Nippoku

Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Ultimele subiecte

» parteneriat
Scris de DarkPoint Sam Dec 19, 2009 10:41 am

» Rosario+Vampire
Scris de DarK Dum Oct 04, 2009 1:32 am

» salut
Scris de mira-chan Joi Sept 10, 2009 12:35 pm

» A really noobish GFX
Scris de Plastic Doll Dum Iul 12, 2009 1:22 pm

» Ce faci in acest moment
Scris de Plastic Doll Vin Iul 10, 2009 4:54 pm

» Personaje insuportabile
Scris de lazy.muffin Joi Iul 09, 2009 11:51 am

» Nyello there Nippoku!
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 12:01 pm

» THE "WE HATE BOB!" FC
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 10:33 am

» DarK's n00bish GFX ^^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 9:14 am

» Silver is here ^o^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 8:59 am

» hello every one
Scris de Odis Joi Iul 02, 2009 9:20 pm

» Goodbye
Scris de Schwarzschild Mier Iun 24, 2009 3:10 pm

» Link-uri utile
Scris de Silver.Chaos Mar Iun 23, 2009 10:47 pm

» Artisti romani
Scris de Plastic Doll Lun Iun 22, 2009 5:08 pm

» Staff
Scris de Odis Dum Iun 21, 2009 5:38 pm

Top postatori

DarK (1698)
Versailles Bar_leftVersailles BarVersailles Bar_right 
Schwarzschild (1469)
-xXxdeath_tearsxXx- (814)
Sharly (691)
Manouche (673)
RuKia (540)
Odis (537)
AkAShA (498)
Plastic Doll (411)
Akihara (327)

Flux RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

Versailles

Schwarzschild
    Schwarzschild
    . d e a t h m a t e .

feminin Numarul mesajelor : 1469
    Varsta : 31
    In this moment : Raping a j-rocker
    Data de inscriere : 02/07/2008

Icon Versailles

Mesaj Scris de Schwarzschild Lun Feb 02, 2009 3:17 pm

Versailles
    J-rock band
    Official Site
    Versailles Versailles
    Vocals: Kamijo
    Guitar: Hizaki
    Guitar: Teru
    Bass: Jasmine You
    Drums: Yuki

Mie mi-au placut de prima data cand am ascultat, ii ascult de aproape un an o.o' adica de prin martie anul acesta. Prima melodie care am ascultat-o a fost The love from a dead orchestra parca, inca imi place foarte mult melodia aceea, de fapt toate imi plac XD dar nu toate imi plac foarte mult.
    Imi place ca au un stil aparte o.o si costumele lor <3 pur si simplu le ador pe toate care le-au avut pana acum. Desi versurile lor de obicei nu ma caracterizeaza, imi plac foarte mult.
    Melodia mea preferata de la ei cred ca e Aristocrat's Symphony, m-am indragostit de melodia aia, si de PV XD PV-ul imi place foarte mult o.o si tipa aia e chiar draguta, yeah eu am zis asta >>' Melodia e absolut geniala <3 Ador sound-ul @.@' si felul in care pronunta Kamijo "symphony" argh <3 La fel, Shout & Bites e o melodie de care eram absolut obsedata intr-o vreme, si Forbidden Gate, numai melodiile astea doua le ascultam toata ziua si ma uitam la PV-ul de la Shout & Bites.
    In foarte scurt timp au devenit trupa mea preferata, si acum imi plac foarte mult desi nu am mai ascultat de ceva timp, o sa revina ea febra Versailles xD Si atunci iar numai asta o sa ascult o.o
    Noul lor single l-am descarcat de ceva timp. Princess nu imi place asa de mult, dar pur si simplu ador Prince <3 e asa de geniala si vocea lui Kamijo suna foarte bine @.@ La Silent Knight, dupa nume prima data am crezut ca e o melodie lenta sau ceva de genul, dar s-a dovedit a nu fi asa si imi place foarte mult.
    Asa o.o acum sa trecem la membrii trupei xD Kamijo e preferatul meu, de fapt e j-rocker-ul meu preferat u.u' Nu doar pentru ca e sepsy [tehe nu ma bagati in seama o.o'] ci pentru ca are o voce absolut geniala, care intr-un fel ma linisteste tot timpul, fie ca sunt nervoasa, fie ca sunt trista. E foarte serios aproape tot timpul, dar e si amuzant xD Hizaki e un geniu @.@ Se pricepe foarte bine la chitara <3 Ador sole-ul lui de la Race Wish. Multa lume il confunda cu o fata, si chiar seamana foarte bine cu una, dar mi s-ar parea ciudat sa-l vad imbracat in haine de baiat o.o' Si Jasmine e foarte feminin, de fapt si numele lui suna feminin, dar am vazut poze cu el nemachiat si sincer ii sta mai bine asa decat imbracat in rochie z.z' Teru e foarte kawaii o.o' si chiar are talent, desi uneori imi da impresia ca e prea serios si ingamfat O.O' dunno why. Yuki mi se pare cel mai timid, dar si cel mai masculin, alaturi de Kamijo xD E tobosarul meu preferat o.o' Ii ador personalitatea si stie si sa glumeasca xD
    In final o.o Versailles FTW! XD

Data/ora curentă este: Joi Noi 21, 2024 2:29 pm