Nippoku

Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Ultimele subiecte

» parteneriat
Scris de DarkPoint Sam Dec 19, 2009 10:41 am

» Rosario+Vampire
Scris de DarK Dum Oct 04, 2009 1:32 am

» salut
Scris de mira-chan Joi Sept 10, 2009 12:35 pm

» A really noobish GFX
Scris de Plastic Doll Dum Iul 12, 2009 1:22 pm

» Ce faci in acest moment
Scris de Plastic Doll Vin Iul 10, 2009 4:54 pm

» Personaje insuportabile
Scris de lazy.muffin Joi Iul 09, 2009 11:51 am

» Nyello there Nippoku!
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 12:01 pm

» THE "WE HATE BOB!" FC
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 10:33 am

» DarK's n00bish GFX ^^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 9:14 am

» Silver is here ^o^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 8:59 am

» hello every one
Scris de Odis Joi Iul 02, 2009 9:20 pm

» Goodbye
Scris de Schwarzschild Mier Iun 24, 2009 3:10 pm

» Link-uri utile
Scris de Silver.Chaos Mar Iun 23, 2009 10:47 pm

» Artisti romani
Scris de Plastic Doll Lun Iun 22, 2009 5:08 pm

» Staff
Scris de Odis Dum Iun 21, 2009 5:38 pm

Top postatori

DarK (1698)
Pareri Bar_leftPareri BarPareri Bar_right 
Schwarzschild (1469)
-xXxdeath_tearsxXx- (814)
Sharly (691)
Manouche (673)
RuKia (540)
Odis (537)
AkAShA (498)
Plastic Doll (411)
Akihara (327)

Flux RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

5 participan?i

Pareri

Junrenka
    Junrenka
    万 ♥ 黒 ♥ 珠

feminin Numarul mesajelor : 82
    Varsta : 33
    Data de inscriere : 02/07/2008

Icon Pareri

Mesaj Scris de Junrenka Joi Iul 03, 2008 9:43 am

Ei bine....desii la inceput eram chiar obsedata de el am descoperit cu timpul ca animeul nu e nici pe departe atat de perfect pe cat il credeam eu.Si exact asta se intampla cu toti fanii.Sunt obsedati de acest anime,o perioada lunga de timp in care nu observa cum este defapt,dar dupa ce dispare obsesia brusc isi dau seama ca nu e chiar atat de bun.
    Cel putin asa se intampla la majoritatea.Acum am reusit sa realizez ca defapt grafica de la Naruto nu e chiar atat de buna pe cat mi-se parea mie ca este,iar uneori (destul de des) personajele sunt realizate chiar penibil si patetic.Next....se lungesc prea mult cu episoadele.Toti se minuneaza ca Naruto are nu stiu cate episoade,dar ca toate animeurile cu vreo 90-1oo de episoade totul devine plictisitor.In toate se intampla lucruri stupide care nu afecteaza in nici un sens episodul urmator...adica practic au fost bagate acolo fara nici un rost.
    Ideea este totusi originala deoarece nu prea exista animeuri in genul acesta.Dar cum am spus mai sus,sunt multe episoade care nu isi au rostul.
    Si acum voi face un mic off topic....si eu eram obsedata la inceput si as fii spus ca nu exista un anime mai excelent decat aceasta dar in mod sigur m-am inselat.Naruto nu este atat de bun pe cat credeam eu ca este.
    Odis
    Odis
    Funeral light

feminin Numarul mesajelor : 537
    Varsta : 31
    In this moment : Looking after Ichiru pants mwhaha nya~!
    Data de inscriere : 01/07/2008

Icon Re: Pareri

Mesaj Scris de Odis Joi Iul 03, 2008 10:50 am

Ei bine un anime care din punct de vedere al originalitatii mie-mi place si deasemenea manga-ul este mult mai bun .
    Grafica anime-ului este destul de buna ,nu perfecta ,dar nici un apogeu al spaimei O.o' .Personajele sunt destul de originale si interesante ,de cele mai multe ori cum ai spus si tu sunt realizate in mod imbecil si patetic .
    Povestea este interesanta si chiar palpitanta ,desigur exclud filler-urile ,care sunt cele mai oribile parti dintr-un anime ,nu-si au rostul si strica tot anime-ul .Numarul de episoade ,ei bine se lungesc uneori si asta strica toata frumusetea ,in pluc uneori pun prea multa vorbarie si "bla , bla" Ohh God gimme a break ,dar totusi atat si manga-ul cat si anime-ul au ceva special si chiar daca are destul de multe greseli inca mai urmaresc anime-ul si-mi place destul de mult ,desi eu inca nu am gasit anime-ul perfect .
    Coloana sonora ,aici chiar nu ma pot plange ,au facut o treaba foarte buna ^^ ,toate op-urile si end-urile se potrivesc anime-ului .Complexitatea anime-ului ,in unele momente parca dispare si incepe sa te enerveze ,dar Naruto ramane un anime destul de frumos ^^ .
    RuKia
    RuKia
    Funeral light

feminin Numarul mesajelor : 540
    Varsta : 31
    Data de inscriere : 01/07/2008

