Nippoku

Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Ultimele subiecte

» parteneriat
Scris de DarkPoint Sam Dec 19, 2009 10:41 am

» Rosario+Vampire
Scris de DarK Dum Oct 04, 2009 1:32 am

» salut
Scris de mira-chan Joi Sept 10, 2009 12:35 pm

» A really noobish GFX
Scris de Plastic Doll Dum Iul 12, 2009 1:22 pm

» Ce faci in acest moment
Scris de Plastic Doll Vin Iul 10, 2009 4:54 pm

» Personaje insuportabile
Scris de lazy.muffin Joi Iul 09, 2009 11:51 am

» Nyello there Nippoku!
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 12:01 pm

» THE "WE HATE BOB!" FC
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 10:33 am

» DarK's n00bish GFX ^^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 9:14 am

» Silver is here ^o^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 8:59 am

» hello every one
Scris de Odis Joi Iul 02, 2009 9:20 pm

» Goodbye
Scris de Schwarzschild Mier Iun 24, 2009 3:10 pm

» Link-uri utile
Scris de Silver.Chaos Mar Iun 23, 2009 10:47 pm

» Artisti romani
Scris de Plastic Doll Lun Iun 22, 2009 5:08 pm

» Staff
Scris de Odis Dum Iun 21, 2009 5:38 pm

Top postatori

DarK (1698)
Zanpakuto-ul preferat Bar_leftZanpakuto-ul preferat BarZanpakuto-ul preferat Bar_right 
Schwarzschild (1469)
Zanpakuto-ul preferat Bar_leftZanpakuto-ul preferat BarZanpakuto-ul preferat Bar_right 
-xXxdeath_tearsxXx- (814)
Sharly (691)
Manouche (673)
RuKia (540)
Odis (537)
AkAShA (498)
Plastic Doll (411)
Akihara (327)

Flux RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

5 participan?i

Zanpakuto-ul preferat

Blacky
    Blacky
    Crucifixion of Faith

feminin Numarul mesajelor : 298
    Varsta : 30
    Data de inscriere : 01/07/2008

Icon Zanpakuto-ul preferat

Mesaj Scris de Blacky Mar Iul 01, 2008 11:26 pm

Titlul spune aproape totul..deci cei care au urmati acest anime stiu ce inseamna zanpakuto(soul slayer)...So parerea mea^^

Ideea cu Zanpakuto-urile e foarte originala si nu cred ca mai apare si in alte anime-uri..dar ma rog...My favorite zanpakuto(s) are ...
    Hyorinmaru[-pentru ca se conbina cu un fel de dragon al apei si al ghetii si mai ales imi place fraza pe care o spune Toshiro cand il foloseste "Souten ni Zase-Sit upon the frozen Heavens Hyorinmaru" iz so sweet o.O"
    Si ar mai fi Zangetsu-chiar daca atunci,la inceput Renji a ras de Ichigo pentru ca sabia lui zanpakuto nu avea un nume se pare ca Ichigo s-a ales si el cu unul ^^
    RuKia
    RuKia
    Funeral light

feminin Numarul mesajelor : 540
    Varsta : 31
    Data de inscriere : 01/07/2008

Icon Re: Zanpakuto-ul preferat

Mesaj Scris de RuKia Mier Iul 02, 2008 1:41 am

Sode no Shirayuki este zanpakuto-ul meu favorit. Deocamdata Rukia doesn't knows bankai but poate pe viitor, who knows smile. Forma de shikai e awesome too. Sode no Shirayuki is the most beautiful ice/snow zanpakuto in the entire Soul Society [it's comfirmed in the manga]. So pure, so white, so pretty, so beautiful and so strong. It dafenetly fits Rukia. Ya'know ca zanpakuto-ul reflecta sufletul owner-ului smile Anyway. Toate cele 3 dansuri sunt aweosme wha
    Akihara
    Akihara
    #1PSC winner
    #1PSC winner

feminin Numarul mesajelor : 327
    Varsta : 30
    In this moment : broken inside
    Data de inscriere : 04/07/2008

Mesaj Scris de Akihara Vin Iul 04, 2008 4:29 pm

Hyorinmaru-pentru ca mie imi plac dragonii and it is an awesome zanpakuto.nu ma dau in vant dupa gheata, dar pur si simplu imi place.
    Suzumebachi-un zanpakuto foarte interesant si imi place forma de shikai.
    lazy.muffin
    lazy.muffin
    Ichirukish

feminin Numarul mesajelor : 258
    Varsta : 31
    In this moment : u don`t wanna know *perv smile*
    Data de inscriere : 02/07/2008

Mesaj Scris de lazy.muffin Dum Iul 06, 2008 10:41 am

well :
    Zabimaru-desi la inceput seamana cu o katana simpla cand zice howl ia o forma super.e interesant mai ales ca e mai mult un fel de bici cu zimti ,ultimul fiind destul de mare ,parand un*colt*.iar cel mai bine e ca renji poate controla lungimea mental *.*.Bankai-ul e uimitor,defapt tot un bici doar ca mai imens si legat prin presiune spirituala deci aproape imposibil sa fie "imprastiata" de adversar *.*
    i simply adore it
    Zanghetsu-are o forma foarte interesanta,e destul de mare O.O,iar bankai-ul,desi se presupune ca e mai mare decat shikai-ul la el e considerabil mai mic *.* .totusi imi place forma
    Suzumebachi-desi numai shikai are o forma foarte interesanta,ceam mai mica *.*,cu o putere al naibii de mare *.*
    imi mai plac si Shinsou,hyorinmaru,benihime si ce a lui ken-chan
    Iukia
    Iukia
    Amateur

feminin Numarul mesajelor : 60
    Varsta : 29
    Data de inscriere : 05/07/2008

Mesaj Scris de Iukia Sam Aug 16, 2008 10:44 am

Pai miar fi placut zanpakuto-ul lui Hitsugaya dar my hate ice ...... and new like Senbonzakura ... ^____^ mi se pare cel mai nice zanpakuto :X .....

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Vin Noi 22, 2024 9:31 am