Nippoku

Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Ultimele subiecte

» parteneriat
Scris de DarkPoint Sam Dec 19, 2009 10:41 am

» Rosario+Vampire
Scris de DarK Dum Oct 04, 2009 1:32 am

» salut
Scris de mira-chan Joi Sept 10, 2009 12:35 pm

» A really noobish GFX
Scris de Plastic Doll Dum Iul 12, 2009 1:22 pm

» Ce faci in acest moment
Scris de Plastic Doll Vin Iul 10, 2009 4:54 pm

» Personaje insuportabile
Scris de lazy.muffin Joi Iul 09, 2009 11:51 am

» Nyello there Nippoku!
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 12:01 pm

» THE "WE HATE BOB!" FC
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 10:33 am

» DarK's n00bish GFX ^^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 9:14 am

» Silver is here ^o^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 8:59 am

» hello every one
Scris de Odis Joi Iul 02, 2009 9:20 pm

» Goodbye
Scris de Schwarzschild Mier Iun 24, 2009 3:10 pm

» Link-uri utile
Scris de Silver.Chaos Mar Iun 23, 2009 10:47 pm

» Artisti romani
Scris de Plastic Doll Lun Iun 22, 2009 5:08 pm

» Staff
Scris de Odis Dum Iun 21, 2009 5:38 pm

Top postatori

DarK (1698)
School ... Bar_leftSchool ... BarSchool ... Bar_right 
Schwarzschild (1469)
-xXxdeath_tearsxXx- (814)
Sharly (691)
Manouche (673)
RuKia (540)
Odis (537)
AkAShA (498)
Plastic Doll (411)
Akihara (327)

Flux RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

+3
-MarBell-
Odis
RuKia
7 participan?i

School ...

RuKia
    RuKia
    Funeral light

feminin Numarul mesajelor : 540
    Varsta : 31
    Data de inscriere : 01/07/2008

Icon School ...

Mesaj Scris de RuKia Lun Sept 15, 2008 12:17 pm

Nu e cel mai potrivit titlu but I can't think about a better one right now, sowwy.
    However, ideea e ca vreau sa stiu cum va mers azi la festivitate, cum vi se pare inceputul acestui an scolar, etc. - in special celor care sunt in a 9a acum, I wanna know their opinions.

My day was kinda lame. 'nuff said. Noi colegi, o noua scoala, un nou diriginte si noi profi.
    Sa incepem cu noua scoala. No problem, e cel mai bun liceu din Cluj, frumos si mare. BTW cred ca o sa dureze ceva timp pana sa cunosc toata cladirea, I mean abia ca-mi gasesc clasa =]]
    Am un nou diriginte. Wut? Normal ca it's a big deal. O_O Nu am mai avut niciodata un diriginte, doar o diriginta. E prof de religie si chiar pare de treaba but who knows de ce e in stare, si cum e defapt sub stratul acela de *coughs, coughs* sunculita ...
    N-am apucat sa vad toti profii, am ochit cativa doar. So nu-mi dau inca cu parerea despre ei.
    Directoarea e de treaba si nu pare a fi prea fitzoasa.
    Sunt in clasa a IX-a F, uman - filologie - intensiv engleza. Awesome! Just as planned! dancing
    Now the best part of this sh*t *ahem* avem doar 4 baieti in clasa si restul suntem fete. rofl
    Colegii par de treaba desi sunt cateva fete retarde lol. Le intrebi acolo "So ... ce muzica ascultati ?" la care ele iti raspund pe un ton fitzos "Omg tu!! Manelele is baza!", and I'm all like weird

Mda ... cam asta ar fi tot. Un lucru e sigur: o sa-mi ia ceva timp pana sa ma obisnuiesc si sa ma acomodez cu noul sistem si toate schimbarile.

Your turn.
    Odis
    Odis
    Funeral light

feminin Numarul mesajelor : 537
    In this moment : Looking after Ichiru pants mwhaha nya~!

Icon Re: School ...

Mesaj Scris de Odis Lun Sept 15, 2008 12:42 pm

Yare yare School ... 199612 .

Aspect

Si eu m-am mutat la liceu, unul dintre cele mai bune din oras.
    Tobul e bine si frumos, clasa parea drguta, desi mai are putin si cade =_=, bancile sunt curate, toaletele al fel.

Colegi

Colegii sunt praf, cocalari si pitziuri cel putin mutrele lor asta-mi inspira. Un dirig nebun si imoral School ... 312349 . In plus m-a mutat in banca cu un retardat de cocalar. Restul cum am mai spus nu-mi plac, poate dupa ce ma obisnuiesc cu ei o sa fie mai bine :*noway x.x*:oricum sunt toti manelisti . Directorul e ok pare de treaba in rest nah manualele ca manualele. Orarul e ciudat, dar ma rog nu e inca gata si cam atat.

