Nippoku

Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Ultimele subiecte

» parteneriat
Scris de DarkPoint Sam Dec 19, 2009 10:41 am

» Rosario+Vampire
Scris de DarK Dum Oct 04, 2009 1:32 am

» salut
Scris de mira-chan Joi Sept 10, 2009 12:35 pm

» A really noobish GFX
Scris de Plastic Doll Dum Iul 12, 2009 1:22 pm

» Ce faci in acest moment
Scris de Plastic Doll Vin Iul 10, 2009 4:54 pm

» Personaje insuportabile
Scris de lazy.muffin Joi Iul 09, 2009 11:51 am

» Nyello there Nippoku!
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 12:01 pm

» THE "WE HATE BOB!" FC
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 10:33 am

» DarK's n00bish GFX ^^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 9:14 am

» Silver is here ^o^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 8:59 am

» hello every one
Scris de Odis Joi Iul 02, 2009 9:20 pm

» Goodbye
Scris de Schwarzschild Mier Iun 24, 2009 3:10 pm

» Link-uri utile
Scris de Silver.Chaos Mar Iun 23, 2009 10:47 pm

» Artisti romani
Scris de Plastic Doll Lun Iun 22, 2009 5:08 pm

» Staff
Scris de Odis Dum Iun 21, 2009 5:38 pm

Top postatori

DarK (1698)
L vs. Light Bar_leftL vs. Light BarL vs. Light Bar_right 
Schwarzschild (1469)
-xXxdeath_tearsxXx- (814)
Sharly (691)
Manouche (673)
RuKia (540)
Odis (537)
AkAShA (498)
Plastic Doll (411)
Akihara (327)

Flux RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

+10
lazy.muffin
Akihara
-MarBell-
RuKia
Blacky
-xXxdeath_tearsxXx-
AkAShA
Sharly
Junrenka
Schwarzschild
14 participan?i

L vs. Light

Schwarzschild
    Schwarzschild
    . d e a t h m a t e .

feminin Numarul mesajelor : 1469
    Varsta : 31
    In this moment : Raping a j-rocker
    Data de inscriere : 02/07/2008

Icon L vs. Light

Mesaj Scris de Schwarzschild Mier Iul 02, 2008 3:09 pm

Pe care il alegeti xD

Cu siguranta il aleg pe L...pentru ca e preferatul meu din tot anime-ul si e un tip genial si e un pic iesit din comun...deci imi place mult. Imi place inteligenta lui si cum priveste lucrurile tot timpul, imi place calmul cu care rezolva totul, nu se enerveaza si e sigur pe ceea ce face.
    Light devine foarte enervant pana la urma, chiar daca la inceput era destul de dragut >.< devine mult prea obsedat de Death Note.

Deci il aleg pe L.
    Junrenka
    Junrenka
    万 ♥ 黒 ♥ 珠

feminin Numarul mesajelor : 82
    Varsta : 33

Icon Re: L vs. Light

Mesaj Scris de Junrenka Mier Iul 02, 2008 6:17 pm

am sa incep in primul rand cu Light.Desii nu imi place sa recunosc,din anumite privinte chiar seman cu el si la inceput chiar eram de partea lui in legatura cu faptul ca in lumea asta exista foarte multi oameni care ar merita sa moara.Dar Light devine obsedat de death note si ajunge intr-un final sa devina chiar el un criminal...obsesia asta e prea mare si de aceea nici nu a realizat ca nu ar fii reusit nici o data sa faca o lume perfecta,fara criminali.Apoi de cand si-a pierdut atunci memoria tot ce a facut a fost sa joace teatru.I-a castigat increderea lui L prin trucurile lui si l-a ajutat sa il ucida pe Kyosuke Higuchi,care deveniste de asemenea kira.
    Apoi chiar daca o urasc pe Misa si mi-se pare un personaj stupid,nu cred ca merita ca Light sa se poarte asa.Tot ce a facut a fost sa se foloseasca,practic de ea pentru a construii acea lume despre care vorbea el.

L...ei bine este un personaj interesant ce este drept.Este cam enervant faptul ca toata lumea il place pentru faptul ca el este mai diferit,dar majoritatea il place dupa doar cateva episoade,fara sa stie intr-adevar nimic despre el.Anyway nici nu am de gand sa spun lucruri care nu se afla in anime,ci doar in manga sau nici chiar in manga.Am sa spun doar ca este un personaj inteligent si pe langa asta nu la fel de obisnuit si normal ca si Light.Am ajuns sa vad Death Note de 23 de ori si am citit mult mangaurile...la inceput l-am considerat doar ciudat dar apoi mi s-a parut chiar un personaj nebun.Ador modul in care gandeste si de asemenea face uneori niste fete foarte inocente si dezorientate (in special in manga)...apoi acele replici care mi-au placut mereu...de asemenea si atunci cand spune lucruri de genul "Stupid Matsuda".

