Nippoku

Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Ultimele subiecte

» parteneriat
Scris de DarkPoint Sam Dec 19, 2009 10:41 am

» Rosario+Vampire
Scris de DarK Dum Oct 04, 2009 1:32 am

» salut
Scris de mira-chan Joi Sept 10, 2009 12:35 pm

» A really noobish GFX
Scris de Plastic Doll Dum Iul 12, 2009 1:22 pm

» Ce faci in acest moment
Scris de Plastic Doll Vin Iul 10, 2009 4:54 pm

» Personaje insuportabile
Scris de lazy.muffin Joi Iul 09, 2009 11:51 am

» Nyello there Nippoku!
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 12:01 pm

» THE "WE HATE BOB!" FC
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 10:33 am

» DarK's n00bish GFX ^^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 9:14 am

» Silver is here ^o^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 8:59 am

» hello every one
Scris de Odis Joi Iul 02, 2009 9:20 pm

» Goodbye
Scris de Schwarzschild Mier Iun 24, 2009 3:10 pm

» Link-uri utile
Scris de Silver.Chaos Mar Iun 23, 2009 10:47 pm

» Artisti romani
Scris de Plastic Doll Lun Iun 22, 2009 5:08 pm

» Staff
Scris de Odis Dum Iun 21, 2009 5:38 pm

Top postatori

DarK (1698)
Near vs Mello Bar_leftNear vs Mello BarNear vs Mello Bar_right 
Schwarzschild (1469)
-xXxdeath_tearsxXx- (814)
Sharly (691)
Manouche (673)
RuKia (540)
Odis (537)
AkAShA (498)
Plastic Doll (411)
Akihara (327)

Flux RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

+4
Schwarzschild
-xXxdeath_tearsxXx-
RuKia
Junrenka
8 participan?i

Near vs Mello

Junrenka
    Junrenka
    万 ♥ 黒 ♥ 珠

feminin Numarul mesajelor : 82
    Varsta : 33
    Data de inscriere : 02/07/2008

Icon Near vs Mello

Mesaj Scris de Junrenka Mier Iul 02, 2008 6:24 pm

~Near este un personaj foarte original prin faptul ca la varsta lui inca se mai joaca cu astfel de jucarii O_O' ( era sa mor de ras cand am vazut ratele alea de jucarie din volumul 10 O_O' ) . Imi place cum gandeste si cum se comporta.Totusi este ceva ce ma enerveaza la el...Tsugumi Ohba a spus ca avand in vedere ca Near si Mello sunt succesori lui L dorea ca acestia sa semene cu L cat de cat.Mi se pare ca Near seamana cam prea mult, pentru faptul ca sta de asemenea ciudat, dar un pic si la comportament.Nu zic ca seamana in totalitate, dar in privinta asta Mello are un caracter mult mai original ( desi uneori imi aminteste de Kin din Hello Baby, chiar daca e ceva mai calm decat acesta ).
    Mello, asa cum am spus si mai sus este un caracter foarte original, desi la inceput chiar credeam ca faptul ca il uraste pe Near pentru ca el era primul mereu si il lasa in urma este un pic cam prea exagerat, acum am reusit sa imi dau seama ca defapt avea dreptate, adica cui i-ar place sa ramana mereu in urma in timp ce alt cineva vine mereu in fata?x.x'
    Anyway, daca nu era Mello, Near nu putea sa il prinda pe Light si probabil ca ar fi sfarsit si el ca Mello sau L....in concluzie am sa il aleg pe Mello.
    RuKia
    RuKia
    Funeral light

feminin Numarul mesajelor : 540
    Varsta : 31
    Data de inscriere : 01/07/2008

Icon Re: Near vs Mello

Mesaj Scris de RuKia Joi Iul 03, 2008 3:05 pm

You have some good points there. Atat mello cat si near, sunt personaje originale. Totusi Near este cam prea asemanator cu L si asta imi displace. But i'm not gonna blame near for this, I'm gonna blame Tsugumi-san and Takeshi-san face. Just kiddin'. Anyway, ceea ce e nasol este ca Near devine un personaj controversersat tocmai din aceasta cauza. Mi-ar fi placut sa fie putin mai diferit. Nu la caracter ci la infatisare XD. But tot adorable ramane. Adica nu poti sa zici ca nu-i cute cand il vezi cat de childish e, right urahara-sama ? Cat despre Mello, ei bine el intradevar este un personaj original, din toate punctele de vedere. Gawd la inceput mi se parea cam gay XD, but pe parcurs am inceput sa-l apreciez. Cateodata e cam prea impulsiv si cocky but per-total are un caracter complex. Si trebuie sa recunosc ca obsesia sa pentru ciocolata e totally prieceless XD. Dunno, mi-e cam greu sa aleg dintre cei doi *sigh* i'm gonna chose mello just because he's more original hehe XD
    -xXxdeath_tearsxXx-
    -xXxdeath_tearsxXx-
    Death Whisper

feminin Numarul mesajelor : 814
    Varsta : 30
    Data de inscriere : 03/07/2008