Si cam atat u.u' .
    RuKia
    RuKia
    Funeral light

Mesaj Scris de RuKia Lun Sept 15, 2008 12:53 pm

Well ... nici clasa noastra nu e cine stie ce. But partea buna este ca doar anul asta vom sta acolo dupa aceea ne muta in alta sala de clasa.
    Orarul e cam incarcat. Inca nu l-am primit pe cel definitiv, doar pe cel de saptamana asta. Avem doar 2 ore de mate pe saptamana. Awesome!
    BTW ne-au bagat si logica printre materii acuma de pe a 9a. *sighs* si avem vreo 2-3 ore de latina pe saptamana ... School ... 312349
    -MarBell-
    -MarBell-
    Advanced

feminin Numarul mesajelor : 136
    Varsta : 32
    In this moment : On&on Escape The Fate *.*
    Data de inscriere : 05/07/2008

Mesaj Scris de -MarBell- Lun Sept 15, 2008 1:06 pm

^wah can`t belive it Rukia-chaaan si eu am fost a IX F , iar acum sunt a X F:]]..la noi sunt doar 3 baieti -_-''...dar am avut noroc ca in clasa o fana TH *.*...so,mergeee. :> & btw Rukiaaa , well fiind la acelasi profil , din clasa a XI-a...cica nu se va mai face mate,fizica si chimie ...si poate va fi doar o materie care le va cuprinde pe toate >.>'
    Well ... ne-a fost comunicat ca o sa avem cativa profesori noi >_>....diriginta ne-a ramas aceeasi [era vorba ca ni se va schimba] ea fiind directoarea si profesoara de stiinte socio-umane , adica logica , psihologie ..etc. stuff like that
    Colegi noi?... a venit un nou baiat si acum sunt trei baieti , in clasa a IX-a au fost doar 2 -_-''.Deschiderea a fost ceva boring ca de obicei si pe deasupra ne-a prins si ploaia x_x' si a trebuit sa stam in ploaie.
    Uhm...tot ce sper e ca noii profesori sa fie de treaba...in rest cred ca va fi un an bun.
    Akihara
    Akihara
    #1PSC winner
    #1PSC winner

feminin Numarul mesajelor : 327
    Varsta : 30
    In this moment : broken inside
    Data de inscriere : 04/07/2008

Mesaj Scris de Akihara Lun Sept 15, 2008 2:38 pm

al right..well eu sunt in clasa a 8-a A la unul dintre cele mai bune licee din Iasi si cu aspectul lui nu am ce comenta.e bine aranjat, spatios, terenuri de fotbal si bascet, clasele curate.ce ma deranjeaza e ca orele incep la 7:45.cand am intrat in a 5-a la acest liceu orele incepeau la 7:30...mare schimbare un sfert de ora de somn in plus -_-
    diriga e de treaba, glumeata si cam prea serioasa cateodata.are un stil de a zice vestile proaste pentru elevi de crezi ca a venit apocalipsa.e profa de romana si e foarte dura.ne-a pus sa invatatam 5 compuneri fiecare de 5 pagini in doar o sapt.si acele compuneri erau pt teza...si e dura la note...
    restul profilor sunt si de treaba dar si cativa care chiar nu-i suport.
    colegii, cu cativa ma inteleg dar majoritatea sunt niste nesimtiti.nu au nimic mai bun de facut decat sa rada pe greselile altora, sa se creada superiori, sa injure, sa fumeze, fetele sa barfeasca si sa ma faca pe mine the emo girl >.<(WTF I'm NOT emo you f****** idiots! yelling )
    cat despre orarul din ultimul an de gimnaziu weird mai varza nici ca se putea..primele 4 zile 6 ore si vinerea 7, ca sa nu mai zic ca diriga vrea sa facem o ora de romana in plus intr-o anumita zi.schimbari:doar o ora de sport, avem ca obtional matematica(aveam de ales intre asta si romana asa ca ce altceva puteam alege), 2 ore de istorie si grografie + o ora de latina -_-
    ca sa nu mai zic ca maine am 2 ore de mate la rand, istorie >.< si fizica, iar celelalte ore sunt de biologie si civica...m-am uitat la orarul de la 8B si e mult mai bine facut decat al nostru, la fel si cel de la 8C(apropo, orarele sunt puse pe site-ul scolii).just, why 8A? School ... 312349
    si tezele unice..de data asta 6 in total si vor fi corectate mai intai de profii clasei apoi de alti profi necunoscuti T___T si se face media...
    -xXxdeath_tearsxXx-
    -xXxdeath_tearsxXx-
    Death Whisper