In concluzie il voi alege pe L,chiar daca are atat de multi fani care nu stiu nimic despre el X.X...si nu spun ca toti sunt asa,ci ma refer la majoritatea care au argumente stupide in genul "Imi place L pentru ca e un geniu,e mai ciudat si manganca multe dulciuri" -.-"
    And yeah stiu ca majoritatea veti zice ca poate spun ca nu stiti nimic despre el in general doar ca sa ma dau mare dar nu e asa pentru ca nu ar avea nici un rost..X.x..spun asta pentru ca intr-adevar asa este ^.~
    Sharly
    Sharly
    Dandelion

feminin Numarul mesajelor : 691
    Data de inscriere : 01/07/2008

Mesaj Scris de Sharly Mier Iul 02, 2008 7:37 pm

1 L is my fav . He is a uber cute guy I love you . Foarte inteligent si in acelasi timp copilaros si putin ciudat. L PWNS <3

2 Light He is extremely intelligent, handsome, and popular affraid . He is a psycho and an evil person . Imi plac conceptiile lui si faptul ca este foarte inteligent, dar urasc faptul ca asta s-a transformat intr-o obsesie si a ajuns sa dauneze omenirii O_O . So I kinda hate him xD
    AkAShA
    AkAShA
    Sapid light

feminin Numarul mesajelor : 498
    Varsta : 30
    In this moment : Metallica!!!!!

Mesaj Scris de AkAShA Mier Iul 02, 2008 9:32 pm

L este singurul personaj din Death note care mi-a placut in adevaratul sens al cuvantului. Inteligenta sa debordanta este completata de o gandire logica si eficienta si de o perspicacitate rar intalnita. de asemenea doza aceea de weird-ness te facea sa-l adori pur si simplu.
    L simply makes me wanna --> hug him <3. Pe de alta parte el nu este complet impietrit sufleteste precum Light, fapt care se vede din felul in care s-a atasat de acesta, mai ales spre sfarsitul vietii. Eu consider ca el era absolut sigur inca de la bun inceput ca Light era Kira doar ca nu a vrut sa-l demasce pentru ca tinea foarte mult la el.
    Despre Light.. ce as putea spune? Nu ma intelegeti gresit, nu am nimic cu personajul dar pur si simplu nu ma atrage foarte tare. Nu neg ca este, la randul lui, foarte inteligent si viclean sau ca nu arata pretty hot but still...
    Compared to L... he sucks, no offence.
    -xXxdeath_tearsxXx-
    -xXxdeath_tearsxXx-
    Death Whisper

feminin Numarul mesajelor : 814
    Data de inscriere : 03/07/2008

Mesaj Scris de -xXxdeath_tearsxXx- Joi Iul 03, 2008 1:19 pm

Me likes L imi place cum mananca , cum se uita la TV , si imi place cum rezolva cazul lui Kira.Cat despre Light mi se pare ca e un tanar tafnos si prea rasfatat
    Blacky
    Blacky
    Crucifixion of Faith

feminin Numarul mesajelor : 298

Mesaj Scris de Blacky Vin Iul 04, 2008 10:00 am

Well eu tot pe L il aleg...maybe pentru ca el nu e un maniak la fel ca si Light si poate si ptr ca el incearca sa ajute lumea si nu sa o distruga ca si Light o.O"
    L e foarte inteligent mai ales atunci cand il punea in dificultate pe Light in asa fel incat sa marturiseasca singur ca el e Kira
    Deci eu aleg L
    RuKia
    RuKia
    Funeral light

feminin Numarul mesajelor : 540

Mesaj Scris de RuKia Vin Iul 04, 2008 9:07 pm

Alegerea mea este L, who else XD ? Chiar imi trecuse prin gand sa-l aleg pe Raito but nah. Pur si simplu L > him kewl
    I mean who wouldn't like a sweet-genius-smexy-weirdo-butt instead of a selfish-smexy-bastard face
    Phew I'm so lazy right now sa mai enumar toate motivele pentru care il prefer pe L, in locul lui Raito but anyway au cam fost enumarate pana acum ^ ^.
    -MarBell-
    -MarBell-
    Advanced

feminin Numarul mesajelor : 136
    Varsta : 32
    In this moment : On&on Escape The Fate *.*
    Data de inscriere : 05/07/2008

Mesaj Scris de -MarBell- Sam Iul 05, 2008 5:06 pm

Light nu face altceva decat sa curete lumea de criminali x.x',chiar daca nu isi prea da seama de gravitatea situatiei....but,el are ganduri bune la inceput,i guess....so...eu nu-l consider ca fiind un personaj negativ O.o'
    In schimb L....dunno....gandeste prea mult O.O....
    Akihara
    Akihara
    #1PSC winner
    #1PSC winner

feminin Numarul mesajelor : 327
    In this moment : broken inside
    Data de inscriere : 04/07/2008

