Nippoku

Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Ultimele subiecte

» parteneriat
Scris de DarkPoint Sam Dec 19, 2009 10:41 am

» Rosario+Vampire
Scris de DarK Dum Oct 04, 2009 1:32 am

» salut
Scris de mira-chan Joi Sept 10, 2009 12:35 pm

» A really noobish GFX
Scris de Plastic Doll Dum Iul 12, 2009 1:22 pm

» Ce faci in acest moment
Scris de Plastic Doll Vin Iul 10, 2009 4:54 pm

» Personaje insuportabile
Scris de lazy.muffin Joi Iul 09, 2009 11:51 am

» Nyello there Nippoku!
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 12:01 pm

» THE "WE HATE BOB!" FC
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 10:33 am

» DarK's n00bish GFX ^^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 9:14 am

» Silver is here ^o^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 8:59 am

» hello every one
Scris de Odis Joi Iul 02, 2009 9:20 pm

» Goodbye
Scris de Schwarzschild Mier Iun 24, 2009 3:10 pm

» Link-uri utile
Scris de Silver.Chaos Mar Iun 23, 2009 10:47 pm

» Artisti romani
Scris de Plastic Doll Lun Iun 22, 2009 5:08 pm

» Staff
Scris de Odis Dum Iun 21, 2009 5:38 pm

Top postatori

DarK (1698)
Abingdon Boys School Bar_leftAbingdon Boys School BarAbingdon Boys School Bar_right 
Schwarzschild (1469)
Abingdon Boys School Bar_leftAbingdon Boys School BarAbingdon Boys School Bar_right 
-xXxdeath_tearsxXx- (814)
Sharly (691)
Manouche (673)
RuKia (540)
Odis (537)
AkAShA (498)
Plastic Doll (411)
Akihara (327)

Flux RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

3 participan?i

Abingdon Boys School

DarK
    DarK
    ~ T0x!c WaSt3 ~

masculin Numarul mesajelor : 1698
    Varsta : 34
    Data de inscriere : 04/08/2008

Icon Abingdon Boys School

Mesaj Scris de DarK Lun Aug 04, 2008 10:20 pm

Abingdon Boys School

Abingdon Boys School 20071012_374445

Abingdon Boys School (アビングドンボーイズスクール abingudon bōizu sukūru) este o formatie de j-rock . Aceasta s-a format in 2005 si a fost numita dupa faimoasa Abingdon School (scoala in totalitate de baieti) unde de asemenea trupa rock Radiohead s-a format .

Membrii

~ Takanori Nishikawa – vocal
    ~ Sunao – chitara
    ~ Hiroshi Shibasaki – chitara
    ~ Toshiyuki Kishi – orga electrica si programare

Membrii de suport

~ Ikuo – bass
    ~ Kozy Hasegawa – tobe

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Istorie

"Stay away", melodia in engleza scrisa de Nishikawa si compusa de catre Shibasaki , a aparut pe "Love for Nana ~Only 1 Tribute~" , un album tribut adus seriei manga si anime de succes - Nana .

Primul lor concert live , "CD Data Present Music Evolution ’06" , a fost pe 24 Noiembrie 2005 , alaturi de alte trupe faimoase precum UVERworld .

Trupa a anuntat pe 3 Septembrie 2006 ca isi vor face debutul oficial prin Sony Music Japan's Epic Records . Primul lor single , Innocent Sorrow , a fost folosit drept opening la anime-ul D.Gray-Man si a fost lansat pe 6 Decembrie 2006 .

~ * Innocent Sorow ( varianta full ) * ~

~ * Innocent Sorow ( varianta OP ) * ~

Al doilea single , Howling , a fost lansat pe 16 Mai 2007 . A fost folosit drept primul opening la anime-ul Darker Than Black

~ * Howling ( varianta full ) * ~

~ * Howling ( varianta OP ) * ~

Al treilea single , Nephilim, a fost lansat pe 4 Iulie 2007 , si a fost folist drept tema principala a jocului FolksSoul pentru Playstation 3 .

~ * Nephilim ( varianta full ) * ~ ( varianta main theme pentru joc nu am gasit-o =__= so , gomen )

Primul lor album full a fost lansat pe 17 Octombrie 2007 . Cel de-al patrulea single al lor , Blade Chord , a fost deasemenea lansat pe 5 Decembrie 2007 si a fost folosit drept main theme la Sengoku Basara: Heroes.

** Site-ul Oficial **

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Parere

Ei bine , eu unul am dat peste prin anime-ul Darker Than Black ... ce sa zic ? Mi-a placut atat de mult primul opening incat am fost curios sa caut formatia si astfel am dat peste ceva foarte nice ^^" . Au melodii frumoase si desii nu au ales un aspect visual kei precum alte formatii de j-rock , they still rock @__@ ... so ... read , listen and enjoy ^^
    lazy.muffin
    lazy.muffin
    Ichirukish

feminin Numarul mesajelor : 258
    Varsta : 31
    In this moment : u don`t wanna know *perv smile*
    Data de inscriere : 02/07/2008

Icon Re: Abingdon Boys School

Mesaj Scris de lazy.muffin Joi Aug 28, 2008 2:43 pm

yep.ABS nu se caracterizeaza prin look ecentric,hot sau horror ceea ce in mintea mea ii face si cat de cat originali[face it,enumeratimi cate trupe mai au un stil casual in j-rock]
    si eu am auzit de ei tot de la darker than black prima data si fiindca miam propus sa incep D.gray-man cat mai curand ii voi auzi si acolo se pare ^-^.au melodii bune dar din cate am auzit eu pana acum howling e preferata mea[and the clip is nice too]
    eu chiar ii felicit pe baietii astia ca nu fac parte din stereotip si au muzica buna kyaa
    DarK
    DarK
    ~ T0x!c WaSt3 ~

masculin Numarul mesajelor : 1698
    Varsta : 34
    Data de inscriere : 04/08/2008

Mesaj Scris de DarK Sam Aug 30, 2008 12:24 am

Well , nu e chiar stereotipie ceea ce face restul populatiei din j-rock with the visual kei ... adica asta e originalitatea j-rock-ului si excentrismul : the look ^^

Ei bine , desii ABS nu au acest look , muzica lor nu este mai prejos decat cea a colegilor de la Versailles , Nightmare , Dir en Grey sau etc ... iar ei nu sunt singurii ce au adoptat un stil casual ^^ mai este si UVERworld , tot o formatie de j-rock cu look casual ...
    Pe ei ii stiti cu opening-ul D-Tecnolife de la Bleach ^^

So , in esenta , pentru mine , nu look-ul conteaza , ci muzica !
    Blacky
    Blacky
    Crucifixion of Faith

feminin Numarul mesajelor : 298
    Varsta : 30
    Data de inscriere : 01/07/2008

Mesaj Scris de Blacky Mier Noi 19, 2008 6:09 pm

Well well nu de curand am devenit si eu fana a trupei ABS,din cauza ca am inceput sa vizionez anime'ul D. Gray-Man.Anyway eu consider ca stilul lor[avand in vedere look'ul si felul cum canta]sunt total originale..se observa amri diferente intre ei si alte trupe
    Melodia mea preferata este Innocent Sorrow-la aceasta melodie m-a impresionat totul: pv-ul,ritmul,versurile ambsolut totul si pot spune ca se potriveste foarte bine ca opening'

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Subiecte similare

-

Data/ora curentă este: Joi Noi 21, 2024 7:31 pm