Nippoku

Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Ultimele subiecte

» parteneriat
Scris de DarkPoint Sam Dec 19, 2009 10:41 am

» Rosario+Vampire
Scris de DarK Dum Oct 04, 2009 1:32 am

» salut
Scris de mira-chan Joi Sept 10, 2009 12:35 pm

» A really noobish GFX
Scris de Plastic Doll Dum Iul 12, 2009 1:22 pm

» Ce faci in acest moment
Scris de Plastic Doll Vin Iul 10, 2009 4:54 pm

» Personaje insuportabile
Scris de lazy.muffin Joi Iul 09, 2009 11:51 am

» Nyello there Nippoku!
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 12:01 pm

» THE "WE HATE BOB!" FC
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 10:33 am

» DarK's n00bish GFX ^^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 9:14 am

» Silver is here ^o^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 8:59 am

» hello every one
Scris de Odis Joi Iul 02, 2009 9:20 pm

» Goodbye
Scris de Schwarzschild Mier Iun 24, 2009 3:10 pm

» Link-uri utile
Scris de Silver.Chaos Mar Iun 23, 2009 10:47 pm

» Artisti romani
Scris de Plastic Doll Lun Iun 22, 2009 5:08 pm

» Staff
Scris de Odis Dum Iun 21, 2009 5:38 pm

Top postatori

DarK (1698)
Fic O_O Bar_leftFic O_O BarFic O_O Bar_right 
Schwarzschild (1469)
-xXxdeath_tearsxXx- (814)
Sharly (691)
Manouche (673)
RuKia (540)
Odis (537)
AkAShA (498)
Plastic Doll (411)
Akihara (327)

Flux RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

4 participan?i

Fic O_O

Sharly
    Sharly
    Dandelion

feminin Numarul mesajelor : 691
    Data de inscriere : 01/07/2008

Icon Fic O_O

Mesaj Scris de Sharly Sam Oct 18, 2008 5:47 pm

x_x' .... Asa ... unul din ficurile mele, pe care nu vroiam sa il postez, dar l-am postat la rugamintea cuiva >_> ... Titlul nu conteaza si nu il mai pun O_O pentru si-asa era lame. Iar primele cateva parti sunt modificate (pentru cei care au citit deja ficul), deoarece in unele locuri am scris niste tapenii X_X.

-Haide ... haide, vino! Se auzea incet o voce.
    Acea voce rasuna intr-o camera destul de mare. Pe o noptiera se afla un ceas ce indica ora 01:00A.M. Incaperea era inundata de o lumina difuza si placuta. Jos, langa pat statea ghemuita o tanara. Statea cu capul pe pat si avea in jurul ei o gramada de reviste si ziare.
    Deodata se aude zgomotul facut de o usa care tocmai fusese trantita. Tanara se ridica repede si iese din camera, iar in holul acelui apartament se intalneste cu un barbat. Era intuneric si nu reuseau sa se vada unul pe altul. Insa fata ia un pachet din mana acelui barbat ca si cand ar fi stiut de el.
    Apoi, alergand ,se intoarce inapoi in camera, se aseaza pe pat , si incepe sa caute curioasa in acel pachet. In acest timp barbatul patrunde in camera. Cand il vede, tanara ia o perna de pe pat si o arunca in directia lui, spunand cu o voce foarte ridicata:
    -Daisy ... nu mi-ai luat ciocolata.
    -Mda, scuza-ma ... am uitat. A spus tanarul zambind usor.
    Indignata, tanara i- a spus:
    -Cum? .. Dar pentru ce ai mai plecat la ora asta? Spunand acestea a mai aruncat cu o perna inspre tanar.
    Barbatul s-a asezat pe pat si i-a spus:
    -Mda... sa sti ca nu stiam ca ai cinci ani.
    Imbufnata, tanara a spus apasat:
    -Am chiar 25.
    -Nu prea se vede ... ba chiar deloc.
    Fata tocmai se pregatea sa arunce iar cu perna in el, cand a vazut o ciocolata in mana lui. Atunci s-a repezit langa el si sarutandu-l pe obraz i-a spus:
    -Ti-a spus vreodata Emma, cat de mult te iubeste?
    Razand, Daniel i-a spus:
    -Da ... de trei ori pe zi imi spui ca ma iubesti si tot de trei ori ca ma urasti.
    -Da, dar tu trebuie sa aiba grija de mine, nu? A spus Emma, alintandu-se.
    -Daca spui tu ... desi este o responsabilitate destul de mare. A raspuns Daniel.
    -Esti sigur ca iubita ta nu se supara ca locuim impreuna? L-a intrebat Emma serioasa. Mereu se gandea ca este ceva in neregula cu faptul ca locuiesc impreuna, dar ea si Daniel ea doar foarte buni prieteni, nimic mai mult.
    -Da ... da. Acum vreau sa ma culc, bine? Apropo, ti-ai gasut vreun loc de munca?
    Uitandu-se cu dezamagire la gramada de ziare de pe jos, Emma i-a raspuns ca nu.
    Daniel a privit-o cu blandete si i-a spus:
    -Lasa ... te vei descurca ... vei mai cauta.
    Emma i-a zambit si a lasat capul pe perna, inchizand ochii si soptind-ui usor "noapte buna".