Mesaj Scris de Akihara Lun Iul 14, 2008 8:58 am

well..Light si L se aseamana foarte mult la personalitate si tocmai de aceea imi plac amandoi, dar Light exagereaza cu omoratul, so that's why I choose L.
    lazy.muffin
    lazy.muffin
    Ichirukish

feminin Numarul mesajelor : 258
    In this moment : u don`t wanna know *perv smile*

Mesaj Scris de lazy.muffin Lun Iul 14, 2008 2:22 pm

L si Light sunt doua personaje asemanatoare si totusi diferite.
    L seamana mai mult cu mine,lupta pentru bine si el chiar ar reusi sa faca o lume mai buna,fara sa ucida pe cineva.he`s allso weird and smexy,determined and a true logic master.
    Light are la inceput o intentie buna dar pe parcurs devine o idee din ce in ce mai stupida si nu se mai poate controla,tot ce face e sa puna la cale planuri stupide pentru a ajunge in varful lumii.he`s smexy and determined 2 but for a wrong reason

pe scurt,il aleg pe L
    DarK
    DarK
    ~ T0x!c WaSt3 ~

masculin Numarul mesajelor : 1698
    Varsta : 34
    Data de inscriere : 04/08/2008

Mesaj Scris de DarK Mar Aug 05, 2008 7:58 pm

L FTW xD ... de ce ? well ... let me think a 'lil ...

Pai , the dude intuieste cu perfectie toate miscarile lui Light ( Kira ) si chiar il demascheaza ( fara sa isi dea seama =_= ) inca de pe la inceput ( when he say's that Kira might be a highschool student ^^ ) si in plus mereu m-a uimit logica sa de care da dovada ... I mean come on , cat de smart sa fii ? O.o" ... am vazut Death Note de 5 ori cred si tot L pownes , ownes and all other stuff ( spoiler : to bad he died X_X ) ... and the way he looks ( daca eram fata ma indragosteam hehe ) and act's is so damn awesome #_# ... iar faptul ca sta in pozitia aceea si mananca numai dulciuri pentru a-si putea folosii creierul mai eficient e out of the ordinary =_= ... so , L Rulz xD

Light mi s-a parut cam prea ingamfat dupa ce a descoperit puterea DN-ului ... daca ramanea mai rezervat and stuff si nu asa de maniac poate il favorizam pe el XD
    EllaFromHell
    EllaFromHell
    Numb

feminin Numarul mesajelor : 32
    Data de inscriere : 25/08/2008

Mesaj Scris de EllaFromHell Mier Aug 27, 2008 6:19 pm

Il aleg pe Light...e foarte dragutz si inteligent^_^.Si L e sooper dragutz dar totusi Light mi se pare mai bun^_^.Chiar dak a ajuns prea departe cu omorurile el a incercat sa faca doar lucruri bune.El omora doar criminali care totusi meritau asta
    Ruzuki
    Ruzuki
    Obscure light

feminin Numarul mesajelor : 294
    Data de inscriere : 31/08/2008

Mesaj Scris de Ruzuki Lun Sept 01, 2008 8:35 pm

L za best in my point of view. L si Light, amandoi poseda minti geniale luptand una impotriva celeilalte. Pot spune ca am fost very disapointed cand am vazut ca L moare. De ce? El era de partea binelui desi era ciudat tocmai asta imi placea la el. Modul calm in care gandea situatia inainte de a-l ataca pe Kira. Regret faptul k moare in anime pt k el avea dreptate, a vut dreptate intotdeauna. Teoria sa cu privire la Light was true. Well is good that in the end Light gets punished.
    Kotomi
    Kotomi
    Numb

feminin Numarul mesajelor : 37
    In this moment : Hunting Zombies
    Data de inscriere : 01/09/2008

Mesaj Scris de Kotomi Mar Sept 02, 2008 12:31 pm

Trebuie sa recunosc ca L este super inteligent si amuzant si la-s alege pe el dar nici Light nu este de pus de-o parte ,care desii este un simplu student la o scoala normala este un super geniu si are niste planuri de te doare capul cand vezi ce-i nascoceste cerebelul O.O',lasand inteligenta de-o parte,L este mai realist pe langa Light care spera ca va omori toti criminalii din lume,adica,Heloooo,asa ceva nu e posibil,unii mor altii devin x_x si in plus,el nu e Dumnezeu sa decida soarta lumii.
    Aleg L. hehe

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Dum Noi 24, 2024 5:33 pm