x_x' .... Asa ... unul din ficurile mele, pe care nu vroiam sa il postez, dar l-am postat la rugamintea cuiva >_> ... Titlul nu conteaza si nu il mai pun O_O pentru si-asa era lame. Iar primele cateva parti sunt modificate (pentru cei care au citit deja ficul), deoarece in unele locuri am scris niste tapenii X_X.
-Haide ... haide, vino! Se auzea incet o voce.
Acea voce rasuna intr-o camera destul de mare. Pe o noptiera se afla un ceas ce indica ora 01:00A.M. Incaperea era inundata de o lumina difuza si placuta. Jos, langa pat statea ghemuita o tanara. Statea cu capul pe pat si avea in jurul ei o gramada de reviste si ziare.
Deodata se aude zgomotul facut de o usa care tocmai fusese trantita. Tanara se ridica repede si iese din camera, iar in holul acelui apartament se intalneste cu un barbat. Era intuneric si nu reuseau sa se vada unul pe altul. Insa fata ia un pachet din mana acelui barbat ca si cand ar fi stiut de el.
Apoi, alergand ,se intoarce inapoi in camera, se aseaza pe pat , si incepe sa caute curioasa in acel pachet. In acest timp barbatul patrunde in camera. Cand il vede, tanara ia o perna de pe pat si o arunca in directia lui, spunand cu o voce foarte ridicata:
-Daisy ... nu mi-ai luat ciocolata.
-Mda, scuza-ma ... am uitat. A spus tanarul zambind usor.
Indignata, tanara i- a spus:
-Cum? .. Dar pentru ce ai mai plecat la ora asta? Spunand acestea a mai aruncat cu o perna inspre tanar.
Barbatul s-a asezat pe pat si i-a spus:
-Mda... sa sti ca nu stiam ca ai cinci ani.
Imbufnata, tanara a spus apasat:
-Am chiar 25.
-Nu prea se vede ... ba chiar deloc.
Fata tocmai se pregatea sa arunce iar cu perna in el, cand a vazut o ciocolata in mana lui. Atunci s-a repezit langa el si sarutandu-l pe obraz i-a spus:
-Ti-a spus vreodata Emma, cat de mult te iubeste?
Razand, Daniel i-a spus:
-Da ... de trei ori pe zi imi spui ca ma iubesti si tot de trei ori ca ma urasti.
-Da, dar tu trebuie sa aiba grija de mine, nu? A spus Emma, alintandu-se.
-Daca spui tu ... desi este o responsabilitate destul de mare. A raspuns Daniel.
-Esti sigur ca iubita ta nu se supara ca locuim impreuna? L-a intrebat Emma serioasa. Mereu se gandea ca este ceva in neregula cu faptul ca locuiesc impreuna, dar ea si Daniel ea doar foarte buni prieteni, nimic mai mult.
-Da ... da. Acum vreau sa ma culc, bine? Apropo, ti-ai gasut vreun loc de munca?
Uitandu-se cu dezamagire la gramada de ziare de pe jos, Emma i-a raspuns ca nu.
Daniel a privit-o cu blandete si i-a spus:
-Lasa ... te vei descurca ... vei mai cauta.
Emma i-a zambit si a lasat capul pe perna, inchizand ochii si soptind-ui usor "noapte buna".
A doua zi, de dimineata, cand Emma s-a trezit s-a ridicat din pat si s-a privit cateva momente in oglinda, meditand asupra infatisarii sale. Apoi cu zambetul pe buze s-a indreptat spre bucatarie:
-Neataaa!
-Neata! A salutat-o si Daniel, intinzandu-i o ceasca de cafea.
-Multumesc! O sa mananc mai tarziu, deocamdata ma duc sa fac patul.
-Bine.
-Ma intorc repede pentru ca nu vreau sa mi se raceasca cafeaua. Sa nu te atingi de ea, Daisy.
Daniel i-a raspuns printr-un zambet larg.
Dupa ce a terminat de aranjat camera, Emma s-a indreptat alergand spre bucatarie si cand sa deschida usa a dat nas in nas cu Daniel. Cateva secunde mai tarziu s-a trezit s-a trezit pe jos impreuna cu Daniel. Simtea o durere insuportabila in zona barbii si ceva umed pe fata. Emma a reusit sa se dea la o parte ... l-a privit cu teama pe Daniel, uitandu-se cu groaza la acesta, vazand ca avea gura plina de sange. Cu o voce tremurata a spus:
-Pardon ... ti-a cazut vre-un dinte?
