Nippoku

Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Ultimele subiecte

» parteneriat
Scris de DarkPoint Sam Dec 19, 2009 10:41 am

» Rosario+Vampire
Scris de DarK Dum Oct 04, 2009 1:32 am

» salut
Scris de mira-chan Joi Sept 10, 2009 12:35 pm

» A really noobish GFX
Scris de Plastic Doll Dum Iul 12, 2009 1:22 pm

» Ce faci in acest moment
Scris de Plastic Doll Vin Iul 10, 2009 4:54 pm

» Personaje insuportabile
Scris de lazy.muffin Joi Iul 09, 2009 11:51 am

» Nyello there Nippoku!
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 12:01 pm

» THE "WE HATE BOB!" FC
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 10:33 am

» DarK's n00bish GFX ^^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 9:14 am

» Silver is here ^o^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 8:59 am

» hello every one
Scris de Odis Joi Iul 02, 2009 9:20 pm

» Goodbye
Scris de Schwarzschild Mier Iun 24, 2009 3:10 pm

» Link-uri utile
Scris de Silver.Chaos Mar Iun 23, 2009 10:47 pm

» Artisti romani
Scris de Plastic Doll Lun Iun 22, 2009 5:08 pm

» Staff
Scris de Odis Dum Iun 21, 2009 5:38 pm

Top postatori

DarK (1698)
kawaii.. Bar_leftkawaii.. Barkawaii.. Bar_right 
Schwarzschild (1469)
-xXxdeath_tearsxXx- (814)
Sharly (691)
Manouche (673)
RuKia (540)
Odis (537)
AkAShA (498)
Plastic Doll (411)
Akihara (327)

Flux RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

+4
Schwarzschild
Odis
DarK
Nyeuffe
8 participan?i

kawaii..

Nyeuffe
    Nyeuffe
    信じなさい

masculin Numarul mesajelor : 289
    In this moment : ゚ω゚ FOOD!!
    Data de inscriere : 03/07/2008

Icon kawaii..

Mesaj Scris de Nyeuffe Mier Sept 03, 2008 3:23 pm

a fost frumos pe-aici,dar uite ca barza isi ia zborul....deci ati scapat de mine,imi puteti da ban ,warn,ce vreti,eu am plecat ,finito,sayonara,saraba,bye bte,ciao,arivederci.Nu ma voi razgandi.
    Have fun..
    Btw,kotomi la fel,give us ban pls,we know you want that.
    DarK
    DarK
    ~ T0x!c WaSt3 ~

masculin Numarul mesajelor : 1698
    Varsta : 34
    Data de inscriere : 04/08/2008

Icon Re: kawaii..

Mesaj Scris de DarK Mier Sept 03, 2008 4:16 pm

Yare yare ... ei eu care vroiam sa nu ma bag in discutie chair

Oh well , se pare ca iar ai momente depresive face
    Meh , you're choice ... dar sa stii ca noi am intrebat chestiile care le-am intrebat because you and Kotomi have the same IP ... si ea a zis ca sta in Buftea si tu ca sta deaspura ta ... pai asta cum vine ? wtf

Anyway , spor la whatever you will do sarcasm

P.S. => spam+ban ... mereu am vrut sa il folosesc XD dont take it personally XD
    Nyeuffe
    Nyeuffe
    信じなさい

Mesaj Scris de Nyeuffe Mier Sept 03, 2008 6:11 pm

paul am zis ca sta deasupra fiindca aia e casa ei provizorie, si da avem acelasi ip pt ca postam de pe acelasi computer ,dunno o.o',foloseste cat vrei smiley-ul ala,personal sau nepersonal ,putin imi pasa,si yep,o voi lua personal,de mult mi-ai zis ca vrei sa ma vezi calcata de tren sau de un camion in miscare asa ca nu ma astept de la prea multe din partea ta -.-'
    that's al folks,have fun
    Odis
    Odis
    Funeral light

feminin Numarul mesajelor : 537
    Varsta : 31
    In this moment : Looking after Ichiru pants mwhaha nya~!
    Data de inscriere : 01/07/2008

Mesaj Scris de Odis Mier Sept 03, 2008 6:17 pm

Am stat si am meditat o jumate de zi problema concluzia:
    Nu Miku nu te vom bana nici pe tine nici pe Kota ....
    Nu Miku nu stiu ce sa mai cred ....
    Nu Miku nu te voi bana si te rog refa-ti posturile fara acele "." puncte