feminin Numarul mesajelor : 814
    Data de inscriere : 03/07/2008

Mesaj Scris de -xXxdeath_tearsxXx- Lun Sept 15, 2008 2:47 pm

am inceput si eu scoala.. sunt in clasa a VIII-a... ultimul an din generala... cred ca va fi foarte greu.. din pacate n-avem diriginte T^T nimeni nu vrea sa ne preia cls petnru ca suntem prea rai si indisciplinati.... am stat 3 ore in ploaie fara ca vreunui profesor sa ne pese de noi.... am stat caprostii si ne-am uitat pe pereti in timp ce , celilati intrau in cls sau plecau acasa T_T
    AkAShA
    AkAShA
    Sapid light

feminin Numarul mesajelor : 498
    In this moment : Metallica!!!!!
    Data de inscriere : 02/07/2008

Mesaj Scris de AkAShA Lun Sept 15, 2008 4:45 pm

Si eu sunt inca "mica": deabia am trecut clasa a 8-a. Prin urmare ma descurc cu scoala mea: stiu cam toti profesorii si imi permit sa afirm ca sunt bine pregatiti (cu mici exceptii) dar cam fara chef.
    Colegii?! Nimic nou, ca sa insumez o multitudine de fraze sarcastice si poate un pic nedrepte. Aceiasi... tipi pe care in iunie i-am parasit cu mult "regret". Bine, nu inseamna ca e vorba de 100% dintre ei, doar de vreo 90%. XD
    Scoala? Same old dull one. -_-
    Clasa? Macar aici am numai de bine de zis: este mult mai noua si mai curata decat cea de anul trecut si imi place mult faptul ca e la parter. (uneori se iveste cate ceva si ai nevoie de cate o "emergency exit" daca intelegeti. School ... 701206
    In rest, materia e normal, mai ingatuita decat cea de clasa a 7-a. Ministerul ne-a asigurat ca in doi ani se va finaliza procesul de aerisire a programei deci stam linistiti. rofl . In principal sunt aceleasi materii (cu o singura exceptie, latina) dar orele de geografie si istoriue s-au dublat.
    In concluzie se anunta inca un an plictisitor alaturi de draga si minunata mea scoala (anybody got a cannon? XD).
    Felicitari tuturor celor care ati intrat la liceu (sau erati deja). Nici nu va puteti imagina cat de norocosi sunteti. School ... 768710
    DarK
    DarK
    ~ T0x!c WaSt3 ~

masculin Numarul mesajelor : 1698
    Varsta : 34
    Data de inscriere : 04/08/2008

Mesaj Scris de DarK Lun Sept 15, 2008 5:02 pm

AkAShA a scris:Felicitari tuturor celor care ati intrat la liceu (sau erati deja). Nici nu va puteti imagina cat de norocosi sunteti. School ... 768710

You're joking right ? rofl
    Belive me , if highschool is filled only with pokemons and narutards ... it will be Hell out there !
    Aaaanyway , a new school season , yay ! [/sarcasm] =_= meh ... dupa ce ca am stat in ploaie si frig de la 8 la 13 , aflu impreuna cu colegii ca defapt deschiderea e la 16 =_= ... nici nu m-am mai dus ... It can suck on monkey ballz as every year ... I dont care XD
    Maine o sa imi aflu orarul and stuff ^^
    Liceul ? Meh , pretty nice ... I think O_o
    Adica mi se pare normal not something wow-ish ^^
    Oh , btw , congratz and good luck to the freshmans a.k.a boboci XD ... Belive me , you will need it .
    On a brighter side ( huh ? O_O ) cel putin am scapat de a vedea mutra dirigintei mele turbate ... pentru azi rofl

Again , good luck & congratz boboceiilor ^^ ... spor la invatat leanr and all the other stuff XD
    RuKia
    RuKia
    Funeral light

Mesaj Scris de RuKia Lun Sept 15, 2008 6:24 pm

@Twinny: Wut? You kiddin', right? Mie una mi se para laame la liceu. Preferam generala, unde profii erau mai ingaduitori si iti mai permiteai una alta, acum totul just faded away. Orarul se arata a fi mult mai complicat si toate cele. In plus avem un diriginte care continua sa ne spuna fraza "Daca primiti 20 de carti de citit voi cititi 200, ne-am inteles?" dupa fiecare 5 minute. I mean bloody hell! WTF? eu sa citesc??! devestated si mai mult ... 200 de carti?! faint

