Nippoku

Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Ultimele subiecte

» parteneriat
Scris de DarkPoint Sam Dec 19, 2009 10:41 am

» Rosario+Vampire
Scris de DarK Dum Oct 04, 2009 1:32 am

» salut
Scris de mira-chan Joi Sept 10, 2009 12:35 pm

» A really noobish GFX
Scris de Plastic Doll Dum Iul 12, 2009 1:22 pm

» Ce faci in acest moment
Scris de Plastic Doll Vin Iul 10, 2009 4:54 pm

» Personaje insuportabile
Scris de lazy.muffin Joi Iul 09, 2009 11:51 am

» Nyello there Nippoku!
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 12:01 pm

» THE "WE HATE BOB!" FC
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 10:33 am

» DarK's n00bish GFX ^^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 9:14 am

» Silver is here ^o^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 8:59 am

» hello every one
Scris de Odis Joi Iul 02, 2009 9:20 pm

» Goodbye
Scris de Schwarzschild Mier Iun 24, 2009 3:10 pm

» Link-uri utile
Scris de Silver.Chaos Mar Iun 23, 2009 10:47 pm

» Artisti romani
Scris de Plastic Doll Lun Iun 22, 2009 5:08 pm

» Staff
Scris de Odis Dum Iun 21, 2009 5:38 pm

Top postatori

DarK (1698)
Ce film recomandati? Bar_leftCe film recomandati? BarCe film recomandati? Bar_right 
Schwarzschild (1469)
Ce film recomandati? Bar_leftCe film recomandati? BarCe film recomandati? Bar_right 
-xXxdeath_tearsxXx- (814)
Sharly (691)
Manouche (673)
RuKia (540)
Odis (537)
AkAShA (498)
Plastic Doll (411)
Akihara (327)

Flux RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

5 participan?i

Ce film recomandati?

Plastic Doll
    Plastic Doll
    Lost in the black

feminin Numarul mesajelor : 411
    Varsta : 29
    Data de inscriere : 02/07/2008

Ce film recomandati? Empty Ce film recomandati?

Mesaj Scris de Plastic Doll Sam Iul 12, 2008 10:28 pm

Well,eu nu recomand momentan nici unul.Sunt asa obosita,incat nu-mi prea trece prin cap vrun film nou,fiinca de FVJ [freddy vs jason]stie toata lumea ca vil recomand ^_^
    RuKia
    RuKia
    Funeral light

feminin Numarul mesajelor : 540
    Varsta : 31
    Data de inscriere : 01/07/2008

Ce film recomandati? Empty Re: Ce film recomandati?

Mesaj Scris de RuKia Dum Aug 31, 2008 2:42 pm

Hmm. Strange. Nimeni nu a mai scris nimic pe aici. Nevermind. Va recomand eu un film, vazut recent de moi.

Ce film recomandati? Vzh8p4
    REGIA:
    Marco Schnabel.

CAST:
    Jessica Alba, Mike Myers.
    Justin Timberlake, Ben Kingsley.
    Meagan Good, John Oliver.
    Verne Troyer, Romany Malco, Jim Gaffigan.

GEN:
    Comedie

PLOT:
    "Pitka, un copil american abandonat la poarta unui ashram din India, este crescut de intelepti. Ajuns la maturitate, Pitka se muta in Statele Unite, visul sau fiind sa devina bogat si celebru in lumea spiritualitatii. Metodele neortodoxe cu care-si ajuta clientii sunt puse la incercare cand trebuie sa rezolve conflictul dintre un jucator de hockey si sotia lui, la mijloc fiind soarta unei intregi echipe."

TRAILER: click.

