Nippoku

Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Ultimele subiecte

» parteneriat
Scris de DarkPoint Sam Dec 19, 2009 10:41 am

» Rosario+Vampire
Scris de DarK Dum Oct 04, 2009 1:32 am

» salut
Scris de mira-chan Joi Sept 10, 2009 12:35 pm

» A really noobish GFX
Scris de Plastic Doll Dum Iul 12, 2009 1:22 pm

» Ce faci in acest moment
Scris de Plastic Doll Vin Iul 10, 2009 4:54 pm

» Personaje insuportabile
Scris de lazy.muffin Joi Iul 09, 2009 11:51 am

» Nyello there Nippoku!
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 12:01 pm

» THE "WE HATE BOB!" FC
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 10:33 am

» DarK's n00bish GFX ^^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 9:14 am

» Silver is here ^o^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 8:59 am

» hello every one
Scris de Odis Joi Iul 02, 2009 9:20 pm

» Goodbye
Scris de Schwarzschild Mier Iun 24, 2009 3:10 pm

» Link-uri utile
Scris de Silver.Chaos Mar Iun 23, 2009 10:47 pm

» Artisti romani
Scris de Plastic Doll Lun Iun 22, 2009 5:08 pm

» Staff
Scris de Odis Dum Iun 21, 2009 5:38 pm

Top postatori

DarK (1698)
7th Period Is A Secret Bar_left7th Period Is A Secret Bar7th Period Is A Secret Bar_right 
Schwarzschild (1469)
7th Period Is A Secret Bar_left7th Period Is A Secret Bar7th Period Is A Secret Bar_right 
-xXxdeath_tearsxXx- (814)
Sharly (691)
Manouche (673)
RuKia (540)
Odis (537)
AkAShA (498)
Plastic Doll (411)
Akihara (327)

Flux RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

4 participan?i

7th Period Is A Secret

Sharly
    Sharly
    Dandelion

feminin Numarul mesajelor : 691
    Data de inscriere : 01/07/2008

Icon 7th Period Is A Secret

Mesaj Scris de Sharly Mier Sept 10, 2008 2:35 pm

7th Period Is A Secret

7th Period Is A Secret As2lP-Sz5z8wHc8wnLjdUwKTmL9VFm1M

Gen: romance, school life, shoujo
    Mangaka: Chiba Kozue
    Status: 3 chapters – completed

Poveste

Shun obisnuia sa fie o tanara restrasa, timida si inchisa in sine. Atunci cand familia ei se muta, iar parintii ei o transfera la o alta scoala, Shun vrea sa profite de aceasta ocazie pentru a se schimba. Astfel ea devine o alta persoana, zambind tot timpul si fiind de acord cu toti in legatura cu orice.
    Insa, tanara observa comportamentul noului ei profesor, un profesor tanat. Ea are senzatia ca Sun ii poate observa toate secretele si slabiuciunile. Shun vrea sa se convinga daca ceea ce crede ea este adevarat, iar in timpul unei excursii are ocazia sa il cunoasca mai bine pe profesorul ei, observand ca au foarte multe in comun.

Personaje

Kawazaki Shun

7th Period Is A Secret XJAj2ELd4j8ua4yb2Wa0QY0rOjAzSs0B

Vrand sa se schimbe, Shun se transforma dintr-o fire inchisa si trisita, intr-o persoana care actioneaza in functie de ceilalti. Ea doreste sa se faca placuta tuturor, de aceea nu isi arata personalitatea adevarata. Nu are curaj sa isi exprime adevaratele pareri, de aceea este de acord cu toti in toate, fiindu-i teama sa isi exprime adevarata parere pentru a nu fi respinsa. Atunci cand il cunoate pe Sun, devine agitata, observand ca acesta reuseste sa ii citeasca toate reactiile si sa o inteleaga.

Koshiba Jun

7th Period Is A Secret JK3qIegT1D8kxw43gUGoZKF_6UlzcHqf

Este profesorul lui Shun, considerat ciudat de catre elevi datorita faptului ca este tanar. Cand o cunoaste pe Shun ii dezvaluie faptul ca si el este la fel ca ea, o persoana retrasa si timida si de aceea a reusit sa o inteleaga si sa o ajute. Datorita lui, Shun si-a aratat adevarata persoalitate fata de colegii si prietenii ei.

