Nippoku

Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Ultimele subiecte

» parteneriat
Scris de DarkPoint Sam Dec 19, 2009 10:41 am

» Rosario+Vampire
Scris de DarK Dum Oct 04, 2009 1:32 am

» salut
Scris de mira-chan Joi Sept 10, 2009 12:35 pm

» A really noobish GFX
Scris de Plastic Doll Dum Iul 12, 2009 1:22 pm

» Ce faci in acest moment
Scris de Plastic Doll Vin Iul 10, 2009 4:54 pm

» Personaje insuportabile
Scris de lazy.muffin Joi Iul 09, 2009 11:51 am

» Nyello there Nippoku!
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 12:01 pm

» THE "WE HATE BOB!" FC
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 10:33 am

» DarK's n00bish GFX ^^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 9:14 am

» Silver is here ^o^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 8:59 am

» hello every one
Scris de Odis Joi Iul 02, 2009 9:20 pm

» Goodbye
Scris de Schwarzschild Mier Iun 24, 2009 3:10 pm

» Link-uri utile
Scris de Silver.Chaos Mar Iun 23, 2009 10:47 pm

» Artisti romani
Scris de Plastic Doll Lun Iun 22, 2009 5:08 pm

» Staff
Scris de Odis Dum Iun 21, 2009 5:38 pm

Top postatori

DarK (1698)
Quotes[books] Bar_leftQuotes[books] BarQuotes[books] Bar_right 
Schwarzschild (1469)
-xXxdeath_tearsxXx- (814)
Sharly (691)
Manouche (673)
RuKia (540)
Odis (537)
AkAShA (498)
Plastic Doll (411)
Akihara (327)

Flux RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

2 participan?i

Quotes[books]

Sharly
    Sharly
    Dandelion

feminin Numarul mesajelor : 691
    Data de inscriere : 01/07/2008

Icon Quotes[books]

Mesaj Scris de Sharly Lun Sept 01, 2008 10:56 am

Well .. .cred ca unii dintre voi au niste citete din carti care le'au placut mult si poate vor sa la posteze aici ^_^

Eu stiu foarte mult ... dar deocamdata nu o sa le pun decat pe cele din cartile pe care le'am citit cel mai recent ^_^

"Din cate puteam sa ne dam seama, podul parea neapazit.Ne'am intors sa luam porcul si am gasit acolo o babornita cares e holba la el cu ochii cat cepele, cu gura cascata, cu mainile incrucisate peste stomac.
    - Sfanta Fecioara Maria! striga ea cand ne apropiaram, domnilor ... domnule - se repezi la Porta, care era in frunte- fie'va mila de o femeie batrana! N'am spus vreodata o vorba impotriva domniilor voastre! Niciodata! Barbatul meu a dezertat in razboi si de atunci nu a mai tras cu pusca in vreun neamt!
    Pe masura ce vorbea, vocea ei devenea mai ascutita si mai stridenta. Porta incepu si el sa strige la ea pe frantuzeasca lui de balta.Ca debit, ea il intrecea, dar pe de alta parte el striga ma tare.Se luptara ce se luptara, pana cand, in cele din urma, Porta scapa din ghearele ei si injura destul de tare incat sa fie auzit de jumatate din Europa.
    -Eu sef! Porc, prieten la mine! Tu ... ? Tu nu ..., atunci mori!
    Porta incepu sa traga cu o mitraliera imnaginara. Batrana scuipa la picioarele lui, se dadu un pas inapoi si ramase acolo privindu'l cu ura."

"Lichidati Parisul" - Sven Hassel

"-Mai paduchiosilor, cred ca stiti acuma unde va aflati; intr'o adevarata companie prusaca, unde domnesc ordinea si disciplina.Va dati seama acum, urma el plin de siguranta, ca nu faceti nici cat o ceapa degerata.Aici eu comand, doar eu. Daca am chef va turtesc capatana, v'o fac piftie. Dar daca vreunul dintre voi, lucru care m'ar umple de mirare, dovedeste ca are un dram de inima in burta, il fac subofiter."