OPINIE PERSONALA:
    Am vazut acest film de curand, si pot spune ca mi-a lasat o impresie foarte buna. O comedie de calitate, in adevaratul sens al cuvantului. I'm not a big fan of Justin Timberlake but trebuie sa recunosc ca in acest film he was totally hilarious, mai ales cu obsesia lui cu Celine dion. =]]. Mike Myres a fost un Guru pe cinste. urahara-sama
    va recomand acest film, pentru ca, IMO, chiar merita vazut mai ales daca va plac comediile. Like what are you doing? Go watch the movie! nutye
    DarK
    DarK
    ~ T0x!c WaSt3 ~

masculin Numarul mesajelor : 1698
    Varsta : 34
    Data de inscriere : 04/08/2008

Mesaj Scris de DarK Dum Aug 31, 2008 3:35 pm

OK , this will sound very lame but I dont care XD
    Filmul se numeste : Return to Oz

Well , pentru cei care au vazut si stiu povestea din The Wizard of Oz , ei bine acesta continuare este putin mai sumbra desii nu lipsita de haz .

Totul se intampla la cateva luni dupa ce Dorothy s-a intors din taramul fermecat ... ea este acum afectata mai mult decat credea de tornada care ii luase fosta casa "pe sus" iar din cauza aceasta nu poate dormii noaptea . Unchiul si matusa ei hotarasc sa o duca la o clinica speciala unde de curand se descoperise un tratament "electric" pentr a-i ajuta pe pacienti sa doarma ... Dorothy este lasata la clinica pentru a urma tratamentul dar , impreuna cu o fata misterioasa , scapa de acolo chiar inainte de a incepe "operatia" . Din nefericire amandoua cad intr-un rau iar Dorothy se trezeste a doua zi pe taramul fermecat din Oz ... totul pare frumos si la locul lui pana cand descopera ca o data frumosul si stralucitorul drum din caramizi galbene este acum o gramada de moloz iar The Emerald City zace in paragina ... in plus toti locuitorii sunt transformati in piatra iar orasul este bantuit de catre "Wheelers" . In cele din urma , Dorothy afla ca in spatele tuturor aceste necazuri sta un vrajitor de piatra foarte puternic ... Bineinteles ca la final good will kick evil's @$$ and everything will turn to normal ^^

Mi-a facut mare placere sa revad acest film si in ciuda faptului ca este din 1985 , "grafica" nu este una care sa te faca sa fugi ... chiar se potriveste de minune .
    Ca nota ii dau 10/10 because of the sweet childhood memories it revived XD
    Blacky
    Blacky
    Crucifixion of Faith

feminin Numarul mesajelor : 298
    Varsta : 30
    Data de inscriere : 01/07/2008

Mesaj Scris de Blacky Joi Noi 20, 2008 8:23 pm

Well sa vin si eu cu un film pe care l-am urmarit recent o.o'
    Constantin (2005)
    Ce film recomandati? 282490~Constantine-Posters

Regia:Francis Lawrence
    In rolurile principale:Keanu Reeves, Rachel Weisz, Tilda Swinton
    Gen:SF, Thriller

Plot:John Constantine a fost pana in iad si inapoi.
    Nascut cu un talent pe care nu si-l doreste, capacitatea de a recunoaste clar ingerii si demonii metisi care umbla pe pamant in piele de oameni, Constantine (KEANU REEVES) a fost determinat sa-si ia singur viata pentru a putea scapa de claritatea zguduitoare a viziunii lui. Dar a esuat. Resuscitat impotriva vointei lui, se trezeste adus inapoi pe terenul viilor. Acum, purtand pecetea faptului ca a incercat sa se sinucida pentru o perioada de gratie, el patruleaza granita pamanteasca dintre rai si iad, sperand in zadar sa isi castige dreptul de izbavire trimitandu-i pe infanteristii diavolului inapoi in adancuri.

