Nippoku

Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Ultimele subiecte

» parteneriat
Scris de DarkPoint Sam Dec 19, 2009 10:41 am

» Rosario+Vampire
Scris de DarK Dum Oct 04, 2009 1:32 am

» salut
Scris de mira-chan Joi Sept 10, 2009 12:35 pm

» A really noobish GFX
Scris de Plastic Doll Dum Iul 12, 2009 1:22 pm

» Ce faci in acest moment
Scris de Plastic Doll Vin Iul 10, 2009 4:54 pm

» Personaje insuportabile
Scris de lazy.muffin Joi Iul 09, 2009 11:51 am

» Nyello there Nippoku!
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 12:01 pm

» THE "WE HATE BOB!" FC
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 10:33 am

» DarK's n00bish GFX ^^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 9:14 am

» Silver is here ^o^
Scris de Euphy Lun Iul 06, 2009 8:59 am

» hello every one
Scris de Odis Joi Iul 02, 2009 9:20 pm

» Goodbye
Scris de Schwarzschild Mier Iun 24, 2009 3:10 pm

» Link-uri utile
Scris de Silver.Chaos Mar Iun 23, 2009 10:47 pm

» Artisti romani
Scris de Plastic Doll Lun Iun 22, 2009 5:08 pm

» Staff
Scris de Odis Dum Iun 21, 2009 5:38 pm

Top postatori

DarK (1698)
Personajul pe care il detestati... Bar_leftPersonajul pe care il detestati... BarPersonajul pe care il detestati... Bar_right 
Schwarzschild (1469)
Personajul pe care il detestati... Bar_leftPersonajul pe care il detestati... BarPersonajul pe care il detestati... Bar_right 
-xXxdeath_tearsxXx- (814)
Sharly (691)
Manouche (673)
RuKia (540)
Odis (537)
AkAShA (498)
Plastic Doll (411)
Akihara (327)

Flux RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

+2
Rar3s
Manouche
6 participan?i

Personajul pe care il detestati...

Manouche
    Manouche
    Tourniquet ~

feminin Numarul mesajelor : 673
    In this moment : sleeeping O.o'
    Data de inscriere : 01/07/2008

Icon Personajul pe care il detestati...

Mesaj Scris de Manouche Mier Iul 02, 2008 8:53 pm

So...Aici spuneti personajul pe care il detesti..[pot fi mai multe^^"]
    Please,fara spam,adica sa va argumentati parerile^^

INO....e prea laudaroasa si se cam prosteste in fata lui Sasuke ceea ce e cel mai ridicol lucru de pe lumea asta..
    -SAKURA-cand aud numele ei..nu vad altceva decat ROZ,ROZ,ROZ la infinit...in shippuden devine fetita buna.->reuseste sa-si foloseasca intr-un mod bun singurul neuron pe care il are
    -HINATA-Mai intrebi?O__O''....Cred ca toata viata mea il voi uri pe Kishimoto'san pentru ca a creat o mataita^^"Numai Naruto stie..Naruto sus..Naruto dreapta,Naruto stanga,Naruo joc,Naruto sud,Naruto est,Naruto vest,Naruto nord,Naruto.... anime sweat
    -TSUNADE-la ea TOT e rau...Corpul..[obsestia ca la 53 de ani sa arati ca la 30]si caracterul ei....OMG>_<'...Cred ca si Madonna arata mai bine>_<''
    -DEIDARA-puiul cu pene galbele ma jur...!e mai rau decat Ino omul ala e psihopat rau de tot...! anime sweat
    -ZETSU-cu mutra lui de leguma putrezita nu stii ce sa zici...
    -GUY and LEE-cei mai ridicoli oameni pe care i-am putut vedea in vreun anime sau chiar si in realitate...!Sprancene...si frizuri si.....WTPFH!!!ce sa mai comentezi?
    anime sweat
    Rar3s
    Rar3s
    Amateur

masculin Numarul mesajelor : 42
    Varsta : 30
    Data de inscriere : 02/07/2008

Icon Re: Personajul pe care il detestati...

