Nippoku

Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Ultimele subiecte

» parteneriat
Scris de DarkPoint Sam Dec 19, 2009 10:41 am

» Rosario+Vampire
Scris de DarK Dum Oct 04, 2009 1:32 am

» salut
Scris de mira-chan Joi Sept 10, 2009 12:35 pm

» A really noobish GFX
Scris de Plastic Doll Dum Iul 12, 2009 1:22 pm

» Ce faci in acest moment
Scris de Plastic Doll Vin Iul 10, 2009 4:54 pm

» Personaje insuportabile
Scris de lazy.muffin Joi Iul 09, 2009 11:51 am

» Nyello there Nippoku!
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 12:01 pm

» THE "WE HATE BOB!" FC
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 10:33 am

» DarK's n00bish GFX ^^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 9:14 am

» Silver is here ^o^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 8:59 am

» hello every one
Scris de Odis Joi Iul 02, 2009 9:20 pm

» Goodbye
Scris de Schwarzschild Mier Iun 24, 2009 3:10 pm

» Link-uri utile
Scris de Silver.Chaos Mar Iun 23, 2009 10:47 pm

» Artisti romani
Scris de Plastic Doll Lun Iun 22, 2009 5:08 pm

» Staff
Scris de Odis Dum Iun 21, 2009 5:38 pm

Top postatori

DarK (1698)
Rate the av & sig - Pagina 2 Bar_leftRate the av & sig - Pagina 2 BarRate the av & sig - Pagina 2 Bar_right 
Schwarzschild (1469)
Rate the av & sig - Pagina 2 Bar_leftRate the av & sig - Pagina 2 BarRate the av & sig - Pagina 2 Bar_right 
-xXxdeath_tearsxXx- (814)
Sharly (691)
Manouche (673)
RuKia (540)
Odis (537)
AkAShA (498)
Plastic Doll (411)
Akihara (327)

Flux RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

+12
DarK
AkAShA
Plastic Doll
-xXxdeath_tearsxXx-
Odis
Rar3s
Sharly
k1r@
ShinigamiDanna
Schwarzschild
Vermillion
Manouche
16 participan?i

Rate the av & sig

Schwarzschild
    Schwarzschild
    . d e a t h m a t e .

feminin Numarul mesajelor : 1469
    Varsta : 31
    In this moment : Raping a j-rocker
    Data de inscriere : 02/07/2008

Icon Re: Rate the av & sig

Mesaj Scris de Schwarzschild Sam Oct 11, 2008 8:05 pm

So my dear Ana XD ^^

Avatar : buhu Chester @_@ imi place mult nuanta aceea de albastru, parca ar fi inghetat o.o' si ce scrie pe el, "numb" XD ador melodia aia O_O'. In rest dimensiunile sunt perfecte 100x100, vad ca are border, mergea si fara o.o' but 10

Semnatura : Nu stiu cine e tipul ala si nici nu-mi pasa o_O' e foarte draguta, imi place stilul acesta si cum e scos in evidenta personajul. Culorile, totul se potriveste, aici mergea un text dar e foarte bine si fara. 10
    DarK
    DarK
    ~ T0x!c WaSt3 ~

masculin Numarul mesajelor : 1698
    Varsta : 34
    Data de inscriere : 04/08/2008

Mesaj Scris de DarK Sam Oct 11, 2008 8:53 pm

Byo.Shin

Avatar : well , kinda odd avand in vedere faptul ca e de la ochi in jos x.x mi se pare parca decapitata tipa x.x ... in rest e nice ^^ , 9/10

Signature : now I can see her face XD yay XD ... well , she's cute , what can I say ? nice signature there ^^ si e dragut si font-ul folosit ^^ and the lyrics too , 10/10
    AkAShA
    AkAShA
    Sapid light

feminin Numarul mesajelor : 498
    Varsta : 30
    In this moment : Metallica!!!!!

Mesaj Scris de AkAShA Dum Oct 12, 2008 8:57 pm

Well, well, weeeell... let us see...

Avatar: Hmm, nu stiu ce sa zic. Sincera sa fiu nu mi se pare foarte inspirata ideea. Brush-ul ala cu craniul e genial insa nu l-as fi pus drept avatar so 7/10 sowwy.
    (Sper sa nu te superi, imi spun numai punctul de vedere Rate the av & sig - Pagina 2 932354 )

Signature: emote-urile mi se par foarte foarte tari, mai ales cel cu "PLZ DIE" XD.
    Iar semnatura propriu-zisa e foarte reusita. Imi place mai ales fontul cu care ai scris "Dark". Daca eram in locul tau cred ca as fi scris cu bleu foarte deschis/alb ca sa mearga mai bine cromatic cu tipa aia. Anyway, great signature overall ... 10/10.
    DarK
    DarK
    ~ T0x!c WaSt3 ~

Mesaj Scris de DarK Dum Oct 12, 2008 11:39 pm

AkAShA , well sa vedem XD ( btw , no worries XD stiu ca avatarul nu e reusit XP )