Mesaj Scris de -xXxdeath_tearsxXx- Joi Iul 03, 2008 3:35 pm

imi palce mai mult de Near, intradevar e foarte asemanator cu L ,dar imi place cum e interpretata voce , sau cum construieste diferite lucruri cu atata rabdare
    Schwarzschild
    Schwarzschild
    . d e a t h m a t e .

feminin Numarul mesajelor : 1469
    In this moment : Raping a j-rocker

Mesaj Scris de Schwarzschild Sam Iul 05, 2008 5:51 pm

Etto eu il aleg tot pe Mello. Near e mult prea enervat, mi se pare prea sigur pe el. In principal il aleg pe el pentru motivele care le-a dat si Phitro-chan, dar pe mine nu ma afectat foarte tare faptul ca nu a vrut sa lucreze cu Near. Mda... si un punct in plus pentru ca ii place ciocolata and he is very smexy O_O'
    ShinigamiDanna
    ShinigamiDanna
    Positive light

feminin Numarul mesajelor : 162
    Varsta : 32
    In this moment : writing+drawing+cooking+listening to music
    Data de inscriere : 03/07/2008

Mesaj Scris de ShinigamiDanna Sam Iul 05, 2008 11:30 pm

Dintre cei doi eu tin cu Mello. E un tip inteligent, care este in stare sa faca orice pentru a isi atinge scopul... nu se da in laturi de la nimic, isi risca si viata... (Ce-i drept e un pic cam violent) E foarte competitiv si sufera de complex de inferioritate, dar asa, in loc sa-l faca sa renunte, il ambitioneaza si il face sa munceasca si mai mult. Si... sa fim seriosi. Near nu si-ar fi putut face treaba fara Mello.
    Cat despre Near... imi pare mult prea emotionless. Si nu ma luati cu chestii gen vai tu draga poate ca si le-o ascunde. Nu imi place felul lui de-a fi. Intr-adevar, actrita care i-a facut vocea si-a facut bine treaba, si cred ca l-a reprezentat bine pe Near. Dar totusi... originality wins, si imi place sa vad ca cineva e ambitios si ca se zbate ca sa-si atinga telurile. La near nu prea am vazut asta :|
    So... My Vote Goes To Mello
    Plastic Doll
    Plastic Doll
    Lost in the black

feminin Numarul mesajelor : 411
    Varsta : 29

Mesaj Scris de Plastic Doll Dum Iul 06, 2008 8:59 am

Dooom? Near,no way.
    Mello,preferatul meu.Imi place cum se poarta,este un personaj original,frumos,destept.Malefic muhahahaha orcum asta imi place la unele personaje...cam atata deci Mello.
    lazy.muffin
    lazy.muffin
    Ichirukish

feminin Numarul mesajelor : 258
    In this moment : u don`t wanna know *perv smile*

Mesaj Scris de lazy.muffin Dum Iul 13, 2008 10:05 am

amandoi sunt personaje interesante si imi plac...dar cred ca il prefer pe near.
    imi plac persoanele care nu stiu sa isi controleze emotiile dar pana intro anumita masura si mello cred ca a facut un pas dupa linie.sigur,e istet,ambitios,are obsesie pentru ciocolata *.* si daca nu era el nu se termina asa,dar il prefer pe near prin faptul ca la varsta lui se joaca inca cu papusi,lego & stuff,e si el inteligent si pentrui ca isi ascunde emotiile are mai multa rabdare.poate nu e cel mai original personaj dar e sweet si are cateva trasaturi proprii
    Blacky
    Blacky
    Crucifixion of Faith

feminin Numarul mesajelor : 298
    Varsta : 30
    Data de inscriere : 01/07/2008

Mesaj Scris de Blacky Joi Noi 20, 2008 4:42 pm

Well eu il aleg pe Mello.Well nustiu de ce mie imi place Mello decat Near..Near e mult prea inganfat si mereu sigur pe sine ><...Mello e mult mai dragutz si mai ales ca e un maniac al ciocolatei ^^ deci eu il aleg pe Mello,Near mi se pare prea ciudat o.o"

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Dum Noi 24, 2024 5:56 pm