Căutare
Ultimele subiecte
» parteneriat
Scris de DarkPoint Sam Dec 19, 2009 10:41 am
» Rosario+Vampire
Scris de DarK Dum Oct 04, 2009 1:32 am
» salut
Scris de mira-chan Joi Sept 10, 2009 12:35 pm
» A really noobish GFX
Scris de Plastic Doll Dum Iul 12, 2009 1:22 pm
» Ce faci in acest moment
Scris de Plastic Doll Vin Iul 10, 2009 4:54 pm
» Personaje insuportabile
Scris de lazy.muffin Joi Iul 09, 2009 11:51 am
» Nyello there Nippoku!
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 12:01 pm
» THE "WE HATE BOB!" FC
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 10:33 am
» DarK's n00bish GFX ^^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 9:14 am
» Silver is here ^o^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 8:59 am
» hello every one
Scris de Odis Joi Iul 02, 2009 9:20 pm
» Goodbye
Scris de Schwarzschild Mier Iun 24, 2009 3:10 pm
» Link-uri utile
Scris de Silver.Chaos Mar Iun 23, 2009 10:47 pm
» Artisti romani
Scris de Plastic Doll Lun Iun 22, 2009 5:08 pm
» Staff
Scris de Odis Dum Iun 21, 2009 5:38 pm
Scris de DarkPoint Sam Dec 19, 2009 10:41 am
» Rosario+Vampire
Scris de DarK Dum Oct 04, 2009 1:32 am
» salut
Scris de mira-chan Joi Sept 10, 2009 12:35 pm
» A really noobish GFX
Scris de Plastic Doll Dum Iul 12, 2009 1:22 pm
» Ce faci in acest moment
Scris de Plastic Doll Vin Iul 10, 2009 4:54 pm
» Personaje insuportabile
Scris de lazy.muffin Joi Iul 09, 2009 11:51 am
» Nyello there Nippoku!
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 12:01 pm
» THE "WE HATE BOB!" FC
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 10:33 am
» DarK's n00bish GFX ^^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 9:14 am
» Silver is here ^o^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 8:59 am
» hello every one
Scris de Odis Joi Iul 02, 2009 9:20 pm
» Goodbye
Scris de Schwarzschild Mier Iun 24, 2009 3:10 pm
» Link-uri utile
Scris de Silver.Chaos Mar Iun 23, 2009 10:47 pm
» Artisti romani
Scris de Plastic Doll Lun Iun 22, 2009 5:08 pm
» Staff
Scris de Odis Dum Iun 21, 2009 5:38 pm
Top postatori
DarK (1698) | ||||
Schwarzschild (1469) | ||||
-xXxdeath_tearsxXx- (814) | ||||
Sharly (691) | ||||
Manouche (673) | ||||
RuKia (540) | ||||
Odis (537) | ||||
AkAShA (498) | ||||
Plastic Doll (411) | ||||
Akihara (327) |
Parteneri
+8
-xXxdeath_tearsxXx-
buffy
lazy.muffin
funnyzzz
Vermillion
Plastic Doll
RuKia
Odis
12 participan?i
Idei & sugestii
Odis- Funeral light
- Numarul mesajelor : 537
Varsta : 31
In this moment : Looking after Ichiru pants mwhaha nya~!
Data de inscriere : 01/07/2008
- Mesaj n°26
Re: Idei & sugestii
Hmm ,well acele smile-uri sunt pe multe forumuri O.O si devin plictisitoare and BTW ,arigatou Dark-chan ^^ vii cu multe sugestii si ai deschis destul de multe topicuri ^^ ,you're a great A~I member .
-xXxdeath_tearsxXx-- Death Whisper
- Numarul mesajelor : 814
Varsta : 30
Data de inscriere : 03/07/2008
- Mesaj n°27
uite am mai gasit un site cu diferite smiles-uri si am gasit niste smiles cu iepuri, hope you like it
http://www.anikaos.com/crazy_bunny.html
http://www.anikaos.com/crazy_bunny.html
Sharly- Dandelion
- Numarul mesajelor : 691
- Mesaj n°28
okay am cautat si eu niste emoticuri si am incercat sa semene cat mai mult cu cele pe care le avem acum ^_^
tongue
kiss
confused
erm ... dunno =_=
nu m-am putut abtine *laugh*
angry
winner i guess O_o
asta nu seamana cu restul dar imi place foarte mult ... it remainds me of Tahy ^_^
blushes
wtf
drools 1
drools 2
again dunno >_<
hug her/him until she or he faints O_o (ce nume i-am dat T_T")
suspicious
nosebleed
That's all ... sper sa va placa
tongue
kiss
confused
erm ... dunno =_=
nu m-am putut abtine *laugh*
angry
winner i guess O_o
asta nu seamana cu restul dar imi place foarte mult ... it remainds me of Tahy ^_^
blushes
wtf
drools 1
drools 2
again dunno >_<
hug her/him until she or he faints O_o (ce nume i-am dat T_T")
suspicious
nosebleed
That's all ... sper sa va placa
Odis- Funeral light
- Mesaj n°29
Ok obsedati de emoticoane am sa mai adaug cateva and BTW Anhy *surprise* esti admin de ce ai postat aici O_O" ?
