Have fun..
Btw,kotomi la fel,give us ban pls,we know you want that.
DarK (1698) | ||||
Schwarzschild (1469) | ||||
-xXxdeath_tearsxXx- (814) | ||||
Sharly (691) | ||||
Manouche (673) | ||||
RuKia (540) | ||||
Odis (537) | ||||
AkAShA (498) | ||||
Plastic Doll (411) | ||||
Akihara (327) |
Hy all sunt noua pe aici dar deja imi displace forumul
Deci sa inteleg ca am mers in parte si am plagiat fiecare fan club care la-m prins?asta da stire.In primul rand mi-am recunoscut greseala si deja asta cred ca e a 7238536275187 oara cand imi cer scuze pt HABFC ,si mai ziceti ca sunt lame,dar voi care nu stiti ce inseamna a ierta?iar apoi faza cu e-families,iti voi spune ce ia-m spus si lui shin-chan:Anhy-chan a scris:
- Cod:
Hy all sunt noua pe aici dar deja imi displace forumul
Da .. mersi ... paraca nu se stie faptul ca ai venit pe forum de fapt sa ii ti partea lui Alex, nu sa te comporti ca un user normal. In plus tu nu ai de unde sa sti cum sunt userii forumuli decat din spusele lui Alex ... deci nu vad de ce te'ai inregistrat, pentru ca oricum nu poti sa sa iti expiri o parere obiectiva.
Si Alex ... de cand cu plagiatul fan cluburilor ... apoi cu e-Famileies eu mi'am pierdut incredearea in tine .. deci cred ca este normal sa reactoinez asa ... si nu doar asta, sunt si alte lucruri pe care nu are rost sa le metionez. Si exist multe dovezi care arata ca tu ai fi Kotomi ... iar lucruilea astea le'am mai spus odata. Eu nu spun ca tu ai fi Kotomi ... nici nu stiu ce sa mai cred .. dar in niciun caz nu te pot crede pe tine.
'',iar ceea cu familiile,guuuuuuuuu,asta e exploziva ca sa ii spun asa,topicurile nu au fost la fel ci au mers pe aceeasi idee,aceea de a forma o familie sa inteleg ca daca aici e un topic cu familii in alta parte e interzis sa mai existe sau cum?''
A,and one more thing,Kotomi nu mai trece pe aici,s-a decis aseara.Si nu stiu ce sa mai fac nici eu,daca spunem adevarul nu e bine,daca mintim la fel...
Charlotte Dahlia a scris:
nu e interzis x.x dar era copy / paste
Nu shin,topicul deschis de mine cu familii nu era copy/paste singurul lucru care semana era ordinea in care am pus membrii familiei,iar pe aceea tocmai ca sa nu semene ia-m scris in lb romana si traducerea in japoneza
in fine..
Si eu mi-am pierdut de multe ori increderea in prieteni ,dar spre deosebire de voi eu le-am dat a doua sansa , am invatat sa iert si sa uit , sa primesc din nou cu bratele deschise si sa nu ma uit inapoi la trecut . Am invatat sa-mi dau mie a doua sansa in primul rand cautand tot ce e mai bun pentru mine si sa-mi selectez prietenii dupa ce ii cunosc mai bine ,nu dupa aparente .
Am spus tot ce am avut de spus ,puteti face ce vreti ..
Tahrik a scris:
Si eu mi-am pierdut de multe ori increderea in prieteni ,dar spre deosebire de voi eu le-am dat a doua sansa , am invatat sa iert si sa uit , sa primesc din nou cu bratele deschise si sa nu ma uit inapoi la trecut . Am invatat sa-mi dau mie a doua sansa in primul rand cautand tot ce e mai bun pentru mine si sa-mi selectez prietenii dupa ce ii cunosc mai bine ,nu dupa aparente .
Am spus tot ce am avut de spus ,puteti face ce vreti ..
Vreau sa-mi cer scuze, pentru ca am gresit ai dreptate imi pare sincer rau, sper ca ai sa poti sa ma ierti si in acelasi timp ii cer iertare si lui Kotomi, te-am judecat gresit srsly sper ca o sa ma puteti ierta . . . imi pare rau T_T .
shin-chan , well , sper ca totul sa revina la normal cum era inainte ^^' , ma bucur ca suntem din nou prieteneCharlotte Dahlia a scris:T.T guh Nyeuffe, adica Yue O_O adica Alex T.T' whateva.
Ma bucur ca te-ai reintors printre noi XD si vreau sa-mi cer si eu scuze pentru ca am gresit in privinta ta z.z' sper sa ma poti ierta T.T' Anyway si daca nu oricum ma bucur sa te vad din nou pe aici ^_^' so see ya around again n.n