A doua zi, de dimineata, cand Emma s-a trezit s-a ridicat din pat si s-a privit cateva momente in oglinda, meditand asupra infatisarii sale. Apoi cu zambetul pe buze s-a indreptat spre bucatarie:
    -Neataaa!
    -Neata! A salutat-o si Daniel, intinzandu-i o ceasca de cafea.
    -Multumesc! O sa mananc mai tarziu, deocamdata ma duc sa fac patul.
    -Bine.
    -Ma intorc repede pentru ca nu vreau sa mi se raceasca cafeaua. Sa nu te atingi de ea, Daisy.
    Daniel i-a raspuns printr-un zambet larg.
    Dupa ce a terminat de aranjat camera, Emma s-a indreptat alergand spre bucatarie si cand sa deschida usa a dat nas in nas cu Daniel. Cateva secunde mai tarziu s-a trezit s-a trezit pe jos impreuna cu Daniel. Simtea o durere insuportabila in zona barbii si ceva umed pe fata. Emma a reusit sa se dea la o parte ... l-a privit cu teama pe Daniel, uitandu-se cu groaza la acesta, vazand ca avea gura plina de sange. Cu o voce tremurata a spus:
    -Pardon ... ti-a cazut vre-un dinte?
    Tanara s-a ridicat repede si a adaugat:
    -Probabil iti trebuie niste gheata ... sau mai bine as cere ajutorul cuiva ...
    Daniel tocmai se gandea cum sa o opreasca. Nu se intamplase nimic grav, dar uneori chiar si el se intreba cum de poate avea Emma o atitudine atat de copilaroasa si uneori chiar enervanta.
    Emma a parasit apartamentul si s-a dus sa ciocaneasca la o usa oarecare. Spre surprinderea ei, i-a raspuns un barbat inalt, brunet cu ochii negri, ce parea foarte serios. Cand l-a vazut, tanara mai avea putin si isi pierdea cumpatul. Nu ii inspira deloc incredere, chiar i se parea ceva ciudat la el, dar a reusit in cele din urma sa vorbeasca:
    -Ma scuzati ... as avea nevoie de putin ajutor ... puteti veni un moment?
    Cand a ajuns impreuna cu acel barbat la Daniel, acesta era intr-o stare perfecta , tinandu-si doar mana in dreptul gurii. Cand a vazut-o pe Emma i-a spus pe un ton destul de rece:
    -Nu era nevoie sa apelezi la nimeni ... m-am descurcat si singur, Emma.
    Il deranja situatia foarte penibila in care il pusese tanara.
    Emma l-a privit cu vinovatie , dupa care i-a spus necunoscutului:
    -Imi pare foarte rau ca v-am deranjat ...
    -Nu este nicio problema ... Emma. A spus barbatul cu o voce dulce. Incantat de cunostinta ... eu sunt Edward.
    -Emma ... i-a raspuns tanara, nestiind cum sa reactioneze la atitudinea barbatului. Incantata.
    Edward a dat mana si cu Daniel, aruncandu-i o privire ciudata pe care el nu a reusit sa o descifreze.
    Cand Edward a plecat Daniel i-a spus Emmei cu un zambet siret:
    -Oare cati ani are ... si crezi ca iti va putea face el rost de o slujba?
    Emma l-a privit dezgustata si indreptandu-se spre camera ei i-a spus:
    -Mda ... putin imi pasa ... vezi-ti de treaba ta .... te urasc!

