My my . . .
Anime-ul nu m-a impresionat nici pe departe fata de manga ,care este de nota 10 .
Deci grafica ,well nu e la fel ca cea din manga adica a disparut expresivitatea din ochii lui Yuuki ,Zero nu e nici pe departe la fel de hot O.o' iar Kaname dunno parca trebuia un pic mai cute ^^' .Coloana sonora in rest, opening-ul foarte kewl .On/Off l-au realizat foarte bine ^^ si ending-ul ,vocea lui Wakeshima Kanon ,e foarte diferita si sa fiu sincera melodia Still Doll e foarte potrvita realizand-o pe Yuuki ca fiind Elegant Ghotic Lolita ^^ .Personajele anime-ului sunt interesante ,desi in manga sunt cum am mai spus sunt mult mai bine realizati ,am ajuns cu anime-ul la ep 12 ^^ si cu manga-ul la chapter 41 . Este un anime interesant [manga-ul rocks my soul] si merita vizionat ^^ .
Ceea ce ador la mintea geniala a lui Hino Matsuri este faptul ca nu s-a axat pe un singur personaj ci pe trioul Yuuki-Zero-Kaname ,ceea ce face anime-ul de o calitate superioara la fel si manga-ul .
Personajele mele preferate sunt: Idol-sempai [Aidou Hanabusa] this guy is very kewl and funny ^^ ,Ichiru *drools* he's the most smexy ,Zero ,Yuuki ,Shiki ,Ichijou si Chairman [nu-i stiu numele real O.o' but he's *drools* without glasses] .
Personaje care nu-mi plac: Kaname [i really hate him] ,Ruka O_< ,Seiren *Lmao* si atata ,dar fara ele anime-ul nu ar mai avea farmec ^^ .
Desi episoadele se dau mult prea rapid ,din cate stiu sunt doua sezoane O.O" ,sau cel putin asa am inteles scuzati informatiile false ^^" ,dar asa am inteles eu ,iar manga-ul *ugh* apare destul de greu si acest lucru ma sacaie si ma exaspereaza .
Per total e un anime de nota 8 pentru mine dar manga-ul de 10++++++ .Mai ales ca sunt o fana a cuplului Zeki [Zero x Yuuki ] ,So in rest povestea este complexa ,fiind shojo O.O ,imi place foarte mult chiar daca prefer shounen ,mai ales subiectul ,care este despre vampiri .So VK FTW ! ppl !!