Pai mie nu mi se pare ca a procedat corect, chiar daca ii ucidea pe criminali, el ce era atunci? O.O' dorea o lume mai buna nu? ok poate ar fi reusit sa o faca, dar totusi devine cam obsedat de chestia asta cu ucisul criminarilor si astfel devine un personaj enervant.
Căutare
Ultimele subiecte
» parteneriat
Scris de DarkPoint Sam Dec 19, 2009 10:41 am
» Rosario+Vampire
Scris de DarK Dum Oct 04, 2009 1:32 am
» salut
Scris de mira-chan Joi Sept 10, 2009 12:35 pm
» A really noobish GFX
Scris de Plastic Doll Dum Iul 12, 2009 1:22 pm
» Ce faci in acest moment
Scris de Plastic Doll Vin Iul 10, 2009 4:54 pm
» Personaje insuportabile
Scris de lazy.muffin Joi Iul 09, 2009 11:51 am
» Nyello there Nippoku!
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 12:01 pm
» THE "WE HATE BOB!" FC
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 10:33 am
» DarK's n00bish GFX ^^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 9:14 am
» Silver is here ^o^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 8:59 am
» hello every one
Scris de Odis Joi Iul 02, 2009 9:20 pm
» Goodbye
Scris de Schwarzschild Mier Iun 24, 2009 3:10 pm
» Link-uri utile
Scris de Silver.Chaos Mar Iun 23, 2009 10:47 pm
» Artisti romani
Scris de Plastic Doll Lun Iun 22, 2009 5:08 pm
» Staff
Scris de Odis Dum Iun 21, 2009 5:38 pm
Scris de DarkPoint Sam Dec 19, 2009 10:41 am
» Rosario+Vampire
Scris de DarK Dum Oct 04, 2009 1:32 am
» salut
Scris de mira-chan Joi Sept 10, 2009 12:35 pm
» A really noobish GFX
Scris de Plastic Doll Dum Iul 12, 2009 1:22 pm
» Ce faci in acest moment
Scris de Plastic Doll Vin Iul 10, 2009 4:54 pm
» Personaje insuportabile
Scris de lazy.muffin Joi Iul 09, 2009 11:51 am
» Nyello there Nippoku!
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 12:01 pm
» THE "WE HATE BOB!" FC
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 10:33 am
» DarK's n00bish GFX ^^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 9:14 am
» Silver is here ^o^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 8:59 am
» hello every one
Scris de Odis Joi Iul 02, 2009 9:20 pm
» Goodbye
Scris de Schwarzschild Mier Iun 24, 2009 3:10 pm
» Link-uri utile
Scris de Silver.Chaos Mar Iun 23, 2009 10:47 pm
» Artisti romani
Scris de Plastic Doll Lun Iun 22, 2009 5:08 pm
» Staff
Scris de Odis Dum Iun 21, 2009 5:38 pm
Top postatori
DarK (1698) | ||||
Schwarzschild (1469) | ||||
-xXxdeath_tearsxXx- (814) | ||||
Sharly (691) | ||||
Manouche (673) | ||||
RuKia (540) | ||||
Odis (537) | ||||
AkAShA (498) | ||||
Plastic Doll (411) | ||||
Akihara (327) |
Parteneri
5 participan?i
Credeti ca Light a procedat corect?
Schwarzschild- . d e a t h m a t e .
- Numarul mesajelor : 1469
Varsta : 31
In this moment : Raping a j-rocker
Data de inscriere : 02/07/2008
- Mesaj n°1
Credeti ca Light a procedat corect?
lazy.muffin- Ichirukish
- Numarul mesajelor : 258
Varsta : 31
In this moment : u don`t wanna know *perv smile*
- Mesaj n°2
Re: Credeti ca Light a procedat corect?
chiar devine enervant,^agree ,dar nu e nimci mai enervant decat rasul ala "malefic">.< .
cred ca are si dreptate dar e si gresit.omorand devii un criminal indiferent de persoana pe care o omori.ar fi putut sa foloseasca carnetul pentru criminalii condamnati la moarte totusi.
o parere personala: Omul de cate ori incearca sa faca o lume mai buna o distruge mai mult -->iar chestia asta se potriveste foarte bine si aici
cred ca are si dreptate dar e si gresit.omorand devii un criminal indiferent de persoana pe care o omori.ar fi putut sa foloseasca carnetul pentru criminalii condamnati la moarte totusi.
o parere personala: Omul de cate ori incearca sa faca o lume mai buna o distruge mai mult -->iar chestia asta se potriveste foarte bine si aici
Junrenka- 万 ♥ 黒 ♥ 珠
- Numarul mesajelor : 82
Varsta : 33
- Mesaj n°3
Light sincer mi se pare un personaj dezgustator din mai multe motive x.x'.La inceput imi placea modul in care gandea deoarece era oarecum asemanator cu al meu.Dar apoi pur si simplu a inceput sa mi se faca sila cand il vedeam.Idea lui e idioata, penibila si nu in ultimul rand:imposibila.De ce?
