Tahrik edit: yep aveti aprobarea O_O si ok o sa fac un topic gen: Adoption project idei z.z ?
Căutare
Ultimele subiecte
» parteneriat
Scris de DarkPoint Sam Dec 19, 2009 10:41 am
» Rosario+Vampire
Scris de DarK Dum Oct 04, 2009 1:32 am
» salut
Scris de mira-chan Joi Sept 10, 2009 12:35 pm
» A really noobish GFX
Scris de Plastic Doll Dum Iul 12, 2009 1:22 pm
» Ce faci in acest moment
Scris de Plastic Doll Vin Iul 10, 2009 4:54 pm
» Personaje insuportabile
Scris de lazy.muffin Joi Iul 09, 2009 11:51 am
» Nyello there Nippoku!
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 12:01 pm
» THE "WE HATE BOB!" FC
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 10:33 am
» DarK's n00bish GFX ^^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 9:14 am
» Silver is here ^o^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 8:59 am
» hello every one
Scris de Odis Joi Iul 02, 2009 9:20 pm
» Goodbye
Scris de Schwarzschild Mier Iun 24, 2009 3:10 pm
» Link-uri utile
Scris de Silver.Chaos Mar Iun 23, 2009 10:47 pm
» Artisti romani
Scris de Plastic Doll Lun Iun 22, 2009 5:08 pm
» Staff
Scris de Odis Dum Iun 21, 2009 5:38 pm
Scris de DarkPoint Sam Dec 19, 2009 10:41 am
» Rosario+Vampire
Scris de DarK Dum Oct 04, 2009 1:32 am
» salut
Scris de mira-chan Joi Sept 10, 2009 12:35 pm
» A really noobish GFX
Scris de Plastic Doll Dum Iul 12, 2009 1:22 pm
» Ce faci in acest moment
Scris de Plastic Doll Vin Iul 10, 2009 4:54 pm
» Personaje insuportabile
Scris de lazy.muffin Joi Iul 09, 2009 11:51 am
» Nyello there Nippoku!
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 12:01 pm
» THE "WE HATE BOB!" FC
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 10:33 am
» DarK's n00bish GFX ^^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 9:14 am
» Silver is here ^o^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 8:59 am
» hello every one
Scris de Odis Joi Iul 02, 2009 9:20 pm
» Goodbye
Scris de Schwarzschild Mier Iun 24, 2009 3:10 pm
» Link-uri utile
Scris de Silver.Chaos Mar Iun 23, 2009 10:47 pm
» Artisti romani
Scris de Plastic Doll Lun Iun 22, 2009 5:08 pm
» Staff
Scris de Odis Dum Iun 21, 2009 5:38 pm
Top postatori
DarK (1698) | ||||
Schwarzschild (1469) | ||||
-xXxdeath_tearsxXx- (814) | ||||
Sharly (691) | ||||
Manouche (673) | ||||
RuKia (540) | ||||
Odis (537) | ||||
AkAShA (498) | ||||
Plastic Doll (411) | ||||
Akihara (327) |
Parteneri
+8
-xXxdeath_tearsxXx-
buffy
lazy.muffin
funnyzzz
Vermillion
Plastic Doll
RuKia
Odis
12 participan?i
Idei & sugestii
RuKia- Funeral light
- Numarul mesajelor : 540
Varsta : 31
Data de inscriere : 01/07/2008
- Mesaj n°51
Re: Idei & sugestii
Actually eu ma gandeam la o organizare mai putin complicata. Cum ai zis si tu, facem un topic undeva [ma gandeam ca ar merge la non-sens sau la various discutions] si acolo admin-ul va face primul post. Dupa aceea posteaza cine vrea acolo. Adica de exemplu postez eu si zic ca vreau ca Aka-chan sa-mi fie mama or something XD apoi ea trebuie sa posteze sa zica daca e de accord sau nu, si desigur trebuie si admin-ul sa aprobe. Tahy poti pune si niste reguli. De exemplu no spam, no one-line posts, etc. Cred ca asa e mai simplu. I mean familile se vor forma pe parcurs, nu cred ca are rost sa ne complicam mai mult de atat cu lideri si nu mai stiu ce. My opinion.
Tahrik edit: yep aveti aprobarea O_O si ok o sa fac un topic gen: Adoption project idei z.z ?
Schwarzschild- . d e a t h m a t e .
- Numarul mesajelor : 1469
In this moment : Raping a j-rocker
Data de inscriere : 02/07/2008
- Mesaj n°52
Well sunt de acord cu Rukia, i mean se vor forma si pe parcurs restul chestilor, deocamdata cred ca e bine sa fie numai adoptiile deocamdata.
So am postat pentru a zice alta sugestie o.o' Reclamele de sub banner, mi se par cam enervante si cam strica aspectul forum-ului z_z nu le poti scoate?