Mesaj Scris de RuKia Joi Iul 03, 2008 3:23 pm

Eu am fost destul de obsedata de Naruto intr-o vreme. Si tot continuam sa spun ca is za best anime, este perfect, nu are defecte and all that crap. But now incep incetul cu incetul sa-i vad defectele pe care inainte nu vroiam sa le vad. Naruto inca este in topul meu fav. anime/manga. Si mai exact pe locul 2 dupa Bleach. Si probabil acolo va ramane pentru o buna perioada de timp, pentru ca intradevar este un anime foarte bun in adevartul sens al cuvantului. But are si el defectele lui, nu e atat de perfect precum este crezut. Un defect care l-am observat este ca episoadele se axeaza doar pe cate un singur chapter de manga si astfel devine din ce in ce mai enervant faptul ca tot se lungeste, intr-un mod stupid, cu vorba si fazele inutile. Asta este motivul pentru care mi-am pierdut interesul in anime. [ Mai ales si fillerele astea *rolling eyes* ]. Prefer manga-ul, care este pe departe mult, mult mai bun decat anime-ul. Si manga-ul este intradevar excelent, si bun de laudat.
    Inca un lucru care nu mi-au placut la seria anime, au fost fillierele. Au ocupat o mare parte [poate prea mare] din prima serie. Fillierele au inceput de pe la episodul 130, daca bine tin minte, si s-au sfarsit in jurul episodului 220. Geez au fost groaznice. Nici macar n-am avut rabdarea sa le urmaresc pe toate. Mi s-au parut foarte stupide, si fara rost. Nici macar nu se legau episoadele intre ele *sigh*. Tot se spune peste tot faptul ca naruto are multe episoade and so on. But geez daca stai sa te gandesti bine mai mult de jumatate din serie e de umplutura. Filliere au fost de umplutura, nici macar nu erau captivante, si totusi au ocupat aproximativ o jumatate din prima serie. Iar apoi seria Shippuuden, cu episoadele astea jalnice care merg din ce in ce mai lent, plus s-a mai intrat si intr-un arc de fillere again, si plictisitor de te face sa-ti pierzi tot chefu'. Defapt cred ca toata seria originala + Shippuuden, din toate episoadele astea numeroase, cred ca doar vreo jumatate, de nu mai putin, sunt facute chiar k-lumea. Asa ca mai bine o serie anime cu putine episoade, dar k-lumea, decat o serie anime cu o gramada de episoade, dar majoritatea de umplutura, right XD ?
    Ok pai astea au fost cateva defecte. Now the good parts XD.
    Grafica este destul de buna, bine sunt cateodata mici scapari ici-colo but oricum asa ceva se gaseste in orice anime. Coloana sonora e super. Chiar e de laudat. Personajele mi se par foarte bine "conturate". Iar story-line-ul, nu am ce comenta. E originala iar ideea in sine e excelenta [ Kishi-san is a genius hehe kewl ]
    Ideea e ca, from my pov, Naruto este un anime foarte bun. Chiar laudabil. But are si el defectele lui, nu e chiar perfect ya'know ^ ^.
    Akihara
    Akihara
    #1PSC winner
    #1PSC winner

feminin Numarul mesajelor : 327
    Varsta : 30
    In this moment : broken inside
    Data de inscriere : 04/07/2008

Mesaj Scris de Akihara Vin Iul 04, 2008 4:50 pm

my fav anime!nu ii pot gasi defecte, chiar daca are.mi-a placut inca de cand am inceput sa-l vad:actiunea, personaje, grafica, cooana sonora, totul mi s-a parut absolut extraordinar si am ramas prinsa in sirul intamplarilor si inca mai sunt.nu pot renunta la acest anime deloc!nu stiu ce m-a facut exact sa simt asta, dar nu-mi pasa.dupa mine, Naruto is the best anime ever!
    RealTime
    RealTime
    Amateur

feminin Numarul mesajelor : 56
    Varsta : 33
    In this moment : Momente fericite? O.O
    Data de inscriere : 03/07/2008

Mesaj Scris de RealTime Mier Iul 09, 2008 1:35 pm

Uhhh me loves Naruto ^__^
    Chiar daca are defectele lui, si chiar le-am observat dar nu m-au deranjat, si nici nu era nevoie sa fie perfect o.o doar nimic nu e perfect bla bla, mie doar mi-a placut si inca imi place, imi plac personajele, toate au un anumit lucru, sau sunt care seamana intre ele o.o, si faptul cum toate lucrurile se imbina sau ca in fiecare episod afli cate ceva O.O
    Mie cred ca mi-a placut mai mult fillerele o.o, nu stiu de ce
    Hmm inca imi place acest anime dar nu o sa zic ca il parasesc pentru ca am fost proasta ca m-am uitat la el si ca grafica era cumplita blah blah x.x' ci pentru ca o sa gasesc ceva interesant, ceva de care sa fiu din nou obsedata o.o, cum a fost si cu Sailor Moon sau Pokemon, si acum imi aduc aminte de acele clipe fericite wha si lor le multumesc ca am ajuns in lumea animeurile O.O si ca am dat de Naruto o.o apoi o sa dau de altceva ^^

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Subiecte similare

-
      » Pareri
      » Pareri
      » Pareri
      » Pareri
      » Pareri

Data/ora curentă este: Vin Noi 22, 2024 12:33 am