Nippoku

Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Ultimele subiecte

» parteneriat
Scris de DarkPoint Sam Dec 19, 2009 10:41 am

» Rosario+Vampire
Scris de DarK Dum Oct 04, 2009 1:32 am

» salut
Scris de mira-chan Joi Sept 10, 2009 12:35 pm

» A really noobish GFX
Scris de Plastic Doll Dum Iul 12, 2009 1:22 pm

» Ce faci in acest moment
Scris de Plastic Doll Vin Iul 10, 2009 4:54 pm

» Personaje insuportabile
Scris de lazy.muffin Joi Iul 09, 2009 11:51 am

» Nyello there Nippoku!
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 12:01 pm

» THE "WE HATE BOB!" FC
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 10:33 am

» DarK's n00bish GFX ^^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 9:14 am

» Silver is here ^o^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 8:59 am

» hello every one
Scris de Odis Joi Iul 02, 2009 9:20 pm

» Goodbye
Scris de Schwarzschild Mier Iun 24, 2009 3:10 pm

» Link-uri utile
Scris de Silver.Chaos Mar Iun 23, 2009 10:47 pm

» Artisti romani
Scris de Plastic Doll Lun Iun 22, 2009 5:08 pm

» Staff
Scris de Odis Dum Iun 21, 2009 5:38 pm

Top postatori

DarK (1698)
Sylver Bar_leftSylver BarSylver Bar_right 
Schwarzschild (1469)
-xXxdeath_tearsxXx- (814)
Sharly (691)
Manouche (673)
RuKia (540)
Odis (537)
AkAShA (498)
Plastic Doll (411)
Akihara (327)

Flux RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

2 participan?i

Sylver

DarK
    DarK
    ~ T0x!c WaSt3 ~

masculin Numarul mesajelor : 1698
    Varsta : 34
    Data de inscriere : 04/08/2008

Icon Sylver

Mesaj Scris de DarK Mar Noi 18, 2008 2:13 am

~ Sylver ~

Sylver Untitled-1-2

Sylver este o formatie de muzica dance , originara din Belgia .
    Componenta actuala a grupului este formata din Silvy De Bie ( voce ) si Wout Van Dessel ( DJ ) . Ei au devenit cunoscuti in Europa in anul 2001 , odata cu lansarea unor cantece care au devenit hituri ( Forgiven , Forever in Love sau Turn the Tide ) .

~ Istoria Formatiei ~

Silvy De Bie , actuala solista a formatiei, si-a inceput cariera muzicala la varsta de noua ani , in cadrul emisiunii televizate „Academia copiilor” . Din cauza faptului ca legea belgiana nu le permite copiilor sub 16 ani sa aiba o slujba oficiala , Silvy a renuntat o perioada la visul sau de a deveni cantareata . In adolescenta , ea a cantat alaturi de un grup local , Lance .

Wout van Dessel , actualul compozitor al formatiei ( dar si instrumentist la claviatura ) , era un DJ foarte cunoscut in Belgia la inceputul noului mileniu . El a intalnit-o pe Silvy intr-un club , alaturi de care a pus ulterior bazele formatiei Sylver .
    Inainte de alegerea numelui actual , Wout si De Bie au colaborat sub marca Liquid feat. Silvy , dar din cauza faptului ca numele „Liquid” era deja promovat de o alta formatie , ei au adoptat numele Sylver . Celor doi li s-a alaturat Regi Penxten , producator al formatiei belgiene Milk Inc.

~ Debutul "Chances" ( 2000 - 2001 ) ~

In anul 2001 , Sylver a lansat în Europa single-ul de debut , intitulat Turn The Tide . Cantecul a inregistrat succese notabile in clasamentele de specialitate , reusind sa ajunga in top 5 in mai multe tari ( Germania , Belgia , Austria si chiar Romania ) . Acest hit a fost precedat de lansarea albumului Chances , care a dobandit popularitate in unele zone din Europa , Asia si Africa . Acest material discografic a fost certificat cu discul de aur in Germania si Belgia .

