Gen: romance, school life, shoujo
Mangaka: Chiba Kozue
Status: 3 chapters – completed
Poveste
Shun obisnuia sa fie o tanara restrasa, timida si inchisa in sine. Atunci cand familia ei se muta, iar parintii ei o transfera la o alta scoala, Shun vrea sa profite de aceasta ocazie pentru a se schimba. Astfel ea devine o alta persoana, zambind tot timpul si fiind de acord cu toti in legatura cu orice.
Insa, tanara observa comportamentul noului ei profesor, un profesor tanat. Ea are senzatia ca Sun ii poate observa toate secretele si slabiuciunile. Shun vrea sa se convinga daca ceea ce crede ea este adevarat, iar in timpul unei excursii are ocazia sa il cunoasca mai bine pe profesorul ei, observand ca au foarte multe in comun.
Personaje
Kawazaki Shun
Vrand sa se schimbe, Shun se transforma dintr-o fire inchisa si trisita, intr-o persoana care actioneaza in functie de ceilalti. Ea doreste sa se faca placuta tuturor, de aceea nu isi arata personalitatea adevarata. Nu are curaj sa isi exprime adevaratele pareri, de aceea este de acord cu toti in toate, fiindu-i teama sa isi exprime adevarata parere pentru a nu fi respinsa. Atunci cand il cunoate pe Sun, devine agitata, observand ca acesta reuseste sa ii citeasca toate reactiile si sa o inteleaga.
Koshiba Jun
Este profesorul lui Shun, considerat ciudat de catre elevi datorita faptului ca este tanar. Cand o cunoaste pe Shun ii dezvaluie faptul ca si el este la fel ca ea, o persoana retrasa si timida si de aceea a reusit sa o inteleaga si sa o ajute. Datorita lui, Shun si-a aratat adevarata persoalitate fata de colegii si prietenii ei.
Parere personala
Am gasit acest manga in timp ce cautam sa citesc ceva scurt. La inceput nu ma asteptam sa fie cine site ce, dar am ramas placut impresionata. Acest manga prezinta relatia dintre un profesor si eleva lui intr-un mod interesant, chiar daca nu este vorba despre o relatie propriu-zisa. Modul in care cei doi ajung sa se cunoasca mai bine si motivele care ii aduc impreuna sunt ... draguta O.O. Primul lucru pe care l-am observat la acest manga si care m-a atras a fost grafica buna.^^
Manga-ul il puteti citi aici