Nippoku

Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Ultimele subiecte

» parteneriat
Scris de DarkPoint Sam Dec 19, 2009 10:41 am

» Rosario+Vampire
Scris de DarK Dum Oct 04, 2009 1:32 am

» salut
Scris de mira-chan Joi Sept 10, 2009 12:35 pm

» A really noobish GFX
Scris de Plastic Doll Dum Iul 12, 2009 1:22 pm

» Ce faci in acest moment
Scris de Plastic Doll Vin Iul 10, 2009 4:54 pm

» Personaje insuportabile
Scris de lazy.muffin Joi Iul 09, 2009 11:51 am

» Nyello there Nippoku!
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 12:01 pm

» THE "WE HATE BOB!" FC
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 10:33 am

» DarK's n00bish GFX ^^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 9:14 am

» Silver is here ^o^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 8:59 am

» hello every one
Scris de Odis Joi Iul 02, 2009 9:20 pm

» Goodbye
Scris de Schwarzschild Mier Iun 24, 2009 3:10 pm

» Link-uri utile
Scris de Silver.Chaos Mar Iun 23, 2009 10:47 pm

» Artisti romani
Scris de Plastic Doll Lun Iun 22, 2009 5:08 pm

» Staff
Scris de Odis Dum Iun 21, 2009 5:38 pm

Top postatori

DarK (1698)
Parere despre anime Bar_leftParere despre anime BarParere despre anime Bar_right 
Schwarzschild (1469)
Parere despre anime Bar_leftParere despre anime BarParere despre anime Bar_right 
-xXxdeath_tearsxXx- (814)
Sharly (691)
Manouche (673)
RuKia (540)
Odis (537)
AkAShA (498)
Plastic Doll (411)
Akihara (327)

Flux RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

+8
Ruzuki
Akihara
Schwarzschild
Iukia
Blacky
RuKia
Ruth
Odis
12 participan?i

Parere despre anime

Odis
    Odis
    Funeral light

feminin Numarul mesajelor : 537
    Varsta : 31
    In this moment : Looking after Ichiru pants mwhaha nya~!
    Data de inscriere : 01/07/2008

Icon Parere despre anime

Mesaj Scris de Odis Mier Iul 02, 2008 8:32 pm

Deci nu cred ca mai are rost sa spun ce sa faceti ^^" ,ce parere aveti despre anime ?
    My my . . .
    Anime-ul nu m-a impresionat nici pe departe bored fata de manga ,care este de nota 10 .
    Deci grafica ,well nu e la fel ca cea din manga adica a disparut expresivitatea din ochii lui Yuuki ,Zero nu e nici pe departe la fel de hot O.o' iar Kaname dunno parca trebuia un pic mai cute ^^' .Coloana sonora in rest, opening-ul foarte kewl .On/Off l-au realizat foarte bine ^^ si ending-ul ,vocea lui Wakeshima Kanon ,e foarte diferita si sa fiu sincera melodia Still Doll e foarte potrvita realizand-o pe Yuuki ca fiind Elegant Ghotic Lolita ^^ .Personajele anime-ului sunt interesante ,desi in manga sunt cum am mai spus sunt mult mai bine realizati ,am ajuns cu anime-ul la ep 12 ^^ si cu manga-ul la chapter 41 . Este un anime interesant [manga-ul rocks my soul] si merita vizionat ^^ .
    Ceea ce ador la mintea geniala a lui Hino Matsuri este faptul ca nu s-a axat pe un singur personaj ci pe trioul Yuuki-Zero-Kaname ,ceea ce face anime-ul de o calitate superioara la fel si manga-ul .
    Personajele mele preferate sunt: Idol-sempai [Aidou Hanabusa] this guy is very kewl and funny ^^ ,Ichiru *drools* he's the most smexy ,Zero ,Yuuki ,Shiki ,Ichijou si Chairman [nu-i stiu numele real O.o' but he's *drools* without glasses] .
    Personaje care nu-mi plac: Kaname [i really hate him] ,Ruka O_< ,Seiren *Lmao* si atata ,dar fara ele anime-ul nu ar mai avea farmec ^^ .
    Desi episoadele se dau mult prea rapid ,din cate stiu sunt doua sezoane O.O" ,sau cel putin asa am inteles scuzati informatiile false ^^" ,dar asa am inteles eu ,iar manga-ul *ugh* apare destul de greu si acest lucru ma sacaie si ma exaspereaza .
    Per total e un anime de nota 8 pentru mine dar manga-ul de 10++++++ .Mai ales ca sunt o fana a cuplului Zeki [Zero x Yuuki ] ,So in rest povestea este complexa ,fiind shojo O.O ,imi place foarte mult chiar daca prefer shounen ,mai ales subiectul ,care este despre vampiri .So VK FTW ! ppl !! yelling
    Ruth
    Ruth
    Numb

