Nippoku

Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Ultimele subiecte

» parteneriat
Scris de DarkPoint Sam Dec 19, 2009 10:41 am

» Rosario+Vampire
Scris de DarK Dum Oct 04, 2009 1:32 am

» salut
Scris de mira-chan Joi Sept 10, 2009 12:35 pm

» A really noobish GFX
Scris de Plastic Doll Dum Iul 12, 2009 1:22 pm

» Ce faci in acest moment
Scris de Plastic Doll Vin Iul 10, 2009 4:54 pm

» Personaje insuportabile
Scris de lazy.muffin Joi Iul 09, 2009 11:51 am

» Nyello there Nippoku!
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 12:01 pm

» THE "WE HATE BOB!" FC
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 10:33 am

» DarK's n00bish GFX ^^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 9:14 am

» Silver is here ^o^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 8:59 am

» hello every one
Scris de Odis Joi Iul 02, 2009 9:20 pm

» Goodbye
Scris de Schwarzschild Mier Iun 24, 2009 3:10 pm

» Link-uri utile
Scris de Silver.Chaos Mar Iun 23, 2009 10:47 pm

» Artisti romani
Scris de Plastic Doll Lun Iun 22, 2009 5:08 pm

» Staff
Scris de Odis Dum Iun 21, 2009 5:38 pm

Top postatori

DarK (1698)
Ce ai face daca ai avea un Death Note? Bar_leftCe ai face daca ai avea un Death Note? BarCe ai face daca ai avea un Death Note? Bar_right 
Schwarzschild (1469)
Ce ai face daca ai avea un Death Note? Bar_leftCe ai face daca ai avea un Death Note? BarCe ai face daca ai avea un Death Note? Bar_right 
-xXxdeath_tearsxXx- (814)
Sharly (691)
Manouche (673)
RuKia (540)
Odis (537)
AkAShA (498)
Plastic Doll (411)
Akihara (327)

Flux RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

+6
DarK
-MarBell-
RuKia
Junrenka
lazy.muffin
Schwarzschild
10 participan?i

Ce ai face daca ai avea un Death Note?

Schwarzschild
    Schwarzschild
    . d e a t h m a t e .

feminin Numarul mesajelor : 1469
    Varsta : 31
    In this moment : Raping a j-rocker
    Data de inscriere : 02/07/2008

Icon Ce ai face daca ai avea un Death Note?

Mesaj Scris de Schwarzschild Lun Iul 14, 2008 1:04 pm

daca as avea un Death Note adevarat in caz ca cineva nu mai m-ar lasa in pace si mi-ar face mult rau l-as folosi altfel si totusi nu as ucide-o pe persoana respectiva, sunt total impotriva razbunarii. Probabil daca as avea un Death Note pur si simplu l-as pastra ca un fel de amintire O.O'' dar nu l-as folosi asemenea lui Light >.>''
    lazy.muffin
    lazy.muffin
    Ichirukish

feminin Numarul mesajelor : 258
    In this moment : u don`t wanna know *perv smile*

Icon Re: Ce ai face daca ai avea un Death Note?

Mesaj Scris de lazy.muffin Lun Iul 14, 2008 1:45 pm

cred ca daca as avea un death note as vrea mai intai sa vad daca e adevarat deci adio viata profei mele de chimie leanr .dupa probabil ca las ascunde undeva sa nu cada pe maini gresite .
    hm..vati gandit vreodata ca omul care il gaseste poate sa nu stie despre ce e vorba si sa isi scrie numele ca pe un caiet obisnuit la inceput?o.O"""
    Junrenka
    Junrenka
    万 ♥ 黒 ♥ 珠

feminin Numarul mesajelor : 82
    Varsta : 33

Mesaj Scris de Junrenka Lun Iul 14, 2008 8:02 pm

Ce a facut Light mie mi se pare o prostie si o lipsa totala de logica, pe langa asta e si imposibil ce a vrut el sa faca XD.Prin urmare nu as face asta.Avand in vedere ca un Death Note nu poate ajunge in lumea noastra decat daca un Shinigami il scapa probabil ca as lua Death Note-ul si as astepta ca Shinigami-ul respectiv sa se intoarca sa il ia ( lucru care este obligat sa il faca, altfel moare xD ).
    RuKia
    RuKia
    Funeral light

feminin Numarul mesajelor : 540
    Data de inscriere : 01/07/2008

Mesaj Scris de RuKia Sam Iul 26, 2008 12:47 am

Daca as avea un Death Note cred ca l-as folosi pentru o cauza nobila. I-as da cu el in cap la varumeo pana-i trec toate fitzele astea de copil razgaiat XD. Eh si probabil m-ar tenta sa vad daca este adevarat and all that crap, asa ca probabil as scrie acolo numele profului de latina. Si daca s-ar dovedi ca e adevarat acel Death Note, cred ca l-as pune intr-un loc sigur unde nu l-ar putea gasi nimeni lulz de parca ar exista un loc indeajuns de sigur in casa asta XD sau l-as arunca in WC si as trage apa, de acolo sigur nu-l ia nimeni leanr
    -MarBell-
    -MarBell-
    Advanced

feminin Numarul mesajelor : 136
    Varsta : 32
    In this moment : On&on Escape The Fate *.*
    Data de inscriere : 05/07/2008