Tahrik edit: Myeah ok le scot xD
So am postat pentru a zice alta sugestie o.o' Reclamele de sub banner, mi se par cam enervante si cam strica aspectul forum-ului z_z nu le poti scoate?
Tahrik edit: Myeah ok le scot xD
RuKia- Funeral light
- Mesaj n°53
@Shin'chan: Ma bucur ca esti de accord cu moi.
@Tahrik: Idei pentru titlu ar fi E-relationships, daca tot ai zis ca-ti place. sau E-Family/E-Families
@Tahrik: Idei pentru titlu ar fi E-relationships, daca tot ai zis ca-ti place. sau E-Family/E-Families
Odis- Funeral light
- Numarul mesajelor : 537
In this moment : Looking after Ichiru pants mwhaha nya~!
- Mesaj n°54
^ok T^T srry guys, dar eu chiar nu ma pricep la astfel de lucruri.
Voluntari no srsly ma incurc deci as vrea sa se ocupe altcineva: Rukia or muffin, dar nu vreau sa le stresez =.=' .
Voluntari no srsly ma incurc deci as vrea sa se ocupe altcineva: Rukia or muffin, dar nu vreau sa le stresez =.=' .
RuKia- Funeral light
- Mesaj n°55
Am putea sa ne ocupam amandoua ca sa ne fie mai usor. Sa vedem ce zice si lazy.muffin. Voi deschide eu topic-ul. Tahy tu zi-mi doar unde.
Ca sa nu fiu chiar off. Vroiam de ceva vreme sa-ti zic dar mi-a fost lene XD. Emoticonul asta " " l-ai pus de doua ori. Unul dintre ele se afla langa asta " " si celalalt langa asta " " XD
Ca sa nu fiu chiar off. Vroiam de ceva vreme sa-ti zic dar mi-a fost lene XD. Emoticonul asta " " l-ai pus de doua ori. Unul dintre ele se afla langa asta " " si celalalt langa asta " " XD
Odis- Funeral light
- Mesaj n°56
Chioamba de mine il voi lua ^^
* ok so voi veti avea grija topicul ce zici de Various Discussions e ok acolo si danke xD.
* ok so voi veti avea grija topicul ce zici de Various Discussions e ok acolo si danke xD.
RuKia- Funeral light
- Mesaj n°57
Poate chestia asta mergea mai bine la questions but anyway.
In legatura cu promovarea forumului ... vroiam sa te intreb daca ai inscris forumul in topsite-ul de pe Anime-XG ? If yea, ne poti da linkul sa-l votam ?
Inca ceva. Poll-ul acela cu RPG section, imi sta pe creier [©Lazy.Muffin] u know. XD
Cred ca ar trebui sa-l scoti, din moment ce oricum votarea s-a incheiat, right? ^ ^
In legatura cu promovarea forumului ... vroiam sa te intreb daca ai inscris forumul in topsite-ul de pe Anime-XG ? If yea, ne poti da linkul sa-l votam ?
Inca ceva. Poll-ul acela cu RPG section, imi sta pe creier [©Lazy.Muffin] u know. XD
Cred ca ar trebui sa-l scoti, din moment ce oricum votarea s-a incheiat, right? ^ ^
RuKia- Funeral light
- Mesaj n°58
Tahy, ma gandeam ca ar fi timpul sa mai fie schimbata tema forumului. Sunt sigura ca si alti membri sunt de accord cu mine. Tema asta deja e ... veche. Seriously.
Daca vrem sa se inscrie mai multi membri ar trebui sa mai schimbam si noi tema. Macar din luna in luna sau la cate 2 luni. Don'cha think so?
Daca vrem sa se inscrie mai multi membri ar trebui sa mai schimbam si noi tema. Macar din luna in luna sau la cate 2 luni. Don'cha think so?
Ultima editare efectuata de catre RuKia in Lun Oct 06, 2008 1:10 pm, editata de 1 ori
Odis- Funeral light
- Mesaj n°59
Rukia, ok il voi schimba cat de curand, momentan nu prea am cum ,dar te asigur ca va fi in curand schimbata. Dar totusi din luna in luna O_O wtf? E prea curand oricum va fi schimbat, nu-ti fa griji.
DarK- ~ T0x!c WaSt3 ~
- Numarul mesajelor : 1698
Varsta : 34
Data de inscriere : 04/08/2008
- Mesaj n°60
Meh eu as propune ca tema forumului sa fie schimbata o data la sezon adica => toamna avem tema X , iarna tema X2 , primavara X3 si vara X4 XD ceva de genul .
Eu zic ca asa e mult mai bine si nici nu ne agitam "oare cand se va schimba tema ?" stim exact cand va fi , iar inainte cu eu stiu , 2 saptamani sa se deschida un topic cu sugestii pentru urmatoarea tema ^^ ce ziceti ?