Noi te credem, dar e cam lame situatia ....
    Nyeuffe
    Nyeuffe
    信じなさい

Mesaj Scris de Nyeuffe Mier Sept 03, 2008 6:24 pm

eu tot renunt la forum,mi-am facut parerea despre felul in care ganditi si actionat si deja nu imi mai pasa daca va-ti dat seama ca suntem DOUA si nu,nu una .Dar deja ma doare capul.
    PS:Tahy te credeam altfel,de Anhy aveam cu totul alta parere,Shin la fel ..iar Paul..ei..Paul e Paul....
    Schwarzschild
    Schwarzschild
    . d e a t h m a t e .

feminin Numarul mesajelor : 1469
    In this moment : Raping a j-rocker
    Data de inscriere : 02/07/2008

Mesaj Scris de Schwarzschild Mier Sept 03, 2008 6:34 pm

Uhm oky O_O' sa postez si eu aici x.x In primul rand gomene =_=' Dar cum a zis Tahy, chestia asta e cam lame z.z mai intai ai ai zis ca sta la tine cat renoveaza pe urma ca se muta de tot la tine =_=' macar iti e neam sau ceva? Anyway x_x' suna destul de ciudat. But totusi am zis sa te cred pana la urma z_z' poate chiar ai dreptate, nu am de unde sa stiu eu x_x So gomene z_z''
    AkAShA
    AkAShA
    Sapid light

feminin Numarul mesajelor : 498
    Varsta : 30
    In this moment : Metallica!!!!!

Mesaj Scris de AkAShA Mier Sept 03, 2008 6:34 pm

Well, my dear Kazu... De unde sa incep? Daca tot te-ai inscris pe forum nu ar fi mai bine sa te comporti ca un membru adevarat si sa incepi sa postezi unde e cazul, fara a te amesteca in problemele noastra "interne"?
    Nu stiu daca Nyeuffe e prietena ta cea mai buna sau nu dar poti fi sigura ca nimeni nu s-a luat oricum de ea.
    Iar in tot acest tambalau cu acelasi IP pe care il poseda si Nyeuffe si Kotomi, cred ca e firesc sa ne intrebam de ce e asa, nu? Tu nu stii nimic despre forumul nostru si te amesteci asa, ca musca in lapte, nu? Asa ca te rog frumos, nu ne mai invata sa ne folosim "dracu" neuronul, ci mai bine arata-ne tu ca ti-i folosesti pe ai tai. Forumul asta nu e mahala, cum aveti o angoasa sa azmutiti impotriva celorlalti toate cunostiintele.
    Daca vreti sa parasiti forumul, sunteti liberi sa o faceti. Adica pentru ce exista sectiunea "plecari temporare/definitive"?!

@Tahy: please don't delete my post. Stiu ca poate nu eram in masura sa vorbesc despre lucrurile astea dar pur si simplu nu am mai suportat.

Ultima editare efectuata de catre AkAShA in Mier Sept 03, 2008 6:37 pm, editata de 1 ori
    Odis
    Odis
    Funeral light

Mesaj Scris de Odis Mier Sept 03, 2008 6:40 pm

Bun ce scantei simpatice let's start a war no ^^ ?

Nyeuffe ya know very well nu am nimic cu tine x.x, doar ca nah se mai intampla.
    Si nu te-am atacat cu nimic T^T, doar ca nah spiritul meu de detectiv trebuia sa investigheze xD.
    Poate ca da am fost cu totii cam ciudat, dar se mai intampla, in locul meu n-ai fi facut la fel xD ?
    Nyeuffe
    Nyeuffe
    信じなさい

Mesaj Scris de Nyeuffe Mier Sept 03, 2008 6:41 pm

nu tahy,nu as fi facut la fel cum ai facut tu nicidecum,as fi fost draguta si nu mi-as fi batut joc de useri >_> dar na''
    Nyeuffe
    Nyeuffe
    信じなさい

Mesaj Scris de Nyeuffe Mier Sept 03, 2008 7:15 pm

revenim la A~I TV unde userii forumului ( uni nu prea bagati in seama ) se plang de forum (ah,pardon,de rautatea unora O_O') si nu sunt bagati in seama o.o'
    Schwarzschild
    Schwarzschild
    . d e a t h m a t e .