"Monte Cassino" - Sven Hassel

"-Mai bine, mult mai bine, foarte mai bine la mine este! mi'a raspuns Cesar. Se poate? Massa Charley, mult mai mare vanator?Oh! Negru` Cesar fericit este pentru ca a a intalnit la massa Charley! Oh, massa Charley salvat la massa Bern! Altfel massa Bern mort este!"

"Winnetou" - Karl May

=]] Cam astea sunt deocamdata. Din cartile acestea ar fi multe citate pe care asa vrea sa le mai scriu dar nu le mai stiu >_< ... am sa mai revin ^^.Sper sa mai posteze cineva pe aici O.O
    DarK
    DarK
    ~ T0x!c WaSt3 ~

masculin Numarul mesajelor : 1698
    Varsta : 34
    Data de inscriere : 04/08/2008

Icon Re: Quotes[books]

Mesaj Scris de DarK Lun Sept 01, 2008 1:18 pm

Ok , hai sa bag si eu cateva XD

"Generalul se plimba de-a lungul sirului de soldati si urla cat il tineau plamanii . Brusc se oprii si intreba cu o voce raspicata : A-ti inteles viermilor ? . Din multime razbatu o voce : Nu sa traiti ! Toti recunoscuram vocea lui Porta si ne abtineam sa nu radem . Generalul , furios peste masura ca un jidan indrazneste sa ii ia in bataie de joc ordinele intreba iritat : Care a fost ? . Porta , fara ce-a mai mica emotie ii raspunse iar din umbra : Sfantul Petru si Treimea ! In acel moment tot plutonul era aproape de lesin din cauza rasului ce se starnise "

Sven Hassel , "General SS"

" That is not dead wich can eternal lie ,
    And with strange aeons even
    Death may die "

H.P. Lovecraft , "Call of Cthulhu"