Tanara s-a ridicat repede si a adaugat:
-Probabil iti trebuie niste gheata ... sau mai bine as cere ajutorul cuiva ...
Daniel tocmai se gandea cum sa o opreasca. Nu se intamplase nimic grav, dar uneori chiar si el se intreba cum de poate avea Emma o atitudine atat de copilaroasa si uneori chiar enervanta.
Emma a parasit apartamentul si s-a dus sa ciocaneasca la o usa oarecare. Spre surprinderea ei, i-a raspuns un barbat inalt, brunet cu ochii negri, ce parea foarte serios. Cand l-a vazut, tanara mai avea putin si isi pierdea cumpatul. Nu ii inspira deloc incredere, chiar i se parea ceva ciudat la el, dar a reusit in cele din urma sa vorbeasca:
-Ma scuzati ... as avea nevoie de putin ajutor ... puteti veni un moment?
Cand a ajuns impreuna cu acel barbat la Daniel, acesta era intr-o stare perfecta , tinandu-si doar mana in dreptul gurii. Cand a vazut-o pe Emma i-a spus pe un ton destul de rece:
-Nu era nevoie sa apelezi la nimeni ... m-am descurcat si singur, Emma.
Il deranja situatia foarte penibila in care il pusese tanara.
Emma l-a privit cu vinovatie , dupa care i-a spus necunoscutului:
-Imi pare foarte rau ca v-am deranjat ...
-Nu este nicio problema ... Emma. A spus barbatul cu o voce dulce. Incantat de cunostinta ... eu sunt Edward.
-Emma ... i-a raspuns tanara, nestiind cum sa reactioneze la atitudinea barbatului. Incantata.
Edward a dat mana si cu Daniel, aruncandu-i o privire ciudata pe care el nu a reusit sa o descifreze.
Cand Edward a plecat Daniel i-a spus Emmei cu un zambet siret:
-Oare cati ani are ... si crezi ca iti va putea face el rost de o slujba?
Emma l-a privit dezgustata si indreptandu-se spre camera ei i-a spus:
-Mda ... putin imi pasa ... vezi-ti de treaba ta .... te urasc!
Sper sa va placa
Poze:
Emma
Edward
Daniel a.k.a Daisy
-Haide ... haide, vino! Se auzea incet o voce.
Acea voce rasuna intr-o camera destul de mare. Pe o noptiera se afla un ceas ce indica ora 01:00A.M. Incaperea era inundata de o lumina difuza si placuta. Jos, langa pat statea ghemuita o tanara. Statea cu capul pe pat si avea in jurul ei o gramada de reviste si ziare.
Deodata se aude zgomotul facut de o usa care tocmai fusese trantita. Tanara se ridica repede si iese din camera, iar in holul acelui apartament se intalneste cu un barbat. Era intuneric si nu reuseau sa se vada unul pe altul. Insa fata ia un pachet din mana acelui barbat ca si cand ar fi stiut de el.
Apoi, alergand ,se intoarce inapoi in camera, se aseaza pe pat , si incepe sa caute curioasa in acel pachet. In acest timp barbatul patrunde in camera. Cand il vede, tanara ia o perna de pe pat si o arunca in directia lui, spunand cu o voce foarte ridicata:
-Daisy ... nu mi-ai luat ciocolata.
-Mda, scuza-ma ... am uitat. A spus tanarul zambind usor.
Indignata, tanara i- a spus:
-Cum? .. Dar pentru ce ai mai plecat la ora asta? Spunand acestea a mai aruncat cu o perna inspre tanar.
Barbatul s-a asezat pe pat si i-a spus:
-Mda... sa sti ca nu stiam ca ai cinci ani.
Imbufnata, tanara a spus apasat:
-Am chiar 25.
-Nu prea se vede ... ba chiar deloc.
Fata tocmai se pregatea sa arunce iar cu perna in el, cand a vazut o ciocolata in mana lui. Atunci s-a repezit langa el si sarutandu-l pe obraz i-a spus:
-Ti-a spus vreodata Emma, cat de mult te iubeste?
Razand, Daniel i-a spus:
-Da ... de trei ori pe zi imi spui ca ma iubesti si tot de trei ori ca ma urasti.
