Abingdon Boys School
Abingdon Boys School (アビングドンボーイズスクール abingudon bōizu sukūru) este o formatie de j-rock . Aceasta s-a format in 2005 si a fost numita dupa faimoasa Abingdon School (scoala in totalitate de baieti) unde de asemenea trupa rock Radiohead s-a format .
Membrii
~ Takanori Nishikawa – vocal
~ Sunao – chitara
~ Hiroshi Shibasaki – chitara
~ Toshiyuki Kishi – orga electrica si programare
Membrii de suport
~ Ikuo – bass
~ Kozy Hasegawa – tobe
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
Istorie
"Stay away", melodia in engleza scrisa de Nishikawa si compusa de catre Shibasaki , a aparut pe "Love for Nana ~Only 1 Tribute~" , un album tribut adus seriei manga si anime de succes - Nana .
Primul lor concert live , "CD Data Present Music Evolution ’06" , a fost pe 24 Noiembrie 2005 , alaturi de alte trupe faimoase precum UVERworld .
Trupa a anuntat pe 3 Septembrie 2006 ca isi vor face debutul oficial prin Sony Music Japan's Epic Records . Primul lor single , Innocent Sorrow , a fost folosit drept opening la anime-ul D.Gray-Man si a fost lansat pe 6 Decembrie 2006 .
~ * Innocent Sorow ( varianta full ) * ~
~ * Innocent Sorow ( varianta OP ) * ~
Al doilea single , Howling , a fost lansat pe 16 Mai 2007 . A fost folosit drept primul opening la anime-ul Darker Than Black
~ * Howling ( varianta full ) * ~
~ * Howling ( varianta OP ) * ~
Al treilea single , Nephilim, a fost lansat pe 4 Iulie 2007 , si a fost folist drept tema principala a jocului FolksSoul pentru Playstation 3 .
~ * Nephilim ( varianta full ) * ~ ( varianta main theme pentru joc nu am gasit-o =__= so , gomen )
Primul lor album full a fost lansat pe 17 Octombrie 2007 . Cel de-al patrulea single al lor , Blade Chord , a fost deasemenea lansat pe 5 Decembrie 2007 si a fost folosit drept main theme la Sengoku Basara: Heroes.
** Site-ul Oficial **
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
Parere
Ei bine , eu unul am dat peste prin anime-ul Darker Than Black ... ce sa zic ? Mi-a placut atat de mult primul opening incat am fost curios sa caut formatia si astfel am dat peste ceva foarte nice ^^" . Au melodii frumoase si desii nu au ales un aspect visual kei precum alte formatii de j-rock , they still rock @__@ ... so ... read , listen and enjoy ^^