Genres: comedy , magic , romance , supernatural
Themes: Magical Girl ,Magical Boy, male harem
Episodes:51-ongoing
Manga:7 volume
Rezumat
Fiecare copil are un ou în inima lui, care nu poate fi vazut de la inceput, un ou nascut din visele lor.Hinamori Amu, o membra a unui grup numit "Guardians", care protejeaza aceste oua pentru a nu deveni x-oua(ouă umplute cu resentimente si care cauzeaza o multime de probleme).Treaba lui Amu este de captura si aduce x-ouale la forma lor initiala. Ea face acest lucru cu ajutorul a trei Shugo Chara (spirite gardieni), Ran, Miki si Suu.
Multumita lor,ea isi poate schimba caracterul si abilitatile,şi aşa lupta împotriva unei misterioase organizatii Easter,al carei obiectiv este sa gaseasca oul special numit Embryo folosind x-ouale.
Scuzati traducerea lamentabila ..sunt sigura ca nu are nici un inteles asa ca voi pune si versiunea in engleza^^
- Spoiler:
- Every child has an egg in their heart, unseen at first, an egg with the would-be self of their dreams. Hinamori Amu, part of a group called the Guardians, protect those eggs from becoming x-eggs, eggs filled with resentment and resignation that gives children troubles. Amu's job is to capture and restore x-eggs to their orginal form. She does this with the help of her three Shugo Chara (guardian characters or her would be selves), Ran, Miki and Su. Thanks to them she can change her character and abilities, and so fight against the mysterious organization Easter which aim is to find a special egg called Embryo using the x-eggs.
Imresi
Well mie mi se pare un anime destul de bun insa manga-ul este mult mai bun si foarte diferit de anime,uneori. M-am gandit ca daca voi posta cateva informatii poate ca veti incerca sa urmariti acest anime^^,insa cred ca nu multi sunt fani magical-girl ^^"...anyway anime-ul are o grafica foarte originala si nu lipsesc nici efectele speciale,care sunt foarte numeroase...coloana sonora este foarte buna ..ideea acestui anime este cea mai originala pe care am vazut pana acum la un acest gen de anime...eu cred ca merita vazut^^.