Nippoku

Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Ultimele subiecte

» parteneriat
Scris de DarkPoint Sam Dec 19, 2009 10:41 am

» Rosario+Vampire
Scris de DarK Dum Oct 04, 2009 1:32 am

» salut
Scris de mira-chan Joi Sept 10, 2009 12:35 pm

» A really noobish GFX
Scris de Plastic Doll Dum Iul 12, 2009 1:22 pm

» Ce faci in acest moment
Scris de Plastic Doll Vin Iul 10, 2009 4:54 pm

» Personaje insuportabile
Scris de lazy.muffin Joi Iul 09, 2009 11:51 am

» Nyello there Nippoku!
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 12:01 pm

» THE "WE HATE BOB!" FC
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 10:33 am

» DarK's n00bish GFX ^^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 9:14 am

» Silver is here ^o^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 8:59 am

» hello every one
Scris de Odis Joi Iul 02, 2009 9:20 pm

» Goodbye
Scris de Schwarzschild Mier Iun 24, 2009 3:10 pm

» Link-uri utile
Scris de Silver.Chaos Mar Iun 23, 2009 10:47 pm

» Artisti romani
Scris de Plastic Doll Lun Iun 22, 2009 5:08 pm

» Staff
Scris de Odis Dum Iun 21, 2009 5:38 pm

Top postatori

DarK (1698)
Urooboe Uroboros! Bar_leftUrooboe Uroboros! BarUrooboe Uroboros! Bar_right 
Schwarzschild (1469)
-xXxdeath_tearsxXx- (814)
Sharly (691)
Manouche (673)
RuKia (540)
Odis (537)
AkAShA (498)
Plastic Doll (411)
Akihara (327)

Flux RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

3 participan?i

Urooboe Uroboros!

Junrenka
    Junrenka
    万 ♥ 黒 ♥ 珠

feminin Numarul mesajelor : 82
    Varsta : 33
    Data de inscriere : 02/07/2008

Icon Urooboe Uroboros!

Mesaj Scris de Junrenka Joi Iul 03, 2008 9:41 am

Urooboe Uroboros! 6245l
    Type: One Shot
    Volumes: 1
    Chapters: 1
    Status: Finished
    Published: 2008
    Genres: Romance
    Authors: Obata, Takeshi (Art), NisiOisin (Story)
    Serialization: Weekly Shounen Jump Japan

Urooboe Uroboros! este o alta creatie geniala a lui Takeshi Obata , care din pacate este One-shot T-T'
    Ei bine , este vorba despre un student nou intr-o anumita scoala,pe nume Kakizaki Kokera ( care pare sa fie un fel de versiune mai ciudata a lui L cu parul roscat O____O' ) care este obligat de "Harimoto Senior" ~ una dintre cele doua surori Harimoto sa fie iubitul surorii ei mai mici.
    Minagi (Harimoto Senior) era obisnuita sa o apere pe sora ei mai mica inca de cand acestea erau copii.Lui Tobari (Harimoto Junior) nu ii place faptul ca sora ei o trateaza ca pe un copil si ca o apara mereu,si se decide sa incerce sa schimbe asta.

Personaje

Tobari Harimoto ~ Harimoto Junior
    Urooboe Uroboros! 21816

Minagi Harimoto ~ Harimoto Senior
    Urooboe Uroboros! 21817

Kakizaki Kokera
    Urooboe Uroboros! Ki

~ Well,gomene pt atat de putine informatii,daca as fi avut mai mult as fi postat,dar avand in vedere ca aparut anul acesta si ca este doar One-shot nu pot sa scot prea multe lucruri x_____x'

Anyway,Urooboe Uroboros mie personal mi-a placut foarte mult , pentru ca e o idee originala si interesanta . Pacat totusi ca e one-shot si ca nu exista si anime T.T ( ar fi fost interesant XD ) . Takeshi Obata face cele mai tari personaje @.@ Ei bine , pe coperta Kakizaki nu seamana prea mult cu L dar in manga are unele momente in care chiar seamana cu el O.o' . Minagi mi-a placut XD . E un personaj interesant , desi nu chiar original,but anyway mi-a placut mult mai mult decat Tobari,pentru ca ea e prea enervanta X.X in special cand repeta anumite cuvinte ( imi si amintesc de pe la inceputul maga-ului cand spunea intr-una " I love you I love you I love you I love you" X________X' Desi Takeshi Obata face personaje superbe si originale ( desi cred ca i-a placut prea mult L avand in vedere ca Kakizaki seamana putin cu el ~ sau poate e doar imaginatia mea de vina O_O' ) exista si cate un personaj enervant,in cazul manga-ului acesta - Tobari , in cazul mangaului Death Note - Misa XD .
    Anyway eu va recomand acest manga pentru ca este reusit si zic ca ar fi pacat sa nu il cititi macar putin ( in special cei carora le place Death Note XD credeti-ma , un manga facut de Takeshi Obata e aur XD ) avand in vedere ca este si One-shot si il terminati repede O.o
    lazy.muffin
    lazy.muffin
    Ichirukish

feminin Numarul mesajelor : 258
    Varsta : 31
    In this moment : u don`t wanna know *perv smile*

Icon Re: Urooboe Uroboros!

Mesaj Scris de lazy.muffin Sam Aug 30, 2008 7:54 pm

e un manga destul de dragut dar nu pot sa zic ca ma miscat asa mult....e...mellow,dar nici nu imi pare rau ca lam citit.personajele aduc asa mult cu cele din death note pentru ca o combinatie intre DN si alt manga, ca blue dragon.mi se pare mai multa actiune decat romance...vreau sa zic nobody kissed nobody dar temperament si bataie cat cuprinde.oricum desi tobari mi se pare putin baka,sau ma rog,foarte timida[nu am zis in ce domeniu o consider baka nu?] nu e un personaj chiar asa rau^^ si nici restul nu sunt dar mie imi place mai mult prietena aceea a lui kakizaki mai ciudata[am uitat cum o cheama,am citit demult asta]
    pe scurt:fanii DN pot gasi asta pe gustul lor
    Schwarzschild
    Schwarzschild
    . d e a t h m a t e .

feminin Numarul mesajelor : 1469
    Varsta : 31
    In this moment : Raping a j-rocker

Mesaj Scris de Schwarzschild Sam Aug 30, 2008 9:35 pm

Uite ca mi-am facut putin timp liber *aveam prea mult* si am citit acest manga. Destul de interesant. Imi place personalitatea lui Minagi, desi mi se pare ca se implica putin cam mult in viata surorii ei mai mici. Tobari e putin cam baka si chiar seamana cu Misa. Intr-una isi cere scuze si plange. Kakizaki, seamana cu L, imi place cum gandeste si cum se comporta. Foarte bine realizat acest manga, pacat insa ca e doar one shot si ca nu s-a facut inca un anime dupa el. I think we have to wait.
    Anyway recomdand acest manga celor care le place Death Note, pentru ca seamana destul de mult si e tot de Takeshi Obata, si in plus e one-shot so il terminati in cam 10 minute, mai putin u_U

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Dum Noi 24, 2024 9:41 am