Nippoku

Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Ultimele subiecte

» parteneriat
Scris de DarkPoint Sam Dec 19, 2009 10:41 am

» Rosario+Vampire
Scris de DarK Dum Oct 04, 2009 1:32 am

» salut
Scris de mira-chan Joi Sept 10, 2009 12:35 pm

» A really noobish GFX
Scris de Plastic Doll Dum Iul 12, 2009 1:22 pm

» Ce faci in acest moment
Scris de Plastic Doll Vin Iul 10, 2009 4:54 pm

» Personaje insuportabile
Scris de lazy.muffin Joi Iul 09, 2009 11:51 am

» Nyello there Nippoku!
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 12:01 pm

» THE "WE HATE BOB!" FC
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 10:33 am

» DarK's n00bish GFX ^^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 9:14 am

» Silver is here ^o^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 8:59 am

» hello every one
Scris de Odis Joi Iul 02, 2009 9:20 pm

» Goodbye
Scris de Schwarzschild Mier Iun 24, 2009 3:10 pm

» Link-uri utile
Scris de Silver.Chaos Mar Iun 23, 2009 10:47 pm

» Artisti romani
Scris de Plastic Doll Lun Iun 22, 2009 5:08 pm

» Staff
Scris de Odis Dum Iun 21, 2009 5:38 pm

Top postatori

DarK (1698)
Memoirs of Death -- Ch. 1 Bar_leftMemoirs of Death -- Ch. 1 BarMemoirs of Death -- Ch. 1 Bar_right 
Schwarzschild (1469)
Memoirs of Death -- Ch. 1 Bar_leftMemoirs of Death -- Ch. 1 BarMemoirs of Death -- Ch. 1 Bar_right 
-xXxdeath_tearsxXx- (814)
Sharly (691)
Manouche (673)
RuKia (540)
Odis (537)
AkAShA (498)
Plastic Doll (411)
Akihara (327)

Flux RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

3 participan?i

Memoirs of Death -- Ch. 1

ShinigamiDanna
    ShinigamiDanna
    Positive light

feminin Numarul mesajelor : 162
    Varsta : 32
    In this moment : writing+drawing+cooking+listening to music
    Data de inscriere : 03/07/2008

Icon Memoirs of Death -- Ch. 1

Mesaj Scris de ShinigamiDanna Sam Iul 05, 2008 11:03 pm

Okey, so here is my super - extra - lame- fanfic... first chapter x_X
    Parerile sunt binevenite, daca vreti sa vi le spuneti... advanced crithique encouraged (sunt sigura ca o sa existe...)
    Nota: de la urmatorul capitol, o sa pun niste fanarturi, cu personaje...

So... START

Memoirs of death
    Chapter 1: Home

Pasi grei rasunau. Fugea cineva... un tanar. Parul blond ii intra in ochi, el sangera. Gafaia, dar nu se oprea. Trebuia sa fuga, era ultima lui sansa. Usa... mai avea foarte putin. Trebuia sa iasa, sa ceara ajutor. Daca nu el...
    -Fugi!
    Dar, din umbra, o sulita aparu. Negru.
    Un tipar sfasietor alunga creaturile noptii.

.....:::::~~*~~_ _ _ _ _ ~~*~~:::::.....

