Nippoku

Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Ultimele subiecte

» parteneriat
Scris de DarkPoint Sam Dec 19, 2009 10:41 am

» Rosario+Vampire
Scris de DarK Dum Oct 04, 2009 1:32 am

» salut
Scris de mira-chan Joi Sept 10, 2009 12:35 pm

» A really noobish GFX
Scris de Plastic Doll Dum Iul 12, 2009 1:22 pm

» Ce faci in acest moment
Scris de Plastic Doll Vin Iul 10, 2009 4:54 pm

» Personaje insuportabile
Scris de lazy.muffin Joi Iul 09, 2009 11:51 am

» Nyello there Nippoku!
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 12:01 pm

» THE "WE HATE BOB!" FC
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 10:33 am

» DarK's n00bish GFX ^^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 9:14 am

» Silver is here ^o^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 8:59 am

» hello every one
Scris de Odis Joi Iul 02, 2009 9:20 pm

» Goodbye
Scris de Schwarzschild Mier Iun 24, 2009 3:10 pm

» Link-uri utile
Scris de Silver.Chaos Mar Iun 23, 2009 10:47 pm

» Artisti romani
Scris de Plastic Doll Lun Iun 22, 2009 5:08 pm

» Staff
Scris de Odis Dum Iun 21, 2009 5:38 pm

Top postatori

DarK (1698)
Parere despre anime Bar_leftParere despre anime BarParere despre anime Bar_right 
Schwarzschild (1469)
Parere despre anime Bar_leftParere despre anime BarParere despre anime Bar_right 
-xXxdeath_tearsxXx- (814)
Sharly (691)
Manouche (673)
RuKia (540)
Odis (537)
AkAShA (498)
Plastic Doll (411)
Akihara (327)

Flux RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

+6
AkAShA
Plastic Doll
Schwarzschild
RuKia
Odis
Blacky
10 participan?i

Parere despre anime

Blacky
    Blacky
    Crucifixion of Faith

feminin Numarul mesajelor : 298
    Varsta : 30
    Data de inscriere : 01/07/2008

Icon Parere despre anime

Mesaj Scris de Blacky Mar Iul 01, 2008 11:21 pm

So ce parere aveti despre acest anime^^?

Mie una imi place foarte mult..O vreme am fost cam obsedata de el @__@...Povestea este foarte originala,mai ales ca sunt o fana al acestui gen de anime:plin de actiune cu personaje foarte bine creionate...lumi diferite si pline de mister..Ceea ce il face un anime grozav
    ~Coloana sonora:opening-urile si ending-urile sunt total genial...si se potrivesc majoritatea cu anime-urile
    ~grafica-destul de buna..defapt o intrece pe a altor anime-uri
    Odis
    Odis
    Funeral light

feminin Numarul mesajelor : 537
    Varsta : 31
    In this moment : Looking after Ichiru pants mwhaha nya~!

Icon Re: Parere despre anime

Mesaj Scris de Odis Mar Iul 01, 2008 11:49 pm

Well e un anime interesant si care merita toate respectele ^^ .
    Povestea anime-ului este foarte interesanta ,in acelasi timp originala si destul de complexa deasemenea are destul de multe momente comice ,care iti starnesc interesul si in acelasi timp detalierea luptelor ^^ . Grafica [true awesomeness >3] este foarte buna ,iar in manga se observa evolutia lui Kubo-san ^^ .Scenele de lupta sunt "conturate" intr-un mod special care iti atrage atentia .Coloana sonora ,imi place extrem de mult este foarte bine aleasa genului acesta de anime .Toate ending-urile si opening-urile sunt minunate mi-au placut toate melodiile nu a existat niciuna pana in momentul de fata care sa nu-mi placa .
    Personajele sunt originale si umm foarte bine "creionate" .O admir pe Rukia si il ador pe Shiro-kun >3 ,sunt cele mai interesante personaje si deasemenea sa nu-l uit pe Ulquiorra din anime si bineinteles Ichigo ,Ishida and Urahara ^^ .
    RuKia
    RuKia
    Funeral light

feminin Numarul mesajelor : 540

Mesaj Scris de RuKia Mar Iul 01, 2008 11:53 pm

*cough, cough* All right, am sa incerc sa rezum totul cat mai pe scurt [ya'know I'm a Bleach-tard asa ca daca ma apuc nu mai termin XD].
    Atat anime-ul cat si manga-ul m-au impresionat foarte mult inca de la inceput. Bleach a devenit in scurt timp anime-ul si manga-ul meu favorit. Grafica mi se pare foarte bine detaliata, si ador faptul ca se acorda atentie look-ului personajelor [ma refer in special la haine, frizuri and so on] ceea ce awesome. Ador coloana sonora♥, OP-urile si ED-urile sunt magnifice. Sunt foarte bine lucrate si animate. My fav OP is the second one, UVERworld - D-Technolife [so IchiRuki-ish lovely] and my fav ED is the 2nd one Home Made Kazoku - Thank you [so lovely and so IchiRuki-ish lovely].
    Personajele sunt awesome si cute, fiecare in his own way of course ^ ^. Personajul meu favorit este Rukia. She pwns, no doubt kewl.
    Actually totul e amazing in legatura cu Bleach, anime-ul are cateva defecte [animatorii stupizi :P] but manga-ul e perfect din toate punctele de vedere.
    Kubo-sensei is a genius yelling !!
    Schwarzschild
    Schwarzschild
    . d e a t h m a t e .