Edit by Mao
DarK tocmai asta vom face.
Eu zic ca asa e mult mai bine si nici nu ne agitam "oare cand se va schimba tema ?" stim exact cand va fi , iar inainte cu eu stiu , 2 saptamani sa se deschida un topic cu sugestii pentru urmatoarea tema ^^ ce ziceti ?
Edit by Mao
DarK tocmai asta vom face.
Plastic Doll- Lost in the black
- Numarul mesajelor : 411
Varsta : 29
- Mesaj n°61
Well >_>" habar n-am daca pun bine unde pun asta:
https://2img.net/h/i164.photobucket.com/albums/u20/roxana_anime_girl/Mdaa.jpg
Deci ei bine mie formul asa imi apare O______O' cam prea prea mic z.z' probabil e de la monitorul meu z.z' dar nu cred fiinca alte formuri imi arata mult mai mari, so ...cea ce vreau sa zic este sa faceti tema putin mai mare O_O' incat sa nu arate asa.E prea mica asa z.z;
https://2img.net/h/i164.photobucket.com/albums/u20/roxana_anime_girl/Mdaa.jpg
Deci ei bine mie formul asa imi apare O______O' cam prea prea mic z.z' probabil e de la monitorul meu z.z' dar nu cred fiinca alte formuri imi arata mult mai mari, so ...cea ce vreau sa zic este sa faceti tema putin mai mare O_O' incat sa nu arate asa.E prea mica asa z.z;
-xXxdeath_tearsxXx-- Death Whisper
- Numarul mesajelor : 814
Varsta : 30
Data de inscriere : 03/07/2008
- Mesaj n°62
mie nu imi apare asa..adica poate e din cauza rezolutiilor adica mie imi apare totul gicantic...adica scrisul e mare..imaginile suunt mari.... ma rog asa imi apare mie..
DarK- ~ T0x!c WaSt3 ~
- Mesaj n°63
Ok , eu chiar sunt obsedat de chestia asta asa ca am de gand sa fac "mobilizare"
Deci , deoarece nu stiu daca Tahy a rezolvat problema cu PC-ul sau nu , propun urmatoarea chestie :
~ cine doreste si se pricepe in a creea teme is very welcomed to ... join the team ? :) no , to create a team with me ( eu ffind o buna sursa de idei if I can say so ) si sa schimbam o data tema asta boring si alba x.x
Sincer , de la o vreme daca stau mult ma dor ochii X.x ...
So , ce ziceti ? Ceva doritori cu experienta in asa ceva care vor sa ajute pentru o cauza nobila ? :)
Don't hesitate , post here if you wanna help or have ideas .
And Tahy , I know you'll be reading this , don't worry , we'll send the finished thing-y ( dunno exactly what as I never done this before =] ) to you or Anhy 'cause you guys being admins & Co.
Help Wanted !:)
Deci , deoarece nu stiu daca Tahy a rezolvat problema cu PC-ul sau nu , propun urmatoarea chestie :
~ cine doreste si se pricepe in a creea teme is very welcomed to ... join the team ? :) no , to create a team with me ( eu ffind o buna sursa de idei if I can say so ) si sa schimbam o data tema asta boring si alba x.x
Sincer , de la o vreme daca stau mult ma dor ochii X.x ...
So , ce ziceti ? Ceva doritori cu experienta in asa ceva care vor sa ajute pentru o cauza nobila ? :)
Don't hesitate , post here if you wanna help or have ideas .
And Tahy , I know you'll be reading this , don't worry , we'll send the finished thing-y ( dunno exactly what as I never done this before =] ) to you or Anhy 'cause you guys being admins & Co.
Help Wanted !:)
Odis- Funeral light
- Mesaj n°64
Man o voi face miercuri, cat e sa faci un banner ?
Don't worry ...
O sa fie schimbata .......
Don't worry ...
O sa fie schimbata .......
DarK- ~ T0x!c WaSt3 ~
- Mesaj n°65
Fine fine
O saincerc sa am rabdare pana miercuri XD
Until then ... back to my blindness :)
O sa
Until then ... back to my blindness :)
Plastic Doll- Lost in the black
- Numarul mesajelor : 411
Varsta : 29
- Mesaj n°66
Well O_O' nu este o problema chiar asa mare pentru mine >.<' dar...La afilieri XD C~S nu se mai numeste asa...deci link-ul nu mai merge ^^. Cred ca ar trebui inlocuit cu noul buton ,si cu noua adresa ^^'.
Odis- Funeral light
- Mesaj n°67
Stiu, dar Ioana nu mi-a dat butonul nou, ehhh am sa-l iau eu de pe undeva.