Avatar : pai ce pot sa zic ... are claritate , calitate ... textul imi place , tipa e draguta , culori calde , nu am de zis prea multe la el ^^ it's really really nice XD , 10/10

Semnatura : well , sa vedem , e cam maricica dar nu ma deranjeaza chiar asa de mult XD , ador background-ul icy *~~* *turbo drools* (C) Mao SJ ... aceeasi tipa kawa care vad ca e cat-like O_o" ... iar acel simbol care e awesome <3 ( am crezut la inceput ca e pentagrama dar vad ca e ceva mult mai complex x.x ) si textul de dinafara semnaturii care la fel imi place mult , are si un font nice , dar ce ma opreste in a-i da nota perfecta e , cum am mai zis , marimea , daca era putin mai mica avea sigur 10 ... 9,50/10 XD
    Sharly
    Sharly
    Dandelion

feminin Numarul mesajelor : 691
    Data de inscriere : 01/07/2008

Mesaj Scris de Sharly Mar Oct 14, 2008 9:34 am

Dark *~*

Av: o.O' ... de cand l-am vazut prima oara mi s-a parut ciudat ... nu prea se inteleg multe lucrui din el ^^" ... ced ca 7 merge XD

Sig: nice *--* ... personajul este kawaii si ador fonturile folosite <3 ... totusi mi se pare ca ii lipseste ceva ... emoticoanele sunt awesome ^_^ ... cel din mijloc este preferatul meu, mi se pare cam bleg si cute wha ... 10 ^^
    AkAShA
    AkAShA
    Sapid light

feminin Numarul mesajelor : 498
    In this moment : Metallica!!!!!

Mesaj Scris de AkAShA Mar Oct 14, 2008 9:46 am

Let us see...

Avatar: De'a dreptul genial. Chester nu cred ca a aratat vreodata mai bine ^.^
    Imi place si textul, care merge foarte bine cu imaginea. 10/10

Signature: Si aici trebuie sa mentionez ca este extraordinar conceputa. Un singur foarte mic lucru de obiectat: cred ca ar fi aratat mai bine cu un border negru foarte subtire. Anyway, 10/10.
    Sharly
    Sharly
    Dandelion

Mesaj Scris de Sharly Dum Oct 19, 2008 7:54 am

AkAShA ^^

av: so cute .... imi place foarte mult cum ai modificat personajul, iar ochii sunt superbi *_*. textul nu este deranjant, dar este destul de greu de descifrat, oricum imi place mult ^^ ==> 10

sig: OMG ... pur si simplu ador efectele. Eu cu dimensiunile nu am nimic, sunt acceptabile ^^. Imi place foarte mult textul cum ai plasat textul, deasemeni si fontul pe care le-ai folosit ... ==>10

Ultima editare efectuata de catre Anhy in Joi Dec 18, 2008 9:44 pm, editata de 1 ori
    Plastic Doll
    Plastic Doll
    Lost in the black

feminin Numarul mesajelor : 411
    Varsta : 29

Mesaj Scris de Plastic Doll Mar Noi 18, 2008 6:13 pm

Avi: Mereu iti alegi faorte kawa, avurile ^^ si nici acum nu esti mai prejos ^^ 1o.
    Sig: Cat imi plac ceputele aceelea zapacite XD sunt cepe ? O_O' oricum 1o ^^
    DarK
    DarK
    ~ T0x!c WaSt3 ~

Mesaj Scris de DarK Mar Noi 18, 2008 6:58 pm

Sis , sa vedem XD

Avatar : looks kinda innocent O_o ... well , are calitate buna , culori nice si ... dunno , cam atat pot zice despre avatar :) ... 9/10

Signature : ok , imi place fundalul fuzzy si personajul dar textul de pe sig e cam aiurea ... adica nu are treaba cu decorul si personajul ( da , o fi orange tema dar ... you know :) ) ... aaanyway , sa zicem un 10/10 XD
    Blacky
    Blacky
    Crucifixion of Faith

feminin Numarul mesajelor : 298

Mesaj Scris de Blacky Vin Noi 28, 2008 4:20 pm

Now,let's see^^
    Avatar-chiar daca e mai simplu se potriveste cu semnatura so ->9.5/10
    Signature- hmm zombie addicted,right?^^'...i know,varul meu are si el aceeasi obsesie pentru counter-strike si toate celelalte..anyway semnatura in sine e foarte bine realizata si chiar imi place @.@ so 10/10
    Schwarzschild
    Schwarzschild
    . d e a t h m a t e .