@DarK: Oh c'moon esti a *starts to count on fingers* 6-a persoana care ne zice "boboci" =]]

My dear fellows de-a 8a, profitati de anul asta cat puteti de mult! Trust me, stiu ce vorbesc. Nu e foarte greu pe a 8a, I mean yesh i know, sunt tezele but o sa treaca cu bine si mai repede decat va puteti imagina. urahara-sama
    Akihara
    Akihara
    #1PSC winner
    #1PSC winner

Mesaj Scris de Akihara Joi Sept 25, 2008 2:19 pm

if you say so...deocamdata nu e asa de rau ca tot ce facem sunt recapitulari dar nu si la fizica >.<
    me hates school with all my heart.sincer..abia astept sa se termine anul acesta si sa ajung in a 9-a ca sa ma pot relaxa mai mult
    RuKia
    RuKia
    Funeral light

Mesaj Scris de RuKia Joi Sept 25, 2008 6:25 pm

Akihara a scris:... abia astept sa se termine anul acesta si sa ajung in a 9-a ca sa ma pot relaxa mai mult.
    If you say so ... =]]
    Seriously, I know what i'm talkin' about. Pe a 8a e mult stres ca e faza cu tezele unice and all that sh*t, I know that, but totusi, nu e asa de rau. Nici pe a 9a nu e foarte greu, cel putin acum la inceput dar totusi e o mare schimbare. Profi noi, colegi noi, scoala noua, materii noi, etc. u know ...
    IMO, cred ca ar trebui sa va bucurati cat puteti de mult de anul asta pe care il mai petreceti alaturi de colegii vostri ... yea poate ca nu-i placeti si acum abia asteptati sa scapati de ei but fie ca vreti sa ma credeti sau nu, you will miss them! hehe =]]
    You will miss the old times, the old school, even the old stupid teachers ... non-sense but true. =]]
    -xXxdeath_tearsxXx-
    -xXxdeath_tearsxXx-
    Death Whisper

feminin Numarul mesajelor : 814
    Data de inscriere : 03/07/2008

Mesaj Scris de -xXxdeath_tearsxXx- Dum Sept 28, 2008 2:59 pm

sunt de akord cu Akihara.. in a 9-a n-osa mai fie chiar asa de stresant ca in a8-a... o sa am timp de iesit cu prioeteniii, o sa cunosc persoane noi, n-o sa ne mai bata parintii la invatat.... .
    acum la scoala mea e ca o inchisoare... ne incuie in scoala pt 6-7 ore pe zi, toti profii ne dau teme multe, avem ore de la 7 , inca nu s-a definit orarul... nu mai am timp de forumuri si anime pentru ca trebuie sa merg la meditatii, cursuri in plus, teme si proiecte T_T
    AkAShA
    AkAShA
    Sapid light

feminin Numarul mesajelor : 498
    In this moment : Metallica!!!!!
    Data de inscriere : 02/07/2008

Mesaj Scris de AkAShA Dum Sept 28, 2008 3:32 pm

RuKia a scris:

My dear fellows de-a 8a, profitati de anul asta cat puteti de mult! Trust me, stiu ce vorbesc. Nu e foarte greu pe a 8a, I mean yesh i know, sunt tezele but o sa treaca cu bine si mai repede decat va puteti imagina. urahara-sama

Mda... voi incerca, desi nu inteleg cum ar putea sa-mi placa de-abia acum, la sfarsit. Mie una mi se pare deja ca timpul trece cu viteza melcului schiop si nu e decat a doua saptamana de clasa a 8-a. sleepy
    Cat despre colegi, imi vor lipsi in la fel de mult cat le voi lipsi eu lor. Adica... oh, well, lasati-o incolo... bored
    Akihara
    Akihara
    #1PSC winner
    #1PSC winner

Mesaj Scris de Akihara Lun Sept 29, 2008 3:14 pm

Darky-chan O_O saraca de tine...se vede ca scoala ta mai nou e inchisoare
    dar nici a mea nu mai are mult..I mean toata materia de a 7-a(si prin tot vreau sa zic tot) in numai 2 saptamani de invatat, apoi dam test.(asta la bio).si e foarte complicat -_-
    apoi, teste initiale cu gramada si trecute in catalog...si meditatii...
    oh da...nici macar nu am de ce sa ma bucur.si intradevar, cum a mentinat AkAShA, tinpul trece foarte greu...
    iar colegii..abia astept sa scap de ei.majoritatea sunt enervanti si infumurati

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Subiecte similare

-

Data/ora curentă este: Vin Noi 22, 2024 1:19 am