Nippoku

Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Ultimele subiecte

» parteneriat
Scris de DarkPoint Sam Dec 19, 2009 10:41 am

» Rosario+Vampire
Scris de DarK Dum Oct 04, 2009 1:32 am

» salut
Scris de mira-chan Joi Sept 10, 2009 12:35 pm

» A really noobish GFX
Scris de Plastic Doll Dum Iul 12, 2009 1:22 pm

» Ce faci in acest moment
Scris de Plastic Doll Vin Iul 10, 2009 4:54 pm

» Personaje insuportabile
Scris de lazy.muffin Joi Iul 09, 2009 11:51 am

» Nyello there Nippoku!
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 12:01 pm

» THE "WE HATE BOB!" FC
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 10:33 am

» DarK's n00bish GFX ^^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 9:14 am

» Silver is here ^o^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 8:59 am

» hello every one
Scris de Odis Joi Iul 02, 2009 9:20 pm

» Goodbye
Scris de Schwarzschild Mier Iun 24, 2009 3:10 pm

» Link-uri utile
Scris de Silver.Chaos Mar Iun 23, 2009 10:47 pm

» Artisti romani
Scris de Plastic Doll Lun Iun 22, 2009 5:08 pm

» Staff
Scris de Odis Dum Iun 21, 2009 5:38 pm

Top postatori

DarK (1698)
Pareri Bar_leftPareri BarPareri Bar_right 
Schwarzschild (1469)
-xXxdeath_tearsxXx- (814)
Sharly (691)
Manouche (673)
RuKia (540)
Odis (537)
AkAShA (498)
Plastic Doll (411)
Akihara (327)

Flux RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

+4
Akihara
ShinigamiDanna
Schwarzschild
Junrenka
8 participan?i

Pareri

Junrenka
    Junrenka
    万 ♥ 黒 ♥ 珠

feminin Numarul mesajelor : 82
    Varsta : 33
    Data de inscriere : 02/07/2008

Icon Pareri

Mesaj Scris de Junrenka Mier Iul 02, 2008 6:25 pm

Acest anime as putea spune sincer ca este chiar genial.Deja ma saturasem sa vad numai animeuri fantastice,cu tot felul de chestii imposibile,supranaturale si magie...iar Death Note il consider animeul prefect pentru mine.Are extrem de multa logica si imi place asta foarte mult deoarece nu e totul bazat pe actiune si stupizenii din astea cum e in alte animeuri.
    Grafica este superba si imi place extrem de mult cum sunt realizate personajele.Este un stil unic si imi place foarte mult...plus ca imi plac animeurile in genul Shonen,mai mult decat cele Shoujo.
    Coloana sonora,ce sa mai spun.Este minunata.In special openingurile si endingurile,in special primele.Sunt de la Nightmare si au fost primele mele melodii (exceptand LivEvil) si imi plac extrem de mult pentru ca sunt printre cele mai bune de la ei,si nu mi-a trecut nici acum obsesia.Celelalte au fost de la Maximum the Harmone si trebuie sa recunosc ca mi-au placut si acestea dar nu mai mult decat primele...au fost destul de bune desi se tipa cam mult in ele ceea ce e un pic cam deranjant(cel putin pentru mine).
    Ideea este foarte buna si de asemenea originala.Urasc sa vad ca cineva spune ca Death Note e plagiat dupa Jigoku Shoujo(am cunoscut multe persoane care spun asta) pentru ca nu e deloc adevarat,dar nu am sa stau acum sa fac off topic aici..X.x...
    Ce e drept daca Mello,Near si poate si Matt nu apareau dupa moartea lui L in episodul 25,animeul nu mai era deloc bun...L e un personaj important chiar daca unii nu il suporta,fiindca fara el animeul nu ar mai fii fost cum este.Si la fel si la Light si la toate personajele.Chiar daca unele sunt mai putin placute datorita lor animeul este asa.
    Logica aceea care nu lipseste nici macar dintr-un episod,care e prezenta inca din primul episod face animeul un pic cam greu de inteles in special pentru cei mai mici,dar in acelasi timp este si foarte captivant si din ce in ce mai interesant pentru cei ce il inteleg...chiar daca nu pare Death Note e un anime destul de greu de inteles.
    Anyway mie imi place extrem de mult si il consider in continuare o creatie geniala.Nu pot decat sa il felicit pe Tsugumi Ohba pentru ideea geniala si pe Takeshi Obata pentru felul in care a realizat personajele.
    Si eu zic ca ar fii minunat sa va uiati la Death Note pentru ca e un anime ce depaseste clar nota de 10.
    Schwarzschild
    Schwarzschild
    . d e a t h m a t e .

feminin Numarul mesajelor : 1469
    Varsta : 31
    In this moment : Raping a j-rocker