buffy- Advanced
- Numarul mesajelor : 137
- Mesaj n°30
pff...am o sugestie dar stiu ca n-o sa-ti placa...------.------' de ce nu creezi un ,,oras virtual'' ? Well eu chiar mi-as dori si, poate ca dupa asta ,userii vor fi mai activi ^^...astept parerea ta Tahy^^
Plastic Doll- Lost in the black
- Numarul mesajelor : 411
Varsta : 29
Data de inscriere : 02/07/2008
- Mesaj n°31
Well,din cate stiu eu.Pe A-L nu ia convenit RPG.
Well mie imi este indiferent XD,numi prea imi plac Orasele Virtuale O.O''''
Well mie imi este indiferent XD,numi prea imi plac Orasele Virtuale O.O''''
Odis- Funeral light
- Mesaj n°32
^^ ,daca vreti neaparat voi deschide si o sectiune RPG O.O' .
Dar numai sa postati si acolo ^^ deci am sa o deschid .
Dar numai sa postati si acolo ^^ deci am sa o deschid .
Schwarzschild- . d e a t h m a t e .
- Numarul mesajelor : 1469
In this moment : Raping a j-rocker
- Mesaj n°33
Oh well, eu ti-as sugera sa faci un sondaj, sa vezi cati vor si cati nu aceasta sectiune, nu are rost sa o deschizi si sa posteze numai 1-2 useri =_='
Odis- Funeral light
- Mesaj n°34
La asta ma gandeam si eu u.u' so acum exista si un topic astfel ,voi decideti ^^.
lazy.muffin- Ichirukish
- Numarul mesajelor : 258
In this moment : u don`t wanna know *perv smile*
- Mesaj n°35
ma gandeam si eu aiurea,mam enervat pentru ca mai toate e-mailurile mele de aici in ultima vreme au fost de la jocuri si mia venit in inte un concurs,mai exact un challenge care sa se tina din cand in cand.sa explic:
un user poate sa provoace cel putin alti 2 useri la "facut posturi" si sa aleaga in comun cu ei un anumit interval[o zi,o saptamana,data exacta oricum],dar,DAR!!fara sa posteze la categoria jocuri sau la ce melodie asculti acum[bine,userii pot posta si acolo dar posturile nu vor fi luate in considerare si pe langa asta jocul are exact scopul de a dezobisnui lumea de a posta numai acolo] si eventual userii pot alege si un numar de posturi pe care sa il indeplineasca.poate fi si premiu la mijloc dar asta nu hotarasc eu ^-^
SAU: un admin poate alege userii participanti cu toate conditiile care leam spus aici.si ii pot alege exact dupa numarul de mesaje pe care il au la jocuri pana acum
nu stiu daca ati inteles ,nu sunt foarte buna la explicatii si va spun din start ca nu doresc sa plagiez pe cineva deci daca ati avut o idee ca asta inainte ppl tell me[oricum posibilitatea de la acel SAU sigur nu e pe nicaieri,devin agresiva si 113%perversa daca zice cineva ca a gandit asta]....desi nu imi amintesc sa o fi vazut pe undeva
~ah,si in alta ordine de idei ce ar fi sa alcatuim un "family tree" al tuturor de pe forum? ^-^
un user poate sa provoace cel putin alti 2 useri la "facut posturi" si sa aleaga in comun cu ei un anumit interval[o zi,o saptamana,data exacta oricum],dar,DAR!!fara sa posteze la categoria jocuri sau la ce melodie asculti acum[bine,userii pot posta si acolo dar posturile nu vor fi luate in considerare si pe langa asta jocul are exact scopul de a dezobisnui lumea de a posta numai acolo] si eventual userii pot alege si un numar de posturi pe care sa il indeplineasca.poate fi si premiu la mijloc dar asta nu hotarasc eu ^-^
SAU: un admin poate alege userii participanti cu toate conditiile care leam spus aici.si ii pot alege exact dupa numarul de mesaje pe care il au la jocuri pana acum
nu stiu daca ati inteles ,nu sunt foarte buna la explicatii si va spun din start ca nu doresc sa plagiez pe cineva deci daca ati avut o idee ca asta inainte ppl tell me[oricum posibilitatea de la acel SAU sigur nu e pe nicaieri,devin agresiva si 113%perversa daca zice cineva ca a gandit asta]....desi nu imi amintesc sa o fi vazut pe undeva
~ah,si in alta ordine de idei ce ar fi sa alcatuim un "family tree" al tuturor de pe forum? ^-^
Odis- Funeral light
- Mesaj n°36
Meow ~ O.O' my brain is like ~tranca-tranca~ but am inteles ideea si te-as ruga sa deschizi tu topicul ^^ ,toti pot sa deschida topicuri la sectiunea concurs ,dar trebuie mai intai sa intrebe un admin iar ideea ta lazy e foarte buna ^^ ~ good luck xD .