Mesaj Scris de Schwarzschild Mier Sept 03, 2008 7:24 pm

O_O' Oky Alex uite ce e, acum nu trebuie sa distrugi forum-ul pentru ce s-a intamplat si nici nu cred ca trebuie sa-ti chemi prietenele tale sau cine or fi ca sa inceapa sa ne jigneasca O_O' Nu cred ca noi am facut asa ceva, dar in fine. Daca tu faci asta iti zic ca e un lucur josnic din partea ta ^_^
    Nyeuffe
    Nyeuffe
    信じなさい

Mesaj Scris de Nyeuffe Mier Sept 03, 2008 7:35 pm

shin - chan nu vreau sa distrug forumul,mi-a placut si e dragut,sincer,iar prietenele mele ( care spre deosebire de altii sunt prieteni nu abureala ) nu a fost nevoie sa "o chem" ( nu sunt mai multe ci e una singura care a venit pe A~I )a venit prin propria initiativa,cum era acel proverb?,oh da,prietenul adevarat la nevoie sa cunoaste.
    And one more thing.Nu eu sunt ''josnica'' ci cei care au fost destul de penibili sa ma acuze inainte de a avea toate dovezile concrete >__>
    Sharly
    Sharly
    Dandelion

feminin Numarul mesajelor : 691

Mesaj Scris de Sharly Mier Sept 03, 2008 7:44 pm

Cod:
    Hy all sunt noua pe aici dar deja imi displace forumul

Da .. mersi ... paraca nu se stie faptul ca ai venit pe forum de fapt sa ii ti partea lui Alex, nu sa te comporti ca un user normal. In plus tu nu ai de unde sa sti cum sunt userii forumuli decat din spusele lui Alex ... deci nu vad de ce te'ai inregistrat, pentru ca oricum nu poti sa sa iti expiri o parere obiectiva.

Si Alex ... de cand cu plagiatul fan cluburilor ... apoi cu e-Famileies eu mi'am pierdut incredearea in tine .. deci cred ca este normal sa reactoinez asa ... si nu doar asta, sunt si alte lucruri pe care nu are rost sa le metionez. Si exist multe dovezi care arata ca tu ai fi Kotomi ... iar lucruilea astea le'am mai spus odata. Eu nu spun ca tu ai fi Kotomi ... nici nu stiu ce sa mai cred .. dar in niciun caz nu te pot crede pe tine.
    Yui
    Numb

Numarul mesajelor : 1
    Data de inscriere : 03/09/2008

Mesaj Scris de Yui Mier Sept 03, 2008 7:50 pm

Daca ai sti u de cat timp umblu eu pe aici dar nu mi-am facut cont de lene. Am zis ca dak nu postez care mai e rostul unui cont, dar acum m-am enervat.
    Daca ar fi sa judec forumul dupa cum e lucrat nu pot sa zic nik de rau dar dupa useri...
    Anhy-chan Userii ii stiu pe majoritatea de pe alte forumuri asa k nu-mi spune k nu-i cunosc.
    DarK
    DarK
    ~ T0x!c WaSt3 ~

Mesaj Scris de DarK Mier Sept 03, 2008 7:51 pm

Yea yea ... call me a jack-ass or wahteva' ... meh ... I dont care XD
    Si treaba asta era foarte fishy si nu sunt eu singurul care a observat asta , daca eram mai ziceam ... bun so , o treaba fishy ... waaa ce te-am mai atacat , ti-am dat in cap ... spare me !
    Daca tu iei postul meu ca pe o ofensa ... nu stiu , si lumea mai zice de mine ca sunt nebun >_>

@ Kazu => si tu consideri postul ala ca pe o ofensa ? z.z .... daca da , e clar , toata temerile mele ca Guvernul ne va controla intr-o zi mintile s-a adeverit ...

So , eu unul nu am chef nici de cearta , nici de atacuri la persoana , nici de nimic ... dar think a bitt : Alex , mai tii minte cum faceai pe fostele tale forumuri cand erau mai multe persoane cu acelasi IP ? remember that b**** troll ? daca da , atunci intelegi de ce tot haosul asta ... so ... there you have it .

In the end ... I dont care what happens ... either if she and her supposed friend stay or not it's the same .

