca jocuri de noroc e kawaii si imi place n_n
    Cam asta ar fi xDE
    AkAShA
    AkAShA
    Sapid light

feminin Numarul mesajelor : 498
    Varsta : 30
    In this moment : Metallica!!!!!
    Data de inscriere : 02/07/2008

Icon Re: Top 5 fete

Mesaj Scris de AkAShA Dum Aug 31, 2008 11:29 am

Nice topic here, Shin clap .
    Well, let's see...

1. Temari lovely of course - de cand a inceput Shippuden-ul a devenit perrsonajul meu preferat din toate anime-urile, ceea ce este si in prezent. Ii iubesc personalitatea si felul ei de-a fi. De asemenea imi place la nebunie faptul ca este foarte puternica si ca nu depinde de cei din jurul ei, din toate punctele de vedere, because, ya'know, I kind of hate weak anime girls.. yelling.
    2. Hinata rendeer - yesh, I know she has a lot of haters tears . But I simply can't hate her: she's sweet, adorable, loyal, friendly, nice, warm, cute and as well pretty strong while fighting. Da, Kishi-san exagereaza uneori cand o face sa lesine la vederea lui Naruto but still, Hinata FTW \m/.
    3. Sakurahug - a ajuns in topul meu pentru ca, trebuie sa admitem, a avut o adevarata evolutie de-a lungul anime-ului si pentru ca a dovedit de multe ori faptul ca poate sa faca ceva de una singura. Si uneori, in anumite momente am impresia ca o inteleg pe deplin, and this makes me love her...
    4. Karin - da, stiiiiu, am inceput ca voi toti prin a o uri. Si inca ma mai calca pe nervi uneori. But still, there's something sooo... special about her. Adica e repezita, egoista, rautacioasa, bossy, etc. Dar in acelasi timp, marutisesc ca-mi plac puterile ei, iar in ceea ce priveste *aahem*, you know, boys.. avem acelesi gusturi. XD
    5. Tenten - Well pare un personaj foarte dragut si de gasca grin . Doar ca apare foarte foarte rar and that's a pity.
    Akihara
    Akihara
    #1PSC winner
    #1PSC winner

feminin Numarul mesajelor : 327
    Varsta : 30
    In this moment : broken inside
    Data de inscriere : 04/07/2008

Mesaj Scris de Akihara Lun Sept 01, 2008 11:38 am

1.Hinata:ca si AkAShA, nu o pot ura deloc.mereu mi-a placut de ea, chiar daca e exagerat de timida, dar asta nu e neaparat un defect.pe langaasta e si puternica, curajoasa si draguta.
    2.Anko:imi place la ea faptul ca e nebunatica, puternica, curajoasa si dura.
    3.TenTen:draguta, talentata, imi place faptul ca se pricepe la arme si are o personalitate foarte interesanta.
    4.Temari:curajoasa si foarte puternica, de treaba si stie sa se descurce de una singura in lupte.
    5.Kin: recent a inceput sa-mi placa de ea.e puternica, are o personalitate interesanta, nu are fite si lupta bine.
    -MarBell-
    -MarBell-
    Advanced

feminin Numarul mesajelor : 136
    Varsta : 32
    In this moment : On&on Escape The Fate *.*
    Data de inscriere : 05/07/2008

Mesaj Scris de -MarBell- Mar Sept 02, 2008 7:40 pm

1. Tsunade- pot spune ca la inceput nu mi s-a parut un personaj nemaipomenit,dar pe parcus a inceput sa-mi placa si cred ca a devenit personajul meu preferat feminin.E o buna luptatoare , nu se lasa usor convinsa si cred ca s-ar pricepe foarte bine ca lider >.>'

2. Hinata - inocenta ei e un punct forte , daca ar fi altcumva nu cred ca i s-ar potivi.De atfel si naivitatea ei o face a sweet girl *.*...cu toate ca arata slaba , eu cred ca ascunde o putere mare

3.Sakura - well, genul de fata innebunita si indragostita de acelasi baiat timp de destui ani x.x'....well e o buna prietena si a dovedit-o,iar puterea ei cred ca e destul de mare si cred ca nu a avut ocazia sa si-o arate

4.TenTen - genul de fata prietenoasa...si dupa parerea mea...da...ea e puternica si a si aratat acest lucru.

5.Anko - uhm , mi se pare destul de agresiva :]]...but is not like that o.o'...well e foarte puternica si imi place la ea faptul ca stie cum sa i-a initiativa..intr-un cuvant[de fapt mai multe] sh`s a power girl.

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Vin Noi 22, 2024 12:14 pm