Nippoku

Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Ultimele subiecte

» parteneriat
Scris de DarkPoint Sam Dec 19, 2009 10:41 am

» Rosario+Vampire
Scris de DarK Dum Oct 04, 2009 1:32 am

» salut
Scris de mira-chan Joi Sept 10, 2009 12:35 pm

» A really noobish GFX
Scris de Plastic Doll Dum Iul 12, 2009 1:22 pm

» Ce faci in acest moment
Scris de Plastic Doll Vin Iul 10, 2009 4:54 pm

» Personaje insuportabile
Scris de lazy.muffin Joi Iul 09, 2009 11:51 am

» Nyello there Nippoku!
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 12:01 pm

» THE "WE HATE BOB!" FC
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 10:33 am

» DarK's n00bish GFX ^^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 9:14 am

» Silver is here ^o^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 8:59 am

» hello every one
Scris de Odis Joi Iul 02, 2009 9:20 pm

» Goodbye
Scris de Schwarzschild Mier Iun 24, 2009 3:10 pm

» Link-uri utile
Scris de Silver.Chaos Mar Iun 23, 2009 10:47 pm

» Artisti romani
Scris de Plastic Doll Lun Iun 22, 2009 5:08 pm

» Staff
Scris de Odis Dum Iun 21, 2009 5:38 pm

Top postatori

DarK (1698)
Povestiri Bar_leftPovestiri BarPovestiri Bar_right 
Schwarzschild (1469)
-xXxdeath_tearsxXx- (814)
Sharly (691)
Manouche (673)
RuKia (540)
Odis (537)
AkAShA (498)
Plastic Doll (411)
Akihara (327)

Flux RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

Povestiri

crimson
    crimson
    Numb

feminin Numarul mesajelor : 24
    Varsta : 29
    In this moment : lazy oo'
    Data de inscriere : 28/09/2008

Icon Povestiri

Mesaj Scris de crimson Mar Sept 30, 2008 1:57 pm

Ei bine, am facut niste povestiri, si ma gandeam sa le postez aici, si poate mai tarziu ma voi apuca de un fic mai serios ( dupa ce ma mai dezvolut la scris >_<" )

( si ca sa imi spuneti daca am evoluat, in spoiler este priam mea tentativa ( groaznica T_T" ) de fic ( nu e terminat ^^" ) )
    Spoiler:
    Now...

Victorie?

~ Partea I ~

-Miharu, cand te apuci de teme?
    -Le-am terminat deja ! Vreau sa dorm, e ora 12. Mai vorbim maine, zise aceasta in timp ce urca plictisita scrarile spre camera ei.
    ‘ Tot timpul... aceelasi lucru’ adauga in gand ‘Acelasi ritual plictisitor, somn – scoala – acasa… si iarasi somn Aceleasi obiecte vechi ce stau pline de praf chiar si dupa ce le sterg, ar putea foarte bine sa fie aruncate la vechituri’ isi zise in timp ce se pregatea de culcare. ‘Si colegii, acelasi comportament, aceleasi vorbe. Aceeasi profesori din generala... poate ca ar fi trebuit sa ma mut la alt liceu…’ se gandea Miharu in timp ce tragea draperiile de la fereastra.
    ‘- Vreau ALTCEVA !’ spuse in timp ce capul ii cadea incet… incet pe perna, dar nici nu se asezase bine ca se trezise in picoare!! Deschise ochii nedumerita.
    -Kumiko, iar dormi in picioare ? Ti-am mai zis ca noptile sunt pentru odihna, nu pentru antrenament Uite, acum nu te mai poti concentra in misiune.
    -Sigur, sigur… adica MISIUNE ?? intreba Miharu socata.
    Tocmai gasise pe cea care vorbise. Era cineva la fel de inalta ca ea, cu niste ochi mari, verzi, de pisica, si niste urechi stufoase ca de… pisica ! Avea la capatul degetelor gheare si i se intrezareau dintii ascutiti prin gura inchisa.
    -Nu la asta m-am referit, zise Miharu ca pentru sine. Si tu cine esti ?
    -Sigur ca nu la asta te-ai referit Kumiko, sunt convinsa ca stii de misiune. Si haide, doar stii cine sunt, ne cunoastem de mult timp, ma cheama Miharu !
    -Si pe mine ma cheama la fel… spuse pe un ton ca si cum nu i-ar fi venit sa creada ca cineva ca acea fata-pisica ar fi putut sa aiba un nume asa de frumos.
    -Ah Kumiko, te cheama Kumiko, si nu cerdeam ca o sa vii azi sa ma ajuti, ai aparut asa, dintr-o da… AUU !
    Un proiectil cazu de nicaieri si o lovi pe noua miharu in umar. Aceasta se ridica cu o vadita expresie de nemultumire pe fata si mergand putin aerian, incercand sa gaseasca sursa loviturii, zise :
    -Deci cum… cum spuneam, dintr-o data. Dar asa ma poti… AI GRIJA KUMIKO!
    Cea strigata se uita in sus si vazu ingrozita o… chestie, arata ca si cum ar fi fost facuta din noroi, cu niste ochi mari si exoftalmici de culoare potocalie. Kumiko privea ingrozita in timp ce acel munte de namol cadea tinand in ceva ce cu greu putea fi numita mana un fel de arma ce semana cu un morcov urias. Si cadea tot mai mult, si mai mult, si mai mult…
    -Hei tu !
    Creatura intoarse capul si in acelasi timp a doua Miharu pulveriza spre capul acesteia o substanta asemanatoare cu ceata. Desi parea doar o incercare disperata de a se apara, in locul capului nu mai ramasese decat un bulgare de namol inghetat.
    -Acum Kumiko ! Termina-l !
    -Dar… cum ?
    -Stii tu, sagetile de foc… Eu inca ma antrenez, deci nu stiu tehnici atat de avansate. Tu estic cea mai inteleapta. Si mai puternica. Dar daca nu stii sa le faci nici pe alea, la ce iti folosesc antrenamentele ? intreba exasperata Miharu.
    -Ai grija, spuse Kumiko pe o voce stinsa.
    Fata-pisica intoarse capul. Se pare ca monstrul se eliberase si venea rapid catre cele doua. Chiar in ultimul moment Miharu reusi sa ridice un scut care bara atacul mostrului, insa tot se clatina.
    -Kumiko, revino-ti ! Ajuta-ma ! striga aceasta in timp ce monstrul lovea din ce in ce mai tare. Scutul se crapa, se sparse. Cand scutul fu distrus, fata-pisica cazu, se lovi, si cu ultimele puteri, se dadu intr-o parte, insa Kumiko ramase acolo, murmurand ‘cu ce as putea sa ajut ?? Cu ce ?’ Iar monstrul se apropia tot mai mult, aproape ca ii simtea miasma, iar ochii lui pareau contorsionati de fericire nebuna.
    -KUMIKOO !! urla disperata Miharu.

Data/ora curentă este: Vin Noi 22, 2024 12:00 am