Sper sa va placa Fic O_O 932354

Poze:

Emma
    Edward
    Daniel a.k.a Daisy
    DarK
    DarK
    ~ T0x!c WaSt3 ~

masculin Numarul mesajelor : 1698
    Varsta : 34
    Data de inscriere : 04/08/2008

Icon Re: Fic O_O

Mesaj Scris de DarK Sam Oct 18, 2008 6:15 pm

Yay *~~~~~~~~~~~~~~~* cat ma bucur ca ai postat si aici fic-ul ^^ ador the randomness in it ^^ it's just uber awesome <333 sper sa postezi si celelalte parti , and btw , it's great , nu e nevoie sa modifici nimic XD iar personajele la fel , wonderful ^^

Well , spor in continuare !
    Sadic_Soul
    Sadic_Soul
    Advanced

feminin Numarul mesajelor : 115
    Data de inscriere : 19/09/2008

Mesaj Scris de Sadic_Soul Sam Oct 18, 2008 7:29 pm

Hm....ai modificat pozele.Sunt dragute si astea,dar si celelalte erau sweet.
    Cat despre poveste,e super.Nu stiu de ce te-ai oprit pe la vreo 7 capitiole.Sper sa-ti vina inspiratia si sa continui ficul.
    Povestea e super...chiar m-a facut sa ador ciocolata. chair finger .
    Daca tu vrei sa modifi ceva modifica,insa este super si asa.Succes in continuare si urmatoarea parte cat may soon.
    AkAShA
    AkAShA
    Sapid light

feminin Numarul mesajelor : 498
    Varsta : 30
    In this moment : Metallica!!!!!
    Data de inscriere : 02/07/2008

Mesaj Scris de AkAShA Sam Oct 18, 2008 7:37 pm

Really nice, Anhy-chan! Ma bucur mult ca am citit si eu primul capitol si pot sa spun ca e awesome Fic O_O 269636 . Personajele imi plac si sunt foarte dragut conturate. Felicitari, se vede ca ai talent! Succes in continuare si nu uita, posteaza si celelalte capitole curand, ok? rendeer
    Sharly
    Sharly
    Dandelion

feminin Numarul mesajelor : 691
    Data de inscriere : 01/07/2008

Mesaj Scris de Sharly Dum Oct 19, 2008 12:24 pm

Waa ... wha ... guys thanks a lot hug ... ma bucur foarte mult ca va place Fic O_O 90217