Dar Constantine nu este un sfant. Dezamagit de lumea din jurul lui si in razboi cu lumea de dincolo, este un bautor inrait, erou aspru care detesta insati ideea de eroism. Constantine va lupta pentru a-si salva sufletul dar nu vrea sa ne castige admiratia sau multumirile si cu siguranta nu simpatia. Tot ce vrea este o gratiere.
    Atunci cand o detectiva disperata dar sceptica de politie (RACHEL WEISZ in rolul Angelei Dodson) ii cere ajutorul in rezolvarea unui deces misterios a iubitei sale surori gemene (interpretata tot de Raquel Weisz), ancheta lor ii duce in lumea demonilor si a ingerilor care exista chiar sub peisajul Los Angeles-ului contemporan. Prinsi intr-o serie catastrofica de evenimente rupte din alta lume, cei doi devin implicati fara scapare isi cauta pacea cu orice pret.

~Filmul m-a impresionat mai ales ca ,John C era un exorcist si faptul ca putea sa calatoreasca in iad cand vroia el o.o'...insa chiar daca e SF filmul nu se bazeaza daor pe asta ci si pe ceea ce scrie in biblie @.@
    -xXxdeath_tearsxXx-
    -xXxdeath_tearsxXx-
    Death Whisper

feminin Numarul mesajelor : 814
    Varsta : 30
    Data de inscriere : 03/07/2008

Mesaj Scris de -xXxdeath_tearsxXx- Vin Noi 21, 2008 8:13 pm

recomand filmul THE ROCKER
    pt ce-i care le place comedia

Ce film recomandati? Ht_080725_113003

Robert Fishman, aka Fish was once the drummer for Vesuvius, who went on to be a successful heavy metal band. When he's kicked out of the band and replaced with another drummer, he vows never to play drums again. One failed cubicle job, breakup with the girlfriend, and move-in with the sister later, Fish finds himself living in the attic "looking" for work. When it looks like he'll be a loser for life, his dorky, socially awkward nephew Matt saves the day. Matt, played by Josh Gad, plays the piano in a band called A.D.D., joined by the dark brooding artist type Curtis (Teddy Geiger) and the adorably no-nonsense Amelia (Emma Stone). The band is set to play prom when their drummer gets thrown out of school for drawing a penis on a teacher. Running out of time, Matty suggests they give his Uncle Fish a try.

The prom turns into a disaster, it being Fish's first time on stage, and his drum solo takes over the King and Queen's dance in a fit of rage, sweat, and sheer embarrassment for A.D.D.

When Robert is kicked out of his sister's house and forced to live in the basement of his favorite Chinese take-out place, the band invents a new way to practice, via four-way iChat. Because of the heat in Fish's new "apartment", he's forced to drum naked, which quickly makes its way onto YouTube. Thousands of hit later, A.D.D. signs a contract and is hitting the road.

Fish and the kids wow audiences across the country, everyone wanting to see the infamous "Naked Drummer." Fish starts taking his rockstar status a little too seriously though, and the whole band winds up in jail after a late-night party.

And that's where the parents come in! Teddy's mom, played by Christina Applegate, promises to stay for the remainder of the tour, so her children won't be influenced by the wild ways of Fish.

Everything is going A.D.D.'s way. That is, until they get a chance of a lifetime opportunity. Their agent, played by the hilarious Jason Sudeikis of SNL, informs the band that they're opening for Vesuvius in a free concert for their hometown of Cleveland, Ohio. Fish flies off the handle, quits the band, and finds himself a miserable job with his brother in law in the corporate world.

Now it's time for the kids to act like the adults. Lead singer Curtis decides the band is nothing without the spirit of Fish, and convinces him to do the gig. Fish and the band play an incredible show, and are on cloud nine. When they think things couldn't get any better, Vesuvius takes the stage. And with one slip of the mic stand, the lead singer's microphone goes crashing to the ground. The only problem is, the voice track is still going, revealing that they've been lip-synching the entire time! The audience goes wild, booing Vesuvius off the stage in a cloud of embarrassment, and chanting, "A.D.D.! A.D.D.!"

Parere

e un film super tare..am ras cu lacrimi de la inceput si m-a impresionat povestea lui Fish

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Subiecte similare

-

Data/ora curentă este: Dum Noi 24, 2024 4:13 am