Mesaj Scris de Rar3s Mier Iul 02, 2008 9:01 pm

:-? i hate ... :
    pai crekil urasc pe Orochimaru pentru ca e asah de oribil si scarbos :-&, si pe Kabuto pentru ca e asa de psycho 8-| si in rest, sunt o persoana agreabila si imi plac toti :)
    funnyzzz
    funnyzzz
    Numb

feminin Numarul mesajelor : 22
    Data de inscriere : 02/07/2008

Mesaj Scris de funnyzzz Joi Iul 03, 2008 8:55 am

cred ca neji:-|...
    nu am vazut eu prea multe episoade din naruto...but nu-mi place personajul ala deloc...nu mi-a placut ce i-a facut lu' hinata...si se crede superior anime sweat
    RuKia
    RuKia
    Funeral light

feminin Numarul mesajelor : 540
    Varsta : 31

Mesaj Scris de RuKia Joi Iul 03, 2008 3:33 pm

Pfft personajul cel mai enervant mi se pare Ino. Omfg e asa de annoying. Such a miss I'm-too-sexy-for-ma-invisiblebrain *rolling eyes*. Pur si simplu n-o suport, adica oh man in prima serie cica murea dupa sasuke si vai de mine ea il iubea mai mult decat sakura and all that crap. Aham si acum cand Sasuke 's-a dus' [la figurat vorbind XD] si a aparut Sai, bang adio sasuke XD. Deci tipa ii cam bitch, no offense Ino-fans anime sweat . In fine pe langa ea, ma enerveaza Karin. Gawd tipa asta ii o Sasuke-fan-girl, si inca una ce trece direct la fapte XD. Inca un personaj enervant ar fi Orochimaru. Tipul asta imi da fiori, dar nu prin faptul ca-i creepy, but atunci cand il vad I have dirty thoughts about what he probably did to sasuke when he was sleeping XD. Si nu, nu insinuez nimic hehe
    Akihara
    Akihara
    #1PSC winner
    #1PSC winner

feminin Numarul mesajelor : 327
    In this moment : broken inside
    Data de inscriere : 04/07/2008

Mesaj Scris de Akihara Vin Iul 04, 2008 5:01 pm

nu prea am personaje pe care nu le suport..nici macar pe Ino, dar manga sunt vreo 2 pe care nu le suport.Una e Karin pentru ca se da la Sasuke, ba chiar mai si sare pe el,mereu si se da mare.she is very annoyng.altcineva e Kakuzu doar pentru ca are o obsesie pentru bani.
    Blacky
    Blacky
    Crucifixion of Faith

feminin Numarul mesajelor : 298

Mesaj Scris de Blacky Vin Iul 04, 2008 9:14 pm

Well eu una nu prea pot sa-i suport pe:
    -Sakura- deci in seria Shippuuden nu prea am nimik cu ea(chiar o admir^^")..but cand erau mici OMG fata asta era o nepriceputa si mai ales cu a spsu si K'chan cand ii auzi numele vezi numai Roz x.X"
    -Ino -mult prea increzuta si OMG ea se crede cea mai sexy de pe planeta...si ca ceilalti sunt nijte experimente esuate...si schima preferatii ca pe sosete..la o vreme sasuke...apoi shikamaru..apoi Sai..cu siguranta nu se pricepe urahara-sama
    -Karin-e mult prea obsedata de Sasuke..cred ca intr-o zi o sa-i ajuga obsesia pana la creier(daca o avea unul ><)..nu imi place deloc felul in care se imbraca..si despre putere nu o cosider cea mai buna luptatoare..cred ca si Sakura ar fi in stare sa o bata cu o mana la spate
    Scz daca am fost prea dura^^"

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Vin Noi 22, 2024 11:57 am