Type: TV
Episodes: 23
Status: Finished Airing
Aired: Oct 7, 2005 to Mar 31, 2006
Producers: Gonzo, GDH, TBS, Dentsu Inc., FUNimation EntertainmentL
Genres: Adventure, Comedy, Sci-Fi, Shounen, Super Power
Duration: 24 min. per episode
Rating: PG-13 - Teens 13 or older
Information : MyAnimeList
Nici macar nu stiu de ce am inceput sa ma uit la anime-ul asta, probabil m-au atras personajele lol. Mi-a placut destul de mult desi nu e tocmai genul meu. Mi s-a parut ca seama foarte mult cu Trigun si la un episod sau doua, ori mi s-a parut mie ori chiar a fost melodia aia ce tot era in Trigun lol o.O" Oricum nu ma prea intereseaza chestia asta. Nu e genul meu pentru ca de obicei nu imi plac anime-urile de actiune sau ma rog cum o fi. Dar mi s-a parut si foarte amuzant XD Grafica din nou nu mi s-a parut cine stie ce, dar a fost destul de buna. Trecem la personaje.. pentru ca asta m-a si atras la anime lol, oricum nu stau sa zic chiar de toate cate ceva, ci mai mult de cele principale XD
Train Heartnet [Black Cat] Well personajul principal. La inceput mi-a placut chiar foarte mult, dar pe urma mi-am dat seama ca e acel tip de personaj principal tipic. Adica tot timpul sa salveze situatia si chestii de genul si de obicei nu imi prea plac personajele de genul acesta, dar Train mi-a placut foarte mult.
Sven Vollfied El imi place cam la fel de mult ca si Train. Nu credeam ca o sa-mi placa asa de mult, de fapt nici nu arata nu stiu cum sau mai stiu eu ce. Oricum e foarte amuzant si mi-a placut foarte mult felul in care gandea, desi uneori ma enerva putin. Mi-a placut cand a trebuit sa se imbrace in femeie lol, am murit de ras la episodul ala XD
Eve Cred ca e singurul personaj feminin care mi-a placut din anime-ul asta. Eve nu e tocmai umana, ea fiind creata pentru ca a servi ca o masina. Totusi pana la urma a fost un personaj bun lol. Cred ca unora li s-ar parea insuportabila pentru ca mereu se invarte pe langa Train lol. Nu stiu ce mi-a placut asa de mult la ea, mi-a placut cum se imbraca, faptul ca mereu parea atat de inocenta.. dunno, cred ca mereu mi-au placut personajele ca si ea.
Creed Diskenth Ultimul dar nu cel din urma?XD Creed era un Chrono Number, la fel ca si Train si il admira foarte mult pe acesta. Pe parcurs a ajuns sa devina personajul negativ in toata povestea. La inceput mi-a placut de el, adica de felul in care arata, pe urma cand am inceput sa ma uit la anime mi s-a parut prea obsedat de Train si a inceput sa ma cam enerveze. Oricum, pana la urma a ajuns iar personaj pozitiv lol, dar nu de asta imi place. Cred ca imi place pentru ca era asa de nebun, pana la urma a ajuns sa-mi placa pana si ce zicea, pana si obsesia lui pentru Train O_O" Deci a ajuns personajul meu preferat XD
Au mai fost personaje principale, de exemplu Saya sau Rin. Ele doua nu mi-au placut deloc. De Saya mi-a parut putin rau cand a murit, dar era prea optimista si m-a enervat tot timpul, desi imi place foarte mult melodia care o canta. Rin a fost si ea foarte enervanta, nici macar nu i-am dat mare atentie, dar de la inceput m-a enervant pentru ca a parut fufa u.u nici macar nu a zis cine e cu adevarat de la inceput. Un alt personaj care mi-a placut destul de mult ar fi Jenos Hazard. Si el e un Chrono Number, dar apare foarte putin in anime, plus ca e genul de personaj 'play boy' lol si se da la fufa de Rin z.z' dar mie mi-a placut O.O
Per total as da nota 9 la anime-ul asta. Nu prea pot sa dau 10 din moment ce nu e genul meu, deci nu m-a prea impresionat nu stiu cat, plus ca imi aminteste prea bine de Trigun si nici sfarsitul nu mi-a prea placut, dar totusi mi-au placut personajele lol XD