Cam atat pentru moment ^^
    Sharly
    Sharly
    Dandelion

feminin Numarul mesajelor : 691
    Data de inscriere : 01/07/2008

Mesaj Scris de Sharly Mar Oct 07, 2008 11:24 am

Tom intarzia.
    In timp ce asteptam la intrarea din TFI Friday's din Time Square la sapte fara un sfert, am incercat sa nu ma enervez.La urma, urmei probabil intarzia din cauza traficului sau ceva de genul asta.Trebuia sa apara dintr'un moment intr'altul.
    [...]
    -Buna, iubito! mi'a zis el, cand m'am ridicat de pe canapea.
    M'a tras la pieptul lui si m'a surplins cu o imbratisare calda.L'am imbratisat si eu inainte sa imi dau seama de ceea ce faceam, dupa care m'am desprins si am luat o fata rigida.
    -Ai ajuns mai devreme!
    -Mai devreme? m'am uitat eu la el sceptica.
    Tom a facut ochii mari si si'a l;uat o fata inocenta
    -nu am ajuns mai devreme!Tu ai intarzia 25 de minute!
    Tom parea uimit.
    -Poftim?Despre ce vorbesti?am zis ca la 7!
    -Am zis sase si jumatate! i'am raspuns eu, incercand sa nu ma enervez
    -Nu, nu! Sunt sigur ca am zis 7!
    -Nu! am insistat eu. eram sigura ca spusesem 6 jumate.Corct?Da!Dar dontr'o data am inceput sa ma indoiesc.Se poate, am intors'o eu.
    Tom parea satosfacut.
    [...]
    -Claire! a inceput el, dupa care a facut o pauza si a oftat.Mi'a strans mana din nou si m'a privit cald. nici nu stiu cu ce sa incep.mi'a spus el bland.Am gresit atat de mult !Am fost atat de prost ca am pierdut tot ce am avut! Stiu ca n'o sa poti sa ma ierti niciodata si nici nu'ti cer asta, dar ...
    [...]
    -Ti'au mai ramas niste lucruri in apartament! i'am spsu eu rece.
    -Chiar vrei sa ma mut de tot? ,'a intrebat Tom incet.
    Eu mi'am tinut respiratia.Adica ma intreba ma intreba daca putea sa ramana in continuare?Raspunsul meu multasteptat a fost intrerupt de chelnerita care ne'a adus nota de plata, iar Tom i'a inmanat cartea de credit.
    -Claire!A inceput Tom dupa ce chenerita a plecat.S'a intins din nou ca sa ma apuce de mana.te iubesc atat de mult!n'am mai iubit pe nimeni atat de mult!Si n'o sa pot niciodata sa'ti spun cat de rau imi pare pentru ceea ce am facut.
    [...]
    -Nu'ti cer sa ma ieri acum! Poate ca n'o sa ma poti ierta niciodata. Claire, dar vreau o noua sansa!Doar o sansa!
    Ma pregateam sa'i raspund, cand chelnerita ne'a intrerupt si a trebuit sa imi iau ochii plini de lacrimi de la Tom
    -Ma scuzati! a spus ea, mutandu'se de pe un picior pe altul.Imi cer scuza ca v'am intrerupt. dar domnule, cardul dumneavoastra nu este valabil.Aveti un alt card?
    [...]
    -Doamen cat de penibil! Nu, nu am!Apoi se uita la mine.Claire?Imi pare rau!poti sa platesti tu masa asta?Ma revansez data viitoare!
    -Nu'ti face probleme!i'am spus eu cu fermitate, spunandu'mi ca nu putea sa o fi facurt special.Nu cand incerca sa ma roage sa il primesc inapoi.Mi'am alungat repede acest gand din minte si l'am apucat de mana.Ce spuneai?
    -Da! a zis Tom. M'a strans de mana, dupa care si'a dres vocea.Claire, te iubesc mai mult decat orice pe lume si vreau sa ne impacam!Chiar vreau!
    -Si eu vreau! i'am spus incet, desi nu vroiam sa recunoscu lucrul asta in fata lui.
    [...]
    -Dar stiu ca ai nevoie de timp!mi'a spsu Tom rar.Nu ma astept ca lucrurile sa revina la normal imediat.
    -Asa e! i'am spus eu incet, uimita de faptul ca isi dadea si singur seama ca relatia noastra nu putea sa fie la fel ca inainte.
    [...]
    -Si ma intrebam ....
    [...]
    -Ma gandeam daca ai putea sa ma impurmuti cu noste bani pentru o perioada.de vreme ce m'ai dat afara si trebiue sa ma descur singur.Stii, putem sa stam o perioada separat si poate dupa aia sa incercam sa rezolvam lucrurile.
    [...]
    -Vrei sa te imprumut cu bani?
    -Doar cateva mii!Pana ma pun pe picioare.
    -Dar cateva mii!Am repetat eu pe un ton banal.
    [...]
    -Deci, vrei cateva mii de dolari! i'am zis eu indiferenta.
    -Cam asa ceva
    [...]
    -Vreau sa indreptam lucrurile!mi'a zis tom cu jumatate de zambet
    [...]
    -Stii ceva?i'am spus eu.Ma calmasem.m'am gandit si eu la asta!Si vreau sa indreptam lucrurile.
    -Serios?m'a intrebat Tom plin de speranta.
    -O, da! m'am sculat de la masa.Cu o miscare de felina mi'am ridicat paharul plin de Cola si i l'am turnat in cap, administrandu'i un dus rece si lipicios.
    [...]
    -Ce darcu'? a strigat Tom furios, stergandu'se de suc.
    -Am crezut ca ai vrut sa indreptam lucrurile!am repetat eu calma.Am ridicat din umeri si i'am ranjit in nas, cand mi'a aruncat o privire fioroasa.Pai, asta a fost doar inceputul!
    [...]
    -Bravo, fato! mi'a soptit o femeie cand am iesit in graba din restaurant.
    -Mersi! i'a raspuns eu din mers.Ma straduiesc.

"Cum s'agati un star de cinema" - Kristin Harmel

Scuzati greselile de scriere, dar nu am timp sa corectez pentru ca trebuie sa plec la scoala XD

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Subiecte similare

-

Data/ora curentă este: Joi Noi 21, 2024 11:31 pm