Mesaj Scris de Schwarzschild Vin Noi 28, 2008 4:32 pm

My dear Blacky * .*'
    Avatar : Imi plac foarte mult culorile si partea din poza care ai prins-o in avatar XDD Culorile sunt putin mai inchise decat cele de la sig, si cred ca e si un pattern pe acolo o.O' plus ca imi place ce ai scris. 10/10
    Semnatura : Cum am spus, o ador. Singurul lucru care nu-mi place la ea e acel brush din partea stanga o.O' de fapt partea verde, sau ce culoare o fi aia, din el ma deranjeaza, chiar sus O_O'' Oricum XD nu e nu stiu ce chestie cu brush-ul ala asa ca nu o sa-ti dau 9 doar pentru atat, pentru ca semnatura e foarte buna si imi place si ce ai scris pe ea XD so 10/10.
    P.S: Can you gimme a PM with the original pic, please? T_T
    DarK
    DarK
    ~ T0x!c WaSt3 ~

Mesaj Scris de DarK Vin Noi 28, 2008 4:58 pm

Endorphin-onee-chan XD

Avatar : hmmm ... no j-rock stuff ? O.o like OMG ! Thats something new :) ... anyway , I like the colors and those guys so , 10/10

Signature : well , e foarte tare ... pana cand ma uit mai spre dreapta si vad chestia aia rosie x.x nu zic ca nu e un efect bun , dar nu prea merge aici ^^" and the OTP gif is kinda cute O.o" ... anyway , 9.5/10
    RoCkKiD99
    RoCkKiD99
    Numb

Numarul mesajelor : 17
    Data de inscriere : 23/11/2008

Mesaj Scris de RoCkKiD99 Sam Noi 29, 2008 11:41 am

dark....hmm

avatarul ii fain dar ii cam simplu...mie imi place dar din punct de vedere stilistic ii cam simplu....9

sigul la fel dar imi place 10:)
    Schwarzschild
    Schwarzschild
    . d e a t h m a t e .

Mesaj Scris de Schwarzschild Dum Dec 14, 2008 11:40 am

Uhm oky sa vedem O_O'

Avatar : Destul de dragut xD Dar dimensiunile sunt putin cam aiurite o_o' Si e prea simplu, mergea ceva pus unde e albul ala o.o' si patratelele alea nu prea dau bine O_O' Anyway 8

Semnatura : Ha! @.@' VK<3 Kaname *_*' Well semnatura e draguta, dar pare a fi doar un crop, in plus scrisul ala prea mare x.x' si imaginea are o calitate foarte slaba O_O' Nici fontul nu se potriveste foarte bine o.O' In plus nu inteleg ce e cu linia aia din partea dreapta O_O' chiar dupa scris. Ma rog, 8 si aici z.z
    Blacky
    Blacky
    Crucifixion of Faith

feminin Numarul mesajelor : 298

Mesaj Scris de Blacky Mier Dec 17, 2008 3:39 pm

Hehe my turn :P Let's see:
    ~Avatar: in primul rand imi palce mult imaginea pe care ai folosit'o *violin*..calitatea si felul in care ai editat avatarul imi place..original ca intotdeauna -> 10/10
    ~Semnatura: i love it<3..imi place totul:personajul,textul felul in care ai pozitionat semnatura ^^...no comment-> 10/10
    ~Text:se potriveste cu semntura ..dunno sunt cumva niste versuri sau ceva din imaginatie o.o'? anyway mie una imi place ..deci 1o si aici
    DarK
    DarK
    ~ T0x!c WaSt3 ~

Mesaj Scris de DarK Joi Dec 18, 2008 1:57 am

Blacky-chan XD

Avatar : roz ? O.o ... meh ... trecem cu vederea pentru ca esti my e-daughter XD ... sa vedem , e destul de dragut si imi place ideea , and the text too :) 10/10

Signature : *tot roz x.x* imi plac personajele si privirea tipului *LOL* ... iar efectele sunt nice si textul de dupa , sau versurile mai degraba , de asemenea XD tot un 10/10
    Sadic_Soul
    Sadic_Soul
    Advanced

feminin Numarul mesajelor : 115
    Data de inscriere : 19/09/2008

Mesaj Scris de Sadic_Soul Joi Dec 18, 2008 9:43 pm

Dark

Avatar:Ah...io just love it.Iubesc verdele.Chiar daca pentru unii ar trebuie sa fie un scarbos ochi de soparla,mie imi place.Mai ales cum se vede in jurul pupilei.10/10

Sig:Well..ce se putea decat masti si toxic.
    Efectele sunt foarte reusite,si acel scris..wow m-ai dat pe spate.Imi place mult personajul.si culoriile folosite.
    Sharly
    Sharly
    Dandelion

Mesaj Scris de Sharly Dum Dec 21, 2008 1:50 pm

Sadic_Soul

Avatar: imi place mult ... culorile se potrivesc foarte bine ... craniul arata super, iar linia rosie merge foarte bine acolo ... 10 *_*

Signature: waa .... aceleasi culori superbe si efecte foarte frumoase. Textul este foarte dragut si se incadreaza perfect. Per total un set frumos care a reusit sa ma impresioneze .... 10

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Subiecte similare

-

Data/ora curentă este: Joi Noi 21, 2024 2:48 pm