Thanks for voting guys
.
Shawn Michaels Theme song [WWE] - Sexy Boy [Byo.Shin] ~
0 vote[s]Avril Lavigne - HOT [lazy.muffin] ~
3 vote[s]An Cafe - Kakusei Heroism ~ The Hero Without A Name [Nyeuffe] ~
1 vote[s]Right Said Fred - I'm too sexy [2007] [RealTime] ~
1 vote[s]Papa Roach - To be loved [RuKia-ChaN] ~
1 vote[s]MELL - Red fraction [Tahrik] ~
0 vote[s] Hmm nu cred ca mai voteaza cineva si anywayz cred ca am lasat indeajuns timp cat sa poata toti sa voteze so cei care nu au facut-o, asta e.
Nu cred ca mai are rost sa pierdem timpul cu contest-ul asta, asa ca voi incheia sesiunea de votare.
# Theme song-ul FC-ului este
Avril Lavigne - HOT _________________________________
!ANNOUNCEMENT!
Noul co-owner oficial al FC-ului este Aka-chan. Imi pare rau Nyeuffe dar sunt de parere ca nu esti in masura sa fi co-owner-ul acestui FC. Un adevarat co-owner pastreaza si respecta originalitatea FC-ului, nu se foloseste de ea in scop personal. Un adevarat co-owner ajuta la organizarea FC-ului si la mentinerea activitatii acestuia, nu asteapta ca altii sa faca treaba si apoi sa se foloseasca de ea. No offense, but it's a true fact and ya'know that.
| Titlu: Baby, I love you! [ENG] Circle/Mangaka: Kazui.O Fandom: Bleach Pairing: Shirosaki x Uryuu x Ichigo [Uke-Uryuu hehe] Warnings/Genre: yaoi, kissing and smut!
One of my favourite H!chixIchixIshi so far. it's about this triangle. Lonely ishida has 2 pet cats [Shirosaki and Ichigo] and they're fighting to cheer him up. I want cats like those too hehe.
|
| Titlu: Puzzle [RAW] Circle/Mangaka: UZI-IE Code Yugo Kobayashi Fandom: Bleach Pairing: Grimmjow x Ulquiorra
Warnings/Genre: yaoi, innocent kissing, humor.
An adorable UlquiGrimm doujinishi with some comic moments too.
|
| Titlu: Love Slave [ENG] Circle/Mangaka: Aoi Aozora Fandom: D.Gray-Man Pairing: Lavi x Allen [Uke-Allen hehe] Warnings/Genre: R-18 kissing and smut! [ecchi]
Coperta nu e prea reusita dar continutul doujinishi-ului e nosebleedly si stilul artistului e chiar smexi. |
| Titlu: Katana [RAW]
Circle/Mangaka: Mix juice Fandom: Bleach Pairing: Urahara x Ichigo Warnings/Genre: yaoi, kissing and smut! [ecchi]
I, personally, enjoyed this one a lot The smut scenes are hawt and smexi yet kind of innocent.
|
So anyone interested ? Fiecare membru poate sa-si aleaga un doujinishi [daca vrea of course] din cele 4 si anunta aici care il vrea, iar eu ii trimit prin PM linku' de download [mediafire].
Lazy.muffin are dreptul la doua [daca vrea] pentru ca ya'know contest entry-ul ei a devenit theme song-ul FC-ului