feminin Numarul mesajelor : 31
    Varsta : 28
    Data de inscriere : 02/07/2008

Icon Re: Parere despre anime

Mesaj Scris de Ruth Mier Iul 02, 2008 11:05 pm

Hmm...Am vizionat pana acum toate episoadele realizate din anime...Huh...eu am o parere foarte buna despre ele...Personajele...in cazul meu cred ca sunt destul de bine realizate...ador categoriiile in care se incadreaza:comedy, drama, romance, supernatural....
    Actiune este prelungita pe o perioada lunga de timp...ceea ce imi place foarte mult...
    RuKia
    RuKia
    Funeral light

feminin Numarul mesajelor : 540

Mesaj Scris de RuKia Joi Iul 03, 2008 3:50 pm

Anime-ul VK, from my pov, nu se ridica la asteptarile multor fani, avand in vedere ca manga-ul e exceptional realizat. Mie imi place grafica, e chiar uber nice but e clar ca se putea mult mai bine. In manga personajele sunt desenate magnific as putea spune, si le da un aspect aparte but in anime nu stiu, parca le-au facut cam prea comune, oarecum.
    Cat despre coloana sonora, well eu ador OP-ul but ED-ul lasa de dorit. Nu spun ca e nasol, ci nu epe gustul meu. E cam gloomy pentru moi but merge cu melodia ^ ^.
    Coloana sonora e ok, but cam srew up in unele parti. Hmm mi se pare ca animatorii se cam grabesc. I mean nu e bine sa fie lenti [ de exmplu ca si animatorii de la Naruto Shippuuden ] but nici sa inainteze asa de mult si de repede. I mean ce se va intampla cu anime-ul cand va ajunge manga-ul din urma [ nu cred ca va mai dura mult pana se va intampla asta ] ? Se va intra intr-un arc de fillere or what ? Nu-mi pot inchipui asta XD. In fine, per-total anime-ul e ok but avand in vedere ca manga-ul este foarte popular, cred ca animatorii puteau sa-l realizeze ceva mai bine ^ ^ . Yep. As always manga rocks my socks peeps XD !!
    Odis
    Odis
    Funeral light

Mesaj Scris de Odis Joi Iul 03, 2008 5:01 pm

^Rukia-chan din cate stiu anime-ul e impartit pe 2 sezoane ,episodul 13 a incheiat primul sezon si din cate stiu sezonul 2 incepe din octombrie -.-' face si scuzati daca informatiile nu sunt adevarate ,dar asa am inteles eu ^^" .
    Blacky
    Blacky
    Crucifixion of Faith

feminin Numarul mesajelor : 298
    Varsta : 30

Mesaj Scris de Blacky Joi Iul 03, 2008 8:21 pm

Well acest anime este printer preferatele mele..ceea ce m-a impresionat cel mai mult a fost povestea care este foarte originala fapt pentru care am inceput sa-l si vizionez^^"...Grafica din anime este chiar buna nu foarte buna...insa cea din manga,cum a spus si Rukia,e magnifica @__@...
    Opening-ul este foarte uber...si se potriveste de minune cu tot anime-ul
    Personajele sunt foarte bine realizate(in manga,desigur^^")...mai ales imi place cum e realizat Zero @__@~really cute
    Si eu sunt de asemenea o mare fana Zeki..si cred ca ei doi se potrivesc de minune~cel mai sweet cuplu din VK
    RuKia
    RuKia
    Funeral light