E idioata si penibila pentru ca nu ar fi rezolvat nimic daca scapa de toti criminali.Adica, rly now, la ce bun?Daca toata lumea era buna and etc incercati sa va ganditi ca totul ar fi fost plictisitor.Nu poate sa existe numai bine pe lume.
Imposibila pentru ca nu avea cum sa faca asta chiar daca avea death note-ul.Poate reusea el cumva sa scape de toti criminalii din Japonia, dar cum avea sa faca cu ceilalti din tot restul lumii?Ii era imposibil chiar si cu ochii pe care ar fi putut sa ii ia de la Ryuk.Pe langa asta sunt multi criminali al caror nume nici nu il putea afla so asta e inca o dovada ca ideea lui e imposibila.
Si nu in ultimul rand:chiar daca ar fi reusit sa creeze lumea aceea a lui imaginara, odata si odata tot ar fi murit pentru ca Death Note-ul nu te face nemuritor x.x.Ce s-ar fi intamplat apoi?^.~'
E idioata si penibila pentru ca nu ar fi rezolvat nimic daca scapa de toti criminali.Adica, rly now, la ce bun?Daca toata lumea era buna and etc incercati sa va ganditi ca totul ar fi fost plictisitor.Nu poate sa existe numai bine pe lume.
Imposibila pentru ca nu avea cum sa faca asta chiar daca avea death note-ul.Poate reusea el cumva sa scape de toti criminalii din Japonia, dar cum avea sa faca cu ceilalti din tot restul lumii?Ii era imposibil chiar si cu ochii pe care ar fi putut sa ii ia de la Ryuk.Pe langa asta sunt multi criminali al caror nume nici nu il putea afla so asta e inca o dovada ca ideea lui e imposibila.
Si nu in ultimul rand:chiar daca ar fi reusit sa creeze lumea aceea a lui imaginara, odata si odata tot ar fi murit pentru ca Death Note-ul nu te face nemuritor x.x.Ce s-ar fi intamplat apoi?^.~'
-MarBell-- Advanced
- Numarul mesajelor : 136
Varsta : 32
In this moment : On&on Escape The Fate *.*
Data de inscriere : 05/07/2008
- Mesaj n°4
Oh mein >_____<
Light a avut ganduri bune la inceput....voia sa curete lumea de criminali...desi a depasit limita ucigand si persoane nevinovate....but era necesar pentru a-si duce planul de curatare a ucigasilor la bun sfarsit.
Well...asta a fost la inceput,dar pe la sfarsit a devenit un maniac care isi propusese sa ucida pe orice care-i sta in cale...aici nu mi s-a parut tocmai corect.Dar tot raman cu ideea ca a avut ganduri bue pentru a ajuta populatia.
Light a avut ganduri bune la inceput....voia sa curete lumea de criminali...desi a depasit limita ucigand si persoane nevinovate....but era necesar pentru a-si duce planul de curatare a ucigasilor la bun sfarsit.
Well...asta a fost la inceput,dar pe la sfarsit a devenit un maniac care isi propusese sa ucida pe orice care-i sta in cale...aici nu mi s-a parut tocmai corect.Dar tot raman cu ideea ca a avut ganduri bue pentru a ajuta populatia.
Blacky- Crucifixion of Faith
- Numarul mesajelor : 298
Varsta : 30
Data de inscriere : 01/07/2008
- Mesaj n°5
Pai..eu cred ca e si Da si Nu...
Da pentru ca ucigandu-i pe acei criminali facuse presupun un bine altuia...exemplu cum ii facuse Misei..cu acel criminal care ii omorase parintii...
Pai daca ii asasina pe acei criminali devenea si el unul dintre ei...si din aceasta cauza devenise intr-un fel si dependent de Death Note TToTT
Da pentru ca ucigandu-i pe acei criminali facuse presupun un bine altuia...exemplu cum ii facuse Misei..cu acel criminal care ii omorase parintii...
Pai daca ii asasina pe acei criminali devenea si el unul dintre ei...si din aceasta cauza devenise intr-un fel si dependent de Death Note TToTT