Este dupa-amiaza zilei de 10 ocrombrie in linistitul orasel Quentinshire, zis, pe scurt, Shire. Aerul dens si norii gri le dau de veste locatarilor ca va ploua. Multi oameni se pregatesc pentru ploaie, strang rufele de afara, isi iau copiii din parcuri si incuie usile. Dar, un grup mic de copii profita de timpul ramas pana la inceperea ploii. Vor sa se joace cu mingea.
    -Deci, pana la urma, ce jucam?
    -Ratele si vanatorii!
    -Ba nu, volei!
    -Ba inghetata!!
    Pana la urma, jucara fotbal. Dar nu pentru mult timp. Din greseala, unul din baieti a scapat mingea intr-un loc demult parasit, in curtea unei case ce fusese, la vremea ei, mareata (acum era o darapanatura interesanta doar pentru pasionatii de povesti cu fantome). Ceilalti copii, suparati, ii tot spuneau sa se duca sa ia mingea, dar baiatului ii era frica.
    Primele picaturi cazusera pe pamant, la picioarele copiilor. Incepuse ploaia. Pe masura ce picaturile deveneau mai dese, o fata le reamintea celorlalti oribila legenda legata de acea casa: avusesera loc crime acolo, iar locul era bantuit.
    Ploaia se intetise. Primul fulger aparu pe cer, insotit de un tunet puternic.
    -Haaah, asta ingreuneaza si mai mult condusul!! spuse, pe un ton pe jumatate plangacios, pe jumatate nepasator, soferul unui taxi.
    Ce-i drept, asa si era. Daca te uitai pe geam, nu puteai vedea la mai mult de doi metri distanta. Soferul mai avea putin si ajungea cu nasul lipit de parbriz, in incercarea lui de a distinge ceva.
    -Cobor aici.
    -...Hm?!
    Intr-un sfarsit, dupa un drum de jumatate de ora, persoana de pe bancheta din spate vorbise.
    -Hei!! Esti sigur?!
    -Da. Merg pe jos de aici. Nu e departe.
    Pe chipul tanarului sofer se citea o usoara mirare.
    -Cum zici tu... incheie el, intinzand mana in spate, dupa bani. Strainul lua o servieta, iesi din taxi si batu in geam, ca sa ii dea banii soferului. Ploaia torentiala il udase aproape instantaneu.
    -Esti sigur ca nu vrei sa te duc eu?? striga taximetristul. Strainul isi puse gluga pe cap, facu un semn din mana si se indepartaa, lasand taxiul in urma.
    -Lasa, ma, ca iti cumpar eu cate vrei, numai sa plecam odata!
    -Dar...
    Dar cearta lor fusese intrerupta de o figura intunecoasa ce tinea in mana o minge de un rosu aprins. Era acelasi om care coborase din taxi, si care, acum, se indrepta spre noua lui casa. Arunca cu putere mingea unuia din baieti.
    -Plecati de pe proprietatea mea.
    Vocea lui groasa si tonul lui grav rasunara in urechile copiilor. Un fulger care trecu prin spatele barbatului, il facu sa para si mai fioros.
    Intr-o clipa, copiii o luara la fuga, chiar atunci cand taxiul trecea pe langa ei...

~End of Chapter 1.
    Odis
    Odis
    Funeral light

feminin Numarul mesajelor : 537
    Varsta : 31
    In this moment : Looking after Ichiru pants mwhaha nya~!
    Data de inscriere : 01/07/2008

Icon Re: Memoirs of Death -- Ch. 1

Mesaj Scris de Odis Dum Iul 06, 2008 5:08 pm

^^ Un chapter interesant desi trebuie sa spun ,sau poate mi se pare mi-e ,dar inceputul acela "Pasi grei rasunau. Fugea cineva... un tanar. Parul blond ii intra in ochi, el sangera. Gafaia, dar nu se oprea. Trebuia sa fuga, era ultima lui sansa. Usa... mai avea foarte putin. Trebuia sa iasa, sa ceara ajutor. Daca nu el...
    -Fugi!
    Dar, din umbra, o sulita aparu. Negru.
    Un tipar sfasietor alunga creaturile noptii. "

Imi aminteste de inceputul anime-ului Ghost Stories O.o' ,doar putin ^^" srry daca gresesc anyway revenind .Un chapter foarte captivant ,dar cam scurt T_T ,momentan n-am observat nicio greseala gramaticala ,atat ortografia cat si punctuatia sunt bune @____@ ,povestea este interesanta ,iar din punct de vedere al originalitatii nu pot sa ma exprim inca astept sa citesc si urmatorul chapter ^^ .
    Daca asta este primul tau fan fic este destul de reusit astept continuarea ~@______@ .
    Good luck ~!
    ShinigamiDanna
    ShinigamiDanna
    Positive light

feminin Numarul mesajelor : 162
    Varsta : 32
    In this moment : writing+drawing+cooking+listening to music
    Data de inscriere : 03/07/2008

Mesaj Scris de ShinigamiDanna Dum Iul 06, 2008 5:51 pm

Merci^^ Oricum, nuj acuma ce sa zic de asemanarea inceputului cu inceputul anime-ului Ghost Stories :| eu nu l-am vazut...
    Plastic Doll
    Plastic Doll
    Lost in the black

feminin Numarul mesajelor : 411
    Varsta : 29
    Data de inscriere : 02/07/2008

Mesaj Scris de Plastic Doll Sam Iul 12, 2008 3:07 pm

^_^ Este un fan fiction,foare bun.Totusi actiunea se petrece cam repede,and totul se intampla ca in filme [ yeap i'know,sunt cam crazy],totusi am citit carti cam la fel,si am vazut si filme.Deci inceputul este cam....nu zic copiat,zic asemanator.Totusi,mie mereu miau palcut inceputurile astea urahara-sama deci tin sa-ti zic,ca fan ficul tau e genial O.O'''''' cred ca e pe lista favoritelor mele.lovely Continua te rog.

PS.Cam scurt capitolul.

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Dum Noi 24, 2024 4:06 am