Icon Re: Pareri

Mesaj Scris de Schwarzschild Sam Iul 05, 2008 5:51 pm

E un anime superb, ideea e foarte buna si personajele sunt grozave. Imi place
    ca ideea acestui anime ar putea face totusi o referire si la realitate, s-ar putea
    referi la cei care si-au pierdut speranta si vor sa se razbune, nu printr-un
    Death Note sau cu ajutorul spiritelor, dar ar putea omora pentru a se razbuna.
    Are si fantezie si logica intr-un fel, e un anime foarte bun.Ador grafica si coloana sonora a acestui anime.
    ShinigamiDanna
    ShinigamiDanna
    Positive light

feminin Numarul mesajelor : 162
    Varsta : 32
    In this moment : writing+drawing+cooking+listening to music
    Data de inscriere : 03/07/2008

Mesaj Scris de ShinigamiDanna Sam Iul 05, 2008 11:40 pm

Mdah... trebuie sa spun ca atat seria manga, cat si anime-ul au fost cam cele mai reusite vazute de mine... grafica este excelenta, soundtrack-ul iti da fiori, iar povestea este de-a dreptul uimitoare! Sa nu mai zic de incarcatura extrem de mare de pshologie, filozofie si logica... mie mi-a placut foarte mult, i-as da 10 seriei... mai interesant e ca vad si pe net dezbateri cu "Credeti ca ce a facut Kira a fost bine? " si vad opinii foarte diferite... seria a avut un impact destul de mare asupra celor ce au vazut-o. Sa nu mai pomenesc de faptul ca storyline-ul a fost chiar amazing... m-am uitat cu maica-mea la Death Note, si ea chiar a plans la unele faze o_O
    Akihara
    Akihara
    #1PSC winner
    #1PSC winner

feminin Numarul mesajelor : 327
    Varsta : 30
    In this moment : broken inside
    Data de inscriere : 04/07/2008

Mesaj Scris de Akihara Lun Iul 14, 2008 8:56 am

well..este un anime foarte interesant si captivant.are o poveste foarte interesanta, grafica si coloana sonora sunt destul de reusite, dar devine cateodata boring si toata vorbaria aia era asa de complicata incat n-am mai inteles nimic.
    Plastic Doll
    Plastic Doll
    Lost in the black

feminin Numarul mesajelor : 411
    Varsta : 29

Mesaj Scris de Plastic Doll Lun Iul 14, 2008 12:00 pm

Well,este un anime cu o poveste intradevar originala,si plina de suspans.
    Personajele sunt foarte bine puse la punct,au un look grozav,cel putin asta este parerea ema.Si grafica este destul de buna,desi mai demult imi displacea putin,acum mi se pare OK.
    Coloana sonora o da NM e chiar,^___~ chiar daca nu prea ascult muzica de la ei,fiinca nu sunt un fan j-rock,ascult si J-rock cateodata...but nu NM.
    Revenind la subiect acest anime este unul foarte bun,care imi place mult ^_~.
    lazy.muffin
    lazy.muffin
    Ichirukish

feminin Numarul mesajelor : 258
    Varsta : 31
    In this moment : u don`t wanna know *perv smile*

Mesaj Scris de lazy.muffin Lun Iul 14, 2008 2:10 pm

ce sa zic,animeul asta te captiveaza imediat,desi am zis cand am vazut primul episod ca nu trebuie sa ma mai uit la el la 12 noaptea.
    Are detoate.povestea a dat tuturor de gandit si e extraordinara imbinarea fantasticului cu logicul.poate ca nu e un anime pentru toate varstele dar merita vazut si urmarit cu atentie pentru al intelege.
    coloana sonora imi place la nebunie,si nightmare si maximum the hormone si ce apare pe parcursul episoadelor sunt grozave chair .
    grafica e super si ea,personajele sunt foarte bine realizate si din punctul asta de vedere si din punct de vedere al personalitatilor care te captiveaza pe masura ce interactioneaza

animeul asta e chiar foarte bun,ias da mai mult de 10 si chiar merita vazut
    EllaFromHell
    EllaFromHell
    Numb

feminin Numarul mesajelor : 32
    Data de inscriere : 25/08/2008

Mesaj Scris de EllaFromHell Mier Aug 27, 2008 6:13 pm

Soopaer marfa animeu.Printre preferatele,o poveste sooper si imi place e putin horror.Coloana sonora n-am cuvinte e geniala mai ales aceea care este mai screamo.imi place mult k te tine in suspans mereu.
    Kotomi
    Kotomi
    Numb

feminin Numarul mesajelor : 37
    In this moment : Hunting Zombies
    Data de inscriere : 01/09/2008

Mesaj Scris de Kotomi Mar Sept 02, 2008 12:39 pm

E bine conceput ca si idee,are grafica si coloana sonora buna, desii actiunea la inceput este un pic cam plictisitoare pe parcurs se dezvolta in una captivanta si si foarte interesanta.Recunosc ca nu prea a fost genul meu dar asta e singurul si ultimul anime de acest gen la care o sa ma mai uit x_x .A fost bun dar nu mi-a placut felul in care actiona Light ... o.o'

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Subiecte similare

-
      » Pareri
      » Pareri
      » Pareri
      » Pareri
      » Pareri

Data/ora curentă este: Vin Noi 22, 2024 4:18 am