Nippoku

Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Ultimele subiecte

» parteneriat
Scris de DarkPoint Sam Dec 19, 2009 10:41 am

» Rosario+Vampire
Scris de DarK Dum Oct 04, 2009 1:32 am

» salut
Scris de mira-chan Joi Sept 10, 2009 12:35 pm

» A really noobish GFX
Scris de Plastic Doll Dum Iul 12, 2009 1:22 pm

» Ce faci in acest moment
Scris de Plastic Doll Vin Iul 10, 2009 4:54 pm

» Personaje insuportabile
Scris de lazy.muffin Joi Iul 09, 2009 11:51 am

» Nyello there Nippoku!
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 12:01 pm

» THE "WE HATE BOB!" FC
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 10:33 am

» DarK's n00bish GFX ^^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 9:14 am

» Silver is here ^o^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 8:59 am

» hello every one
Scris de Odis Joi Iul 02, 2009 9:20 pm

» Goodbye
Scris de Schwarzschild Mier Iun 24, 2009 3:10 pm

» Link-uri utile
Scris de Silver.Chaos Mar Iun 23, 2009 10:47 pm

» Artisti romani
Scris de Plastic Doll Lun Iun 22, 2009 5:08 pm

» Staff
Scris de Odis Dum Iun 21, 2009 5:38 pm

Top postatori

DarK (1698)
Ultimul manga citit in intregime Bar_leftUltimul manga citit in intregime BarUltimul manga citit in intregime Bar_right 
Schwarzschild (1469)
Ultimul manga citit in intregime Bar_leftUltimul manga citit in intregime BarUltimul manga citit in intregime Bar_right 
-xXxdeath_tearsxXx- (814)
Sharly (691)
Manouche (673)
RuKia (540)
Odis (537)
AkAShA (498)
Plastic Doll (411)
Akihara (327)

Flux RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

5 participan?i

Ultimul manga citit in intregime

Odis
    Odis
    Funeral light

feminin Numarul mesajelor : 537
    Varsta : 31
    In this moment : Looking after Ichiru pants mwhaha nya~!
    Data de inscriere : 01/07/2008

Icon Ultimul manga citit in intregime

Mesaj Scris de Odis Mar Iul 08, 2008 10:56 am

Well penultimul manga citit a fost Bloody Kiss ,da ca de obicei ,vad ca am ajuns sa citesc un shoujo romantic despre vampiri ,incluzand si school life ,doar 6 chaptere . A fost intr-adevar foarte scurt O.o' l-am terminat acum ceva mult timp in urma ^^"
    .
    Povestea este interesanta si grafica frumoasa ^^ mi-au placut personajele . Kiyo e foarte draguta ,iar Kuro-kun yeah damn hot O_O" . Well in principiu la inceput nu-mi placeau decorurile ,dar pe parcurs Furumiya Kazuko [manga-ka-ul] are o tehnica really cute ^^ de a defini unele detalii de exemplu : rochiile lui Kiyo O.O lovely . Povestea are un final fericit . Kiyo devine si ea un vampir[cel putin asa am inteles O.O '] and "together forever" .Lame words -___-' ,am sarit peste un chapter ce-i drept deci nu in intregime .
    So eu chiar vi-l recomand e scurt ,dar frumos ,pentru plictiseala merge de minune.
    Iar ultimul citit in intregime a fost 7th period is a secret ^^ ,un manga frumos si care mi-a placut .
    RuKia
    RuKia
    Funeral light

feminin Numarul mesajelor : 540

Icon Re: Ultimul manga citit in intregime

Mesaj Scris de RuKia Mier Iul 09, 2008 12:27 am

Hmm cred ca ultimul manga citit in intregime a fost Alive! head scratch
    E un manga de 10 chaptere so l-am terminat in aproximativ o ora. E genul de manga horror, SF, seinen si pshihological. Sunt si unele faze putin ecchi, de aceea manga-ul este pus sub avertismentul de "mature content". Personajul principal al manga-ului este Yashiro Tenshuu. Tenshuu a ucis 5 oameni, printre care si his GF, si a fost condamnat la moarte. "Death Row" mai pe inteles. Insa in ziua cand 'era programat' sa moara,o organizatie secreta guvernamentala i-a propus sa mearga cu ei, si astfel va supravietui. Tenshuu a acceptat si astfel, fara sa stie, a devenit un fel de cobai pentru niste testari la un exepriment top-secret care necesita pe cineva cu dorinta de a ucide [ sau instinct ucigas ] Anyway. Nu spun mai multe, ca sa nu dezvalui intreaga frumusete a manga-ului XD. From my pov e un manga foarte complex avand in vedere ca are doar 10 chaptere. Pe parcursul acestor chaptere, actiunea se desfasoara doar la locul de testare al acelei organizatii. Sfarsitul e oarecum tragic but asta face manga-ul mai interesant. Ei bine per-total, eu una mi-am format o parere buna despre acest manga, daca doriti sa-l cititi, eu vi-l recomand hehe ^ ^.
    buffy
    buffy
    Advanced

feminin Numarul mesajelor : 137

Mesaj Scris de buffy Mier Iul 16, 2008 8:19 pm

well da,ultimul manga citit in intregime a fost Love Strip O____O
    ce pot sa spun despre el...este destul de interesant ^^' iar Yagami-kun arata foarte bine perv ... chiar vi-l recomand...^^ si sa stiti ca este chiar scurt O__O...
    -xXxdeath_tearsxXx-
    -xXxdeath_tearsxXx-
    Death Whisper

feminin Numarul mesajelor : 814
    Varsta : 30
    Data de inscriere : 03/07/2008

Mesaj Scris de -xXxdeath_tearsxXx- Vin Iul 18, 2008 6:22 am

ultimul manga citit in intregime a fost Lovely Complex ,a fost foarte amuzant nu mai puteam de ras ...am citit-o in 4 zile fiindca nu-mi prea mergea internetul...
    lazy.muffin
    lazy.muffin
    Ichirukish

feminin Numarul mesajelor : 258
    In this moment : u don`t wanna know *perv smile*
    Data de inscriere : 02/07/2008

Mesaj Scris de lazy.muffin Joi Aug 28, 2008 12:31 pm

tocmai am terminat de citit boys next door ,are 3 capitole si e drama,shounen-ai,horror si psihologic[as it says on onemanga] from kaori Yuki.povestea asta ma innebunit pur si simplu,il declar mai bun si decat hello baby.in principiu e vorba de un profesor foarte respectat in timpul zilei dar care omoara prostituate[ma rog,defapt sunt baieti dar suna creepy la masculin o.O] in timpul noptii,supranumit "blind man" dar totul se schimba cand apare Lawrence.[actiunea se petrece undeva in L.A.] .il declar manga-ul meu preferat >.>,cel putin momentan inlove

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Vin Noi 22, 2024 12:15 am