Mesaj Scris de RuKia Vin Iul 04, 2008 9:31 pm

Tahrik a scris:^Rukia-chan din cate stiu anime-ul e impartit pe 2 sezoane ,episodul 13 a incheiat primul sezon si din cate stiu sezonul 2 incepe din octombrie -.-' face si scuzati daca informatiile nu sunt adevarate ,dar asa am inteles eu ^^" .
    What's the point ? I don't get it at all head scratch
    Odis
    Odis
    Funeral light

Mesaj Scris de Odis Vin Iul 04, 2008 10:20 pm

RuKia-ChaN a scris: Hmm mi se pare ca animatorii se cam grabesc. I mean nu e bine sa fie lenti [ de exmplu ca si animatorii de la Naruto Shippuuden ] but nici sa inainteze asa de mult si de repede. I mean ce se va intampla cu anime-ul cand va ajunge manga-ul din urma [ nu cred ca va mai dura mult pana se va intampla asta ] ? Se va intra intr-un arc de fillere or what ? Nu-mi pot inchipui asta XD.

Well ma refeream la faptul cand ai zis ca poate se va intra intr-un arc de fillere ^^ ,daca nu s-a inteles ce am vrut sa zic a fost un simplu "nu" si BTW cu episodul 13 s-a terminat sezonul I ,sezonul II va incepe din octombrie ^^ .
    RuKia
    RuKia
    Funeral light

Mesaj Scris de RuKia Sam Iul 05, 2008 12:15 am

Ah I see ^ ^. Well eu ziceam ca "maybe". Thanks for those informations rendeer
    But si daca se intra intr-un sezon nou, the fact that anime-ul merge prea repede nu se schimba.
    Iukia
    Iukia
    Amateur

feminin Numarul mesajelor : 60
    Varsta : 29
    Data de inscriere : 05/07/2008

Mesaj Scris de Iukia Dum Iul 06, 2008 9:12 pm

Cred ca imi stiiti deja parerea si desigur e una foarte buna :X acest anime este pur si simplu perfect nu are nici un defect .... are grafica buna, coloana sonora buna totul e bun :X urahara-sama
    Schwarzschild
    Schwarzschild
    . d e a t h m a t e .

feminin Numarul mesajelor : 1469
    In this moment : Raping a j-rocker

Mesaj Scris de Schwarzschild Dum Iul 06, 2008 10:35 pm

Well eu inca nu am inceput sa citesc manga-ul T.T dar anime-ul mi-a placut foarte mult, cel putin cat a aparut din el xD Grafica e destul de buna, nu pot zice ca e perfecta dar e destul de buna xD Imi place foarte mult povestea, mai ales ca e cu vampiri si mie imi place tot ce e legat de ei xD n_n Imi plac personajele care sunt bine conturate, desi in anime vorbesc cam mult si e mai putina actiune x.x' si asta poate deveni enervant uneori xD Totusi cred ca se putea mai bine O_O'' parca ii lipseste acel ceva care te atrage foarte mult x.x'
    Akihara
    Akihara
    #1PSC winner
    #1PSC winner

feminin Numarul mesajelor : 327
    In this moment : broken inside
    Data de inscriere : 04/07/2008

Mesaj Scris de Akihara Sam Aug 02, 2008 5:21 pm

am vazut anime-ul de curand..defapt doar primul sezon..deci al doilea apare in octombrie, arigatou Tahrik.
    so, mi se pare destul de bine realizat.imi place grafica si coloana sonora, mai ales opening-ul Futatsu No Kodou To Akai Tsumi(lung nume..) lovely
    povestea e interesanta.nu m-am plictisit deloc pe durata anime-ului..are multe scene interesante.
    Ruzuki
    Ruzuki
    Obscure light

feminin Numarul mesajelor : 294
    Data de inscriere : 31/08/2008

Mesaj Scris de Ruzuki Dum Aug 31, 2008 7:35 pm

.. este anime-ul meu favorit dech cred k e normal sa am o parere buna despre el. e adevarat k manga este cu mult peste anime dar nici anime-ul nu e rau (din punct de vedere al graficii) coloana sonora e superba ador atat op cat si en dar prefer op (Futatsu No Kodou To Akai Tsumi)
    Sadic_Soul
    Sadic_Soul
    Advanced

