~Near este un personaj foarte original prin faptul ca la varsta lui inca se mai joaca cu astfel de jucarii O_O' ( era sa mor de ras cand am vazut ratele alea de jucarie din volumul 10 O_O' ) . Imi place cum gandeste si cum se comporta.Totusi este ceva ce ma enerveaza la el...Tsugumi Ohba a spus ca avand in vedere ca Near si Mello sunt succesori lui L dorea ca acestia sa semene cu L cat de cat.Mi se pare ca Near seamana cam prea mult, pentru faptul ca sta de asemenea ciudat, dar un pic si la comportament.Nu zic ca seamana in totalitate, dar in privinta asta Mello are un caracter mult mai original ( desi uneori imi aminteste de Kin din Hello Baby, chiar daca e ceva mai calm decat acesta ).
Mello, asa cum am spus si mai sus este un caracter foarte original, desi la inceput chiar credeam ca faptul ca il uraste pe Near pentru ca el era primul mereu si il lasa in urma este un pic cam prea exagerat, acum am reusit sa imi dau seama ca defapt avea dreptate, adica cui i-ar place sa ramana mereu in urma in timp ce alt cineva vine mereu in fata?x.x'
Anyway, daca nu era Mello, Near nu putea sa il prinda pe Light si probabil ca ar fi sfarsit si el ca Mello sau L....in concluzie am sa il aleg pe Mello.
Mello, asa cum am spus si mai sus este un caracter foarte original, desi la inceput chiar credeam ca faptul ca il uraste pe Near pentru ca el era primul mereu si il lasa in urma este un pic cam prea exagerat, acum am reusit sa imi dau seama ca defapt avea dreptate, adica cui i-ar place sa ramana mereu in urma in timp ce alt cineva vine mereu in fata?x.x'
Anyway, daca nu era Mello, Near nu putea sa il prinda pe Light si probabil ca ar fi sfarsit si el ca Mello sau L....in concluzie am sa il aleg pe Mello.