Mesaj Scris de -MarBell- Sam Aug 02, 2008 8:13 pm

Hehe daca ar ajunge in mainile mele un Death Note...well dunno,cred ca primul gand ar fi sa scap cat mai repede de el,but,ar fi si cateva persoane ale caror nume m-ar tenta sa le scriu...dar dupa aceea cred ca as regreta ca le-am scris numele...cine m-ar mai enerva si sacai atunci :]]
    DarK
    DarK
    ~ T0x!c WaSt3 ~

masculin Numarul mesajelor : 1698
    Varsta : 34
    Data de inscriere : 04/08/2008

Mesaj Scris de DarK Mar Aug 05, 2008 7:51 pm

OMG daca as avea eu un Death Note ar venii Apocalipsa hehe
    Bine cam exagerez , desigur l-as folosii ^^""" dar nu la fel ca Light XD
    In primul rand l-as folosii numai pentru aparare sau "in caz ca ..." situatii ^^
    Desigur nu am spus ca nu l-as folosii si daca m-ar enerva cineva face
    So , daca vreti sa scapati de teroarea mea ... pocaiti-va , mergeti la biserica , da-ti de pomana la saraci , tine-ti post si poate , am zis poate va voi ierta *mega-uber-evil laugh*
    Akihara
    Akihara
    #1PSC winner
    #1PSC winner

feminin Numarul mesajelor : 327
    Varsta : 30
    In this moment : broken inside
    Data de inscriere : 04/07/2008

Mesaj Scris de Akihara Sam Aug 30, 2008 5:49 pm

desigur ca l-as folosi, dar nu as deveni obsedata de el.l-as folosi doar pe persoanele care intradevar nu ma lasa in pace si au ceva cu mine.
    Kotomi
    Kotomi
    Numb

feminin Numarul mesajelor : 37
    In this moment : Hunting Zombies
    Data de inscriere : 01/09/2008

Mesaj Scris de Kotomi Mar Sept 02, 2008 12:34 pm

Primul lucru care la-s face ar fi sa-l intorc pe toate partile si directiile si sa ma holbez in jur de o ora la el,si sincer dupa aceea cred ca la-s ingropa undeva sau ascunde numai ca sa nu-l gaseasca cineva ,daca chiar ar exista cu asa ceva nu ar fi de gluma,daca la-r gasi un criminal in serie? x_x asta ar insemna the end of za' world o.o' ,nu l-as folosi dupa cum am spus ci la-s face bucati iar daca nu as putea sa o fac la-s arunca in mare huah
    Blacky
    Blacky
    Crucifixion of Faith

feminin Numarul mesajelor : 298
    Data de inscriere : 01/07/2008

Mesaj Scris de Blacky Joi Noi 20, 2008 4:43 pm

Cred ca daca as avea un Death Note l-as folosi...sa omor toate personajel pe care nu le plac din anime-uri ...Great..Cred ca eu as incepe cu Misa Amane,deoarece mi se pare cel mai enervan personaj din toate anime-urile pe care le-am vazut...
    Apoi cred ca l-as ascunde shi as spera ca intr-o zi sa uit de el shi sa nu ajung un maniak ca si Raito^^..Nu cred ca as face asa un pact cum facuse Misa pentru ochii de shinigami..doar pentru al gasi pe Kira cel real^^'..In rest poate m-as razbuna pe nijte profesori
    Kamui
    Kamui
    Numb

Numarul mesajelor : 2
    Data de inscriere : 20/12/2008

Mesaj Scris de Kamui Lun Dec 22, 2008 8:58 pm

Death to teh cocas !!!! O_o ooooooo daaaaaaaa as pune toti cocalarii si pitz din romania sa asculte death metal pana le explodeaza creierii O__O bwahaha si pe tigani *ish a racist bastard* ias pune sa se spele cu clor and stuff pana albesc...sau pana li se vad oasele...dap pana li se vad oasele x3 . Waaa si de Halloween as trimite shinigami-ul la trick or treat xD. And teh damn clowns....dammeth nu suport clowni -.- ias omora si pe aia xD.

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Joi Noi 21, 2024 6:31 pm