lazy.muffin- Ichirukish
- Mesaj n°37
well glad you like it,dar pentru regulamentul jocului sa stiu ce scriu,folosim ideea de provocare sau cea in care alege adminul?
RuKia- Funeral light
- Numarul mesajelor : 540
- Mesaj n°38
Tahy ar mai fi niste emoticon-uri pe care le-ai putea adauga. Sunt cute, expresive si utile, my opinion. Here:
Lmao
Zomg
Nuts
Fu
Devilish
Devestated
Err
Hmph
blue elmo XD
Lmao
Zomg
Nuts
Fu
Devilish
Devestated
Err
Hmph
blue elmo XD
Odis- Funeral light
- Mesaj n°39
=___= Rukia cum sa-ti spun ~ prea multe ~ si oricum discutiile despre emoticoane sunt la anunturi >.> here u.u' .Din punctul meu de vedere ,mai stergem cateva care sunt destul de inutile @__@ si oricum parca tot ar fi prea multe .
RuKia- Funeral light
- Mesaj n°40
Alright. M-am tot gandit cum sa promovam forumul, ca sa mai facem rost de useri. Si apoi bang! o idee. Eu zic sa inscrii forumul la topsite pe Anime-XG, iar apoi il putem vota ca sa urce pe un loc bun. Sau l-ai inscris deja ? Daca da, atunci da-ne linku' sa-l putem vota. Cred ca e un mod bun de a face rost de useri
buffy- Advanced
- Numarul mesajelor : 137
- Mesaj n°41
nee Ruki you read my mind XD chiar vroiam sa propun acelasi lucru... pentru ca am observat ca pe forum cam bate vantu' >__>' si avem inregistrati doar vreo cativa useri ...daca ai putea sa inscrii forumul la topsite pe Anime-XG forumul va fi mai popular...
RuKia- Funeral light
- Mesaj n°42
Ar mai fi inca un mod de promovare al forumului. Tahrik ne poti da codul button-ului forumului, il trimiti prin PM celor care vor si il putem pune pe paginile noastre de Hi5, LiveJournal, Piczo, DA, etc. sau pe blog-uri. Probabil multi dintre voi aveti account pe Hi5 sau pe DA, right ? Asa ca putina reclama forumului n-ar strica hehe
De exemplu eu am LiveJournal si pot pune acolo linku' forumului si daca imi dai codu' button'ului e si mai bine. Poate avem noroc si mai facem rost de memberi. What'cha think ?
Tahrik edit: da e o idee buna ,dar va trebui cateva zile sa asteptati pentru ca am un program incarcat .
De exemplu eu am LiveJournal si pot pune acolo linku' forumului si daca imi dai codu' button'ului e si mai bine. Poate avem noroc si mai facem rost de memberi. What'cha think ?
Tahrik edit: da e o idee buna ,dar va trebui cateva zile sa asteptati pentru ca am un program incarcat .
lazy.muffin- Ichirukish
- Mesaj n°43
^good idea,chiar avem nevoie de o briza proaspata pe aici *grin*
oricum eu vroiam sa zic altceva.cum ar fi sa facem un arbore al familiei A~I?facem un topic special in care userii vor spune daca vor sa fie adoptati sau cauta sa adopte,dar cu grija sa avem un arbore curat,ca daca bunicu` iti e si frate nu mai are rost.si cineva poate face ,daca stie cum,o imagine pe care putem sa o punem la semnatura xD.
what`ya think?
oricum eu vroiam sa zic altceva.cum ar fi sa facem un arbore al familiei A~I?facem un topic special in care userii vor spune daca vor sa fie adoptati sau cauta sa adopte,dar cu grija sa avem un arbore curat,ca daca bunicu` iti e si frate nu mai are rost.si cineva poate face ,daca stie cum,o imagine pe care putem sa o punem la semnatura xD.
what`ya think?