May darkness rule the world face
    Nyeuffe
    Nyeuffe
    信じなさい

Mesaj Scris de Nyeuffe Joi Sept 04, 2008 8:31 am

Anhy-chan a scris:
    Cod:
    Hy all sunt noua pe aici dar deja imi displace forumul

Da .. mersi ... paraca nu se stie faptul ca ai venit pe forum de fapt sa ii ti partea lui Alex, nu sa te comporti ca un user normal. In plus tu nu ai de unde sa sti cum sunt userii forumuli decat din spusele lui Alex ... deci nu vad de ce te'ai inregistrat, pentru ca oricum nu poti sa sa iti expiri o parere obiectiva.

Si Alex ... de cand cu plagiatul fan cluburilor ... apoi cu e-Famileies eu mi'am pierdut incredearea in tine .. deci cred ca este normal sa reactoinez asa ... si nu doar asta, sunt si alte lucruri pe care nu are rost sa le metionez. Si exist multe dovezi care arata ca tu ai fi Kotomi ... iar lucruilea astea le'am mai spus odata. Eu nu spun ca tu ai fi Kotomi ... nici nu stiu ce sa mai cred .. dar in niciun caz nu te pot crede pe tine.
    Deci sa inteleg ca am mers in parte si am plagiat fiecare fan club care la-m prins?asta da stire.In primul rand mi-am recunoscut greseala si deja asta cred ca e a 7238536275187 oara cand imi cer scuze pt HABFC ,si mai ziceti ca sunt lame,dar voi care nu stiti ce inseamna a ierta?iar apoi faza cu e-families,iti voi spune ce ia-m spus si lui shin-chan:
    '',iar ceea cu familiile,guuuuuuuuu,asta e exploziva ca sa ii spun asa,topicurile nu au fost la fel ci au mers pe aceeasi idee,aceea de a forma o familie sa inteleg ca daca aici e un topic cu familii in alta parte e interzis sa mai existe sau cum?''

Charlotte Dahlia a scris:
    nu e interzis x.x dar era copy / paste

Nu shin,topicul deschis de mine cu familii nu era copy/paste singurul lucru care semana era ordinea in care am pus membrii familiei,iar pe aceea tocmai ca sa nu semene ia-m scris in lb romana si traducerea in japoneza
    in fine..
    A,and one more thing,Kotomi nu mai trece pe aici,s-a decis aseara.Si nu stiu ce sa mai fac nici eu,daca spunem adevarul nu e bine,daca mintim la fel...
    And Paul,mi-ai spus in primul tau post aici ca nu iti pasa daca o iau sau nu personal iar acums ari ca ars ca de ce sunt ofensata de la mesajul tau?De parca nu ma-i cunoaste, tocmai tu nu stii cum reactionez cand vad astfel de mesaje?si eu care credeam ca mama nu ma cunoaste.
    Boo bye ^_^
    Sharly
    Sharly
    Dandelion

Mesaj Scris de Sharly Joi Sept 04, 2008 9:14 am

Eu nu ti'am reprosat iar asta ... ti'am spus doar ca de cand cu acele lucruri mi'am pierdut incredearea in tine ... atata tot.
    Nyeuffe
    Nyeuffe
    信じなさい

Mesaj Scris de Nyeuffe Joi Sept 04, 2008 9:48 am

Si eu mi-am pierdut de multe ori increderea in prieteni ,dar spre deosebire de voi eu le-am dat a doua sansa , am invatat sa iert si sa uit , sa primesc din nou cu bratele deschise si sa nu ma uit inapoi la trecut . Am invatat sa-mi dau mie a doua sansa in primul rand cautand tot ce e mai bun pentru mine si sa-mi selectez prietenii dupa ce ii cunosc mai bine ,nu dupa aparente .
    Am spus tot ce am avut de spus ,puteti face ce vreti ..
    DarK
    DarK
    ~ T0x!c WaSt3 ~

Mesaj Scris de DarK Joi Sept 04, 2008 12:47 pm

Nyeuffe ... eu nu te mai cunosc de mult , asa ca nu am de unde sa stiu eu cum interpretezi , and frankly , nu inteleg de ce imi bat capul what the .. ?

Faci ce vrei , nu's mod / admin ca sa imi pese , si daca te ofenseaza orice mesaj de aici ... again , your problem , not mine , not anyone's ...