Parere personala

Am gasit acest manga in timp ce cautam sa citesc ceva scurt. La inceput nu ma asteptam sa fie cine site ce, dar am ramas placut impresionata. Acest manga prezinta relatia dintre un profesor si eleva lui intr-un mod interesant, chiar daca nu este vorba despre o relatie propriu-zisa. Modul in care cei doi ajung sa se cunoasca mai bine si motivele care ii aduc impreuna sunt ... draguta O.O. Primul lucru pe care l-am observat la acest manga si care m-a atras a fost grafica buna.^^

Manga-ul il puteti citi aici
    Odis
    Odis
    Funeral light

feminin Numarul mesajelor : 537
    Varsta : 31
    In this moment : Looking after Ichiru pants mwhaha nya~!

Icon Re: 7th Period Is A Secret

Mesaj Scris de Odis Mier Sept 10, 2008 3:16 pm

Nice post there Ana as mai aduga :

Publication: Shogakukan's Sho-Comi
    Start Date: 2007
    End Date: 2007
    Scanslation grup: Serenus-Dreamers
    Click for full download

Art
    Hmm grafica a fost intr-adevar interesanta.
    Cover-urile mi-au placut foarte mult in special acesta:
    Spoiler:
    Da desi uneori mai erau mici scapari la scenele cu *blush* mi se pareau cam mazgalite si aiurea, dar decorurile au fost destul de bune.
    Spoiler:
    Nici acel copac nu prea mi-a placut e posibil ca raw-ul sa fi fost dezatruos de arata asa sau cand a fost scanat ...
    Expresiile fetelor intr-adevar m-au surprins, una dintre cele mai bune grafici shoujo pe care am intalnit-o.
    In rest ,da manga-ka-ul are o mana talentata hmm numele lui yeah acum mi-am amintit a realizat si manga-ul 24 Colors [Nanaka-chan ] .
    Nota: 9

Personaje
    Shun o fata care este de fapt timida si trista. Pentru a se schimba, ea se transforma in altcineva cu ocazii transferarii sale la alta scoala. Pentru a fi acceptata in societata intodeauna zambeste si este de acord cu toti.
    Jun este noul sau profesorul, chestia ciudata la el este faptul ca este destul de tanar petnru aceasta meserie. Deasemenea Shun crede ca Jun o percepe cel mai bine si ca vede direct prin ea.
    Nota: 7

Plot
    Spoiler:
    Ok that was weird recunosc O_o, desi nu cred ca ar putea fi un exemplu concret de "pedofil" nici vorba. Relatia asta profesor-elev mi se pare destul de ok. Actiunea nu s-a grabit in cele 3 capitole, scenele de dragoste erau concetrate asupra celor 2 personaje intr-un mod verosimil .Ceea ce nu mi-a placut a fost sfarsitul, dar in acelasi timp cred ca a fost perfect. Mi-a placut cum au fost dezvaluite pe parcurs sentimentele lui Jun.
    Nota: 9

Tema & originalitate
    Mi-a placut, doar pana la urma a fost "morala" unei dragoste dintre elev-profesor. Rar intalnita ... Originalitatea mi s-a parut destul de buna ca sa nu mai spun interesanta de fapt as putea spune ca manga-ul a fost unul verosimil.
    Nota: 8

Per total:8-9 - merita citit .
    Jaqueline
    Jaqueline
    | Unfortunate.Soul |

feminin Numarul mesajelor : 126
    Varsta : 30
    In this moment : Sleeping on a cloud
    Data de inscriere : 13/10/2008

Mesaj Scris de Jaqueline Sam Ian 24, 2009 9:53 pm

Eu am dat peste el folosind optiunea shuffle de pe OM XD
    Manga-ul este foarte interesant, trebuie sa recunosc. Grafica e buna, personajele dragute. Povestea este interesanta. Si ma regasesc cat de cat in Shun. Um, ceea ce nu am vazut, probabil nu am citit cand s-a scris, este varsta lui Jun. Am inteles ca e prea tanar, si ca ea probabil are 17 ani ... umm. Mystery.
    Per total manga-ul merita. XD *se duce si il reciteste*
    Blacky
    Blacky
    Crucifixion of Faith

feminin Numarul mesajelor : 298
    Varsta : 30

Mesaj Scris de Blacky Mar Feb 03, 2009 8:01 pm

Am mai citit si alte creatii ale aceluias autor[Chiba Kozue] de aceea m-am gandit sa incep si acest manga...povestea e chair frumoasa si nu m-am putut opri pana nu l-am terminat...Shun si Jun se potrivesc atat de bine <3 mai mult nu am ce sa spun
    And yeah..pentru cei carora le-a placut acest manga va recomand 24 Colors - Hatsukoi no Palette a aceluias autor..povestea e super cute^^

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Dum Noi 24, 2024 9:43 am