RuKia- Funeral light
- Mesaj n°44
Exact asta ma gandeam sa propun si eu. Doar ca eu nu ma gandeam sa-i spun arbore al familiei ci E-Relationships *laughs* Dar cred ca mai bine e arbore al familiei. Mi se pare o idee excelenta, anywayz.
N-am prea inteles faza cu imaginea in semnatura, dar lasand la o parte asta, restul mi se pare ok din toate punctele de vedere.
N-am prea inteles faza cu imaginea in semnatura, dar lasand la o parte asta, restul mi se pare ok din toate punctele de vedere.
Odis- Funeral light
- Mesaj n°45
Anyway Rukia:
Daca chiar doriti promovarea forumului xD puteti pune acel code unde vreti.
Muffin e o idee buna ^^ , dar E-Relationships suna mai interesant xD anyway dezbateti voi idea O_O si la poza de la semntura dunno maybe daca ar fi un fel de render xD *don't mind me* .
Show some love
~Link us ! ~
◕.◕
~Link us ! ~
◕.◕
- Cod:
[url=http://nippoku.forumgratuit.ro][IMG]http://i38.tinypic.com/1yac8k.jpg[/IMG][/url]
Daca chiar doriti promovarea forumului xD puteti pune acel code unde vreti.
Muffin e o idee buna ^^ , dar E-Relationships suna mai interesant xD anyway dezbateti voi idea O_O si la poza de la semntura dunno maybe daca ar fi un fel de render xD *don't mind me* .
AkAShA- Sapid light
- Numarul mesajelor : 498
Varsta : 30
In this moment : Metallica!!!!!
- Mesaj n°46
Ideea cu acel arbore genealogic ar fi awesome. Adica ne-ar ajuta si sa ne cunoastem mai bine, si in acelasi timp ar stimula lupta in echipa si activitatea pe forum. Mi separe o chestie excelenta care ar trebui pusa in practica imediat.. . Ma gandeam ca poate dam si nume la "familii" pentru a fi cat mai realist.
Damn it, just start it already! I wanna be adopted
Odis- Funeral light
- Mesaj n°47
Nya O_O *faints* nice suggestions there Akasha .
Anyway chiar as vrea ca ideea sa fie realizata si sa fie mai mutle tabere O_O , desi sunt putini membri .
Anyway fiecare "familie" va avea un lider si acel lider va alege sau cum ?
Pfoaa can't wait xD .
Anyway chiar as vrea ca ideea sa fie realizata si sa fie mai mutle tabere O_O , desi sunt putini membri .
Anyway fiecare "familie" va avea un lider si acel lider va alege sau cum ?
Pfoaa can't wait xD .
Schwarzschild- . d e a t h m a t e .
- Numarul mesajelor : 1469
In this moment : Raping a j-rocker
- Mesaj n°48
Si eu sunt de acord cu ideea aceea si chiar imi place foarte mult ^_^ Oricum cred ca numai pe 2-3 va cunosc mai bine u.u si Dee Dee are dreptate O_O' adica trebuie sa avem grija la faza aia cum a dat ea un exemplu, adica daca eu am o matusa, nu-mi poate fi si sora -.-' so xDE o.o' Si . . . si vreau sa inceapa cat mai repede ^_^
DarK- ~ T0x!c WaSt3 ~
- Numarul mesajelor : 1698
Varsta : 34
Data de inscriere : 04/08/2008
- Mesaj n°49
Dupa mine este o idee very very nice XD
Si cum a spus si Shin-chan , sa avem grija cum alegem "rudele" sa nu ma trezesc ca am un tata care imi e unchi si verisor
So , adopt me onegai *puppydog eyes* XD
Si cum a spus si Shin-chan , sa avem grija cum alegem "rudele" sa nu ma trezesc ca am un tata care imi e unchi si verisor
So , adopt me onegai *puppydog eyes* XD
lazy.muffin- Ichirukish
- Mesaj n°50
pai facem un topic special undeva[dunno where,nu mam gandit],mai intai alegem un numar de "familii" dupa care adoptam sau ne dam spre adoptie,fara sa uitam mai intai sa alegem "varful arborelui" .si fiind asa multe fete iar chestia asta virtuala nu cred ca are nimeni nimic impotriva daca "mama si tata" sar putea sa fie fete xD
si in alta orfine de idei va rooooog eu inca un vot contra sau pentru sectiunea rpg,imi sta pe creier poll-ul ala O.O
si in alta orfine de idei va rooooog eu inca un vot contra sau pentru sectiunea rpg,imi sta pe creier poll-ul ala O.O