~ Continuarea succesului "Little Things" si "Nighttime Calls" ( 2003 -2004 ) ~

Cel de-al doilea album al formatiei a anceput să fie comercializat in Europa la data de 14 aprilie 2003 . Albumul intitulat "Little Things" contine cantece puternic influentate de muzica electro dar si balade acustice precum Shallow Water . Hitul Turn The Tide , lansat anterior , a fost reinregistrat in limba franceza si inclus pe acest material discografic purtand numele Je Ne Sais Pas .

La scurt timp a inceput comercializarea celui de-al treilea album de studio produs de Sylver . Purtand numele "Nighttime Calls" , discul a fost lansat la data de 2 noiembrie 2004 , desi casa de discuri a formatiei dorea o lansare inca din primavara aceluiasi an .

Single-urile de succes au ajutat albumul "Nighttime Calls" sa ramana timp de cateva saptamani in clasamentele celor mai comercializate discuri .

~ "Crossroads" si "Best Of - The Hit Collection 2001 - 2007" ( 2006 - 2007 ) ~

In cursul anului 2005 , formatia Sylver a luat o pauza . In acest timp , Silvy De Bie a inregistrat alaturi de grupul Milk Inc. cantecul I Don’t Care , care avea sa devina hit in Belgia . In acelasi timp , celalalt membru al trupei , lansa un single pe cont propriu , intitulat Somebody Else .
    La finele anului 2005 , membrii formatiei aveau sa se intoarca in studiourile de inregistrari unde au inceput munca la cel de-al patrulea album . In luna aprilie a anului 2006 a început comercializarea unui nou single intitulat Lay All Your Love On Me .

In cursul anului 2007 , a inceput comercializarea unui album de compilatie numit "Best Of - The Hit Collection 2001–2007" format din doua discuri . Pe primul au fost incluse toate single-urile promovate anterior dar si un cantec nou , in timp ce pe cel de-al doilea CD au aparut sapte dintre videoclipurile filmate de catre formatia Sylver de-a lungul carierei sale si de asemenea cateva remixuri .

~ Turneul din China . Un nou album ( 2008 - 2009 ) ~

In primavara anului 2008 membrii formatiei Sylver concertau in China . Ei au sustinut concerte in orase precum Beijing , Shanghai , Guangzhou sau Shenzhen pentru a promova discul Crossroads . Fiind inspirati de Jocurile Olimpice de vara din Beijing , De Bie si Van Dessel au compus un cantec intitulat One World One Dream . Aceasta piesa a fost extrasa pe single in vara anului 2008 exclusiv in Belgia unde a promovat modest .
    La data de 18 septembrie a inceput promovarea unui nou single intitulat I Hate You Now . Ambele cantece promovate in cursul lui 2008 vor fi incluse pe viitorul album al formatiei , Resurrection , care va fi lansat in prima parte a anului 2009 .

~ Some Great Hits ~

~ Half As Much

~ Rise Again

~ One World , One Dream

~ Links ~

~ Official Site

~ MySpace Page

~ Parere ~

Well , pot spune ca datorita lor am ajuns sa iubesc acest gen de muzica :) si sunt 100% sincer cand zic ca nu se putea sa aleg ceva mai bine in a-mi incepe cultura dance ^^ ... Sylver sunt o trupa fantastica , merita toata aprecierea din lume , fiecare melodie de a lor are acel "ceva" ceea ce ii face sa fie unici :)
    Jaqueline
    Jaqueline
    | Unfortunate.Soul |

feminin Numarul mesajelor : 126
    Varsta : 30
    In this moment : Sleeping on a cloud
    Data de inscriere : 13/10/2008

Icon Re: Sylver

Mesaj Scris de Jaqueline Lun Ian 26, 2009 4:43 pm

Adevarat, Sylver este o trupa care, consider eu, merita toate laudele. Si, daca nu ma insel, prima melodie pe care am ascultat-o a fost Forever in Love. Au niste versuri foarte frumos scrise, ritmul alert, nu te plictisesti. Trupa de nota zece.
    Ah, am observat ca cei de la Utv dau piesa Forgive me <3

Data/ora curentă este: Joi Noi 21, 2024 3:29 pm