feminin Numarul mesajelor : 115
    Data de inscriere : 19/09/2008

Mesaj Scris de Sadic_Soul Joi Sept 25, 2008 10:04 pm

Vampire knight...wow ce as pute spune desper acest magnific anime.
    Este unul diin preferatele mele,mai alesc ca ador tot ce este cu vampiri.Avand in vedere ca a aparut in 2008 are o grafica frumoasa.La fe este si poveste,desi la inceput am crezut ca va fi un simplista, pe parcurs mi-am dat seama ca nu este chiar asa.Prima serie s-a terminat din iulie parka iar a doua serie va aparea in octombrie dancing.
    Daca as face o comparatie intre manga si anime as supne ca manga este mai complexa insa animeul este mai vioi.Plus este mai frumos sa fizionez decat sa fitesti sau sa vezi niste desene consecutive care nu prea se inteleg foarte bine.
    Personalitatea personajelor este bine conturata la fel si actiunile lor.
    Plus soundtrack-urile sunt superbe.Cel mai mult imi place openingul.
    Despe actiune ma enerveaza ca nu prea exista,mai ales in anime.Totusi este o poveste despre vampiri si puteau sa fie o suma de lupte.imi place ca este mai dark.Olus contine genurile mele preferate(supernatural,drama,romance).
    Ca paere generala,animeul imi place.
    -xXxdeath_tearsxXx-
    -xXxdeath_tearsxXx-
    Death Whisper

feminin Numarul mesajelor : 814
    Data de inscriere : 03/07/2008

Mesaj Scris de -xXxdeath_tearsxXx- Dum Sept 28, 2008 2:55 pm

Is the best anime I ever saw!!!! Pur si simplu ador anime-ul asta.. m-a atras de la primul episod...singurul lucru care ma dezamageste este ca nu e terminat Parere despre anime 710878 , personajele suint fascinante, fiecare personaj este pus acolo cu un sens, fiecare personaj are un stil ceea ce e foarte bn..sunt nerabdatoare sa vad celelalte episoade in octombrie
    Plastic Doll
    Plastic Doll
    Lost in the black

feminin Numarul mesajelor : 411
    Varsta : 29

Mesaj Scris de Plastic Doll Dum Sept 28, 2008 4:06 pm

Nu stiu voua X_______x dar mie acest anime mi-a placut ^^ desi nu l-am vazut pe tot.
    I was impressed chair . Nu am citit nici macar un rand din manga ,bine nu ca nu as fi vrut dar nu am deloc ramdare sau timp xDD Parere despre anime 394497 Parere despre anime 312349 This is me,lazy O_O.
    Asa,grafica e buna ^^ nu e chair asa infricasator dar personajele sunt minunate IMO,desi Yuuki e nume de baiat hehe so ^^ mie imi place mult.
    -xXxdeath_tearsxXx-
    -xXxdeath_tearsxXx-
    Death Whisper

feminin Numarul mesajelor : 814
    Data de inscriere : 03/07/2008

Mesaj Scris de -xXxdeath_tearsxXx- Mier Oct 22, 2008 7:11 pm

nu stiam de unde va puteam anunta asa ca m-am hotarat sa postez aici. A aparut primul episod din al doilea sezon. E interesant Zero se intoarce inapoi si comisia Vampirilor vor sa-l persecuteze

Edit by Artemis
    Click aici
    Puteai sa te uiti acolo ca am scris despre asta.
    RoCkKiD99
    RoCkKiD99
    Numb

Numarul mesajelor : 17
    Data de inscriere : 23/11/2008

Mesaj Scris de RoCkKiD99 Dum Noi 23, 2008 7:40 pm

Deci animeul acesta nu are nevoie de introduceri...personaje extraordinare,poveste pe masura.....si eu abia astept sa vad urmatorul episod inlove

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Joi Noi 21, 2024 11:18 pm