Si acum continuarea^^

Dupa doua ore, Emma iese din camer a ei. Se duce in camera lui Daniel, dar nu il gaseste, asa ca il striga:
    -Daniel, am gasit ceva pe net ... vezi ca plec sa...
    Dar tanara se opreste cand vede ca Daniel nu se afla in casa, iar dupa cateva secunde incepe sa vorbeasca singura:
    -Da ... bine ca ai plecat si nu ai spus ... as fi vrut sa te intreb daca ai ceva impotriva sa ma fac chelnerita ... PA! Spunand acestea, Emma tranteste usa de la intrare si pleaca.
    Tanare iese din bloc si dupa 20 de minute de mers ajunge in fata unui restaurant foarte mare si impunator. <<Asta mai mult ca sigur este facut pentru mine ... pun pariu ca are numai clienti cu fite si in plus nu vreau sa ma fac chelnerita>>
    Fata se intoarce cu pasi apasati si se aseaza pe o banca din apropierea restaurantului. Dupa cateva minute de gandire, Emma se scoala brusc si se indreapta spre un loc anume. Dupa ce merge pe cateva stradute, ajunge in cele din urma in fata unui bloc. Urca cateva etaje si ajunge in dreptul usii pe care o cauta. Dupa ce ciocaneste sfioasa, ii raspunde o tanara blonda, cu o privire inocenta, ce de uita mirata la ea.
    -Buna, Betsey. Ce mai faci? Spunand acestea, Emma intra in casa.
    Tanara o priveste cu simpatie pe Emma, inchizand usa in urma ei si ii spune:
    -Bine. Tu ce mai faci?
    -Eu ... ca intotdeauna. Vroiam sa te intreb: ce ai zice daca ma fac chelnerita?
    Betsey a privit-o usor nehotarata, vazand ca Emma a luat-o asa, din scurt, dupa care i-a raspuns:
    -De ce ma intrebi pe mine? Ar trebui sa il intrebi pe Daniel.
    -Pai pentru ca tu esti prietena mea si pentru ca Daniel ... nu stiu unde este. I-a raspuns Emma, usor dezamagita.
    -Mda ... bine ... atunci nu cred ca este o idee buna sa te faci chelnerita.
    -Mersi mult ... mi-ai fost de mare ajutor. I-a spus Emma pe un ton ironic in timp ce o imbratisa. Nici ea nu stia de ce venise la Betsey penutr ca oricum nu avea de gand sa o asculte.
    -Nu ai pentru ce ... si atunci ce propui? I-a raspuns Betsey, neluand in seama sarcasmul Emmei.
    -Propun sa vi cu mine sa mananc ceva ... nu mai pot de foame.
    -Mie nu imi este foame. I-a spus Betsey uitandu-se la ea ca la un copil mic, fiind obisnuita cu comportamentul ei.
    -Atunci trebuie sa ma duc acasa ... nici nu stiu daca este ceva de mancare.
    Spunand acestea, Emma a plecat pur si simplu. Stia ca Betsey nu s-a suparat pentru ca erau prietene foarte bune. In drum spre casa s-a gandit serios la ceea ce va face daca nu isi va gasi mai repede o slujba. Era foarte ingrijorata de lucrul acesta, asa ca nu si-a dat seama ca atunci cand a intrat in bloc a trecut pe langa Edward si ca acesta a salutat-o. Dar dupa cateva secunde l-a observat si l-a salutat:
    -Scuza-ma ... ma ganeam la altceva ...buna!
    -Nu este nicio problema ... se vede ca esti ingrijorata.
    In momentul acela primul lucru care i-a venit in minte Emmei au fost cuvintele pe care i le-a spus Daniel: “crezi ca iti va putea face el rost de o slujba?”
    -Da ... chiar ma gandeam ... la ... la o slujba. I-a raspuns Emma, parca nedandu-si seama de ceea ce spunea.
    -Da? In ce domeniu? A intrebat-o Edward privind-o cu interes.
    -Heh ... nu stiu ... nu conteaza ... trebuie sa plec. La revedere!
    -La revedere! I-a spus si Edward, usor uimit dupa un asemenea raspuns.
    Emma a urcat scarile in graba, vrand sa scape mai repede de Edward: <<Nu am nevoie de ajutorul nimanui mai ales de al lui ... ma fac chelnerita>>
    Cand a ajuns in dreptul usii, Emma a stat cateva momente pe ganduri, dupa care a intrat si s-a dus direct in cameara ei. Imediat dupa aceea a intrat dupa ea Daniel si a gasit-o stand pe pat, cu capul in perna.
    -Ce faci? A intrebat-o el nepasator.
    -Dorm! Unde ai fost? I-a raspuns Emma pe un ton acuzator.
    Daniel si-a luat un scaun si s-a asezat in fata ei, privind-o intrebator, dupa care i-a raspuns:
    -Cu Jessica.
    -Jessica? A reactionat Emma surprinsa.
    -Mda ... iubita mea, mai ti minte? I-a raspuns Daniel usor deranjat.
    -Si de ce nu mi-ai spus ca ai plecat?
    Daniel s-a uitat cu o falsa compatimire la ea si i-a raspuns cu un zambet larg.
    -Off ... cu tine nu se poate discuta niciodata. I-a spus Emma, resemnandu-se. In fine ... vroiam sa iti spun ca am sa ma angajez la un restaurant si o sa devin chelnerita.
    Ridicand din sprancene, Daniel i-a spus:
    -Da? Si cu studiile superioare ce faci?
    Emma a inceput sa rada..
    -Mai spuneai ca nu se poate discuta cu mine, dar despre tine?
    Oftand, Emma i-a zis:
    -Mda .. deocamdata nu am ce sa fac cu studiile superioare, asa ca pana una alta ... chelnerita este bine.
    -Atunci succes in cariera ta importanta. Iti doresc sa ai clienti de treaba, un sef ingaduitor, sa primesti muti bacsisi si sa nu fi nevoita sa vi tocmai dimineata acasa. I-a spus Daniel, pufnind in ras.
    -Da, mersi mult pentru urari, Daisy ... foarte frumos din partea ta. I-a spus Emma deranjata.
    -Chiar nu ai pentru ce. Pa-pa!
    Spunand acestea, Daniel a parasit incaperea.

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Joi Noi 21, 2024 11:35 pm