feminin Numarul mesajelor : 1469
    In this moment : Raping a j-rocker
    Data de inscriere : 02/07/2008

Mesaj Scris de Schwarzschild Mier Iul 02, 2008 2:59 pm

Well...mie una mi-a placut foarte mult Bleach, e interesanta povestea si imi place ca sunt si niste faze super amuzante @.@. Imi place cum sunt realizate personajele, grafica nu mi-a prea placut nici mie, dar in rest e un anime grozav.Si imi place foarte mult coloana sonora de la acest anime. Povestea e originala si bine pusa la punct xD si te atrage de le primul episod. Personajele sunt foarte diferite intre ele si asta le face speciale xD
    Plastic Doll
    Plastic Doll
    Lost in the black

feminin Numarul mesajelor : 411
    Varsta : 29

Mesaj Scris de Plastic Doll Mier Iul 02, 2008 3:40 pm

Well,este unul dintre animeurile mele preferate,imi place foarte mult.
    Povestea este,originala,care exprima prietenia xp and stuff,in mare parte prietenia.
    Coloana sonora este super buna,personajele sunt bine realizate,iar personalitatea lor este OK.
    O poveste foarte funny,desi cateodata sunt lupte,cateodata are si acest anime momente foarte funny.
    AkAShA
    AkAShA
    Sapid light

feminin Numarul mesajelor : 498
    In this moment : Metallica!!!!!

Mesaj Scris de AkAShA Mier Iul 02, 2008 6:04 pm

Well acest anime este cu siguranta cel mai bine realizat pe care l-am intalnit. Este gandit sistematic si structurat cu mult profesionalism. Dintre opening-uri cel mai mult mi-a placut cel de-al treilea pe care il ascult de cate ori am ocazia si in care ma regasesc. (vorbesc, desigur, de "Ichirin no Hana"). lovely
    De asemenea admir mult la acest anime felul in care personajele sunt creionate, se evidentiaza foarte bine, niciunul semanand cu altul. Este practic imposibil sa nu gasesti cel putin unul care sa te fascineze, right?
    In concluzie, un anime de nota 10+. lovely
    Sharly
    Sharly
    Dandelion

feminin Numarul mesajelor : 691

Mesaj Scris de Sharly Mier Iul 02, 2008 7:22 pm

Eu zic ca are o grafica destul de buna ... are efecte interesante, mai ales in timpul luptelor, care sunt foarte impresionante ^^
    Despre sunet ... este foarte kawaii .. imi place ^^
    Povestea poate nu e chiar atat de complicata si in mod sigur e frumoasa, iar sub aspect grafic e impresionant. Per total este un animeu care merita vazut si nu ar trebui ratat. smile
    Akihara
    Akihara
    #1PSC winner
    #1PSC winner

feminin Numarul mesajelor : 327
    In this moment : broken inside
    Data de inscriere : 04/07/2008

Mesaj Scris de Akihara Vin Iul 04, 2008 4:17 pm

e unul din preferatele mele, doar e unul shonen.grafica e reusita, povestea interesanta si captivanta, iar personajele sunt foarte bine realizate.
    lazy.muffin
    lazy.muffin
    Ichirukish

feminin Numarul mesajelor : 258
    In this moment : u don`t wanna know *perv smile*

Mesaj Scris de lazy.muffin Dum Iul 13, 2008 9:57 am

e unul din cele mai bune animeuri.nu pot spune nimic de manga pentru ca nu lam citit...
    coloana sonora e mereu potrivita si ador openingurile si endingurile *.*
    grafica e extrem de buna,sunt mereu atenti la detalii,personajele sunt foarte bine realizate si te atrag toate in felul lor unic.
    Povestea e interesanta,cu momente comice[omg nici acum nu pot sa il uit pe urahara cand statea pe WC din cauza pastilelor alora...or..."Renji,catch Rukia!" rofl ] si cu lopte interesante in care deabia astepti sa vezi cine castiga *.*
    pot rezuma totul intrun cuvant: GROZAV urahara-sama
    EllaFromHell
    EllaFromHell
    Numb

feminin Numarul mesajelor : 32
    Data de inscriere : 25/08/2008

Mesaj Scris de EllaFromHell Mier Aug 27, 2008 1:31 pm

Mi se pare un anime sooper tare...printre cele mai frumoase animeuri din cate am vazut^_^...povestea e geniala si personajele sunt sooper.Coloana sonora imi place mult ,chiar o ador.Deci in concluzie Bleach e un anime de nota 10 smile

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Joi Noi 21, 2024 11:42 pm