Daca vrei nu mai intrii , daca vrei intrii , mie mi-e tot una , nu ma afecteaza cu nimic ... so , do as you wish .
    Odis
    Odis
    Funeral light

Mesaj Scris de Odis Joi Sept 04, 2008 7:53 pm

tears
    Si eu mi-am pierdut de multe ori increderea in prieteni ,dar spre deosebire de voi eu le-am dat a doua sansa , am invatat sa iert si sa uit , sa primesc din nou cu bratele deschise si sa nu ma uit inapoi la trecut . Am invatat sa-mi dau mie a doua sansa in primul rand cautand tot ce e mai bun pentru mine si sa-mi selectez prietenii dupa ce ii cunosc mai bine ,nu dupa aparente .

Vreau sa-mi cer scuze, pentru ca am gresit ai dreptate imi pare sincer rau, sper ca ai sa poti sa ma ierti si in acelasi timp ii cer iertare si lui Kotomi, te-am judecat gresit srsly sper ca o sa ma puteti ierta . . . imi pare rau T_T .
    Nyeuffe
    Nyeuffe
    信じなさい

Mesaj Scris de Nyeuffe Lun Sept 08, 2008 9:58 am

Tahrik a scris:tears

Vreau sa-mi cer scuze, pentru ca am gresit ai dreptate imi pare sincer rau, sper ca ai sa poti sa ma ierti si in acelasi timp ii cer iertare si lui Kotomi, te-am judecat gresit srsly sper ca o sa ma puteti ierta . . . imi pare rau T_T .

Well,Tahy-chan,eu accept cu mare placere hug si ma bucur ca totul revine la normal.Eu una vreau sa o iau de la capat . =]]
    BTW:Paul,am inteles o data ca nu iti pasa daca eu sau Kotomi mai intram pe site,nu e nevoie sa o spui de 65382965823...482784 ori what the .. ?
    -xXxdeath_tearsxXx-
    -xXxdeath_tearsxXx-
    Death Whisper

feminin Numarul mesajelor : 814
    Varsta : 30

Mesaj Scris de -xXxdeath_tearsxXx- Lun Sept 08, 2008 12:14 pm

O__O se pare ca am intarziat la topic-ul asta.... dar mi se pare ca faceti prea , multa zarva... putin imi pasa daca plecati sau nu oricum nu erati useri prea activi pe forum.... daca plecati postati doar la plecari temporare/definitive si nu mai inventati astfel de scandalul doar ca sa atrageti atentia ... daca plecati asta e fiecare cu gusturile lui daca nu+i place sa nu se inregistreze.. ca dupaia se trezesc si altii care vor sa atraga atentia si fac la fel ca voi.. daca plecati asta e ce mare scofala
    Schwarzschild
    Schwarzschild
    . d e a t h m a t e .

Mesaj Scris de Schwarzschild Lun Sept 08, 2008 12:18 pm

T.T guh Nyeuffe, adica Yue O_O adica Alex T.T' whateva.
    Ma bucur ca te-ai intors printre noi XD si vreau sa-mi cer si eu scuze pentru ca am gresit in privinta ta z.z' sper sa ma poti ierta T.T' Anyway si daca nu oricum ma bucur sa te vad din nou pe aici ^_^' so see ya around again n.n
    Nyeuffe
    Nyeuffe
    信じなさい

Mesaj Scris de Nyeuffe Lun Sept 08, 2008 3:56 pm

Charlotte Dahlia a scris:T.T guh Nyeuffe, adica Yue O_O adica Alex T.T' whateva.
    Ma bucur ca te-ai reintors printre noi XD si vreau sa-mi cer si eu scuze pentru ca am gresit in privinta ta z.z' sper sa ma poti ierta T.T' Anyway si daca nu oricum ma bucur sa te vad din nou pe aici ^_^' so see ya around again n.n
    shin-chan , well , sper ca totul sa revina la normal cum era inainte ^^' , hug ma bucur ca suntem din nou prietene rendeer

dark_as_hell,cand am deschis topicul asta am uitat de cel de la plecari temporare/definitive ,e o mica "mare" greseala a mea,insa si acolo sa-r fi postat acelasi lucru,fie ca era acolo sau aici O.O'
    Sharly
    Sharly
    Dandelion

Mesaj Scris de Sharly Lun Sept 08, 2008 9:22 pm

Cred ca pana la urma trebuia sa postez si eu aici XD ...
    Oh man ... acum imi dau seama ca sunt cam orgolioasa eh dar nu ai ce'i face ... O.O

Anyway ... poate am gresit sau de fapt am gresit XD, dar sper sa ne intelegem bine si curand totul sa fie ca inainte .... deja mie mi'a trecut face

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Dum Noi 24, 2024 7:16 pm