-Da, dar tu trebuie sa aiba grija de mine, nu? A spus Emma, alintandu-se.
-Daca spui tu ... desi este o responsabilitate destul de mare. A raspuns Daniel.
-Esti sigur ca iubita ta nu se supara ca locuim impreuna? L-a intrebat Emma serioasa. Mereu se gandea ca este ceva in neregula cu faptul ca locuiesc impreuna, dar ea si Daniel ea doar foarte buni prieteni, nimic mai mult.
-Da ... da. Acum vreau sa ma culc, bine? Apropo, ti-ai gasut vreun loc de munca?
Uitandu-se cu dezamagire la gramada de ziare de pe jos, Emma i-a raspuns ca nu.
Daniel a privit-o cu blandete si i-a spus:
-Lasa ... te vei descurca ... vei mai cauta.
Emma i-a zambit si a lasat capul pe perna, inchizand ochii si soptind-ui usor "noapte buna".
A doua zi, de dimineata, cand Emma s-a trezit s-a ridicat din pat si s-a privit cateva momente in oglinda, meditand asupra infatisarii sale. Apoi cu zambetul pe buze s-a indreptat spre bucatarie:
-Neataaa!
-Neata! A salutat-o si Daniel, intinzandu-i o ceasca de cafea.
-Multumesc! O sa mananc mai tarziu, deocamdata ma duc sa fac patul.
-Bine.
-Ma intorc repede pentru ca nu vreau sa mi se raceasca cafeaua. Sa nu te atingi de ea, Daisy.
Daniel i-a raspuns printr-un zambet larg.
Dupa ce a terminat de aranjat camera, Emma s-a indreptat alergand spre bucatarie si cand sa deschida usa a dat nas in nas cu Daniel. Cateva secunde mai tarziu s-a trezit s-a trezit pe jos impreuna cu Daniel. Simtea o durere insuportabila in zona barbii si ceva umed pe fata. Emma a reusit sa se dea la o parte ... l-a privit cu teama pe Daniel, uitandu-se cu groaza la acesta, vazand ca avea gura plina de sange. Cu o voce tremurata a spus:
-Pardon ... ti-a cazut vre-un dinte?
Tanara s-a ridicat repede si a adaugat:
-Probabil iti trebuie niste gheata ... sau mai bine as cere ajutorul cuiva ...
Daniel tocmai se gandea cum sa o opreasca. Nu se intamplase nimic grav, dar uneori chiar si el se intreba cum de poate avea Emma o atitudine atat de copilaroasa si uneori chiar enervanta.
Emma a parasit apartamentul si s-a dus sa ciocaneasca la o usa oarecare. Spre surprinderea ei, i-a raspuns un barbat inalt, brunet cu ochii negri, ce parea foarte serios. Cand l-a vazut, tanara mai avea putin si isi pierdea cumpatul. Nu ii inspira deloc incredere, chiar i se parea ceva ciudat la el, dar a reusit in cele din urma sa vorbeasca:
-Ma scuzati ... as avea nevoie de putin ajutor ... puteti veni un moment?
Cand a ajuns impreuna cu acel barbat la Daniel, acesta era intr-o stare perfecta , tinandu-si doar mana in dreptul gurii. Cand a vazut-o pe Emma i-a spus pe un ton destul de rece:
-Nu era nevoie sa apelezi la nimeni ... m-am descurcat si singur, Emma.
Il deranja situatia foarte penibila in care il pusese tanara.
Emma l-a privit cu vinovatie , dupa care i-a spus necunoscutului:
-Imi pare foarte rau ca v-am deranjat ...
-Nu este nicio problema ... Emma. A spus barbatul cu o voce dulce. Incantat de cunostinta ... eu sunt Edward.
-Emma ... i-a raspuns tanara, nestiind cum sa reactioneze la atitudinea barbatului. Incantata.
Edward a dat mana si cu Daniel, aruncandu-i o privire ciudata pe care el nu a reusit sa o descifreze.
Cand Edward a plecat Daniel i-a spus Emmei cu un zambet siret:
-Oare cati ani are ... si crezi ca iti va putea face el rost de o slujba?
Emma l-a privit dezgustata si indreptandu-se spre camera ei i-a spus:
-Mda ... putin imi pasa ... vezi-ti de treaba ta .... te urasc!
Sper sa va placa
Poze:
Emma
Edward
Daniel a.k.a Daisy